Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahhhh kuzum yaaa nasıl üzülmüştür şimdi o kartpostala
ne kıymetlidir o şimdi
inşallah bulursunuz
daaa sana da üzüldüm be balımm o kadar kitap nasıl toplanır ALlah kolaylık versin kuzum sana da

askrhpozitif
U UcanSupurge
Jasminium84
@Ucmelekannesi

Cumaya kadar karbonhidrat tüketmeyin kızlar.
Emekleriniz boşa gitmesin
İnşallah canım
Günaydın kizlarrr
Günaydın
Gunaydinnn kizlar

GastrikAsit nazliiii şimdi gördüm
Cookk cook sevindimm senin adina canim
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah, dikkat et kendine
Günaydın abla Biz de seni gördüğümüze çok sevindik
Allah kolaylık versin çocuklarına kıymet verme duygusunu geçirebilmişsin üzülme bence bu güzel bir şey
Bugün normal gün gibi devam edip yarın açlık yapmayı düşünüyorum, Perşembe de sıvı günü olarak devam ederim muhtemelen
Yıpratma kendini valla ben bi günde tamamiyle rejimi bırakıp takımdan izin isteyip Ramazan’da tekrardan başlamayı bile düşündüm bi ara ama rejimi bozacak kadar güzel bir şey bulamadım evde vazgeçtim
Nedn canm baş dönmesi filn yaşadın mı
Yok canım yani psikolojik daha çok bir şey yemediğim için dünyanın en mutsuz insanı modundaydım

Benimki 23 yaşında ama sanki 10 yaşında gibi davranıyor gece silahlı gündüz külahlı derler ya bir de öyle gece uyumaz oyun oynar yumurta kırar yer gündüz de uyur akşamüstü uyanır abla ne yaptın ne yicez hiç bişey yapmıyonki zayıfladım senin yüzünden deyip durur 52 kilo bu arada oklava gibi aynı onu görünce daha beter sinir oluyorum dolabın içi abur cubur dolu açmak istemiyorum hiç bana işkence ediyor resmen

Yıpratma kendini valla ben bi günde tamamiyle rejimi bırakıp takımdan izin isteyip Ramazan’da tekrardan başlamayı bile düşündüm bi ara ama rejimi bozacak kadar güzel bir şey bulamadım evde vazgeçtim
Bende güzel birşey bulduğumdan değil canım akşam 8 'de acıktık dediler, peynirli maydonozlu makarna yaptım, börek gibi koktu burnuma

ahhhh kuzum yaaa nasıl üzülmüştür şimdi o kartpostala
ne kıymetlidir o şimdi
inşallah bulursunuz
daaa sana da üzüldüm be balımm o kadar kitap nasıl toplanır ALlah kolaylık versin kuzum sana da
Çok kıymetliydi ama bulamadık maalesef.
Neyseki saatlerdir aradığım için ses çıkarmadı bulunamamasına
Şimdi bitti canım kitapları toplaması
Benim açımdan iyi oldu aslında bazı kitaplar gözüme çarptı okumadıklarımdan, onlara başlayacağım.

ev sahibi abla hem altım hem ustum yazı yazıyoruz bazen asansöre ama aynı degısen bısey yok
bende valla Poni sporu yapmasam belki zorlamazdı
Yok artık daha neler duyacağım komşularla ilgili
oyle valla canım
Alem yapıyolar diye şikayet etsene
yeni tasındılar dedım ses etmeyeyim biraz daha devam ederlerse yonetıcıden telefonlarını alıcam
Kaldır totoyu
Rakibin U UcanSupurge na mı bırakacaksın meydanı
20 dk plates yaptım devamı gelmedi aksam yemegını hazırlayayım dısarı cıkıp gelıcem aktara ve markete gidip gelıcem yuruyus yolunda gıdıp orda da yurur gelincede bıraktığım platese devam ederim diye umut ediyorum dısarı cıkmaya korkmuyor degılım
Bende güzel birşey bulduğumdan değil canım akşam 8 'de acıktık dediler, peynirli maydonozlu makarna yaptım, börek gibi koktu burnuma
kuzum bende ekmek ve caya kaptırmıstım hıc bozmamıs gıbı devam arkana bakma yola devam

kaybetme motivasyonunu bu hafta Zehra ile rakıpım yoksa okurdum rakıbın
Sana "ekmek ve çaya değer mi, pizza yapsaydın bari" demiştim
Büyük konuşmuşum galiba
Gectı gitti bosver artık

evet öyle ama dedemler de çıkarıyor onlarınki o kadar ağır kokmuyor nedendir bilmem ama
kardeşim aseriyor sanki yok sütlaç yap yok pasta yap deyip duruyo guvenemedim kendime
Aslında senin için iyi bi fırsat. O tarz cıslar hep karşımıza çıkacak, seviyelerle beraber kendini tutmayı öğrenirsen bir ömür faydası olur ben çikolata hamur işi bağımlısıydım şimdi aramıyorum pek. Yememem lazım niyet ettim diyerek kendimi tutuyorum. Bunun sonucunda da sporsuz kilo veriyorum bu benm için imkansız aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…