- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.081
sen de bizdensin :))Sizi de düşürmek için söylemek istememiştim ama çoğunluk benimle aynı durumda demek ki
Dün akşamdan beri benim de bi tadım tuzum yok
Modum düştü hevesimi ve inancımı kaybettim kilo vermeye dair falan ne olduysa böyle anlamadım
allah yar yardımcınız olsun ..Selamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum. @GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
aha sen de bizdensin ben ıssız ada istiyorummm tek başıma 1 hafta sessiz kimsesiz yaşamak istiyorummmUyku saatim geçti ama yatmaya geçemiyorum.
Evi satıp çadır kurup oturasım var
allah allah bizi niye unutuyor bunlar kod v.s. hala gelmedi:))Iyi abla işleri yarilamissiniz ozaman artk daha sık gelirsn inşallah :)
Bana bu sabah msj geldi saglikbakanligindan kod var gidip eczaneden onunla alabiliyormusum 5 tane. Esime gelmedi ama neye gore yolluyorlar bilmiyorz yani. Ama bildigim kadariyla basvuru yapilinca gelyrmus ben basvuruda yapmadan geldi msj
Allah korusun kaptanım ama artcılar illaki olur
Kızzz toparlann, bende arada o moda giriyorm heleki cocuk yorunca ki bubara cok yoruyor
nazara geldik takımcaKaptanım hep yok olan gruptayim bu dönem☹
Böylede devam edicek zannersem takıma ayıracak vaktimde enerjimde yok ...
Spor listesini başka birine devredersen daha verimli daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
Bebektenmi kaynaklı yoksa uzun yıllar diyetle burda olmaktanmi kaynaklı bilmiyorum ama motivede olmiyorum motivede edemiyorum neyazakki..
Hepiniz istediginiz mutlu olduğunuz kilolara gelirsiniz en en kısa zamanda inşaallah Seviyom hepinizi
benim kocanın yaşı 50 anacım yaşı büyüklerden önce başlasalar bizimkine kod gelirdi :)Yaşı büyük olanlardan başladılar diye biliyorum
iyice dinlen gülüm inşallah yarına bir şeyin kalmaz olmadı sirkeli suyla yada tuzlu suyla gargara mı yapsanİyi geceler arkadaşlar bende de bir halsizlik var bugun birde bogazim da yanıyor biraz oğlan uyumusken ben de yatmak istiyorum menümü yazım yarın sabah yorumlarım ❤iyi geceler herkese Allah rahatlık versin
İnşallah kısa zamanda eski enerjimle dönerim kaptanımSeni tümden mi kaybettik yani Dilek
Buradan ayrıldığından ibrenin her geçen gün yukarıyı göstereceğini biliyorsun
Bir an evvel kendini toparla, niyetini sağlam al ve geri dön canım
Amin canim inşallah insallahhh. Evet kendı çok istiyordu. Tanidikta olunca verdi ailesi.Allah yardımcınız olsun canım bu durumda nedenir bilmiyorumşifasını bulsun inş.
kendimi istemişti evlenmeyi? Ailesinin isteğiylemi evlendi?
Sağol canim yok yok ilk defa oldu. Kaldiramadi bence. Psikotik depresif in bütün herşeyi ni taşıyor maalesefGeçmiş olsun canım
Görüncene hangi tanı kondu.
Daha önceden var mıydı böyle rahatsızlıkları?
Amin sagol canim. Sadece dua etseniz yeter.allah yardimciniz olsun canim.insallah sifasini verir rabbim.bende ne diycemi bilemedim.
yarinda pek gelemiycem kaptanim.erkenden kalkip su boregi yapcaz.ramazan gelmeden yapalim dedik bana kv ye ve gorumceme 2 ser tepsi
gozun aydin evet acilan daha iyi oluyo benimki hem 6 kisilik hemde 12 kisilik oluyo cok memnunum
Aminnn dualarınızı bekliyorum. Ben çok uzuluyorum ve çok yardımcı olmak istiyorum. Allah im yardımcımız olsun inşallah.Allah yardımcınız olsun canım inşallah her şeyin hayırlısı olur
Aynen nazarlara geldik valla %2 ileherkesin modu düşük Dilek de gidiyor
Bence şöyle sağlamından güzel bi müstakil ev yaptırmalısınız canım boş ver 5+1 i filan bizim bi arsamız yok ama ilerde Bahçeli müstakil ev istiyoruz
amin canim sağolhadı gozunaydın canım yeni seviye hayır getirsin
elimde degıl canım bıktım artık
haklısın abla ama artık bir an once kurtulmak istiyorum
amin abla valla havadan mı neyden anlamadım
eczaneden kod ile alabiliyorsun diye bılıyorum abla
toparlıcaz Insallah
Bence gecen haftadan kaynaklı nazara geldık
galiba kuzum
Rabbım yardımcınız olsun canım
berbat bir tadı var bır daha ıcebılırmıyım bilmiyorum
hadii gozun aydın salondaki masayı bende satmak istiyorum yada birine vermek
arada bir geliyor sonra duzelıyor canım sureklı evde olmanında etkisi var
Aaa dilek bu oldu mu hıc sımdı yapma etme gıtme
Annesi gelecek bize birlikte bakacağız. Hiç kiyamiyorum. Destek olmak istiyorumAmin canım güzel dualarin için teşekkür ederim ❤
Çok üzüldüm durumunuza, nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz peki? İnşallah bir an önce normale döner hayatınız canım.
