Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anammmm desene ya sen ya ben varız sırada hamile olmak için
ayy canım Allah razı olsun içimi rahatlattın, doğru aslında düşüyorsa demek bir eksiklik varki düşüyor, millet yukardan aşağı atlıyor düşüyor zıplıyor düşsün diye yinede düşürmeyen ALlah düşürmüyor. haklısın tempolu yürüyüş çok iyi fikir canım benim oh içim rahatladı sabah sabah sağol yaa

Ayrıca bugünkü menümüde yazayım ibret olsun herkese :)
sabah k-fleks
öğlen 1 çorba kasesi kadar yoğurtlu semizotu salatası
akşam 1 parça biftek bol salata

Günaydın kızlar, bugün herkes burda, ne güzel eski haline döndü forum

Menümü yazayım,
Kepek ekmeğim küflendiği için 1 paket eti form bisküvi
1 yumurta
2 kk peynir

Ara: Meyveli soda
1saat yürüyüş.

Mayıs'ta 70'i hedeflemiştim salı günü 1 Mayıs 70 olana kadar akşam yemeklerinde çok hafif şeyler yiycem...

nagiş ben kızıl istemiyorum, betül istiyor kızıl ben karamel istiyorum ama kaşlarım çok kara benim, senin de öyle sanırım, karamele boyatırsam kaşlarıda boyatmam gerekir ama çok kaşım var komik durur diye de korkuyorum ama çokta istiyorum, bi denicem sanırım

günaydın gamzecim, evet bu sabah forum canlı maşallah ama sana 41 kere maşallah çok istikrarlı gidiyorsun, dün kendime çok kızdım şurda vereceğim 3-5 kg ama süründürüyorum ya, tut şu boğazını ver 1 ayda kurtul, sonrada dikkat edersin ya bukadarmı zor dedim, yırtıcam bütün kıyafetlerimi ya dedim, hepsi dolap bekçisi gibi, giyemiyorum göbeğimden ya onun için çok azimliyim bu hafta.
ayrıca karamel rengi çok hoş tatlım kesinlikle tavsiye ediyorum, benim hala faceim olmadığı için göremedim seni ama benimde kaşlarım çok koyu renktir, ben karamel yaptım hiçte abes durmuyor, gören çok beğeniyor rengi çok yakışmış diyor, bence düşünme hiç yap derim ben

menü güzel cnm folik asit alıyomusun cnm tavsiye ederim az ama bütün vitaminleri alarak beslen süt yoğurt peynir hepsi olsun malum anne adayısın bizim ufacık bir kazamız var tutar mı bilmem olursada çok sevinirim çünkü eşime kalsa oğlumuzun biraz daha büyümesinden yana adam zaten bütün almanyadaki oyuncakları oğluna topluyo sanki bana ne alıcak süpriz artık bana 1 oğluna 10

gamzecim benimde kaşlar kara ama şu kadar söyleyeyim benim kuafördeki kızların hepsi kara saçlarda açık renk kaşlarınıda boyuyolar hiçte komik durmuyo yanlız kaşları haftada bir boyatman lazımmış bana boyayalım dediler ben yanaşmadım ilerde bir gün açık renk yaparsam mecbur kaşlarda boyanır ama esmerim çok sırıtır acık renk saçları kızıla boyadım onda bile kaşlarım kapkara kaldı benim gözüme çarptığına göre herkesin çarpmıştır

oo ozaman senin için süper bir kaza oluş folik asit kullanıyorum tatlım 6 aydır hemde oldu olacak diye dediğin gibi 1 seferde sadece filmlerde oluyor galiba, bilsem böyle zor olduğunu daha evvelden başlardım yapmaya hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

dün kıyafet pazarına gittim bir ruj ve bir çorap alıp geldim halbuki ne umutlarla gitmiştim millet ne buluyo alacak anlamadım ordada 25-30 mağazalarda da kaldıki mağazada şu beden diyosun çıkarıyo veriyo kıyafet konusunda pekte süper değildi pazar ama kozmetikte mükemmeldi loreal,mac bütün markalar vardı lorealin tepsi gibi far paleti bile 20 liraydı bir aklım geline alayım hediye dedi bir aklımda boşver o sana ne alıyo dedi ne kötüyüm dimi

he he he o kötü düşünce bazen banada geliyor, hatta bazen alıyorum vermiyorum kendim kullanıyorum

