- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.861
Canım ikindine kadar limonlu su içip akşam salata yiyebilirsin.zorluyorsa yapma canim en azindan seviyeyi bozmazsin
Yaa benimde aksine aclik orucu gayet iyi gidiyor ama sonrasinda cok zorlaniyirum.
Su an sadece salata yemek zorluyor beni ve tuzsuz yemek.
Cok uzuldum canım ama bence simdiye kadar cok guzel gittin kaldıgın yerden devam ust uste kendını zorlayınca normalAçlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Hem seviyeyi bozdum, hemde açlık orucunu
Ama kendime ceza verdim
Bugün ve yarın sıvı ile geçirip Perşembe günü açlık orucu yapacağım
Seviye-2 'de serbest günün birini yapmayacam canımdevam etmen guzel canim olan olmus zaten
tamam canim oyle yapiyim bari tuzsuz yemek gercekten zorr. Daha salatami yapmamaistimCanım ikindine kadar limonlu su içip akşam salata yiyebilirsin.
Bende tuzsuz yemekte zorlanıyorum ama salatada değil, bu şekilde yapıyorum.
Haftaya unutur yaparsin canim. Yani ben gecrn hafta ikinci gun kotu ilunca yapmiyim bidaha demistim ama yine yaptimGunaydın kızlar suan midem karnıma yapısmıs durumdabu aclıgı bir daha yaparmıyım bilmiyorum
Kardesine normal sivi yag kullandim desen anlarmi yada karistir yemeklerde yaglari. Banada agir geliyor zeytinyagi katistiriyorumBen seviyeyi başlamadan bitirdim
Tartılmak bile gelmemiş aklımaTartıda güzel bir eksi görmüşsündür ama değil mi?
Bir kere daha yapıp sıvı gunu ile karsılastırıcam bakalım hangisinde daha cok kılo verirsem ona devam edıcem wc ye cıkamadım ben hıctamam canim oyle yapiyim bari tuzsuz yemek gercekten zorr. Daha salatami yapmamaistim
Haftaya unutur yaparsin canim. Yani ben gecrn hafta ikinci gun kotu ilunca yapmiyim bidaha demistim ama yine yaptim
Magnezyum sülfat içmediğin için bu defa etkisini az görebilirsin...Bir kere daha yapıp sıvı gunu ile karsılastırıcam bakalım hangisinde daha cok kılo verirsem ona devam edıcem wc ye cıkamadım ben hıc
Aynen canım tuzu çok seviyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorumzorluyorsa yapma canim en azindan seviyeyi bozmazsin
Yaa benimde aksine aclik orucu gayet iyi gidiyor ama sonrasinda cok zorlaniyirum.
Su an sadece salata yemek zorluyor beni ve tuzsuz yemek.
Ben de canım dolabı açıp ne varsa önüme koyacağım neredeyseGunaydın kızlar suan midem karnıma yapısmıs durumdabu aclıgı bir daha yaparmıyım bilmiyorum
Ben tartılmadım canım sebze suyumu içtimKızlar aclık orucu sonrası tartıldınız mıUcmelekannesi U UcanSupurge Jasminium84 Ak kelebek Baska kim vardı
sıparıs vericem onu bence genede cok kotu bir sonuc cıkmadı ortaya onu ıcebılseydım daha ıyı olurduMagnezyum sülfat içmediğin için bu defa etkisini az görebilirsin...
Magnezyum sülfat içtiğinde çok farklı olur
suan bende o moddayim gozum dondu resmen frenlemeye calısıyorumAynen canım tuzu çok seviyorum nasıl yiyeceğim bilmiyorum
Ben de canım dolabı açıp ne varsa önüme koyacağım neredeyse
Ben tartılmadım canım sebze suyumu içtim
askrhpozitif
U UcanSupurge
Jasminium84
Ucmelekannesi
Cumaya kadar karbonhidrat tüketmeyin kızlar.
Emekleriniz boşa gitmesin
neyse artık olan oldu canımm fazla sıkma canınıTelafi etmek için 2 gün sıvı bir gün açlık orucundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim canım
Bir anlık gaflet diyelim,makarna yedim
Jasminium84
yok tartılmadım ben canımKızlar aclık orucu sonrası tartıldınız mıUcmelekannesi U UcanSupurge Jasminium84 Ak kelebek Baska kim vardı
tüketmek istemiyorum ama çok açım ben ya sadece sebzeyle beslenmek de istemiyorumaskrhpozitif
U UcanSupurge
Jasminium84
Ucmelekannesi
Cumaya kadar karbonhidrat tüketmeyin kızlar.
Emekleriniz boşa gitmesin
Tartıldım canım 2 Li rakmalrı gördüm bu gün zaten hafif besleneceğim yarın öbür gün de sebze pro inşlalahKızlar aclık orucu sonrası tartıldınız mıUcmelekannesi U UcanSupurge Jasminium84 Ak kelebek Baska kim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?