- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.061
Uyku saatim geçti ama yatmaya geçemiyorum.Oh ne güzel işlerini halletmissin diyecektim ki yarısında deprem olduğunu gördüm. Daha iyi misin canim deprem konusunda? Yine de gün ortasına kadar baya iş halletmişsin
anacim bu millet ne yapiyorda kralice olmayi beceriyor
Biz anca köle izaura olalim
gelinin dişi kırılmış diş dr na gitti cnm bende cocuklaara bakmaya gittiydim :)
Garaj tamamen bitti dün eşim kapisini penceresini takti ama teras baya sürecek
Sizi imrenerek vakit buldukca takip ediyorum cnm
kızlar bir şey sorucam : e devletten yada öncesi maske ptt den maske başvurusu yapıp maskeleri gelen var mı
Günaydın Kızlar
Bugün zincirleri kırdım
Sabah 6 'da eşimle birlikte önce pazar sonra market felan derken alışveriş yaptık geldik.
Eve geldiğimizde sütte gelmişti, tencereyi ocağa koyarken deprem oldu yine.
Hala ara ara sallanıyoruz.
Pazardan gelenleri dolaplarda yerleştirdim ve kahvaltı hazırladım.
Çayımı demleyip geldim
Benım modum baya dusuk kızlar bir bıkkınlık var
Kaptanım hep yok olan gruptayim bu dönem2 gündür takım sessiz
Kimileri hep burda
Kimileri hep yok
Sürekli etiket yapmakta istemiyorum
Ne yapsak
Nöbet mi yazsak herkese acaba
allah yardimciniz olsun canim.insallah sifasini verir rabbim.bende ne diycemi bilemedim.Selamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
yarinda pek gelemiycem kaptanim.erkenden kalkip su boregi yapcaz.ramazan gelmeden yapalim dedik bana kv ye ve gorumceme 2 ser tepsi2 gündür takım sessiz
Kimileri hep burda
Kimileri hep yok
Ne yapsak
gozun aydin evet acilan daha iyi oluyo benimki hem 6 kisilik hemde 12 kisilik oluyo cok memnunumKızlar bi sabah bi aksam gelyrm bu ar ama gercktm hic zaman bulamiyorm ev isi yemek cocuk derkenbide bu ara diş sorunumuz. Bugun masayi sattik otrma odamiza cok buyuk gelyrdu sonunda gitti 1 senedir felan ilandaydi kucuk masa alicam acilan tarzda inşallah. Bu arad ödem suyumu yaptm yarina
afiyet olsun guzel menu15 Nisan Çarşamba
10.30
1 yumurta
12.30
Sade kahve+3gun kurusu
17.00
5 küçük parca ızgara tavuk
Yağsız salata
Su 2 L
Gün içinde 3 bardak karışık bitki çayı
15 dk Leslie biraz da egzersiz yaptım 45 pFitt_anne
Bende geçen yaz mutfağa salon masası aldım ama nasıl pişmanım şimdi, çok yer kaplıyor, gerçi mutfağım salon büyüklüğünde ama...Kızlar bi sabah bi aksam gelyrm bu ar ama gercktm hic zaman bulamiyorm ev isi yemek cocuk derkenbide bu ara diş sorunumuz. Bugun masayi sattik otrma odamiza cok buyuk gelyrdu sonunda gitti 1 senedir felan ilandaydi kucuk masa alicam acilan tarzda inşallah. Bu arad ödem suyumu yaptm yarina
Yaşı büyük olanlardan başladılar diye biliyorumBana bu sabah msj geldi saglikbakanligindan kod var gidip eczaneden onunla alabiliyormusum 5 tane. Esime gelmedi ama neye gore yolluyorlar bilmiyorz yani. Ama bildigim kadariyla basvuru yapilinca gelyrmus ben basvuruda yapmadan geldi msj
Seni tümden mi kaybettik yani DilekKaptanım hep yok olan gruptayim bu dönem☹
Böylede devam edicek zannersem takıma ayıracak vaktimde enerjimde yok ...
Spor listesini başka birine devredersen daha verimli daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
Bebektenmi kaynaklı yoksa uzun yıllar diyetle burda olmaktanmi kaynaklı bilmiyorum ama motivede olmiyorum motivede edemiyorum neyazakki..
Hepiniz istediginiz mutlu olduğunuz kilolara gelirsiniz en en kısa zamanda inşaallah Seviyom hepinizi
İyi uykularİyi geceler arkadaşlar bende de bir halsizlik var bugun birde bogazim da yanıyor biraz oğlan uyumusken ben de yatmak istiyorum menümü yazım yarın sabah yorumlarım ❤iyi geceler herkese Allah rahatlık versin
Kolay gelsin canım, elinize sağlık şimdiden.yarinda pek gelemiycem kaptanim.erkenden kalkip su boregi yapcaz.ramazan gelmeden yapalim dedik bana kv ye ve gorumceme 2 ser tepsi
Allah yardımcınız olsun canım inşallah her şeyin hayırlısı olurSelamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
Aynen nazarlara geldik valla %2 ile2 gündür takım sessiz
Kimileri hep burda
Kimileri hep yok
Ne yapsak
Bence şöyle sağlamından güzel bi müstakil ev yaptırmalısınız canım boş ver 5+1 i filan bizim bi arsamız yok ama ilerde Bahçeli müstakil ev istiyoruzUyku saatim geçti ama yatmaya geçemiyorum.