"yalan attım seni aldattım sevdiğini sandım sana bağlandım " ohhh yandan yandan yaww şu romanlar ne eğlenceli ya
günün şarkısı benden olsun

Kızlar gunaydın

Anca bıtırebıldım ıslerımı...Aklım ısvec dıyetınde ama bayada zor bı dıyet.O kadar sok dıyet yapmıycam dıorum ama caresızlık ınsan herseyı dusunduruyor valla.Dun arkadaslardan bırı cıps getırmıs bana LAYS ın fırınlanmıs cıpsı yag oranı %50 azaltılmıs 4 5 tane yedım ama gercekten o bıldıgınız yaglı cıpslerden deıl cok kuru ve tıkıt tıkır yanı cok canınız cektıgınde tavsıye edebılırm 3 4 tane yenebılır gıbı geldı bana...

Neyse dünkü menum ;

Sabah;

1 kase k fleks
200 ml kakolu sut

Öğle;

Tvuk sote
lıght kola

Ara;

5 tane cıps

Akşam;

yarım yufkadan lorlu gozleme (yagsız teflonda pıstı)
fanta

"yalan attım seni aldattım sevdiğini sandım sana bağlandım " ohhh yandan yandan yaww şu romanlar ne eğlenceli ya
günün şarkısı benden olsun
he ehe he süpermiş yaa hakkaten doğuştan neşeli bu insanlar maşallah

mursh canım günaydın, isveç diyeti çok zararlı yaa denize düş ama ona sarılma derim ben, insanın vucut dengesini çok bozuyor, aç gez daha iyi yani bence, yinede sen bilirsin tabi, biz arada şu kaçamakları yapmasak zaten gerek kalmayacak aç kalmaya veya isveçe filan.

slm kızlar 3 günlük tatilden sonra geldim nihayet

murc bebem Allah kolaylık versin o ne ya 6:30

Slmm cnm bızım yerımızede dınlenseydınız keske.İşte ozel sektor malesef boyle...Kendımı soyle frenlıyorum ÖLDÜRMEYEN ŞEY GÜÇLENDİRİR

Ahhh cnm aynen yaa mıllet ızmır ucuz super seyler var dıyolar hafta sonu gıttık bı tane bady aldım o kadar onuda 2 arkadas aldı banada sende al aynı olsun dedılerde ondan aldım yoksa almıyacaktım yanı.Ordakı hersey aydındada var yuk etmek ıstemedım acıkcası...

yaa aslında zararlı oldugunu bılıyorum hatta onla verdıgım 7 8 kıloyu (tabı verebılırsem) gerı alacagımıda bılıyorum ama ooff sıkıldım yahhuu napıyım ..

valla doğru söylüyorsun yaa tut boğazını 1 ayda kurtul gitsin sonrada sadece dikkat et bu kadar yeter yani diye ama yok işte olmuyo olmuyo olmuyo

merhaba kızlaaaaaaar. bir kaç gündür gelemedim ama haberler iyi. baya baya diyet havasına girdim işlerin yoğun temposuyla iştah miştah kalmadı. sizleri çok özledim.

maşalaahhh ... çizelgen öyle demiyo amaaa... düzeltsene kardişim şunuu.... Allah versin arkası gelsin :))

ya betül : yanlış yazmışım tabi 84 olucaktııı

yawrucumm o 84 olmasın
?

ay muuurşşş allah yazdırdı 54 ü hadi inşallah inşallah 30 kg verebilrimiyim sence bence veremem. o zaman sorun ne sorun yok 84kg

annemler karar verdi balkondaki panjurları söktürüp kırık cam yaptırcaklar adamlar dün gelip ölçü aldı bugünde sabah 9 da gelip panjurları söküyorlar hatta hala devam ediyo sökmeleri ve birde sular kesildi gene öğleden sonrada adam gelip balkonun tavanını boyucak cmt günüde camlar takılcak ,adamlar evde diye babam okula gitme annen evde yalnız kalır sonra dedi bende bugün tatil yapıyorum adam beni yani kızını korucağına karısını düşünüyo ya bi yere gittiğimizde bile bana annenin yanına git annenin yanına kimse gelmesin sen koru onu diyo ama bana hiç müdahale etmiyo

bu günkü menüm;

sabah: bir kase meyve salatası. ( çilek muz kivi)

ara: 1 paket form bisküvi.

öğlen: 1 kase mercimek çorbası. 2 dilim kepek ekmeği.

akşam: sebzeli haşlanmış patates salatası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…