- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.001
Gunaydinlarrrrr
Günaydın herkese
gunaydınnn kızlarr
Günaydın kizlarrrr
Herkese mutlu günler
Herkese günaydınnn...
Günaydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı musmutlu gün olsun hepimize ❤
anacim bu millet ne yapiyorda kralice olmayi beceriyoraa öyle şey olur mu mefkuşum komşum rehber öğretmen çok kibar, eğitimli biri aslın da çevresindeki herkes onu severmiş bana geleceği zaman kocası gitme sonra üzülürsün bile demiş kocasının kraliçesi (kadın kendini böyle anlattı özetle)
sabah 8:45 de gümbürtüye uyandım yine :)))
gelinin dişi kırılmış diş dr na gitti cnm bende cocuklaara bakmaya gittiydim :)kız mefkuşum bir yazıp nere gittin sultanımmm bahçe teras işlerinden canınız çıktı az dinlenin karı koca bu gün
Mefkurem
Sizi imrenerek vakit buldukca takip ediyorum cnmGünaydın abla ☀ Biz de seni gördüğümüze çok sevindik
geçmiş olsun geline bir kere de bitti mi doktor işianacim bu millet ne yapiyorda kralice olmayi beceriyor
Biz anca köle izaura olalim
gelinin dişi kırılmış diş dr na gitti cnm bende cocuklaara bakmaya gittiydim :)
Garaj tamamen bitti dün eşim kapisini penceresini takti ama teras baya sürecek
Sizi imrenerek vakit buldukca takip ediyorum cnm
amin inşallah gülüm sağ selamet rabbimin hediyesini kucağınıza da alırsınız inşallahAminnnn ablacım Allah razı olsun
Hatırlıyorum abla çok şükür, biz kafamızda o kadar bitirmişiz ki bu meseleyi bugün biraz daha inanmaya başladık. Bir başkası için çok normal bir durum belki ama sen de kız kardeşinden dolayı bu hissi biliyorsundur, bizim için mucize bu. Dün eşim bir arkadaşına söylerken Allah bize bir hediye verdi demiş. O kadar hoşuma gitti ki bu tabir. Gerçekten bir hediye bizim için, inşallah sonuna kadar bizimle olur da sağlıkla gelir hayatımıza.
Kuzu ben dikkat etmeye devam edicem ama tahmin edebiliyorum benimle yarışmak çok eğlenceli olmaz, daha gevşek takılırım artık.
Başvuru yapmadım.kızlar bir şey sorucam : e devletten yada öncesi maske ptt den maske başvurusu yapıp maskeleri gelen var mı
Oh ne güzel işlerini halletmissin diyecektim ki yarısında deprem olduğunu gördüm. Daha iyi misin canim deprem konusunda? Yine de gün ortasına kadar baya iş halletmişsinGünaydın Kızlar
Bugün zincirleri kırdım
Sabah 6 'da eşimle birlikte önce pazar sonra market felan derken alışveriş yaptık geldik.
Eve geldiğimizde sütte gelmişti, tencereyi ocağa koyarken deprem oldu yine.
Hala ara ara sallanıyoruz.
Pazardan gelenleri dolaplarda yerleştirdim ve kahvaltı hazırladım.
Çayımı demleyip geldim
Günaydın canımHerkese günaydınnn... dün ben yazamadım menümü çünkü kaçırdım biraz ve sonrasında da utandım yazmaya açıkçası. ama bugün de dahil olmak üzere çookk dikkat edeceğim inş yemeyeceğim.. cuma 65 e inmek istiyorum inş:)
Mutfakta çok iş var şu anda ama giremiyorum şimdi mutfağa, biraz rahatlayınca devam edeceğim işlere.Oh ne güzel işlerini halletmissin diyecektim ki yarısında deprem olduğunu gördüm. Daha iyi misin canim deprem konusunda? Yine de gün ortasına kadar baya iş halletmişsin
Günaydın canım
Kaçamak yapsanda menülerini yazman gerekiyor.
Menü yazma zorunluluğu bundan kaynaklanıyor zaten, yazmaya utanacağımız şeyleri yemiyoruz.
Yediysek yiyeceğimiz fırçaya da razı geliyoruz
Yaz bakalım neler yemişsin
yazdım14 nisan
9.00
3 tane mini sandviç ekmek
domates
1 dl kaşar peyniri
1dl beyaz peynir
14.00
5 tane fırında köfte
5 yk patates püresi
17.00
bir tane mini sandviç
1 yk bal
Geçmiş olsun canım nasılsın şu anGünaydın Kızlar
Bugün zincirleri kırdım
Sabah 6 'da eşimle birlikte önce pazar sonra market felan derken alışveriş yaptık geldik.
Çayımı demleyip geldim
gunaydin abla seni burda gormek.mutlu ediyo beni..su islerin cabuk bitsede gelsen:)Gunaydinnn kizlar
GastrikAsit nazliiii şimdi gördüm
Cookk cook sevindimm senin adina canim
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin insallah, dikkat et kendine
adetden dolayi olabilir canim.ayaklarini sicak tut adet agrin varsa ilik suya 1 tane seker at ve ic.iyi geliyoBugün gecikmelide olsa şükür adet oldum, ama halim yok niye bilmiyorum. Ayakta fazla duramıyorum midem bulanıyor titreme geliyor kollarıma, adet ağrısını bile umursamıyorum. Bu ara kendimi öyle çokta yormadım. Neden olur böyle bisey?
masallah hangi sporu yaptin canim:)Ben bugün spor yaptımbi maşaallahınızı alırım
eskiden zorla yaptigimiz seylerin koymetini anladik canim her serde bi hayir varmis:)Dimi yaa bende neler neler özledimbitse de eski halimize dönsek hayirlisiyla inşallah
bu ara sik sik olmaya basladi deprem.haberlerdede gordum istanbul dada olmusGünaydın Kızlar
Bugün zincirleri kırdım
Çayımı demleyip geldim
kizimla balkonda oturuyorum oda boya yapiyo:)Pertim çıktı
Sizler napıyosnz kızlar? Bende baya regl şişkinliği var baya artıdayım
niye ki canim biseye morzlinmi bozulduBenım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?