Evi satıp çadır kurup oturasım var
hadı gozunaydın canım yeni seviye hayır getirsinBugün 3.seviyeye geçtim kızlar spora da başladım artık zorlayacağım kendimi sarkmamak için. Şimdilik zumba yapmayı planlıyorum. Enfiyecinin videolarını seviyorum
elimde degıl canım bıktım artıkBen vermiştim ama ne ses var ne seda
Cidden mi ya ne güzel çıkabilmişsin ben bi kez aşı için çıktım en çok kızıma bulaştırmaktan korkuyorum bi de eşim ve bana ikimize de bulaşırsa ikimizi de hastaneye yatırırlarsa çocuk ne olur diye korkuyorum adım atamıyorum dışarıyadeprem oluyor sürekli ve sen bu durumdan çok etkileniyorsun
Kız Allah iyi etsin korkma dedim acaba neler neler yedi de yazamıyor sen beni serbest günde gör
Çok yükleniyorsun canım o yüzden bence
haklısın abla ama artık bir an once kurtulmak istiyorumyok cnm daha gitmesi gerekiyormuş
geçmiş olsun cnm
suyu artirmaya calis ponim bide ödem cayi yap kendine
Tabiki tuza dikkat :)
uzun sureli acliklar insani biktiriyor tatlim
Cok yuklenme kendine
İşler bitmesede mecbur gelicem
amin abla valla havadan mı neyden anlamadımbu gün ben de aynı senin gibiyim hayır olsun ne oluyor kız bize
eczaneden kod ile alabiliyorsun diye bılıyorum abla34 ülkeye tıbbı yardım gitmiş anam bir bize gelmedi 3 nisandan beri maske bekliyoruz satışı da yasak ne yapıcaz yaaa hadi biz evdeyiz her gün mecbur çalışanlar ne yapsın 2-3 saatte bir maske değişmek lazımmış 5 maske 1 gün bile yetmez ki onlara bu nasıl iş anlamadım gitti
toparlıcaz InsallahSeviye-1 i bozduğumdan beri bende de var mod düşüklüğü
Bence gecen haftadan kaynaklı nazara geldıkSizi de düşürmek için söylemek istememiştim ama çoğunluk benimle aynı durumda demek ki
Dün akşamdan beri benim de bi tadım tuzum yok
Modum düştü hevesimi ve inancımı kaybettim kilo vermeye dair falan ne olduysa böyle anlamadım
galiba kuzumaynı evde ne yapılıyorsa devamne çekiyoruz şu regl dan
hep evde durmaktan oluyor bence bunlar
ayaktayken oluyor canım öyle, şu durumlar biraz düzelse de a gidecem inş
maşallahdevamı gelsin inşallah
Neden böyle düşünüyorsun olumlu düşün olumlu olsun canım, evde durmaktan çoğu şey oluyor sanırım stressteyiz hep
Rabbım yardımcınız olsun canımSelamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
berbat bir tadı var bır daha ıcebılırmıyım bilmiyorumYarım çay bardağı suya 1 yk tepeli koyup erit ve iç canım
hadii gozun aydın salondaki masayı bende satmak istiyorum yada birine vermekKızlar bi sabah bi aksam gelyrm bu ar ama gercktm hic zaman bulamiyorm ev isi yemek cocuk derkenbide bu ara diş sorunumuz. Bugun masayi sattik otrma odamiza cok buyuk gelyrdu sonunda gitti 1 senedir felan ilandaydi kucuk masa alicam acilan tarzda inşallah. Bu arad ödem suyumu yaptm yarina
arada bir geliyor sonra duzelıyor canım sureklı evde olmanında etkisi varKızzz toparlann, bende arada o moda giriyorm heleki cocuk yorunca ki bubara cok yoruyor
Aaa dilek bu oldu mu hıc sımdı yapma etme gıtmeKaptanım hep yok olan gruptayim bu dönem☹
Böylede devam edicek zannersem takıma ayıracak vaktimde enerjimde yok ...
Spor listesini başka birine devredersen daha verimli daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
Bebektenmi kaynaklı yoksa uzun yıllar diyetle burda olmaktanmi kaynaklı bilmiyorum ama motivede olmiyorum motivede edemiyorum neyazakki..
Hepiniz istediginiz mutlu olduğunuz kilolara gelirsiniz en en kısa zamanda inşaallah Seviyom hepinizi
senin ki sonrası stresten , ben olmadan yaklaşık 10 saniye kadar önce baş dönmesi hafif mide bulantısıyla hissediyorum olacağınıÖncesinde değil depremden sonraki günlerde uzandığım zaman oluyor.
Elazığ depreminden sonra 1 ay boyunca her uzandığım da başım döndü.
Geçen yine olmuştu , o zaman da bir kaç gün sürdü.
Amin canım güzel dualarin için teşekkür ederimSelamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Canım dualarini oku, olumlamalarini yap uyumaya çalış. İnşallah kısa sürede tekrar unutup adapte olursunUyku saatim geçti ama yatmaya geçemiyorum.
Evi satıp çadır kurup oturasım var
ben açık mavi leğen de yıkıyorum ki dibin de kalan var mı göreyim huyum kurusun o su berrak olana kadar yıkıyorum çamurlu değil normal biraz topraklıydı , az önce pişirdim kaldırdım dolaba yarına hazır olsun katmer(gözleme yapıcam, eşim beyefendi hazretleri istedi:))cokmu camurlu?bende bugun ispanak pisiriyorum:)
aaa çok ilginç yavff :))Enfiyecinin videoları çok eğlenceli gerçekten, zamanin nasıl gectigini anlamiyosun
Abla evde maske var diye biz başvuru yapmamistik. İlginç bi şekilde bugün kod geldi
Kuzum hiç böyle şeyleri düşünüp kendini üzme. Şu an ülke genelini hatta dünyayı düşündüğümüzde bile sayısı az insanlardaniz bence. Sağlıklı besleniyoruz, spor yapıyoruz. Allah'ın izniyle bagisikligimiz hastalıkla mücadele etmek için güçlüdür diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?