- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.101
Acaba konuşup ifade edemediği başka şeyler mi yaşadıSağol canim yok yok ilk defa oldu. Kaldiramadi bence. Psikotik depresif in bütün herşeyi ni taşıyor maalesefçok üzgünüm çokkk
Kv ile aynı şehirde oturmuyor musun canımYok ablam biraz daha duzelse belki. Şu an kendini anlatamiyor. Sadece bilinç altında kalan aynı şeyleri tekrarlıyor. Dua lazim bize bolca. Allahin izniyle doktor olumlu konuşmuş 1 ay icin de toparlar demiş ama şu an ki durumu içler acısı
Görüncen dikkat etmiyorsa, gelip gidiyorsa sürekli senin dikkat etmen bir anlam ifade etmez canımsagol abla benim ailemde burda arabayla 2 dk lik yol.kv ile altli ustu oturuyoruz.bu ara disari cikamadigimiz icin kendi aileme gidip gelemiyorum.ama gorumcem 2 gunde 1 geliyo annesigile o korkmuyo..
oda kimseye gitmiyo sadece annesine eside calismiyo evdeler..ama benim esim kaynim felan calisiyo aslinda onun korkup gelmemesi lazim ama kendi bilirGörüncen dikkat etmiyorsa, gelip gidiyorsa sürekli senin dikkat etmen bir anlam ifade etmez canım
insallah yapicam butun bunlariJasminium84
Ucmelekannesi
TemelinSafinazi
U UcanSupurge
askrhpozitif
I Ilyusa
E ela_2019
Poni Bon
Listedeki kızlar bugün azami gayret günü.
Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.
Günü erken kapatalım.
Yemekler 5-6 'dan sonraya kalmasın.
Su içmeyi de erken bırakalım.
8 'den sonra su içmemeye dikkat edelim.
Yarın yine güzel yüzdelerle gelelim İnşaallah
benimde aklima boyle geldiAcaba konuşup ifade edemediği başka şeyler mi yaşadı
Eşinden şiddet görmüş olabilir mi mesela
Eşim de 33 yaşında onu öne almışlar sıradabenim kocanın yaşı 50 anacım yaşı büyüklerden önce başlasalar bizimkine kod gelirdi :)
Kuzummm sen çok güçlüsün zaten, olumlamaya inanmayan insanlar mümkün değil diyor. Ben panik atak krizi gelince şu an ki belirtiler gerçek değil vücudun sana oyun oynuyor diyorum psikolojik yöndeki baskı için de Ayetel Kürsi ve inşirah süresini durmadan okuyorum, kötü oluyorum ama en fazla yarım saat sonra geçiyor. Panik atak hastası birine söylediğimde mümkün değil diyo. Direk teslim oluyolar o andaki belirtilere oysaki psikolojik olan herşeyi yonetebilecegimizi üstesinden gelebilecegimizi düşünüyorum.Başka çarem yok canım, kendimi terapi ettim ve yattım
olabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.Acaba konuşup ifade edemediği başka şeyler mi yaşadı
Eşinden şiddet görmüş olabilir mi mesela
Ayni şehirde oturuyorum. Kayinvalidem yalnız yaşıyor eşi vefat etmiş. Korona dan dolayı başka şehire oğluna gitti daha güvenli olur diye. Bugün gelecekler arabayla ama eşim onların yalnız kalmasını istemez. Çünkü bu hastalıkta kişinin kendine ve çevresindekilere zarar verme durumu var. Aklimiz orda kalır iyice takıntılı hale geliriz. Yaa enerjisi de o kadar düşuk o kadar vitaminsiz kalmış ki elini sıkacak gücü yok.Kv ile aynı şehirde oturmuyor musun canım
Neden annesigilde kalmıyor görüncen
Aynen bende öyle düşünüyorumbenimde aklima boyle geldi
Dilek neden veda eder gbi yazdin gelmiycekmisin hic, oysaki ne guzel baslamistn vok motiveydinKaptanım hep yok olan gruptayim bu dönem☹
Böylede devam edicek zannersem takıma ayıracak vaktimde enerjimde yok ...
Spor listesini başka birine devredersen daha verimli daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
Bebektenmi kaynaklı yoksa uzun yıllar diyetle burda olmaktanmi kaynaklı bilmiyorum ama motivede olmiyorum motivede edemiyorum neyazakki..
Hepiniz istediginiz mutlu olduğunuz kilolara gelirsiniz en en kısa zamanda inşaallah Seviyom hepinizi
allah yardimciniz olsun canim.insallah sifasini verir rabbim.bende ne diycemi bilemedim.
yarinda pek gelemiycem kaptanim.erkenden kalkip su boregi yapcaz.ramazan gelmeden yapalim dedik bana kv ye ve gorumceme 2 ser tepsi
gozun aydin evet acilan daha iyi oluyo benimki hem 6 kisilik hemde 12 kisilik oluyo cok memnunum
Bende geçen yaz mutfağa salon masası aldım ama nasıl pişmanım şimdi, çok yer kaplıyor, gerçi mutfağım salon büyüklüğünde ama...
Keşke de mutfağa yeni masa alana kadar yemek odasının masasını mutfağa geçirseydim diyorum, en azından salondan kalabalığı kalkardı.
Ne kadar az eşya o kadar kolay yaşam..
