Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canim yok yok ilk defa oldu. Kaldiramadi bence. Psikotik depresif in bütün herşeyi ni taşıyor maalesef çok üzgünüm çokkk
Acaba konuşup ifade edemediği başka şeyler mi yaşadı
Eşinden şiddet görmüş olabilir mi mesela

Kv ile aynı şehirde oturmuyor musun canım
Neden annesigilde kalmıyor görüncen

sagol abla benim ailemde burda arabayla 2 dk lik yol.kv ile altli ustu oturuyoruz.bu ara disari cikamadigimiz icin kendi aileme gidip gelemiyorum.ama gorumcem 2 gunde 1 geliyo annesigile o korkmuyo..
Görüncen dikkat etmiyorsa, gelip gidiyorsa sürekli senin dikkat etmen bir anlam ifade etmez canım

Görüncen dikkat etmiyorsa, gelip gidiyorsa sürekli senin dikkat etmen bir anlam ifade etmez canım
oda kimseye gitmiyo sadece annesine eside calismiyo evdeler..ama benim esim kaynim felan calisiyo aslinda onun korkup gelmemesi lazim ama kendi bilir
insallah yapicam butun bunlari
kahvalti yerine dun tavuk kanat yaptiydim bi.kactane onu yesemmi diye dusunuyorum canim cekti ayirdiydim.aksamada ispanak var onu yerim.bigunu boyle tamamlamak istiyorum

benim kocanın yaşı 50 anacım yaşı büyüklerden önce başlasalar bizimkine kod gelirdi :)
Eşim de 33 yaşında onu öne almışlar sırada

Başka çarem yok canım, kendimi terapi ettim ve yattım
Kuzummm sen çok güçlüsün zaten, olumlamaya inanmayan insanlar mümkün değil diyor. Ben panik atak krizi gelince şu an ki belirtiler gerçek değil vücudun sana oyun oynuyor diyorum psikolojik yöndeki baskı için de Ayetel Kürsi ve inşirah süresini durmadan okuyorum, kötü oluyorum ama en fazla yarım saat sonra geçiyor. Panik atak hastası birine söylediğimde mümkün değil diyo. Direk teslim oluyolar o andaki belirtilere oysaki psikolojik olan herşeyi yonetebilecegimizi üstesinden gelebilecegimizi düşünüyorum.

Acaba konuşup ifade edemediği başka şeyler mi yaşadı
Eşinden şiddet görmüş olabilir mi mesela
olabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.
Kv ile aynı şehirde oturmuyor musun canım
Neden annesigilde kalmıyor görüncen
Ayni şehirde oturuyorum. Kayinvalidem yalnız yaşıyor eşi vefat etmiş. Korona dan dolayı başka şehire oğluna gitti daha güvenli olur diye. Bugün gelecekler arabayla ama eşim onların yalnız kalmasını istemez. Çünkü bu hastalıkta kişinin kendine ve çevresindekilere zarar verme durumu var. Aklimiz orda kalır iyice takıntılı hale geliriz. Yaa enerjisi de o kadar düşuk o kadar vitaminsiz kalmış ki elini sıkacak gücü yok.
benimde aklima boyle geldi
Aynen bende öyle düşünüyorum

Dilek neden veda eder gbi yazdin gelmiycekmisin hic, oysaki ne guzel baslamistn vok motiveydin

Aynen ben dha kucuk alicam 4 kisilik acilinca 8 kisilik olan zaten bana cok misafir de gelmiyor oyle kalabalik

Cok haklisin kaptanim eşyalar heleki ev kucukse cok bunaltiyor insanin ruhunu hemde yaşm alanı kisitlaniyor. Cok gozune batiyorsa ilana ver satilir belki

Yaşı büyük olanlardan başladılar diye biliyorum

Oyle olsa bana baya gec gelmeliydi esimle bile armizda 7 yas var ki ben 27 yasindaym

Cok haklisin cnm bende patladim dun aksam agladim sirf bunaltidan ya hergun aynı ve bu ara cocuk cok zorluyor

allah allah bizi niye unutuyor bunlar kod v.s. hala gelmedi:))

Niranin 2 ci dedgi mantikli istanbuldan basladilar sanrm o yuzden

Allah şifa versin inşallah ya kendi kimsesi yokmuydu baska cnm esin disinda

Birde vaka yoğunluğu fazla olan şehirlere dağıtılıyormuş önce..
İstanbul'dan başlamışlar.

Aynen bu olabillr

inşallah çabuk toparlar gülüm , sen de dikkat et kendine çok sevdiğin kıyamadığın anlaşılıyor ama sen de eşin de toparlayın kendinizi faydanız yerine zararınız olur böyle sürekli ağlayıp üzülürseniz çocuklar da kötü etkilenir , kv gelecek demişsin , annesi gelince görümcen de allahın izniyle çok daha iyi olur , dualarımız sizinle

sizin ki zor su böreği yapacaksınız değil mi ramazana hazırlık şimdiden kolay gelsin yiyene şifa olsun :)

odağını değiştir gülüm , baktın ki aklını bu düşünceler sarıyor hemen iptal diyerek düşüncelerini seni pozitife çevirecek şeylerle değiştir , tekrar aynı düşünce bir bakacaksın zihnin de sen daha inatçı olup tekrar değiştir ,mesela okullar açıldığın da seni zayıflamış görenlerin tepkilerini ve o an ki mutluluğunu düşün

Ispanağın çamurlusuna tahammülüm yok.
Bu yıl bi defa çamurlu ıspanak getirmişti eşim, 10 kere yıkadım ama içime sinmedi.
"Bir daha çamurlu ıspanak getirirsen yıkamadan çöpe atacam" dedim eşime
o çamurludan bana da denk geldi bir kere mutfak levabosunu yıkadım tüm ıspanağı ayıklayıp levaboya döktüm tek tek yıkayarak leğene aldım ondan sonra da kaç su iki leğende yıkadım bilmem ama belim kopacak gibi ağrıdı onu çok iyi bilirim :)

Yok ben deprem korkusundan çadıra yerleşecem
ne olursa olsun ister kaçmak ister korku ama düşünsene Kırgızların ki gibi bir çadır olsa yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyan cinsinden eşyan da olmayacak zaten sadece ana ihtiyaçlar canın sıkıldıkça sök çadırı güzel yerlere gidip yeniden kur ohh mis yaaa ,insanın para geçim derdi olmayacak hiç olmadı yazın böyle yaşayacaksın :))
banyo tuvaleti de düşündüm şimdi boş ver çadırı karavan da yaşayalım biz :)

siz daha çok gençsiniz yaaa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin eşine sana veee bebişineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…