- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.961
Sınırı varmış canım, bende yeni öğrendim90 dk da super masallah
Bozuldumu belli bir saat sinirimi varmis canim.
Kafamın etini yemesinler de beden yorgunluğu önemli değil canım yasana is olmus canim bide bulamamissiniz. Biyerlerde duruyordur kesin bulunurda ne zaman
Bilemedim canım, vücut yağ oranın az olabilir.dun sabaha gore canim . az mi geldi gozune
Varislere iyi geliyo muymuş? Acılı bişey mi sülük uygulamasıAçlık iyi idi sadece sülük de yaptırdım o yüzden halsiz kaldım çok varis vardı bacağımda ona yaptırdım bu gün durdu kanaması ama iştahım hiç Yök açıkçası
Bi yerinde enfeksiyon olablir mi canım??Bugün gecikmelide olsa şükür adet oldum, ama halim yok niye bilmiyorum. Ayakta fazla duramıyorum midem bulanıyor titreme geliyor kollarıma, adet ağrısını bile umursamıyorum. Bu ara kendimi öyle çokta yormadım. Neden olur böyle bisey?
Ben9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak kurubaklagil ve bulgur gibi besinlerden uzak duralım
Biliyorsunuz geçen hafta takım olarak %2 gibi çok güzel bir ortalama ile 1. olduk.
Diğer takımlar çok düşük ortalama yaptıkları için bu hafta yükselişe geçeceklerdir...
O nedenle herkes Çarşamba ve Perşembe menüsüne özel itina göstersin ki yüksekten düşüp yere çakılmayalım ve yine 1. olalım.
Herkesten en az %1 lik eksi bekliyorum
Bakalım bu hafta kilo kronolojisinde kimler bir üstteki rakibinin yerini alacak
kuzum bugun bıldıgım kadarı ile sadece sebze turu beslenmek gerekiyordu hayvansal besinler olmaması gerekiyor diye bılıyorım14 Nisan Salı
08:30
1 salatalık 1 avuç maydanoz, dereotu 1 bardak suyla hazırlanan sebze suyu
12:30
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
17:30
1 tabak kabak türlü
3 kaşık yoğurt
su:2 litre
Spor: 15 dakika Leslie 45 puan @Tekrar dene
işte bu biz bu haftada guzel bir yuzde gorucez9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak kurubaklagil ve bulgur gibi besinlerden uzak duralım
Biliyorsunuz geçen hafta takım olarak %2 gibi çok güzel bir ortalama ile 1. olduk.
Diğer takımlar çok düşük ortalama yaptıkları için bu hafta yükselişe geçeceklerdir...
O nedenle herkes Çarşamba ve Perşembe menüsüne özel itina göstersin ki yüksekten düşüp yere çakılmayalım ve yine 1. olalım.
Herkesten en az %1 lik eksi bekliyorum
Bakalım bu hafta kilo kronolojisinde kimler bir üstteki rakibinin yerini alacak
Geçti gerçekten canım ben de çok şaşkınım
Kardeşimin ki 16 aylık kuzum. Onunki çok fena yaaa. Büyüdükçe aşırı hareketli bişey oldu. Ama öyle tatlı ki ❤
Sağol ablacimmm ❤ Bana nasıl supriz oldu anlatamam. Kendimi tüp bebeğe o kadar hazırlamıştım ki testte ikinci çizgiyi görünce inanamadim
Aminn canım benim teşekkür ederim
Kuzum çok az kalmıştı serbest gününüze. Birakmiycam yazmışsın Allah'tan. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum, açlık orucu da iyice direncini kırmıştır.
Aminn Mervecim çok teşekkür ederim
Küçük kızım sabah bir ağıtla uyandı.
Neymiş geçen bayramda teyzesinin kendisine yazdığı kartpostalı benim kitaplarımdan birinin arasına koymuş, o kitabı bulamıyormuş, kime vermişim
"Kimseye vermedim" dememe rağmen susmayınca bütün kitaplığı döktüm, tek tek kitapların arasına bakıyorum sabahtan bu yana
Ev halk kütüphanesi gibi şimdi.
İşin kötüsü bulamadım.
