Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar aclık orucu sonrası tartıldınız mı Ucmelekannesi @zsaracoglu @Jasminium84 Ak kelebek Baska kim vardı
ben -1 dim sabah canim. Sen tartildinmi ne cikti
Bir kere daha yapıp sıvı gunu ile karsılastırıcam bakalım hangisinde daha cok kılo verirsem ona devam edıcem wc ye cıkamadım ben hıc
anladim kuzum ben baya tuvalette yasadim dun
Magnezyum sülfat içmediğin için bu defa etkisini az görebilirsin...
Magnezyum sülfat içtiğinde çok farklı olur
geecekten magnezyum sulfat bende cok fark etti canim
askrhpozitif
@zsaracoglu
@Jasminium84
Ucmelekannesi

Cumaya kadar karbonhidrat tüketmeyin kızlar.
Emekleriniz boşa gitmesin
Tamam canim inss

Kardeşimin ki 16 aylık kuzum. Onunki çok fena yaaa. Büyüdükçe aşırı hareketli bişey oldu. Ama öyle tatlı ki
hahahaha gözün aydın ne güzel sürpriz yaptın gülüüümmmmm
Sağol ablacimmm Bana nasıl supriz oldu anlatamam. Kendimi tüp bebeğe o kadar hazırlamıştım ki testte ikinci çizgiyi görünce inanamadim
GastrikAsit canım hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin
Aminn canım benim teşekkür ederim
Kuzum çok az kalmıştı serbest gününüze. Birakmiycam yazmışsın Allah'tan. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum, açlık orucu da iyice direncini kırmıştır.
Aminn Mervecim çok teşekkür ederim

Tartıldım canım 2 Li rakmalrı gördüm bu gün zaten hafif besleneceğim yarın öbür gün de sebze pro inşlalah
super sın canım
ben -1 dim sabah canim. Sen tartildinmi ne cikti
anladim kuzum ben baya tuvalette yasadim dun
geecekten magnezyum sulfat bende cok fark etti canim

Tamam canim inss
super canım bende 700 gr cıktı lakın hıc wc ısım olmadı magnezyum sulfat ıcmedıgım ıcın etkisi bu kadar oldu

valla bu erkekler daha mı zeki ne, yönteme bayıldım yaaa hopörleri aşağı yatır üstünü ört harika fikirmiş

Hadi ya canım ben yapamayacam galiba kardeşimle tartışıyoruz zaten sürekli çok seçici ben normal diyetime devam edeyim en iyisi
benim evim benim kurallarım ye sıpaaa diyip kepçeyle geçir kafasına ya da tavayla çarp poposuna çok uğraştırmasın seni :) sıvı yağ konusunu asıl seviyeyi yapanlar yazsın da gülüm belki de oluyordur

yuuf yaaa gece 12 de karaoke şarkı da ne polisi arayıp şikayet edin , nerde yetişiyor bu tarz insanlar cidden merak edesim geliyor , allah yardım etsin senin ki daha beter gülüm

Tartıldım canım 2 Li rakmalrı gördüm bu gün zaten hafif besleneceğim yarın öbür gün de sebze pro inşlalah
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnikili rakamlar hoş gelmiş sefa getirmişlerrrrrrr
cidden çok sevindim gülüm yaa 111 kiloyken ki halim geldi aklıma ahh derdim ikili rakamları görebilecek miyim :)

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnikili rakamlar hoş gelmiş sefa getirmişlerrrrrrr
cidden çok sevindim gülüm yaa 111 kiloyken ki halim geldi aklıma ahh derdim ikili rakamları görebilecek miyim :)
İnşallah eski halime dönüp daha da kilo almak istemiyorum geçen yıl ben de 111 kg'ı görmüştüm bir daha gelmedi hiçte gelmesin abla Hiç birimize amin

yuuf yaaa gece 12 de karaoke şarkı da ne polisi arayıp şikayet edin , nerde yetişiyor bu tarz insanlar cidden merak edesim geliyor , allah yardım etsin senin ki daha beter gülüm
yeni tasındılar birde siteden gelmısler ama gel gorkı boyle ler ilk ev yerlestırrlerkeb gece 11 lerde hile supurge acıyordu 1 hafta boyle devam etti sonunda yerlestde kurtuldum

Küçük kızım sabah bir ağıtla uyandı.
Neymiş geçen bayramda teyzesinin kendisine yazdığı kartpostalı benim kitaplarımdan birinin arasına koymuş, o kitabı bulamıyormuş, kime vermişim
"Kimseye vermedim" dememe rağmen susmayınca bütün kitaplığı döktüm, tek tek kitapların arasına bakıyorum sabahtan bu yana
Ev halk kütüphanesi gibi şimdi.
İşin kötüsü bulamadım.
Birde toplaması var bunları

hatırlıyor musun sana kız kardeşim de tedavi görüyordu sonra kaza geçirdi tedaviye ara verdi mecbur ,sonra kendiliğinden gebe kaldı 2. çocuğa ve tek yumurtalıkla demiştim kızı şimdi dilli düdük 2.5 yaşın da belki senin de olur rabbimin kudretine sual olunmaz tarzı yazmıştım , cidden deee oldu kuzum bak rabbimin keremine şükürler olsun

ekim2009 tatlim sen o komsuna bi kitap hediye et istersen
Komsuluk hakki, toplum kurallari vs.
aa öyle şey olur mu mefkuşum komşum rehber öğretmen çok kibar, eğitimli biri aslın da çevresindeki herkes onu severmiş bana geleceği zaman kocası gitme sonra üzülürsün bile demiş kocasının kraliçesi (kadın kendini böyle anlattı özetle)
sabah 8:45 de gümbürtüye uyandım yine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…