Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen de bizdensin :))
yarına toparlanırız enerjimiz inancımız geri gelir inşallah benim de henüz gelmedi

allah yar yardımcınız olsun ..
tek ilaçla olacak gibi değil sanki terapi de görmeli direk yüz yüze zaten şu anda olmaz online iyi bir terapist bulup görüşmesi lazım değil mi

allah allah bizi niye unutuyor bunlar kod v.s. hala gelmedi:))

nazara geldik takımca

İyi geceler arkadaşlar bende de bir halsizlik var bugun birde bogazim da yanıyor biraz oğlan uyumusken ben de yatmak istiyorum menümü yazım yarın sabah yorumlarım ❤ iyi geceler herkese Allah rahatlık versin
iyice dinlen gülüm inşallah yarına bir şeyin kalmaz olmadı sirkeli suyla yada tuzlu suyla gargara mı yapsan

Seni tümden mi kaybettik yani Dilek
Buradan ayrıldığından ibrenin her geçen gün yukarıyı göstereceğini biliyorsun
Bir an evvel kendini toparla, niyetini sağlam al ve geri dön canım
İnşallah kısa zamanda eski enerjimle dönerim kaptanım
Kilo veremesemde sabit kalmaya calisicam bu dönem

Allah yardımcınız olsun canım bu durumda nedenir bilmiyorum şifasını bulsun inş.
kendimi istemişti evlenmeyi? Ailesinin isteğiylemi evlendi?
Amin canim inşallah insallahhh. Evet kendı çok istiyordu. Tanidikta olunca verdi ailesi.
Geçmiş olsun canım
Görüncene hangi tanı kondu.
Daha önceden var mıydı böyle rahatsızlıkları?
Sağol canim yok yok ilk defa oldu. Kaldiramadi bence. Psikotik depresif in bütün herşeyi ni taşıyor maalesef çok üzgünüm çokkk
Amin sagol canim. Sadece dua etseniz yeter.
Aminnn dualarınızı bekliyorum. Ben çok uzuluyorum ve çok yardımcı olmak istiyorum. Allah im yardımcımız olsun inşallah.
amin canim sağol
Annesi gelecek bize birlikte bakacağız. Hiç kiyamiyorum. Destek olmak istiyorum
tek ilaçla olacak gibi değil sanki terapi de görmeli direk yüz yüze zaten şu anda olmaz online iyi bir terapist bulup görüşmesi lazım değil mi

Yok ablam biraz daha duzelse belki. Şu an kendini anlatamiyor. Sadece bilinç altında kalan aynı şeyleri tekrarlıyor. Dua lazim bize bolca. Allahin izniyle doktor olumlu konuşmuş 1 ay icin de toparlar demiş ama şu an ki durumu içler acısı

Kolay gelsin canım, elinize sağlık şimdiden.
Senin kendi ailen de mi orada canim yoksa Türkiye de mi?
sagol abla benim ailemde burda arabayla 2 dk lik yol.kv ile altli ustu oturuyoruz.bu ara disari cikamadigimiz icin kendi aileme gidip gelemiyorum.ama gorumcem 2 gunde 1 geliyo annesigile o korkmuyo..
kolay gelsin abla.bende namazdan sonra yatmadim hazirlik yapcam borek yapcaz bugun:)
allah sendende razi olsun allah yardimciniz olsun insallah hemen toparlanir

Aynen nazarlara geldik valla %2 ile herkesin modu düşük Dilek de gidiyor
Rehavete kapıldıkta diyebiliriz

Bence şöyle sağlamından güzel bi müstakil ev yaptırmalısınız canım boş ver 5+1 i filan bizim bi arsamız yok ama ilerde Bahçeli müstakil ev istiyoruz
Şu karantina süreci bitsin, bizde arsa bakmaya başlayacağız canım.
Şu an müstakil evde oturuyor olsaydık bu mecburi tatil çok keyifli olabilirdi

senin ki sonrası stresten , ben olmadan yaklaşık 10 saniye kadar önce baş dönmesi hafif mide bulantısıyla hissediyorum olacağını
Deprem olmadan evvelki saatlerde hep aklımdan çıkaramadığım bi deprem düşüncesi oluyor sadece.
Bu ara da yoğun bir şekilde bu düşüncelerin içindeyim.
Dün koşu bandında yürürken bile sürekli avizelere bakıp durdum.
Sonrası panik ve korku kaynaklı zaten

Ispanağın çamurlusuna tahammülüm yok.
Bu yıl bi defa çamurlu ıspanak getirmişti eşim, 10 kere yıkadım ama içime sinmedi.
"Bir daha çamurlu ıspanak getirirsen yıkamadan çöpe atacam" dedim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…