Canım dualarini oku, olumlamalarini yap uyumaya çalış. İnşallah kısa sürede tekrar unutup adapte olursun
allah yar yardımcınız olsun ..
tek ilaçla olacak gibi değil sanki terapi de görmeli direk yüz yüze zaten şu anda olmaz online iyi bir terapist bulup görüşmesi lazım değil mi
Yok ablam biraz daha duzelse belki. Şu an kendini anlatamiyor. Sadece bilinç altında kalan aynı şeyleri tekrarlıyor. Dua lazim bize bolca. Allahin izniyle doktor olumlu konuşmuş 1 ay icin de toparlar demiş ama şu an ki durumu içler acısıallah yar yardımcınız olsun ..
tek ilaçla olacak gibi değil sanki terapi de görmeli direk yüz yüze zaten şu anda olmaz online iyi bir terapist bulup görüşmesi lazım değil mi
sagol abla benim ailemde burda arabayla 2 dk lik yol.kv ile altli ustu oturuyoruz.bu ara disari cikamadigimiz icin kendi aileme gidip gelemiyorum.ama gorumcem 2 gunde 1 geliyo annesigile o korkmuyo..Kolay gelsin canım, elinize sağlık şimdiden.
Senin kendi ailen de mi orada canim yoksa Türkiye de mi?
kolay gelsin abla.bende namazdan sonra yatmadim hazirlik yapcam borek yapcaz bugun:)ben açık mavi leğen de yıkıyorum ki dibin de kalan var mı göreyim huyum kurusun o su berrak olana kadar yıkıyorum çamurlu değil normal biraz topraklıydı , az önce pişirdim kaldırdım dolaba yarına hazır olsun katmer(gözleme yapıcam, eşim beyefendi hazretleri istedi:))
allah sendende razi olsun allah yardimciniz olsun insallah hemen toparlanirAmin canim inşallah insallahhh. Evet kendı çok istiyordu. Tanidikta olunca verdi ailesi.
Sağol canim yok yok ilk defa oldu. Kaldiramadi bence. Psikotik depresif in bütün herşeyi ni taşıyor maalesefçok üzgünüm çokkk
Amin sagol canim. Sadece dua etseniz yeter.
Aminnn dualarınızı bekliyorum. Ben çok uzuluyorum ve çok yardımcı olmak istiyorum. Allah im yardımcımız olsun inşallah.
amin canim sağol
Annesi gelecek bize birlikte bakacağız. Hiç kiyamiyorum. Destek olmak istiyorum
Rehavete kapıldıkta diyebilirizAynen nazarlara geldik valla %2 ileherkesin modu düşük Dilek de gidiyor
Şu karantina süreci bitsin, bizde arsa bakmaya başlayacağız canım.Bence şöyle sağlamından güzel bi müstakil ev yaptırmalısınız canım boş ver 5+1 i filan bizim bi arsamız yok ama ilerde Bahçeli müstakil ev istiyoruz
Bugün herkesin kendine gelmesi lazımtoparlıcaz Insallah
İçersin canım merak etmeberbat bir tadı var bır daha ıcebılırmıyım bilmiyorum
Deprem olmadan evvelki saatlerde hep aklımdan çıkaramadığım bi deprem düşüncesi oluyor sadece.senin ki sonrası stresten , ben olmadan yaklaşık 10 saniye kadar önce baş dönmesi hafif mide bulantısıyla hissediyorum olacağını
Başka çarem yok canım, kendimi terapi ettim ve yattımCanım dualarini oku, olumlamalarini yap uyumaya çalış. İnşallah kısa sürede tekrar unutup adapte olursun
Ispanağın çamurlusuna tahammülüm yok.ben açık mavi leğen de yıkıyorum ki dibin de kalan var mı göreyim huyum kurusun o su berrak olana kadar yıkıyorum çamurlu değil normal biraz topraklıydı , az önce pişirdim kaldırdım dolaba yarına hazır olsun katmer(gözleme yapıcam, eşim beyefendi hazretleri istedi:))
Yok ben deprem korkusundan çadıra yerleşecemaha sen de bizdensin ben ıssız ada istiyorummm tek başıma 1 hafta sessiz kimsesiz yaşamak istiyorummm
Birde vaka yoğunluğu fazla olan şehirlere dağıtılıyormuş önce..benim kocanın yaşı 50 anacım yaşı büyüklerden önce başlasalar bizimkine kod gelirdi :)
Listeye devam edersin canımİnşallah kısa zamanda eski enerjimle dönerim kaptanım
Kilo veremesemde sabit kalmaya calisicam bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?