- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.001
evet cnm destek olalım hep destek tam destek :13: bu ay biz de bir kaza yaşadık galiba spor yaparken ya bişey varsa diye düşünmüyo değilim ama bir yandan da rahatım bir kerede hamile kalmak dizilere mahsus
ama sen dikkat et bence koşma bile sadece tempolu yürüyüş yap bide kalbini ferah tut benim dr demiştiki düşüyorsa vardır bir hikmeti (mutlaka bir özrü vs vardır),öyle atlamakla zıplamaklada çocuk falan düşmez demişti
Günaydın kızlar, bugün herkes burda, ne güzeleski haline döndü forum
Mayıs'ta 70'i hedeflemiştim salı günü 1 Mayıs 70 olana kadar akşam yemeklerinde çok hafif şeyler yiycem...
nagiş ben kızıl istemiyorum, betül istiyor kızıl ben karamel istiyorum ama kaşlarım çok kara benim, senin de öyle sanırım, karamele boyatırsam kaşlarıda boyatmam gerekir ama çok kaşım var komik durur diye de korkuyorum ama çokta istiyorum, bi denicem sanırım
anammmm desene ya sen ya ben varız sırada hamile olmak için
ayy canım Allah razı olsun içimi rahatlattın, doğru aslında düşüyorsa demek bir eksiklik varki düşüyor, millet yukardan aşağı atlıyor düşüyor zıplıyor düşsün diye yinede düşürmeyen ALlah düşürmüyor. haklısın tempolu yürüyüş çok iyi fikir canım benim oh içim rahatladı sabah sabah sağol yaa
Ayrıca bugünkü menümüde yazayım ibret olsun herkese :)
sabah k-fleks
öğlen 1 çorba kasesi kadar yoğurtlu semizotu salatası
akşam 1 parça biftek bol salata
Günaydın kızlar, bugün herkes burda, ne güzeleski haline döndü forum
Menümü yazayım,
Kepek ekmeğim küflendiği için1 paket eti form bisküvi
1 yumurta
2 kk peynir
Ara: Meyveli soda
1saat yürüyüş.
Mayıs'ta 70'i hedeflemiştim salı günü 1 Mayıs 70 olana kadar akşam yemeklerinde çok hafif şeyler yiycem...
nagiş ben kızıl istemiyorum, betül istiyor kızıl ben karamel istiyorum ama kaşlarım çok kara benim, senin de öyle sanırım, karamele boyatırsam kaşlarıda boyatmam gerekir ama çok kaşım var komik durur diye de korkuyorum ama çokta istiyorum, bi denicem sanırım
menü güzel cnm folik asit alıyomusun cnm tavsiye ederimaz ama bütün vitaminleri alarak beslen süt yoğurt peynir hepsi olsun malum anne adayısın bizim ufacık bir kazamız var tutar mı bilmem olursada çok sevinirim çünkü eşime kalsa oğlumuzun biraz daha büyümesinden yana adam zaten bütün almanyadaki oyuncakları oğluna topluyo sanki bana ne alıcak süpriz artık bana 1 oğluna 10
anannnnmmmm fadime abla sen avcılardamı oturuyorsun kız, pelikan bizim eve 5 dk
orda oturmuyorum esenyurtayım
dün kıyafet pazarına gittim bir ruj ve bir çorap alıp geldimhalbuki ne umutlarla gitmiştim millet ne buluyo alacak anlamadım ordada 25-30 mağazalarda da kaldıki mağazada şu beden diyosun çıkarıyo veriyo kıyafet konusunda pekte süper değildi pazar ama kozmetikte mükemmeldi loreal,mac bütün markalar vardı lorealin tepsi gibi far paleti bile 20 liraydı bir aklım geline alayım hediye dedi bir aklımda boşver o sana ne alıyo dedi ne kötüyüm dimi
fadime abla Esenyurt ile Beylikdüzü birbirine yakın mı?
he ehe he süpermiş yaa hakkaten doğuştan neşeli bu insanlar maşallah"yalan attım seni aldattım sevdiğini sandım sana bağlandım " ohhh yandan yandan yaww şu romanlar ne eğlenceli ya
günün şarkısı benden olsun
Kızlar gunaydın
Anca bıtırebıldım ıslerımı...Aklım ısvec dıyetınde ama bayada zor bı dıyet.O kadar sok dıyet yapmıycam dıorum ama caresızlık ınsan herseyı dusunduruyor valla.Dun arkadaslardan bırı cıps getırmıs bana LAYS ın fırınlanmıs cıpsı yag oranı %50 azaltılmıs 4 5 tane yedım ama gercekten o bıldıgınız yaglı cıpslerden deıl cok kuru ve tıkıt tıkır yanı cok canınız cektıgınde tavsıye edebılırm 3 4 tane yenebılır gıbı geldı bana...
slm kızlar 3 günlük tatilden sonra geldim nihayet
murc bebem Allah kolaylık versin o ne ya 6:30
dün kıyafet pazarına gittim bir ruj ve bir çorap alıp geldimhalbuki ne umutlarla gitmiştim millet ne buluyo alacak anlamadım ordada 25-30 mağazalarda da kaldıki mağazada şu beden diyosun çıkarıyo veriyo kıyafet konusunda pekte süper değildi pazar ama kozmetikte mükemmeldi loreal,mac bütün markalar vardı lorealin tepsi gibi far paleti bile 20 liraydı bir aklım geline alayım hediye dedi bir aklımda boşver o sana ne alıyo dedi ne kötüyüm dimi
he ehe he süpermiş yaa hakkaten doğuştan neşeli bu insanlar maşallah
mursh canım günaydın, isveç diyeti çok zararlı yaa denize düş ama ona sarılma derim ben, insanın vucut dengesini çok bozuyor, aç gez daha iyi yani bence, yinede sen bilirsin tabi, biz arada şu kaçamakları yapmasak zaten gerek kalmayacak aç kalmaya veya isveçe filan.
günaydın gamzecim, evet bu sabah forum canlı maşallahama sana 41 kere maşallah çok istikrarlı gidiyorsun, dün kendime çok kızdım şurda vereceğim 3-5 kg ama süründürüyorum ya, tut şu boğazını ver 1 ayda kurtul, sonrada dikkat edersin ya bukadarmı zor dedim, yırtıcam bütün kıyafetlerimi ya dedim, hepsi dolap bekçisi gibi, giyemiyorum göbeğimden ya onun için çok azimliyim bu hafta.
ayrıca karamel rengi çok hoş tatlım kesinlikle tavsiye ediyorum, benim hala faceim olmadığı için göremedim seni ama benimde kaşlarım çok koyu renktir, ben karamel yaptım hiçte abes durmuyor, gören çok beğeniyor rengi çok yakışmış diyor, bence düşünme hiç yap derim ben
maşalaahhh... çizelgen öyle demiyo amaaa... düzeltsene kardişim şunuu.... Allah versin arkası gelsin :))
yawrucumm o 84 olmasın
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?