Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabırlar diliyorum
kuzum bugun bıldıgım kadarı ile sadece sebze turu beslenmek gerekiyordu hayvansal besinler olmaması gerekiyor diye bılıyorım
Gerçekten mi benimki de böyle olsun daha beni kesseler de yapmam herhalde iki gündür kendimi zor zaptediyorum
Ben bugün spor yaptım bi maşaallahınızı alırım
Hey maşallah

Gunaydinnn kizlar

GastrikAsit nazliiii şimdi gördüm
Cookk cook sevindimm senin adina canim
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah, dikkat et kendine
Aminnnn ablacım Allah razı olsun
Hatırlıyorum abla çok şükür, biz kafamızda o kadar bitirmişiz ki bu meseleyi bugün biraz daha inanmaya başladık. Bir başkası için çok normal bir durum belki ama sen de kız kardeşinden dolayı bu hissi biliyorsundur, bizim için mucize bu. Dün eşim bir arkadaşına söylerken Allah bize bir hediye verdi demiş. O kadar hoşuma gitti ki bu tabir. Gerçekten bir hediye bizim için, inşallah sonuna kadar bizimle olur da sağlıkla gelir hayatımıza.
Kuzu ben dikkat etmeye devam edicem ama tahmin edebiliyorum benimle yarışmak çok eğlenceli olmaz, daha gevşek takılırım artık.

Gece gece duygulandirdin beni canim.
Rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunu gostersin ins.
Komsumunda 1 asilama 2 tup bebek denemesine ragmen bebekleri olmadi. Tam biraktik biraz kafami rahat birakacgim dedi. Hem ruhen hem bedenen yoruldugunu soyledi veee 2 ay sonra hamile oldugunu duydum oturup telefonda bana soylerken aglamistim.
Simdi de cok sevindim duygulandim okurken yazdiklarini.
Rabbim isteyen herkese hayirlisindan evlat nasip etsin ins . cok aminnnnn

Ay canım hiç hissetmiyorsun cidden
Varislere iyi geliyo muymuş? Acılı bişey mi sülük uygulaması ayrıca şifa olsun
Evet canım açıldı bayağı varisim ama tek sefer yeterli değil acılı değil hiç bende tırstım önce ama 1 tane tuttuktan sonra aaa bu mu imiş dedim yüzüme yaptıracağım sonra doğal botoks Bir çıkmşeye faydası var inşallah

Canımm Haticecimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…