Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bir şey sorucam : e devletten yada öncesi maske ptt den maske başvurusu yapıp maskeleri gelen var mı
Ben vermiştim ama ne ses var ne seda
Cidden mi ya ne güzel çıkabilmişsin ben bi kez aşı için çıktım en çok kızıma bulaştırmaktan korkuyorum bi de eşim ve bana ikimize de bulaşırsa ikimizi de hastaneye yatırırlarsa çocuk ne olur diye korkuyorum adım atamıyorum dışarıya deprem oluyor sürekli ve sen bu durumdan çok etkileniyorsun
Kız Allah iyi etsin korkma dedim acaba neler neler yedi de yazamıyor sen beni serbest günde gör
Benım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
Çok yükleniyorsun canım o yüzden bence

gerçekten mi serbest günü ne sıklıkta tekrarlıyorsun

geçmiş olsun geline bir kere de bitti mi doktor işi
şükür biri bitmiş düze çıkmış bence garaj daha zor işti zoru bitmiş diyelim sağlıkla mutlulukla kullanın darısı terasa:))
yok cnm daha gitmesi gerekiyormuş
Mutfakta çok iş var şu anda ama giremiyorum şimdi mutfağa, biraz rahatlayınca devam edeceğim işlere.
Şimdi katlamam gereken çamaşırlar var, onlara başlayacağım
geçmiş olsun cnm
Pertim çıktı
Sizler napıyosnz kızlar? Bende baya regl şişkinliği var baya artıdayım
suyu artirmaya calis ponim bide ödem cayi yap kendine
Tabiki tuza dikkat :)
Benım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
uzun sureli acliklar insani biktiriyor tatlim
Cok yuklenme kendine
gunaydin abla seni burda gormek.mutlu ediyo beni..su islerin cabuk bitsede gelsen:)
İşler bitmesede mecbur gelicem

yine olmuş deprem geçmiş olsun daha da hiç olmasın inşallah depremden hemen önce hafif baş dönmesi yada denge kaybı oluyor mu sen de

Bugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
hayırlı uğurl olsun 3. seviye rabbim tamamına erdirsin gülüm :)

34 ülkeye tıbbı yardım gitmiş anam bir bize gelmedi 3 nisandan beri maske bekliyoruz satışı da yasak ne yapıcaz yaaa hadi biz evdeyiz her gün mecbur çalışanlar ne yapsın 2-3 saatte bir maske değişmek lazımmış 5 maske 1 gün bile yetmez ki onlara bu nasıl iş anlamadım gitti

yok cnm daha gitmesi gerekiyormuş
geçmiş olsun cnm
suyu artirmaya calis ponim bide ödem cayi yap kendine
Tabiki tuza dikkat :)
uzun sureli acliklar insani biktiriyor tatlim
Cok yuklenme kendine

İşler bitmesede mecbur gelicem
ben de tahmin ettim ondan sordum diş kırığı da kötü yaaa inşallah güzelce yaparlar
tartıya göz ucuyla baktın mı mefkuşum durum nasıl

Çok zengin ulkeyiz ya :)))

Virüs korkum yok açıkçası canım.
Zaten doğru beslenme ile bünyemi güçlendirdiğimi düşünüyorum.
Depreme gelince gecede olmuş ve ilginç bir şekilde hissetmedim.
İyi ki hissetmemişim
Yavaş yavaş alışıyoruz sanırım bu durumada.
Sabah mutfakta iş yaptığım için önce farketmedim, kızım deprem oluyor diyince farkettim, sütü bırakıp bebeğimi kucağıma aldım.
Bacaklarım fena titredi, huzursuz bacak sendromu dedikleri gibi

yine olmuş deprem geçmiş olsun daha da hiç olmasın inşallah depremden hemen önce hafif baş dönmesi yada denge kaybı oluyor mu sen de
Öncesinde değil depremden sonraki günlerde uzandığım zaman oluyor.
Elazığ depreminden sonra 1 ay boyunca her uzandığım da başım döndü.
Geçen yine olmuştu , o zaman da bir kaç gün sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…