Yaşı büyük olanlardan başladılar diye biliyorum
hadı gozunaydın canım yeni seviye hayır getirsin
elimde degıl canım bıktım artık
haklısın abla ama artık bir an once kurtulmak istiyorum
amin abla valla havadan mı neyden anlamadım
eczaneden kod ile alabiliyorsun diye bılıyorum abla
toparlıcaz Insallah
Bence gecen haftadan kaynaklı nazara geldık
galiba kuzum
Rabbım yardımcınız olsun canım
berbat bir tadı var bır daha ıcebılırmıyım bilmiyorum
hadii gozun aydın salondaki masayı bende satmak istiyorum yada birine vermek
arada bir geliyor sonra duzelıyor canım sureklı evde olmanında etkisi var
Aaa dilek bu oldu mu hıc sımdı yapma etme gıtme
allah allah bizi niye unutuyor bunlar kod v.s. hala gelmedi:))
Yok ablam biraz daha duzelse belki. Şu an kendini anlatamiyor. Sadece bilinç altında kalan aynı şeyleri tekrarlıyor. Dua lazim bize bolca. Allahin izniyle doktor olumlu konuşmuş 1 ay icin de toparlar demiş ama şu an ki durumu içler acısı
Birde vaka yoğunluğu fazla olan şehirlere dağıtılıyormuş önce..
İstanbul'dan başlamışlar.
inşallah çabuk toparlar gülüm , sen de dikkat et kendine çok sevdiğin kıyamadığın anlaşılıyor ama sen de eşin de toparlayın kendinizi faydanız yerine zararınız olur böyle sürekli ağlayıp üzülürseniz çocuklar da kötü etkilenir , kv gelecek demişsin , annesi gelince görümcen de allahın izniyle çok daha iyi olur , dualarımız sizinleYok ablam biraz daha duzelse belki. Şu an kendini anlatamiyor. Sadece bilinç altında kalan aynı şeyleri tekrarlıyor. Dua lazim bize bolca. Allahin izniyle doktor olumlu konuşmuş 1 ay icin de toparlar demiş ama şu an ki durumu içler acısı
sizin ki zor su böreği yapacaksınız değil mi ramazana hazırlık şimdiden kolay gelsin yiyene şifa olsun :)sagol abla benim ailemde burda arabayla 2 dk lik yol.kv ile altli ustu oturuyoruz.bu ara disari cikamadigimiz icin kendi aileme gidip gelemiyorum.ama gorumcem 2 gunde 1 geliyo annesigile o korkmuyo..
kolay gelsin abla.bende namazdan sonra yatmadim hazirlik yapcam borek yapcaz bugun:)
allah sendende razi olsun allah yardimciniz olsun insallah hemen toparlanir
odağını değiştir gülüm , baktın ki aklını bu düşünceler sarıyor hemen iptal diyerek düşüncelerini seni pozitife çevirecek şeylerle değiştir , tekrar aynı düşünce bir bakacaksın zihnin de sen daha inatçı olup tekrar değiştir ,mesela okullar açıldığın da seni zayıflamış görenlerin tepkilerini ve o an ki mutluluğunu düşünDeprem olmadan evvelki saatlerde hep aklımdan çıkaramadığım bi deprem düşüncesi oluyor sadece.
Bu ara da yoğun bir şekilde bu düşüncelerin içindeyim.
Dün koşu bandında yürürken bile sürekli avizelere bakıp durdum.
Sonrası panik ve korku kaynaklı zaten
o çamurludan bana da denk geldi bir kere mutfak levabosunu yıkadım tüm ıspanağı ayıklayıp levaboya döktüm tek tek yıkayarak leğene aldım ondan sonra da kaç su iki leğende yıkadım bilmem ama belim kopacak gibi ağrıdı onu çok iyi bilirim :)Ispanağın çamurlusuna tahammülüm yok.
Bu yıl bi defa çamurlu ıspanak getirmişti eşim, 10 kere yıkadım ama içime sinmedi.
"Bir daha çamurlu ıspanak getirirsen yıkamadan çöpe atacam" dedim eşime
ne olursa olsun ister kaçmak ister korku ama düşünsene Kırgızların ki gibi bir çadır olsa yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyan cinsinden eşyan da olmayacak zaten sadece ana ihtiyaçlar canın sıkıldıkça sök çadırı güzel yerlere gidip yeniden kur ohh mis yaaa ,insanın para geçim derdi olmayacak hiç olmadı yazın böyle yaşayacaksın :))Yok ben deprem korkusundan çadıra yerleşecem
siz daha çok gençsiniz yaaa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin eşine sana veee bebişineeeeEşim de 33 yaşında onu öne almışlar sırada
Kuzummm sen çok güçlüsün zaten, olumlamaya inanmayan insanlar mümkün değil diyor. Ben panik atak krizi gelince şu an ki belirtiler gerçek değil vücudun sana oyun oynuyor diyorum psikolojik yöndeki baskı için de Ayetel Kürsi ve inşirah süresini durmadan okuyorum, kötü oluyorum ama en fazla yarım saat sonra geçiyor. Panik atak hastası birine söylediğimde mümkün değil diyo. Direk teslim oluyolar o andaki belirtilere oysaki psikolojik olan herşeyi yonetebilecegimizi üstesinden gelebilecegimizi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?