- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.021
Ben vermiştim ama ne ses var ne sedakızlar bir şey sorucam : e devletten yada öncesi maske ptt den maske başvurusu yapıp maskeleri gelen var mı
Cidden mi ya ne güzel çıkabilmişsin ben bi kez aşı için çıktım en çok kızıma bulaştırmaktan korkuyorum bi de eşim ve bana ikimize de bulaşırsa ikimizi de hastaneye yatırırlarsa çocuk ne olur diye korkuyorum adım atamıyorum dışarıyaGünaydın Kızlar
Bugün zincirleri kırdım
Sabah 6 'da eşimle birlikte önce pazar sonra market felan derken alışveriş yaptık geldik.
Eve geldiğimizde sütte gelmişti, tencereyi ocağa koyarken deprem oldu yine.
Hala ara ara sallanıyoruz.
Pazardan gelenleri dolaplarda yerleştirdim ve kahvaltı hazırladım.
Çayımı demleyip geldim
Kız Allah iyi etsin korkma dedim acaba neler neler yedi de yazamıyor sen beni serbest günde göryazdım
Çok yükleniyorsun canım o yüzden benceBenım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
gerçekten miBen vermiştim ama ne ses var ne seda
Cidden mi ya ne güzel çıkabilmişsin ben bi kez aşı için çıktım en çok kızıma bulaştırmaktan korkuyorum bi de eşim ve bana ikimize de bulaşırsa ikimizi de hastaneye yatırırlarsa çocuk ne olur diye korkuyorum adım atamıyorum dışarıyadeprem oluyor sürekli ve sen bu durumdan çok etkileniyorsun
Kız Allah iyi etsin korkma dedim acaba neler neler yedi de yazamıyor sen beni serbest günde gör
Çok yükleniyorsun canım o yüzden bence
Canım grupta duymuşsundur biz seviye programı yapıyoruz yaklaşık 10 gün sonra filan serbest günümüz var o zamandan bahsetmiştimgerçekten miserbest günü ne sıklıkta tekrarlıyorsun
yok cnm daha gitmesi gerekiyormuşgeçmiş olsun geline bir kere de bitti mi doktor işi
şükür biri bitmiş düze çıkmış bence garaj daha zor işti zoru bitmiş diyelim sağlıkla mutlulukla kullanın darısı terasa:))
geçmiş olsun cnmMutfakta çok iş var şu anda ama giremiyorum şimdi mutfağa, biraz rahatlayınca devam edeceğim işlere.
Şimdi katlamam gereken çamaşırlar var, onlara başlayacağım
suyu artirmaya calis ponim bide ödem cayi yap kendinePertim çıktı
Sizler napıyosnz kızlar? Bende baya regl şişkinliği var baya artıdayım
uzun sureli acliklar insani biktiriyor tatlimBenım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
İşler bitmesede mecbur gelicemgunaydin abla seni burda gormek.mutlu ediyo beni..su islerin cabuk bitsede gelsen:)
yine olmuş deprem geçmiş olsun daha da hiç olmasın inşallah depremden hemen önce hafif baş dönmesi yada denge kaybı oluyor mu sen deGünaydın Kızlar
Bugün zincirleri kırdım
Sabah 6 'da eşimle birlikte önce pazar sonra market felan derken alışveriş yaptık geldik.
Eve geldiğimizde sütte gelmişti, tencereyi ocağa koyarken deprem oldu yine.
Hala ara ara sallanıyoruz.
Pazardan gelenleri dolaplarda yerleştirdim ve kahvaltı hazırladım.
Çayımı demleyip geldim
3 nisandan beri maske bekliyoruz ,telefona da mesaj gelmiyor :)))Başvuru yapmadım.
Bugün sabah dışarı çıkarken sadece gözlerimi açıkta bırakacak şekilde şal ile yüzümü kapattım
kolay gelsin ponim bilmem kaçıncı defadır ıspanak yıkıyorum hala suyu berrak olmadı yıkamaya devammm:)Pertim çıktı
Sizler napıyosnz kızlar? Bende baya regl şişkinliği var baya artıdayım
bu gün ben de aynı senin gibiyim hayır olsun ne oluyor kız bizeBenım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
hayırlı uğurl olsun 3. seviye rabbim tamamına erdirsin gülüm :)Bugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
34 ülkeye tıbbı yardım gitmiş anam bir bize gelmedi 3 nisandan beri maske bekliyoruz satışı da yasak ne yapıcaz yaaa hadi biz evdeyiz her gün mecbur çalışanlar ne yapsın 2-3 saatte bir maske değişmek lazımmış 5 maske 1 gün bile yetmez ki onlara bu nasıl iş anlamadım gittiBen vermiştim ama ne ses var ne seda
Cidden mi ya ne güzel çıkabilmişsin ben bi kez aşı için çıktım en çok kızıma bulaştırmaktan korkuyorum bi de eşim ve bana ikimize de bulaşırsa ikimizi de hastaneye yatırırlarsa çocuk ne olur diye korkuyorum adım atamıyorum dışarıyadeprem oluyor sürekli ve sen bu durumdan çok etkileniyorsun
Kız Allah iyi etsin korkma dedim acaba neler neler yedi de yazamıyor sen beni serbest günde gör
Çok yükleniyorsun canım o yüzden bence
ben de tahmin ettim ondan sordum diş kırığı da kötü yaaa inşallah güzelce yaparlaryok cnm daha gitmesi gerekiyormuş
geçmiş olsun cnm
suyu artirmaya calis ponim bide ödem cayi yap kendine
Tabiki tuza dikkat :)
uzun sureli acliklar insani biktiriyor tatlim
Cok yuklenme kendine
İşler bitmesede mecbur gelicem
Çok zengin ulkeyiz ya :)))34 ülkeye tıbbı yardım gitmiş anam bir bize gelmedi 3 nisandan beri maske bekliyoruz satışı da yasak ne yapıcaz yaaa hadi biz evdeyiz her gün mecbur çalışanlar ne yapsın 2-3 saatte bir maske değişmek lazımmış 5 maske 1 gün bile yetmez ki onlara bu nasıl iş anlamadım gitti
bu gün ben de şöyle ayağımı değdirip geri kaçtım aynen bu tepkiyi verdim canoom :)
Ne size böylebu gün ben de şöyle ayağımı değdirip geri kaçtım aynen bu tepkiyi verdim canoom :)
Virüs korkum yok açıkçası canım.Cidden mi ya ne güzel çıkabilmişsin ben bi kez aşı için çıktım en çok kızıma bulaştırmaktan korkuyorum bi de eşim ve bana ikimize de bulaşırsa ikimizi de hastaneye yatırırlarsa çocuk ne olur diye korkuyorum adım atamıyorum dışarıyadeprem oluyor sürekli ve sen bu durumdan çok etkileniyorsun
Google ye seviye-1-2-3-4-5 yazarsan beslenme şeklimizle ilgili bilgi edinebilirsin canım.gerçekten miserbest günü ne sıklıkta tekrarlıyorsun
Öncesinde değil depremden sonraki günlerde uzandığım zaman oluyor.yine olmuş deprem geçmiş olsun daha da hiç olmasın inşallah depremden hemen önce hafif baş dönmesi yada denge kaybı oluyor mu sen de
Şimdi iyiyim canımGeçmiş olsun canım nasılsın şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?