- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.041
Seviye-1 i bozduğumdan beri bende de var mod düşüklüğüBenım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
4 sandviç ekmek çok fazla14 nisan
9.00
3 tane mini sandviç ekmek
domates
1 dl kaşar peyniri
1dl beyaz peynir
14.00
5 tane fırında köfte
5 yk patates püresi
17.00
bir tane mini sandviç
1 yk bal
cokmu camurlu?bende bugun ispanak pisiriyorum:)kolay gelsin ponim bilmem kaçıncı defadır ıspanak yıkıyorum hala suyu berrak olmadı yıkamaya devammm:)
Benim de kendimden korkum yok şükür de sadece hastaneye yatırılırsam gurbet elde çocuğuma kim bakar diye korkuyorum ya da ona bulaşırsa diyeVirüs korkum yok açıkçası canım.
Zaten doğru beslenme ile bünyemi güçlendirdiğimi düşünüyorum.
Depreme gelince gecede olmuş ve ilginç bir şekilde hissetmedim.
İyi ki hissetmemişim
Yavaş yavaş alışıyoruz sanırım bu durumada.
Sabah mutfakta iş yaptığım için önce farketmedim, kızım deprem oluyor diyince farkettim, sütü bırakıp bebeğimi kucağıma aldım.
Bacaklarım fena titredi, huzursuz bacak sendromu dedikleri gibi
Getirme öyle şeyleri aklınaBenim de kendimden korkum yok şükür de sadece hastaneye yatırılırsam gurbet elde çocuğuma kim bakar diye korkuyorum ya da ona bulaşırsa diye
Bu meseleden 1 aydır evdeyiz bizdeBenim de kendimden korkum yok şükür de sadece hastaneye yatırılırsam gurbet elde çocuğuma kim bakar diye korkuyorum ya da ona bulaşırsa diye
hımm peki bir an heyecanlandım:)Canım grupta duymuşsundur biz seviye programı yapıyoruz yaklaşık 10 gün sonra filan serbest günümüz var o zamandan bahsetmiştim
tamamdır inş:4 sandviç ekmek çok fazla
Etin yanında salata olsa güzel olurdu
Menülerini ayarlarken et ürünleri+salata ve sebze yemeği+yoğurt şeklinde ayarlarsan daha sağlıklı olur ve kolay kilo verirsin.
İlla kaçamak yapacaksan Cuma günü yapabilirsin Çarşamba ve Perşembe değil.
Enfiyecinin videoları çok eğlenceli gerçekten, zamanin nasıl gectigini anlamiyosunBugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
Abla evde maske var diye biz başvuru yapmamistik. İlginç bi şekilde bugün kod geldi3 nisandan beri maske bekliyoruz ,telefona da mesaj gelmiyor :)))
Kuzum hiç böyle şeyleri düşünüp kendini üzme. Şu an ülke genelini hatta dünyayı düşündüğümüzde bile sayısı az insanlardaniz bence. Sağlıklı besleniyoruz, spor yapıyoruz. Allah'ın izniyle bagisikligimiz hastalıkla mücadele etmek için güçlüdür diye düşünüyorumBenim de kendimden korkum yok şükür de sadece hastaneye yatırılırsam gurbet elde çocuğuma kim bakar diye korkuyorum ya da ona bulaşırsa diye
Çok şükür kuzumŞimdi iyiyim canım
afiyet olsun canim bence guzel15 nisan
10.00
sütlü musli
14.30
1 tane muz
2 tane fırında köfte
17.30
1 kase havuç çorbası
salata
19.00
çeyrek avakado
aksine bugun bende motive oldum.zayif kuzenimi gordum 1 kilo almis 56 olmus..onu gorunce daha cok hirslandimSizi de düşürmek için söylemek istememiştim ama çoğunluk benimle aynı durumda demek ki
Dün akşamdan beri benim de bi tadım tuzum yok
Modum düştü hevesimi ve inancımı kaybettim kilo vermeye dair falan ne olduysa böyle anlamadım
afiyet olsun canim sporda yapabilirsen super olur:)15 nisan carsamba
11.00
2 yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
17.00
1 kase kuru fasulye
Bol salata
1 kase yogurt
Su 2litre
Spor yok halen ama olacak ins
aynı evde ne yapılıyorsa devamPertim çıktı
Sizler napıyosnz kızlar? Bende baya regl şişkinliği var baya artıdayım
hep evde durmaktan oluyor bence bunlarBenım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
ayaktayken oluyor canım öyle, şu durumlar biraz düzelse de a gidecem inşadetden dolayi olabilir canim.ayaklarini sicak tut adet agrin varsa ilik suya 1 tane seker at ve ic.iyi geliyo
maşallahBugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
Neden böyle düşünüyorsun olumlu düşün olumlu olsun canım, evde durmaktan çoğu şey oluyor sanırım stressteyiz hepSizi de düşürmek için söylemek istememiştim ama çoğunluk benimle aynı durumda demek ki
Dün akşamdan beri benim de bi tadım tuzum yok
Modum düştü hevesimi ve inancımı kaybettim kilo vermeye dair falan ne olduysa böyle anlamadım
Allah yardımcınız olsun canım bu durumda nedenir bilmiyorumSelamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
Geçmiş olsun canımSelamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
Yarım çay bardağı suya 1 yk tepeli koyup erit ve iç canımKızlar magnezyum sulfatı temin ettim nasıl kullanılıyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?