Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

13 nisan pazartesi

11.30
1 elma
1 kase tarcinli yogurt
2 ceviz
2 kayisi

18.30
1 kase tavuklu salata
su 2.5 lt
spor 40 dk kosu 20 dk yuruyus 220 puan @Tekrar dene
baya hafif bir gun olmus canim afiyet olsun.
simdi sen muzik diyince esimin yaptigi geldi aklima. Gercekten erkekler daha sabirsiz oluyir. Bekarken alt kat komsularindan oyle bir ses geliyirmuski,kavga muzik, esya sesi falan. Eskinin muzik setine basli bir sarki ayarlanis hoparlirleri asagi bakacak sekilde yatirmis ustunede battaniyeleri gommuski kendileri sesten rahatsiz olmasin . muzik setini son ses ayarlamis bi 10 dk calmis ve sesler kesilmis abla . bazen anladiklari dilden konusmak gerek sanirim. Ve bidaha rahatsiz edici oyle sesler gelnedi der. Ama biz kadinlar daha yapiciyiz iyikide oyleyiz yoksa surekli kavga dovus halinde oluruz. Bazen bende ustumdekilere agzima ne gelirse sayiyim diyorum sabir yuz yuze geliyon hatice kendine gel diyorum

afiyet olsun canim guzel olmus
lavas olmasa yine iyiymis canim afiyet olsun

Handandandan bisey soyledin kactin hastalandinmi allah korisun nasilsin ne oldu merak ettim
Ayyy ne güzel çok severim kendilerini ben
Ellerine sağlık canımm ❤

dün neyin vardı ne oldu öyle merak ettim
Açlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Hem seviyeyi bozdum, hemde açlık orucunu
Ama kendime ceza verdim
Bugün ve yarın sıvı ile geçirip Perşembe günü açlık orucu yapacağım

Uzuldum canim. Ama biseyinin olmamasina da sevindim.
Niye ve nasil bozdun canim. Ve yeniden vasliyacakmisin cok guzel kilolar veriyordun seviyelerle .

Uzuldum canim. Ama biseyinin olmamasina da sevindim.
Niye ve nasil bozdun canim. Ve yeniden vasliyacakmisin cok guzel kilolar veriyordun seviyelerle .
Telafi etmek için 2 gün sıvı bir gün açlık orucundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim canım
Bir anlık gaflet diyelim,makarna yedim
Jasminium84

Ahh be yaa üzüldüm şunun şurasında ne kalmıştı be balımm
Neyse senin bişeyin yok en azından
başlayacak mısın peki baştan

Hadi ya canım ben yapamayacam galiba kardeşimle tartışıyoruz zaten sürekli çok seçici ben normal diyetime devam edeyim en iyisi

Ya ben de dün bozacaktım nerdeyse ama daha da açlık orucu yapmam

Telafi etmek için 2 gün sıvı bir gün açlık orucundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim canım
Bir anlık gaflet diyelim,makarna yedim
Jasminium84
devam etmen guzel canim olan olmus zaten
Ya ben de dün bozacaktım nerdeyse ama daha da açlık orucu yapmam
zorluyorsa yapma canim en azindan seviyeyi bozmazsin
Yaa benimde aksine aclik orucu gayet iyi gidiyor ama sonrasinda cok zorlaniyirum.
Su an sadece salata yemek zorluyor beni ve tuzsuz yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…