- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.921
ahhhh kuzum yaaa nasıl üzülmüştür şimdi o kartpostalaKüçük kızım sabah bir ağıtla uyandı.
Neymiş geçen bayramda teyzesinin kendisine yazdığı kartpostalı benim kitaplarımdan birinin arasına koymuş, o kitabı bulamıyormuş, kime vermişim
"Kimseye vermedim" dememe rağmen susmayınca bütün kitaplığı döktüm, tek tek kitapların arasına bakıyorum sabahtan bu yana
Ev halk kütüphanesi gibi şimdi.
İşin kötüsü bulamadım.
Birde toplaması var bunları
Hiç normal değilkomşulardan da duydum kocası aman karım mutlu olsun diye yaşayan biriymiş , kadın da öyle anlattı :))
İnşallah canımaskrhpozitif
U UcanSupurge
Jasminium84
@Ucmelekannesi
Cumaya kadar karbonhidrat tüketmeyin kızlar.
Emekleriniz boşa gitmesin
GünaydınGünaydın kizlarrr
Günaydın ablaGunaydinnn kizlar
GastrikAsit nazliiii şimdi gördüm
Cookk cook sevindimm senin adina canim
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah, dikkat et kendine
Allah kolaylık versin çocuklarına kıymet verme duygusunu geçirebilmişsin üzülme bence bu güzel bir şeyKüçük kızım sabah bir ağıtla uyandı.
Neymiş geçen bayramda teyzesinin kendisine yazdığı kartpostalı benim kitaplarımdan birinin arasına koymuş, o kitabı bulamıyormuş, kime vermişim
"Kimseye vermedim" dememe rağmen susmayınca bütün kitaplığı döktüm, tek tek kitapların arasına bakıyorum sabahtan bu yana
Ev halk kütüphanesi gibi şimdi.
İşin kötüsü bulamadım.
Birde toplaması var bunları
Yıpratma kendini valla ben bi günde tamamiyle rejimi bırakıp takımdan izin isteyip Ramazan’da tekrardan başlamayı bile düşündüm bi ara ama rejimi bozacak kadar güzel bir şey bulamadım evdeBugün normal gün gibi devam edip yarın açlık yapmayı düşünüyorum, Perşembe de sıvı günü olarak devam ederim muhtemelen
Yok canım yani psikolojik daha çok bir şey yemediğim için dünyanın en mutsuz insanı modundaydımNedn canm baş dönmesi filn yaşadın mı
Benimki 23 yaşında ama sanki 10 yaşında gibi davranıyor gece silahlı gündüz külahlı derler ya bir de öyle gece uyumaz oyun oynar yumurta kırar yer gündüz de uyur akşamüstü uyanır abla ne yaptın ne yicez hiç bişey yapmıyonki zayıfladım senin yüzünden deyip durur 52 kilo bu arada oklava gibi aynı onu görünce daha beter sinir oluyorum dolabın içi abur cubur dolu açmak istemiyorum hiç bana işkence ediyor resmenyemezsen yeme leen de ablana çek azıcık dün benim sıpaya dedim bunu sonra kendi hazırlamış yemiş kahvaltısını bizimle yemiyor saat 1 olmuş aç değilmiş biz masadan kalkınca açım diye geliyor hep ben de otur bizle ye işte sonr hazırlamam dedim ben de yemem dedi hahahah acıkınca eşşek gibi de yedibenim sıpa bu ayın 27 sin de 19 olacak senin kardeşin kaç yaşındaydı
evet öyle ama dedemler de çıkarıyor onlarınki o kadar ağır kokmuyor nedendir bilmem amaKokuyor dediğin yağ orijinal zeytinyağı canım.
