- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.881
ben -1 dim sabah canim. Sen tartildinmi ne ciktiKızlar aclık orucu sonrası tartıldınız mıUcmelekannesi @zsaracoglu @Jasminium84 Ak kelebek Baska kim vardı
anladim kuzum ben baya tuvalette yasadim dunBir kere daha yapıp sıvı gunu ile karsılastırıcam bakalım hangisinde daha cok kılo verirsem ona devam edıcem wc ye cıkamadım ben hıc
geecekten magnezyum sulfat bende cok fark etti canimMagnezyum sülfat içmediğin için bu defa etkisini az görebilirsin...
Magnezyum sülfat içtiğinde çok farklı olur
Tamam canim inssaskrhpozitif
@zsaracoglu
@Jasminium84
Ucmelekannesi
Cumaya kadar karbonhidrat tüketmeyin kızlar.
Emekleriniz boşa gitmesin
Kardeşimin ki 16 aylık kuzum. Onunki çok fena yaaa. Büyüdükçe aşırı hareketli bişey oldu. Ama öyle tatlı kiKız inşallah acılır ya biter de şu virusama haklisin hic biticege benzemiyor
Nekadarlik ablaninki cnm :) masallah ona da demekki bu yeni nesil boyle ya. Eskiden peypese dogruyolarmis kaynana anlatiyor camasir elde yika tarla tokat isi bide birsuru sıpa hepsine yemek ekmek de kendileri yapiyormus nasl yetisiyorlarmis biz smdi herseyimiz hazir bebege bakamiyorz ha bide en zoru bebek bezi yok tabu onlarida yikiyorlar
Masallah size ne guzel hersey beraber yapiyorsnuz
Gecms olsn cnm nasil oldu kulagn
Iyi geldmi sarimsak
Allah kolaylik versn abla zor oylesiyle ugrasmakla
Sağol ablacimmmhahahaha gözün aydın ne güzel sürpriz yaptın gülüüümmmmm
Aminn canım benim teşekkür ederimGastrikAsit canım hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin
Kuzum çok az kalmıştı serbest gününüze. Birakmiycam yazmışsın Allah'tan. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum, açlık orucu da iyice direncini kırmıştır.Açlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Hem seviyeyi bozdum, hemde açlık orucunu
Ama kendime ceza verdim
Bugün ve yarın sıvı ile geçirip Perşembe günü açlık orucu yapacağım
Aminn Mervecim çok teşekkür ederimGastrikAsit kuzum cok sevindim hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin dun bir suru alıntı yapmıstın hepsi ucmus
ekim2009 abla benim de var oyle komsular im helede su karantina doneminde alt kattan yukarı acayip bir sey butun konustukları adamın horlaması dahi geliyor hele su aralar sabahlara kadar ne konusuyor lar bılmıyorum ustumede yeni tasındılar onlarda fena gecenin 12 sinde karaoke mikrofonla sarkı soyluyorlar1
super sın canımTartıldım canım 2 Li rakmalrı gördüm bu gün zaten hafif besleneceğim yarın öbür gün de sebze pro inşlalah
super canım bende 700 gr cıktı lakın hıc wc ısım olmadı magnezyum sulfat ıcmedıgım ıcın etkisi bu kadar olduben -1 dim sabah canim. Sen tartildinmi ne cikti
anladim kuzum ben baya tuvalette yasadim dun
geecekten magnezyum sulfat bende cok fark etti canim
Tamam canim inss
valla bu erkekler daha mı zeki ne, yönteme bayıldım yaaa hopörleri aşağı yatır üstünü ört harika fikirmişbaya hafif bir gun olmus canim afiyet olsun.
