Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zorluyorsa yapma canim en azindan seviyeyi bozmazsin
Yaa benimde aksine aclik orucu gayet iyi gidiyor ama sonrasinda cok zorlaniyirum.
Su an sadece salata yemek zorluyor beni ve tuzsuz yemek.
Canım ikindine kadar limonlu su içip akşam salata yiyebilirsin.
Bende tuzsuz yemekte zorlanıyorum ama salatada değil, bu şekilde yapıyorum.

Cok uzuldum canım ama bence simdiye kadar cok guzel gittin kaldıgın yerden devam ust uste kendını zorlayınca normal

GastrikAsit kuzum cok sevindim hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin dun bir suru alıntı yapmıstın hepsi ucmus

ekim2009 abla benim de var oyle komsular im helede su karantina doneminde alt kattan yukarı acayip bir sey butun konustukları adamın horlaması dahi geliyor hele su aralar sabahlara kadar ne konusuyor lar bılmıyorum ustumede yeni tasındılar onlarda fenagecenin 12 sinde karaoke mikrofonla sarkı soyluyorlar1

Canım ikindine kadar limonlu su içip akşam salata yiyebilirsin.
Bende tuzsuz yemekte zorlanıyorum ama salatada değil, bu şekilde yapıyorum.
tamam canim oyle yapiyim bari tuzsuz yemek gercekten zorr. Daha salatami yapmamaistim
Gunaydın kızlar suan midem karnıma yapısmıs durumdabu aclıgı bir daha yaparmıyım bilmiyorum
Haftaya unutur yaparsin canim. Yani ben gecrn hafta ikinci gun kotu ilunca yapmiyim bidaha demistim ama yine yaptim

tamam canim oyle yapiyim bari tuzsuz yemek gercekten zorr. Daha salatami yapmamaistim

Haftaya unutur yaparsin canim. Yani ben gecrn hafta ikinci gun kotu ilunca yapmiyim bidaha demistim ama yine yaptim
Bir kere daha yapıp sıvı gunu ile karsılastırıcam bakalım hangisinde daha cok kılo verirsem ona devam edıcem wc ye cıkamadım ben hıc

Bir kere daha yapıp sıvı gunu ile karsılastırıcam bakalım hangisinde daha cok kılo verirsem ona devam edıcem wc ye cıkamadım ben hıc
Magnezyum sülfat içmediğin için bu defa etkisini az görebilirsin...
Magnezyum sülfat içtiğinde çok farklı olur

zorluyorsa yapma canim en azindan seviyeyi bozmazsin
Yaa benimde aksine aclik orucu gayet iyi gidiyor ama sonrasinda cok zorlaniyirum.
Su an sadece salata yemek zorluyor beni ve tuzsuz yemek.
Aynen canım tuzu çok seviyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorum
Gunaydın kızlar suan midem karnıma yapısmıs durumdabu aclıgı bir daha yaparmıyım bilmiyorum
Ben de canım dolabı açıp ne varsa önüme koyacağım neredeyse
Kızlar aclık orucu sonrası tartıldınız mı Ucmelekannesi U UcanSupurge Jasminium84 Ak kelebek Baska kim vardı
Ben tartılmadım canım sebze suyumu içtim

Magnezyum sülfat içmediğin için bu defa etkisini az görebilirsin...
Magnezyum sülfat içtiğinde çok farklı olur
sıparıs vericem onu bence genede cok kotu bir sonuc cıkmadı ortaya onu ıcebılseydım daha ıyı olurdu
Aynen canım tuzu çok seviyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorum

Ben de canım dolabı açıp ne varsa önüme koyacağım neredeyse

Ben tartılmadım canım sebze suyumu içtim
suan bende o moddayim gozum dondu resmen frenlemeye calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…