Marketten aldıkların karışım
kardeşim aseriyor sanki yok sütlaç yap yok pasta yap deyip duruyo guvenemedim kendimeNeden canım. Bugün seviyeciler hep döküldü ya
Bende herşeyi biriktirdikleri için "istifçi" diyorum onlaraAllah kolaylık versin çocuklarına kıymet verme duygusunu geçirebilmişsin üzülme bence bu güzel bir şey
Bende güzel birşey bulduğumdan değil canım akşam 8 'de acıktık dediler, peynirli maydonozlu makarna yaptım, börek gibi koktu burnumaYıpratma kendini valla ben bi günde tamamiyle rejimi bırakıp takımdan izin isteyip Ramazan’da tekrardan başlamayı bile düşündüm bi ara ama rejimi bozacak kadar güzel bir şey bulamadım evdevazgeçtim
Çok kıymetliydi ama bulamadık maalesef.ahhhh kuzum yaaa nasıl üzülmüştür şimdi o kartpostala
ne kıymetlidir o şimdi
inşallah bulursunuz
daaa sana da üzüldüm be balımm o kadar kitap nasıl toplanır ALlah kolaylık versin kuzum sana da
Bende öyle yapmaya karar verdim canım.Üzüldüm. Olmamış gibi devam et cnm kendine de ceza vermeRamazandaki bir serbest günü yapma telafi olarak
Çocuklar işte, alemleri bambaşkayazık yaa kıyamam nerden aklına gelmiş sabah sabah , inşallah bulursunuz onun için ne değerlidir şimdi o kartpoatal , yeğenler can yaa ciğer paresi işteee:)
Bende öyle düşündüm canım, devam edeceğim inşallah.şifa olsun gülüm , o niyetle düşünüp yola devam
ev sahibi abla hem altım hem ustum yazı yazıyoruz bazen asansöre ama aynı degısen bısey yokkiracı mı ev sahibi mi bunlar ne olursa olsun allah yardımcın olsun tek sana değil diğer komşulara da gider o kadar ses müzik gürültü, böyle devam ederse yöneticiyle beraber güzelce uyarılmaları lazım bina girişine yazı da olabiliri direk yüz yüz de konuşulabilir
bende valla Poni sporu yapmasam belki zorlamazdıSende mi ya
oyle valla canımYok artık daha neler duyacağım komşularla ilgili
Alem yapıyolar diye şikayet etsene
20 dk plates yaptım devamı gelmedi aksam yemegını hazırlayayım dısarı cıkıp gelıcem aktara ve markete gidip gelıcem yuruyus yolunda gıdıp orda da yurur gelincede bıraktığım platese devam ederim diye umut ediyorum dısarı cıkmaya korkmuyor degılım
kuzum bende ekmek ve caya kaptırmıstım hıc bozmamıs gıbı devam arkana bakma yola devamBende güzel birşey bulduğumdan değil canım akşam 8 'de acıktık dediler, peynirli maydonozlu makarna yaptım, börek gibi koktu burnuma
Sana "ekmek ve çaya değer mi, pizza yapsaydın bari" demiştimkuzum bende ekmek ve caya kaptırmıstım hıc bozmamıs gıbı devam arkana bakma yola
kaybetme motivasyonunu bu hafta Zehra ile rakıpım yoksa okurdum rakıbınTüm motivasyonum kayboldu
Kilo kronolojisinde bana en yakın rakibim @Furha63 bu ara tartılamıyor,GastrikAsit te gebe olduğu için rakip olamayız....
Rakip arıyorum, dişlisinden olsun, kilosu farketmez...
Var mı bana rakip olacak babayiğit
Sana "ekmek ve çaya değer mi, pizza yapsaydın bari" demiştim
Büyük konuşmuşum galiba
Aslında senin için iyi bi fırsat. O tarz cıslar hep karşımıza çıkacak, seviyelerle beraber kendini tutmayı öğrenirsen bir ömür faydası olurevet öyle ama dedemler de çıkarıyor onlarınki o kadar ağır kokmuyor nedendir bilmem ama
kardeşim aseriyor sanki yok sütlaç yap yok pasta yap deyip duruyo guvenemedim kendime
Yat dinlen canım boş ver sporuBugun spora gitmeye cok usenıyorum
Hele şuTüm motivasyonum kayboldu
Kilo kronolojisinde bana en yakın rakibim @Furha63 bu ara tartılamıyor,GastrikAsit te gebe olduğu için rakip olamayız....
Rakip arıyorum, dişlisinden olsun, kilosu farketmez...
Var mı bana rakip olacak babayiğit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?