Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh ne güzel işlerini halletmissin diyecektim ki yarısında deprem olduğunu gördüm. Daha iyi misin canim deprem konusunda? Yine de gün ortasına kadar baya iş halletmişsin
Uyku saatim geçti ama yatmaya geçemiyorum.
Evi satıp çadır kurup oturasım var

Kızlar bi sabah bi aksam gelyrm bu ar ama gercktm hic zaman bulamiyorm ev isi yemek cocuk derken bide bu ara diş sorunumuz. Bugun masayi sattik otrma odamiza cok buyuk gelyrdu sonunda gitti 1 senedir felan ilandaydi kucuk masa alicam acilan tarzda inşallah. Bu arad ödem suyumu yaptm yarina

Iyi abla işleri yarilamissiniz ozaman artk daha sık gelirsn inşallah :)

kızlar bir şey sorucam : e devletten yada öncesi maske ptt den maske başvurusu yapıp maskeleri gelen var mı

Bana bu sabah msj geldi saglikbakanligindan kod var gidip eczaneden onunla alabiliyormusum 5 tane. Esime gelmedi ama neye gore yolluyorlar bilmiyorz yani. Ama bildigim kadariyla basvuru yapilinca gelyrmus ben basvuruda yapmadan geldi msj

Allah korusun kaptanım ama artcılar illaki olur

Benım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var

Kızzz toparlann, bende arada o moda giriyorm heleki cocuk yorunca ki bubara cok yoruyor

2 gündür takım sessiz
Kimileri hep burda
Kimileri hep yok
Sürekli etiket yapmakta istemiyorum
Ne yapsak
Nöbet mi yazsak herkese acaba
Kaptanım hep yok olan gruptayim bu dönem
Böylede devam edicek zannersem takıma ayıracak vaktimde enerjimde yok ...
Spor listesini başka birine devredersen daha verimli daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
Bebektenmi kaynaklı yoksa uzun yıllar diyetle burda olmaktanmi kaynaklı bilmiyorum ama motivede olmiyorum motivede edemiyorum neyazakki..
Hepiniz istediginiz mutlu olduğunuz kilolara gelirsiniz en en kısa zamanda inşaallah Seviyom hepinizi

allah yardimciniz olsun canim.insallah sifasini verir rabbim.bende ne diycemi bilemedim.
2 gündür takım sessiz
Kimileri hep burda
Kimileri hep yok
Ne yapsak
yarinda pek gelemiycem kaptanim.erkenden kalkip su boregi yapcaz.ramazan gelmeden yapalim dedik bana kv ye ve gorumceme 2 ser tepsi
gozun aydin evet acilan daha iyi oluyo benimki hem 6 kisilik hemde 12 kisilik oluyo cok memnunum

Bende geçen yaz mutfağa salon masası aldım ama nasıl pişmanım şimdi, çok yer kaplıyor, gerçi mutfağım salon büyüklüğünde ama...
Keşke de mutfağa yeni masa alana kadar yemek odasının masasını mutfağa geçirseydim diyorum, en azından salondan kalabalığı kalkardı.
Ne kadar az eşya o kadar kolay yaşam..

Bana bu sabah msj geldi saglikbakanligindan kod var gidip eczaneden onunla alabiliyormusum 5 tane. Esime gelmedi ama neye gore yolluyorlar bilmiyorz yani. Ama bildigim kadariyla basvuru yapilinca gelyrmus ben basvuruda yapmadan geldi msj
Yaşı büyük olanlardan başladılar diye biliyorum

Seni tümden mi kaybettik yani Dilek
Buradan ayrıldığından ibrenin her geçen gün yukarıyı göstereceğini biliyorsun
Bir an evvel kendini toparla, niyetini sağlam al ve geri dön canım

İyi geceler arkadaşlar bende de bir halsizlik var bugun birde bogazim da yanıyor biraz oğlan uyumusken ben de yatmak istiyorum menümü yazım yarın sabah yorumlarım ❤ iyi geceler herkese Allah rahatlık versin
İyi uykular

yarinda pek gelemiycem kaptanim.erkenden kalkip su boregi yapcaz.ramazan gelmeden yapalim dedik bana kv ye ve gorumceme 2 ser tepsi
Kolay gelsin canım, elinize sağlık şimdiden.
Senin kendi ailen de mi orada canim yoksa Türkiye de mi?

Allah yardımcınız olsun canım inşallah her şeyin hayırlısı olur
2 gündür takım sessiz
Kimileri hep burda
Kimileri hep yok
Ne yapsak
Aynen nazarlara geldik valla %2 ile herkesin modu düşük Dilek de gidiyor
Bence şöyle sağlamından güzel bi müstakil ev yaptırmalısınız canım boş ver 5+1 i filan bizim bi arsamız yok ama ilerde Bahçeli müstakil ev istiyoruz

Bugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
hadı gozunaydın canım yeni seviye hayır getirsin
elimde degıl canım bıktım artık
yok cnm daha gitmesi gerekiyormuş
geçmiş olsun cnm
suyu artirmaya calis ponim bide ödem cayi yap kendine
Tabiki tuza dikkat :)
uzun sureli acliklar insani biktiriyor tatlim
Cok yuklenme kendine

İşler bitmesede mecbur gelicem
haklısın abla ama artık bir an once kurtulmak istiyorum
bu gün ben de aynı senin gibiyim hayır olsun ne oluyor kız bize
amin abla valla havadan mı neyden anlamadım
eczaneden kod ile alabiliyorsun diye bılıyorum abla
Seviye-1 i bozduğumdan beri bende de var mod düşüklüğü
toparlıcaz Insallah
Bence gecen haftadan kaynaklı nazara geldık
galiba kuzum
Rabbım yardımcınız olsun canım
Yarım çay bardağı suya 1 yk tepeli koyup erit ve iç canım
berbat bir tadı var bır daha ıcebılırmıyım bilmiyorum
hadii gozun aydın salondaki masayı bende satmak istiyorum yada birine vermek
Kızzz toparlann, bende arada o moda giriyorm heleki cocuk yorunca ki bubara cok yoruyor
arada bir geliyor sonra duzelıyor canım sureklı evde olmanında etkisi var
Aaa dilek bu oldu mu hıc sımdı yapma etme gıtme

Öncesinde değil depremden sonraki günlerde uzandığım zaman oluyor.
Elazığ depreminden sonra 1 ay boyunca her uzandığım da başım döndü.
Geçen yine olmuştu , o zaman da bir kaç gün sürdü.
senin ki sonrası stresten , ben olmadan yaklaşık 10 saniye kadar önce baş dönmesi hafif mide bulantısıyla hissediyorum olacağını

Amin canım güzel dualarin için teşekkür ederim
Çok üzüldüm durumunuza, nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz peki? İnşallah bir an önce normale döner hayatınız canım.
Canım dualarini oku, olumlamalarini yap uyumaya çalış. İnşallah kısa sürede tekrar unutup adapte olursun

cokmu camurlu?bende bugun ispanak pisiriyorum:)
ben açık mavi leğen de yıkıyorum ki dibin de kalan var mı göreyim huyum kurusun o su berrak olana kadar yıkıyorum çamurlu değil normal biraz topraklıydı , az önce pişirdim kaldırdım dolaba yarına hazır olsun katmer(gözleme yapıcam, eşim beyefendi hazretleri istedi:))

aaa çok ilginç yavff :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…