Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

14 nisan
9.00
3 tane mini sandviç ekmek
domates
1 dl kaşar peyniri
1dl beyaz peynir

14.00
5 tane fırında köfte
5 yk patates püresi

17.00
bir tane mini sandviç
1 yk bal
4 sandviç ekmek çok fazla
Etin yanında salata olsa güzel olurdu
Menülerini ayarlarken et ürünleri+salata ve sebze yemeği+yoğurt şeklinde ayarlarsan daha sağlıklı olur ve kolay kilo verirsin.
İlla kaçamak yapacaksan Cuma günü yapabilirsin Çarşamba ve Perşembe değil.

Benim de kendimden korkum yok şükür de sadece hastaneye yatırılırsam gurbet elde çocuğuma kim bakar diye korkuyorum ya da ona bulaşırsa diye

Benim de kendimden korkum yok şükür de sadece hastaneye yatırılırsam gurbet elde çocuğuma kim bakar diye korkuyorum ya da ona bulaşırsa diye
Getirme öyle şeyleri aklına
Bende sudan serinim herhalde, hiç aklıma gelmedi böyle şeyler şimdiye kadar

t tamamdır inş:

Bugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
Enfiyecinin videoları çok eğlenceli gerçekten, zamanin nasıl gectigini anlamiyosun
3 nisandan beri maske bekliyoruz ,telefona da mesaj gelmiyor :)))
Abla evde maske var diye biz başvuru yapmamistik. İlginç bi şekilde bugün kod geldi
Kuzum hiç böyle şeyleri düşünüp kendini üzme. Şu an ülke genelini hatta dünyayı düşündüğümüzde bile sayısı az insanlardaniz bence. Sağlıklı besleniyoruz, spor yapıyoruz. Allah'ın izniyle bagisikligimiz hastalıkla mücadele etmek için güçlüdür diye düşünüyorum

15 nisan

10.00

sütlü musli

14.30

1 tane muz
2 tane fırında köfte

17.30
1 kase havuç çorbası
salata

19.00
çeyrek avakado
afiyet olsun canim bence guzel
aksine bugun bende motive oldum.zayif kuzenimi gordum 1 kilo almis 56 olmus..onu gorunce daha cok hirslandim

Pertim çıktı
Sizler napıyosnz kızlar? Bende baya regl şişkinliği var baya artıdayım
aynı evde ne yapılıyorsa devam ne çekiyoruz şu regl dan
Benım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
hep evde durmaktan oluyor bence bunlar
adetden dolayi olabilir canim.ayaklarini sicak tut adet agrin varsa ilik suya 1 tane seker at ve ic.iyi geliyo
ayaktayken oluyor canım öyle, şu durumlar biraz düzelse de a gidecem inş
Bugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
maşallah devamı gelsin inşallah
Neden böyle düşünüyorsun olumlu düşün olumlu olsun canım, evde durmaktan çoğu şey oluyor sanırım stressteyiz hep

Selamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum. GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyor kayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.

Allah yardımcınız olsun canım bu durumda nedenir bilmiyorum şifasını bulsun inş.
kendimi istemişti evlenmeyi? Ailesinin isteğiylemi evlendi?

Geçmiş olsun canım
Görüncene hangi tanı kondu.
Daha önceden var mıydı böyle rahatsızlıkları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…