Birde toplaması var bunları
Tüm motivasyonum kayboldu
Kilo kronolojisinde bana en yakın rakibim @Furha63 bu ara tartılamıyor, @GastrikAsit te gebe olduğu için rakip olamayız....
Rakip arıyorum, dişlisinden olsun, kilosu farketmez...
Var mı bana rakip olacak babayiğit
Bu adam beni dısarı salmıyorcocuklara bak ben gider gelırım dedım yarın ben gıderım dıyor 1 aydır evdeyim cop atmaya bile o cıkıyor balkonda olmasa havaya hasret kalıcam
bilmiyorum canim Dr a gidebilsem iyi olacak Ama gidemiyorum malesefBi yerinde enfeksiyon olablir mi canım??
iyi aksamlar, yakinda ins patlarda rahat eder yavrucak.. suanda tatli yemek isterdimIyi aksamlar kizlar oglen girdm gecmis yaptm ama yazamadim oglan cok huysuz ya bubara diş diyoruz ama patlamiyorda anlamadim. Uyuynca oglen bende uyudm onla sonrada yemek derdi vs derken anca girdm smdi cay iciyorm limonlu :) esimde gotruyo cekirdek ve kemalpaşa tatlısnı
oruç geliyo zaten canım inşallah oruç tutarim şuan kendime guvenemedimAslında senin için iyi bi fırsat. O tarz cıslar hep karşımıza çıkacak, seviyelerle beraber kendini tutmayı öğrenirsen bir ömür faydası olurben çikolata hamur işi bağımlısıydım şimdi aramıyorum pek. Yememem lazım niyet ettim diyerek kendimi tutuyorum. Bunun sonucunda da sporsuz kilo veriyorum bu benm için imkansız aslında
yok ne büyür ne kilo alır birde anca yatıyor ya onun yaptığını ben yapsam şimdiye 200 kg olmuştumhaaa senin ki büyümeyenlerden gülüm fazla üstüne titremeyin bırakın biraz büyüsün , önünden yemek mi kaçırıyorsun da zayıflıyormuş sıpa yaaa :))) yiyip yiyip çubuk kraker kıvamın da kalanlardan senin kardeşin de :)
Bulamadık canımBulabildinizmi nirancim
rabbim dısarda olanların yardımcısı olsun ben 30 gundur balkondan Baska bir yere cıkmadım araba kullanmayı bile ozledımBizde ayniydik cnm resmen 1 aydir kapi onu haric hicbiyere gitmedm artk sonunda isyan ettim bigun ben gidicm alisverise dedm maska eldiven taktm guzelce gittim geldm ama o şekilde cok zor ya nefes alamiyoran bi zaman sonra eldiven icinde eller terliyor acayip yani butun gun boyle olanlara Allah kolaylk versin cok zor gercktn 30dk zor dayandm
Bugün gecikmelide olsa şükür adet oldum, ama halim yok niye bilmiyorum. Ayakta fazla duramıyorum midem bulanıyor titreme geliyor kollarıma, adet ağrısını bile umursamıyorum. Bu ara kendimi öyle çokta yormadım. Neden olur böyle bisey?
bilmiyorum canim Dr a gidebilsem iyi olacak Ama gidemiyorum malesef
iyi aksamlar, yakinda ins patlarda rahat eder yavrucak.. suanda tatli yemek isterdim
Bulamadık canım
Dimi yaa bende neler neler özledimrabbim dısarda olanların yardımcısı olsun ben 30 gundur balkondan Baska bir yere cıkmadım araba kullanmayı bile ozledım
Ooo maşallah cnm nerden estiBen bugün spor yaptımbi maşaallahınızı alırım
ne kadar güzel biseymis dimi disarda olmak Ben daha sikayet etmicemrabbim dısarda olanların yardımcısı olsun ben 30 gundur balkondan Baska bir yere cıkmadım araba kullanmayı bile ozledım
ondan önce baslamisti canimAlla halla aman dikkat et cnm yat dinlen neden olur bilemedm ama belki adet oldun vucuttaki kan kaybiyla alakali olabillrmiki
Oh masallah devami gelsin insallahBen bugün spor yaptımbi maşaallahınızı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?