Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haaa senin ki büyümeyenlerden gülüm fazla üstüne titremeyin bırakın biraz büyüsün , önünden yemek mi kaçırıyorsun da zayıflıyormuş sıpa yaaa :))) yiyip yiyip çubuk kraker kıvamın da kalanlardan senin kardeşin de :)

senin de alıp başını dağa bayıra yerleşesin gelecek benim gibi rabbim şu insanların aklına da kalbine de az normallik insanlık versin . aminnnnn

senin de alıp başını dağa bayıra yerleşesin gelecek benim gibi rabbim şu insanların aklına da kalbine de az normallik insanlık versin . aminnnnn
Oyle bir dusunce mız var abla evın borcunu bitirip az daha birikim yapıp arsa alıp mustakıl bahcelı bir ev yapmak istiyoruz

Seviye-2 'de serbest günün birini yapmayacam canım
slm niran,ara sira okuyorum sizi seviyecilerdenim :) dün bi kacamak yapmissin sanirim :) bozuldu diye düsünme bence cünkü önceden seviye 1 30 günmüs farzetki ordan yapiyosun ve seviye 2 deki serbest günü yaptin :)

bi arkadasda yag konusunu sormus,apa bu grupla baslarken sivi yag kullanabilirisniz kullanmasaniz iyi ama zeytinyagi cok pahali herkes alamayabilir demisti

Aminn canımç nasıl geçti açlık orucun
Açlık iyi idi sadece sülük de yaptırdım o yüzden halsiz kaldım çok varis vardı bacağımda ona yaptırdım bu gün durdu kanaması ama iştahım hiç Yök açıkçası

Bugün gecikmelide olsa şükür adet oldum, ama halim yok niye bilmiyorum. Ayakta fazla duramıyorum midem bulanıyor titreme geliyor kollarıma, adet ağrısını bile umursamıyorum. Bu ara kendimi öyle çokta yormadım. Neden olur böyle bisey?

Kansızlık olabilir mi canım

Çok teşekkür ederiz bilgilendirmeniz için
Bende öyle düşündüm, serbest günün birini yaptım saydım, seviye-2 de serbest günün birini es geçeceğim artık

iki saat nedir yavvf :) çok yüklenme niranım o bacaklar günün kalanında da lazım olacak dolanacaksın daha yorma bu kadar bedenini
Öyle bir pis niyet etmiştim ki 2 saate
Koşu bandı izin vermedi, 90.dk da "hooopp ne yapıyorsun sen" dedi ve kendini kapattı

sana is olmus canim bide bulamamissiniz. Biyerlerde duruyordur kesin bulunurda ne zaman
Akşama göre mi yoksa dün sabaha göre mi canım
dun sabaha gore canim . az mi geldi gozune
Açlık iyi idi sadece sülük de yaptırdım o yüzden halsiz kaldım çok varis vardı bacağımda ona yaptırdım bu gün durdu kanaması ama iştahım hiç Yök açıkçası
sifa olsun ins canim. Varislere faydali oluyormuymus.

Hacamati yaptiririmda sulugu yaptiramam heralde ya ayyy canli canli harekettt
bilemedimki neden olur gecmis olsun.
Usuttun falanmi acaba miden de bulaniyor
Bu arada sporumu yaparken bugun su at kestanesi jelınden surdum fena bir etki yaptı
bu jel agrilar icin diye biliyordum ben. Faydasi olduysa ne guzel canim
Öyle bir pis niyet etmiştim ki 2 saate
Koşu bandı izin vermedi, 90.dk da "hooopp ne yapıyorsun sen" dedi ve kendini kapattı
90 dk da super masallah
Bozuldumu belli bir saat sinirimi varmis canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…