Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.takimin güzel hatunları
Tartıya son iki gün
Bugün ve yarın menülerimize dikkat edip şişlik yapacak kurubaklagil ve bulgur gibi besinlerden uzak duralım

Biliyorsunuz geçen hafta takım olarak %2 gibi çok güzel bir ortalama ile 1. olduk.

Diğer takımlar çok düşük ortalama yaptıkları için bu hafta yükselişe geçeceklerdir...

O nedenle herkes Çarşamba ve Perşembe menüsüne özel itina göstersin ki yüksekten düşüp yere çakılmayalım ve yine 1. olalım.

Herkesten en az %1 lik eksi bekliyorum

Bakalım bu hafta kilo kronolojisinde kimler bir üstteki rakibinin yerini alacak

Son düzenleme:
Bi yerinde enfeksiyon olablir mi canım??

Ben dermişim ama rakibem oruç bile tuttu

Iyi aksamlar kizlar oglen girdm gecmis yaptm ama yazamadim oglan cok huysuz ya bubara diş diyoruz ama patlamiyorda anlamadim. Uyuynca oglen bende uyudm onla sonrada yemek derdi vs derken anca girdm smdi cay iciyorm limonlu :) esimde gotruyo cekirdek ve kemalpaşa tatlısnı

kuzum bugun bıldıgım kadarı ile sadece sebze turu beslenmek gerekiyordu hayvansal besinler olmaması gerekiyor diye bılıyorım
işte bu biz bu haftada guzel bir yuzde gorucez

Geçti gerçekten canım ben de çok şaşkınım

Iyi bari sevindm cnm

Maşallah ona ya :)

Bulabildinizmi nirancim

Beni saymiyorsun sanirimm gectin gittin ama heran gelip seni tekrar gwcebillrm
Bu arada bozmussun okudum cnm geride birak dusunme yola devam illaki olabiliyor boyle anlık gafletler :)

Bu adam beni dısarı salmıyor cocuklara bak ben gider gelırım dedım yarın ben gıderım dıyor 1 aydır evdeyim cop atmaya bile o cıkıyor balkonda olmasa havaya hasret kalıcam

Bizde ayniydik cnm resmen 1 aydir kapi onu haric hicbiyere gitmedm artk sonunda isyan ettim bigun ben gidicm alisverise dedm maska eldiven taktm guzelce gittim geldm ama o şekilde cok zor ya nefes alamiyoran bi zaman sonra eldiven icinde eller terliyor acayip yani butun gun boyle olanlara Allah kolaylk versin cok zor gercktn 30dk zor dayandm

Bi yerinde enfeksiyon olablir mi canım??
bilmiyorum canim Dr a gidebilsem iyi olacak Ama gidemiyorum malesef
iyi aksamlar, yakinda ins patlarda rahat eder yavrucak.. suanda tatli yemek isterdim

oruç geliyo zaten canım inşallah oruç tutarim şuan kendime guvenemedim
yok ne büyür ne kilo alır birde anca yatıyor ya onun yaptığını ben yapsam şimdiye 200 kg olmuştum

rabbim dısarda olanların yardımcısı olsun ben 30 gundur balkondan Baska bir yere cıkmadım araba kullanmayı bile ozledım

Alla halla aman dikkat et cnm yat dinlen neden olur bilemedm ama belki adet oldun vucuttaki kan kaybiyla alakali olabillrmiki

bilmiyorum canim Dr a gidebilsem iyi olacak Ama gidemiyorum malesef

iyi aksamlar, yakinda ins patlarda rahat eder yavrucak.. suanda tatli yemek isterdim

Bendeee

Bulamadık canım

Illaki cıkar cnm ama tabi okadr herseyi dagitip bulamamak kotu olmus

rabbim dısarda olanların yardımcısı olsun ben 30 gundur balkondan Baska bir yere cıkmadım araba kullanmayı bile ozledım
Dimi yaa bende neler neler özledim bitse de eski halimize dönsek hayirlisiyla inşallah

ne kadar güzel biseymis dimi disarda olmak Ben daha sikayet etmicem tez zamanda gecip gitse insallah
Alla halla aman dikkat et cnm yat dinlen neden olur bilemedm ama belki adet oldun vucuttaki kan kaybiyla alakali olabillrmiki
ondan önce baslamisti canim
Ben bugün spor yaptım bi maşaallahınızı alırım
Oh masallah devami gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…