- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.981
Sabırlar diliyorumIyi aksamlar kizlar oglen girdm gecmis yaptm ama yazamadim oglan cok huysuz ya bubara diş diyoruz ama patlamiyorda anlamadim. Uyuynca oglen bende uyudm onla sonrada yemek derdi vs derken anca girdm smdi cay iciyorm limonlu :) esimde gotruyo cekirdek ve kemalpaşa tatlısnı
Gerçekten mikuzum bugun bıldıgım kadarı ile sadece sebze turu beslenmek gerekiyordu hayvansal besinler olmaması gerekiyor diye bılıyorım
Hey maşallahBen bugün spor yaptımbi maşaallahınızı alırım
Aminnnn ablacım Allah razı olsunGunaydinnn kizlar
GastrikAsit nazliiii şimdi gördüm
Cookk cook sevindimm senin adina canim
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah, dikkat et kendine
Hatırlıyorum abla çok şükür, biz kafamızda o kadar bitirmişiz ki bu meseleyi bugün biraz daha inanmaya başladık. Bir başkası için çok normal bir durum belki ama sen de kız kardeşinden dolayı bu hissi biliyorsundur, bizim için mucize bu. Dün eşim bir arkadaşına söylerken Allah bize bir hediye verdi demiş. O kadar hoşuma gitti ki bu tabir. Gerçekten bir hediye bizim için, inşallah sonuna kadar bizimle olur da sağlıkla gelir hayatımıza.hatırlıyor musun sana kız kardeşim de tedavi görüyordu sonra kaza geçirdi tedaviye ara verdi mecbur ,sonra kendiliğinden gebe kaldı 2. çocuğa ve tek yumurtalıkla demiştim kızı şimdi dilli düdük 2.5 yaşın da belki senin de olur rabbimin kudretine sual olunmaz tarzı yazmıştım , cidden deee oldu kuzum bak rabbimin keremine şükürler olsun
Kuzu ben dikkat etmeye devam edicem ama tahmin edebiliyorum benimle yarışmak çok eğlenceli olmaz, daha gevşek takılırım artık.Tüm motivasyonum kayboldu
Kilo kronolojisinde bana en yakın rakibim @Furha63 bu ara tartılamıyor,GastrikAsit te gebe olduğu için rakip olamayız....
Rakip arıyorum, dişlisinden olsun, kilosu farketmez...
Var mı bana rakip olacak babayiğit
Ne yaptın spor olarakBen bugün spor yaptımbi maşaallahınızı alırım
keske canım o kadar cok izledim kıDimi yaa bende neler neler özledimbitse de eski halimize dönsek hayirlisiyla inşallah
Al bendende o kadarne kadar güzel biseymis dimi disarda olmak Ben daha sikayet etmicemtez zamanda gecip gitse insallah
ondan önce baslamisti canim
Oh masallah devami gelsin insallah
Gece gece duygulandirdin beni canim.Hatırlıyorum abla çok şükür, biz kafamızda o kadar bitirmişiz ki bu meseleyi bugün biraz daha inanmaya başladık. Bir başkası için çok normal bir durum belki ama sen de kız kardeşinden dolayı bu hissi biliyorsundur, bizim için mucize bu. Dün eşim bir arkadaşına söylerken Allah bize bir hediye verdi demiş. O kadar hoşuma gitti ki bu tabir. Gerçekten bir hediye bizim için, inşallah sonuna kadar bizimle olur da sağlıkla gelir hayatımıza
Ay canım hiç hissetmiyorsun ciddensana is olmus canim bide bulamamissiniz. Biyerlerde duruyordur kesin bulunurda ne zaman
dun sabaha gore canim . az mi geldi gozune
sifa olsun ins canim. Varislere faydali oluyormuymus.
Hacamati yaptiririmda sulugu yaptiramam heralde ya ayyy canli canli harekettt
bilemedimki neden olur gecmis olsun.
Usuttun falanmi acaba miden de bulaniyor
bu jel agrilar icin diye biliyordum ben. Faydasi olduysa ne guzel canim
90 dk da super masallah
Bozuldumu belli bir saat sinirimi varmis canim.
Evet canım açıldı bayağı varisim ama tek sefer yeterli değil acılı değil hiç bende tırstım önce ama 1 tane tuttuktan sonra aaa bu mu imiş dedim yüzüme yaptıracağım sonra doğal botoksVarislere iyi geliyo muymuş? Acılı bişey mi sülük uygulamasıayrıca şifa olsun
Gunaydinlarrrrr
gunaydınnn kızlarrGünaydın herkese
Canımm HaticecimmGece gece duygulandirdin beni canim.
Rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunu gostersin ins.
Komsumunda 1 asilama 2 tup bebek denemesine ragmen bebekleri olmadi. Tam biraktik biraz kafami rahat birakacgim dedi. Hem ruhen hem bedenen yoruldugunu soyledi veee 2 ay sonra hamile oldugunu duydum oturup telefonda bana soylerken aglamistim.
Simdi de cok sevindim duygulandim okurken yazdiklarini.
Rabbim isteyen herkese hayirlisindan evlat nasip etsin ins . cok aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?