- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.841
baya hafif bir gun olmus canim afiyet olsun.13 nisan pazartesi
11.30
1 elma
1 kase tarcinli yogurt
2 ceviz
2 kayisi
18.30
1 kase tavuklu salata
su 2.5 lt
spor 40 dk kosu 20 dk yuruyus 220 puan @Tekrar dene
direk muhattap olmak da kötü komşu kavgaları boşuna çıkmıyor allah hepimize sabır ve iyi komşular nasip etsin ,
gülüm benim oğlanla kocaya uysam iyice geriliriz , kız kardeşimin kocası diyor ki onlar erken saatte yada geç saatte gürültü yapınca, abla aç müziği son sesine ver diyor , benim ondan ne farkım kalır aşağıdakilerin ne günahı var oğullarına söz geçiremiyorlar(önce dedim ya o da çok bağırır kız kardeşini dövüp duruyor ) yazık ama diyorum
amaaa bazen şeytan dürtmüyor değil acabaa yapsam mı diyorum
afiyet olsun canim guzel olmus13 Nisan p.tesi
Sabah08.30
Ispanaklı yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
Yesillik
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 kayisi
Akşam 17.30
2 kepçe kurufasulye
2 kaşık bulgur
Su 2.5 litre
Spor puansiz ama sabah 6 dan beri ayaktayim. Şu an bacaklarimin ağrısından uyuyamiyorum.
lavas olmasa yine iyiymis canim afiyet olsun13 nisan
12.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
15.30
1sb kefir
Kivi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
19.30
2 yk bulgur pilavı
Bir but tavuk küçük
2 3 parça patates
Yoğurt
Lavaştan iki üç kez kopardın..
Akşam bozdum biliyorum kızlar bulgur da dünden kalmıştı ..
Su 2 litre anca vardır
Spor 30 dk leslie
Amiiinnnn, dün akşam benim ufaklık da kudurdu gözünden uyku akarken bir türlü uyumak bilmedi bücürAllahım çocuklulara yardım etmesai bitmedi daha
Günaydın kuzumGunaydinlarrr
36 saatlik aclik orucunun sonlarina geliyoruz
Acayip susadim su anda su icsem yeter zati
Bende hazirladim icicegim simdi canim afiyet olsunAmiiinnnn, dün akşam benim ufaklık da kudurdu gözünden uyku akarken bir türlü uyumak bilmedi bücür
Günaydın kuzum
hazırladım ben içeceğim şimdi
Gunaydin canimGünaydın kızlar❤❤
Sana da afiyet Şifa olsun kuzumBende hazirladim icicegim simdi canim afiyet olsun
Günaydın canımHandandandan merak ettim balım seni hiç sesin de çıkmamış akşam
Handandandan bisey soyledin kactin hastalandinmi allah korisun nasilsin ne oldu merak ettim
Açlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.Ayyy ne güzel çok severim kendilerini ben
Ellerine sağlık canımm ❤
dün neyin vardı ne oldu öyle merak ettim
Uzuldum canim. Ama biseyinin olmamasina da sevindim.Açlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Hem seviyeyi bozdum, hemde açlık orucunu
Ama kendime ceza verdim
Bugün ve yarın sıvı ile geçirip Perşembe günü açlık orucu yapacağım
Telafi etmek için 2 gün sıvı bir gün açlık orucundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim canımUzuldum canim. Ama biseyinin olmamasina da sevindim.
Niye ve nasil bozdun canim. Ve yeniden vasliyacakmisin cok guzel kilolar veriyordun seviyelerle .
Ahh be yaa üzüldüm şunun şurasında ne kalmıştı be balımmAçlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Ama kendime ceza verdim
Hadi yahadi Allah tamamına erdirsin gülüm
ben Ahmet apanın , soru cevap yaptığı bir ses kaydın da birisine sıvı yağ kullansam olur mu evdekiler z. yağı kokuyor diyor diye yazmıştı ona sinirlenmiş kızıyordu Ahmet apa diye hatırlıyorum
YaAçlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Ama kendime ceza verdim
Tartıda güzel bir eksi görmüşsündür ama değil mi?Yaben de dün bozacaktım nerdeyse ama daha da açlık orucu yapmam
devam etmen guzel canim olan olmus zatenTelafi etmek için 2 gün sıvı bir gün açlık orucundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim canım
Bir anlık gaflet diyelim,makarna yedim
Jasminium84
zorluyorsa yapma canim en azindan seviyeyi bozmazsinYaben de dün bozacaktım nerdeyse ama daha da açlık orucu yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?