simdi sen muzik diyince esimin yaptigi geldi aklima. Gercekten erkekler daha sabirsiz oluyir. Bekarken alt kat komsularindan oyle bir ses geliyirmuski,kavga muzik, esya sesi falan. Eskinin muzik setine basli bir sarki ayarlanis hoparlirleri asagi bakacak sekilde yatirmis ustunede battaniyeleri gommuski kendileri sesten rahatsiz olmasin . muzik setini son ses ayarlamis bi 10 dk calmis ve sesler kesilmis abla . bazen anladiklari dilden konusmak gerek sanirim. Ve bidaha rahatsiz edici oyle sesler gelnedi der. Ama biz kadinlar daha yapiciyiz iyikide oyleyiz yoksa surekli kavga dovus halinde oluruz. Bazen bende ustumdekilere agzima ne gelirse sayiyim diyorum sabir yuz yuze geliyon hatice kendine gel diyorum
afiyet olsun canim guzel olmus
lavas olmasa yine iyiymis canim afiyet olsun
benim evim benim kurallarım ye sıpaaa diyip kepçeyle geçir kafasına ya da tavayla çarp poposuna çok uğraştırmasın seni :) sıvı yağ konusunu asıl seviyeyi yapanlar yazsın da gülüm belki de oluyordurHadi yacanım ben yapamayacam galiba kardeşimle tartışıyoruz zaten sürekli çok seçici ben normal diyetime devam edeyim en iyisi
şifa olsun gülüm , o niyetle düşünüp yola devamTelafi etmek için 2 gün sıvı bir gün açlık orucundan sonra kaldığım yerden devam edeceğim canım
Bir anlık gaflet diyelim,makarna yedim
@Jasminium84
yuuf yaaa gece 12 de karaoke şarkı da ne polisi arayıp şikayet edin , nerde yetişiyor bu tarz insanlar cidden merak edesim geliyor , allah yardım etsin senin ki daha beter gülümGastrikAsit kuzum cok sevindim hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin dun bir suru alıntı yapmıstın hepsi ucmus
ekim2009 abla benim de var oyle komsular im helede su karantina doneminde alt kattan yukarı acayip bir sey butun konustukları adamın horlaması dahi geliyor hele su aralar sabahlara kadar ne konusuyor lar bılmıyorum ustumede yeni tasındılar onlarda fena gecenin 12 sinde karaoke mikrofonla sarkı soyluyorlar1
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnTartıldım canım 2 Li rakmalrı gördüm bu gün zaten hafif besleneceğim yarın öbür gün de sebze pro inşlalah
İnşallah eski halime dönüp daha da kilo almak istemiyorum geçen yıl ben de 111 kg'ı görmüştüm bir daha gelmedi hiçte gelmesin abla Hiç birimize aminyaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnikili rakamlar hoş gelmiş sefa getirmişlerrrrrrr
cidden çok sevindim gülüm yaa 111 kiloyken ki halim geldi aklıma ahh derdim ikili rakamları görebilecek miyim :)
yeni tasındılar birde siteden gelmısler ama gel gorkı boyle ler ilk ev yerlestırrlerkeb gece 11 lerde hile supurge acıyordu 1 hafta boyle devam etti sonunda yerlestde kurtuldumyuuf yaaa gece 12 de karaoke şarkı da ne polisi arayıp şikayet edin , nerde yetişiyor bu tarz insanlar cidden merak edesim geliyor , allah yardım etsin senin ki daha beter gülüm
hatırlıyor musun sana kız kardeşim de tedavi görüyordu sonra kaza geçirdi tedaviye ara verdi mecbur ,sonra kendiliğinden gebe kaldı 2. çocuğa ve tek yumurtalıkla demiştim kızı şimdi dilli düdük 2.5 yaşın da belki senin de olur rabbimin kudretine sual olunmaz tarzı yazmıştım , cidden deee oldu kuzum bak rabbimin keremine şükürler olsunKardeşimin ki 16 aylık kuzum. Onunki çok fena yaaa. Büyüdükçe aşırı hareketli bişey oldu. Ama öyle tatlı ki ❤
Sağol ablacimmm ❤ Bana nasıl supriz oldu anlatamam. Kendimi tüp bebeğe o kadar hazırlamıştım ki testte ikinci çizgiyi görünce inanamadim
Aminn canım benim teşekkür ederim
Kuzum çok az kalmıştı serbest gününüze. Birakmiycam yazmışsın Allah'tan. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum, açlık orucu da iyice direncini kırmıştır.
Aminn Mervecim çok teşekkür ederim
Akşama göre mi yoksa dün sabaha göre mi canımben -1 dim sabah canim. Sen tartildinmi ne cikti
aa öyle şey olur mu mefkuşum komşum rehber öğretmen çok kibar, eğitimli biri aslın da çevresindeki herkes onu severmiş bana geleceği zaman kocası gitme sonra üzülürsün bile demiş kocasının kraliçesi (kadın kendini böyle anlattı özetle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?