- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.901
Bugün normal gün gibi devam edip yarın açlık yapmayı düşünüyorum, Perşembe de sıvı günü olarak devam ederim muhtemelenHandandandan dünü unut, kendini cok zorlamadan devam et cnm
2 gün sivi 1 gün aclik ağır gelir bence, yinede sen bilirsin tabi
Niye sen insanları kıran döken birimiymişsin ki sana gelirse üzülecekmiş hanımaa öyle şey olur mu mefkuşum komşum rehber öğretmen çok kibar, eğitimli biri aslın da çevresindeki herkes onu severmiş bana geleceği zaman kocası gitme sonra üzülürsün bile demiş kocasının kraliçesi (kadın kendini böyle anlattı özetle)
sabah 8:45 de gümbürtüye uyandım yine :)))
amin gülümm aminn inşallah bir iki aya aynısını 90 lı rakamlar için de demeyi rabbim nasip ederİnşallah eski halime dönüp daha da kilo almak istemiyorum geçen yıl ben de 111 kg'ı görmüştüm bir daha gelmedi hiçte gelmesin abla Hiç birimize amin
kiracı mı ev sahibi mi bunlar ne olursa olsun allah yardımcın olsun tek sana değil diğer komşulara da gider o kadar ses müzik gürültü, böyle devam ederse yöneticiyle beraber güzelce uyarılmaları lazım bina girişine yazı da olabiliri direk yüz yüz de konuşulabiliryeni tasındılar birde siteden gelmısler ama gel gorkı boyle ler ilk ev yerlestırrlerkeb gece 11 lerde hile supurge acıyordu 1 hafta boyle devam etti sonunda yerlestde kurtuldum
yazık yaa kıyamam nerden aklına gelmiş sabah sabah , inşallah bulursunuz onun için ne değerlidir şimdi o kartpoatal , yeğenler can yaa ciğer paresi işteee:)Küçük kızım sabah bir ağıtla uyandı.
Neymiş geçen bayramda teyzesinin kendisine yazdığı kartpostalı benim kitaplarımdan birinin arasına koymuş, o kitabı bulamıyormuş, kime vermişim
"Kimseye vermedim" dememe rağmen susmayınca bütün kitaplığı döktüm, tek tek kitapların arasına bakıyorum sabahtan bu yana
Ev halk kütüphanesi gibi şimdi.
İşin kötüsü bulamadım.
Birde toplaması var bunları
çok ağır kokuyor canım marketten aldığımız çok kokmuyor da bunu bir tanıdıktan aldık çok ağırKardesine normal sivi yag kullandim desen anlarmi yada karistir yemeklerde yaglari. Banada agir geliyor zeytinyagi katistiriyorum
diyorum da yemiyorum o zaman diyor tavır alıyor bundadabenim evim benim kurallarım ye sıpaaa diyip kepçeyle geçir kafasına ya da tavayla çarp poposuna çok uğraştırmasın seni :) sıvı yağ konusunu asıl seviyeyi yapanlar yazsın da gülüm belki de oluyordur
bir kere kapılarına gidip konuştum yaa , ben de dedim aaa niye öyle bir şey dedi ki eşiniz ne yapacakmışım ki size üzülesiniz , hem tepem de mobilyalarıyla horon tepiyorlar hem de böyle diyorlar :)))Niye sen insanları kıran döken birimiymişsin ki sana gelirse üzülecekmiş hanım
yemezsen yeme leen de ablana çek azıcık dün benim sıpaya dedim bunu sonra kendi hazırlamış yemiş kahvaltısını bizimle yemiyor saat 1 olmuş aç değilmiş biz masadan kalkınca açım diye geliyor hep ben de otur bizle ye işte sonr hazırlamam dedim ben de yemem dedi hahahah acıkınca eşşek gibi de yediçok ağır kokuyor canım marketten aldığımız çok kokmuyor da bunu bir tanıdıktan aldık çok ağır
diyorum da yemiyorum o zaman diyor tavır alıyor bundada
Kokuyor dediğin yağ orijinal zeytinyağı canım.çok ağır kokuyor canım marketten aldığımız çok kokmuyor da bunu bir tanıdıktan aldık çok ağır
Nedn canm baş dönmesi filn yaşadın mıYaben de dün bozacaktım nerdeyse ama daha da açlık orucu yapmam
Üzüldüm. Olmamış gibi devam et cnm kendine de ceza vermeAçlık orucu ve seviye-1 yapanların motivasyonu bozulmasın diye yazamadım.
Hem seviyeyi bozdum, hemde açlık orucunu
Ama kendime ceza verdim
Bugün ve yarın sıvı ile geçirip Perşembe günü açlık orucu yapacağım
Sende mi yaGunaydın kızlar suan midem karnıma yapısmıs durumdabu aclıgı bir daha yaparmıyım bilmiyorum
Yok artık daha neler duyacağım komşularla ilgili@GastrikAsit kuzum cok sevindim hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin dun bir suru alıntı yapmıstın hepsi ucmus
ekim2009 abla benim de var oyle komsular im helede su karantina doneminde alt kattan yukarı acayip bir sey butun konustukları adamın horlaması dahi geliyor hele su aralar sabahlara kadar ne konusuyor lar bılmıyorum ustumede yeni tasındılar onlarda fena gecenin 12 sinde karaoke mikrofonla sarkı soyluyorlar1
Neden canım. Bugün seviyeciler hep döküldü yaBen seviyeyi başlamadan bitirdim
bdv ye komşulardan çektiklerimiz diye başlık açsak var yaaa uff katılım patlaması yaşar bence komşu çok önemli yaaaYok artık daha neler duyacağım komşularla ilgili
Alem yapıyolar diye şikayet etseneyeni tasındılar birde siteden gelmısler ama gel gorkı boyle ler ilk ev yerlestırrlerkeb gece 11 lerde hile supurge acıyordu 1 hafta boyle devam etti sonunda yerlestde kurtuldum
Aminn canımç nasıl geçti açlık orucunİnşallah eski halime dönüp daha da kilo almak istemiyorum geçen yıl ben de 111 kg'ı görmüştüm bir daha gelmedi hiçte gelmesin abla Hiç birimize amin
Egomanyakmış ya iyi güldüm bi de öyle mi diyor premsesaa öyle şey olur mu mefkuşum komşum rehber öğretmen çok kibar, eğitimli biri aslın da çevresindeki herkes onu severmiş bana geleceği zaman kocası gitme sonra üzülürsün bile demiş kocasının kraliçesi (kadın kendini böyle anlattı özetle)
sabah 8:45 de gümbürtüye uyandım yine :)))
komşulardan da duydum kocası aman karım mutlu olsun diye yaşayan biriymiş , kadın da öyle anlattı :))Egomanyakmış ya iyi güldüm bi de öyle mi diyor premses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?