Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan dünü unut, kendini cok zorlamadan devam et cnm
2 gün sivi 1 gün aclik ağır gelir bence, yinede sen bilirsin tabi
Bugün normal gün gibi devam edip yarın açlık yapmayı düşünüyorum, Perşembe de sıvı günü olarak devam ederim muhtemelen

Niye sen insanları kıran döken birimiymişsin ki sana gelirse üzülecekmiş hanım

İnşallah eski halime dönüp daha da kilo almak istemiyorum geçen yıl ben de 111 kg'ı görmüştüm bir daha gelmedi hiçte gelmesin abla Hiç birimize amin
amin gülümm aminn inşallah bir iki aya aynısını 90 lı rakamlar için de demeyi rabbim nasip eder

yeni tasındılar birde siteden gelmısler ama gel gorkı boyle ler ilk ev yerlestırrlerkeb gece 11 lerde hile supurge acıyordu 1 hafta boyle devam etti sonunda yerlestde kurtuldum
kiracı mı ev sahibi mi bunlar ne olursa olsun allah yardımcın olsun tek sana değil diğer komşulara da gider o kadar ses müzik gürültü, böyle devam ederse yöneticiyle beraber güzelce uyarılmaları lazım bina girişine yazı da olabiliri direk yüz yüz de konuşulabilir

yazık yaa kıyamam nerden aklına gelmiş sabah sabah , inşallah bulursunuz onun için ne değerlidir şimdi o kartpoatal , yeğenler can yaa ciğer paresi işteee:)

Kardesine normal sivi yag kullandim desen anlarmi yada karistir yemeklerde yaglari. Banada agir geliyor zeytinyagi katistiriyorum
çok ağır kokuyor canım marketten aldığımız çok kokmuyor da bunu bir tanıdıktan aldık çok ağır
diyorum da yemiyorum o zaman diyor tavır alıyor bundada

Niye sen insanları kıran döken birimiymişsin ki sana gelirse üzülecekmiş hanım
bir kere kapılarına gidip konuştum yaa , ben de dedim aaa niye öyle bir şey dedi ki eşiniz ne yapacakmışım ki size üzülesiniz , hem tepem de mobilyalarıyla horon tepiyorlar hem de böyle diyorlar :)))

çok ağır kokuyor canım marketten aldığımız çok kokmuyor da bunu bir tanıdıktan aldık çok ağır
diyorum da yemiyorum o zaman diyor tavır alıyor bundada
yemezsen yeme leen de ablana çek azıcık dün benim sıpaya dedim bunu sonra kendi hazırlamış yemiş kahvaltısını bizimle yemiyor saat 1 olmuş aç değilmiş biz masadan kalkınca açım diye geliyor hep ben de otur bizle ye işte sonr hazırlamam dedim ben de yemem dedi hahahah acıkınca eşşek gibi de yedi benim sıpa bu ayın 27 sin de 19 olacak senin kardeşin kaç yaşındaydı

Üzüldüm. Olmamış gibi devam et cnm kendine de ceza verme Ramazandaki bir serbest günü yapma telafi olarak

Yok artık daha neler duyacağım komşularla ilgili

Egomanyakmış ya iyi güldüm bi de öyle mi diyor premses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…