- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.121
vah yavrum bedeni de güçsüz ruhu da inşallah çabuk toparlar ne kendine ne başkasına zarar vermeden iyi olurolabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.
Ayni şehirde oturuyorum. Kayinvalidem yalnız yaşıyor eşi vefat etmiş. Korona dan dolayı başka şehire oğluna gitti daha güvenli olur diye. Bugün gelecekler arabayla ama eşim onların yalnız kalmasını istemez. Çünkü bu hastalıkta kişinin kendine ve çevresindekilere zarar verme durumu var. Aklimiz orda kalır iyice takıntılı hale geliriz. Yaa enerjisi de o kadar düşuk o kadar vitaminsiz kalmış ki elini sıkacak gücü yok.
Aynen bende öyle düşünüyorum
versinler de şu maskeleri bir an önce markete gidemiycez yavvf :)Cok haklisin cnm bende patladim dun aksam agladim sirf bunaltidan ya hergun aynı ve bu ara cocuk cok zorluyor
Niranin 2 ci dedgi mantikli istanbuldan basladilar sanrm o yuzden
Allah şifa versin inşallah yakendi kimsesi yokmuydu baska cnm esin disinda
Aynen bu olabillr
gunaydin canim:)Günaydın güzel takımım ❤❤❤
allah yardimciniz olsun tekrarolabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.
Ayni şehirde oturuyorum. Kayinvalidem yalnız yaşıyor eşi vefat etmiş. Korona dan dolayı başka şehire oğluna gitti daha güvenli olur diye. Bugün gelecekler arabayla ama eşim onların yalnız kalmasını istemez. Çünkü bu hastalıkta kişinin kendine ve çevresindekilere zarar verme durumu var. Aklimiz orda kalır iyice takıntılı hale geliriz. Yaa enerjisi de o kadar düşuk o kadar vitaminsiz kalmış ki elini sıkacak gücü yok.
gunaydin canim bura 25 derece:))Gunaydın kızlar hava ne guzel civil civil
sagol abla:))sizin ki zor su böreği yapacaksınız değil mi ramazana hazırlık şimdiden kolay gelsin yiyene şifa olsun :)
gunaydin canim:)Gunaydın kızlar Gune bas agrısı ile basladim
bende onu diycektim:))karavan en iyisi daha pratik ve cadira bakarak daha luks:))ne olursa olsun ister kaçmak ister korku ama düşünsene Kırgızların ki gibi bir çadır olsa yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyan cinsinden eşyan da olmayacak zaten sadece ana ihtiyaçlar canın sıkıldıkça sök çadırı güzel yerlere gidip yeniden kur ohh mis yaaa ,insanın para geçim derdi olmayacak hiç olmadı yazın böyle yaşayacaksın :))
banyo tuvaleti de düşündüm şimdi boş ver çadırı karavan da yaşayalım biz :)
geçmiş olsun kuzum iyi uyuyamadın mıGunaydın kızlar Gune bas agrısı ile basladim
pahalı ama :)) tlc deki minik evler gibi olsun ama iki kişiye yetmez ben tek yaşıycam orda eşim kendine başka alsın onu da 10 metre öteye koysun orda yaşasın oğlanda ne halt yerse yesiiinnnngunaydin canim:)
allah yardimciniz olsun tekrar
gunaydin canim bura 25 derece:))
sagol abla:))
gunaydin canim:)
bende onu diycektim:))karavan en iyisi daha pratik ve cadira bakarak daha luks:))
goruyorum televizyonda baya 2 katli olanlardan bile var abla. oh ne guzel caninin istedigi yere sur git:))pahalı ama :)) tlc deki minik evler gibi olsun ama iki kişiye yetmez ben tek yaşıycam orda eşim kendine başka alsın onu da 10 metre öteye koysun orda yaşasın oğlanda ne halt yerse yesiiinnnn
Görümcene çok üzüldümSelamun aleyküm kızlar.. çok zor günlerden geçiyoruz.. hepinizden dua istiyorum.GastrikAsit canim msj lardan anladigim kadarıyla uzun zamandir istiyormuşsun binlerce kere şükür Allah im sağlıklı hayirli evlat nasip etsin
Handandandan kaptanım hatay sallaniyor sürekli nasilsiniz. Cok hissediyor musunuz.
Diğer msj lara çok bakamadim. Özetle kendi durumumdan bahsedeyim. 30 yaşında saf temiz kalpli bir görümcem var ve yeni evlenmişt. Yani duyma probleminden dolayı kendini ifade edememe küçüklükten beri saf olduğu için sürekli aşağılanma vs. Yani çok mantıklı ve net konuşamadığı için pek kimse ciddiye almiyordu. 3 4 ay önce evlendi. Sanırım çok saf olduğu için evlilik cinsellik ağır geldi ve depresyona girdi maalesef ve çok ağır atlatiyorkayinvalidesi ağır hasta yogunbakimdan yeni cıktı ve eşi anca annesiyle ilgilenebiliyor görümcem orda kalamiyor ve şu an yaşadığımız şehirde başka hiç kimsesi yok. Mecburen bize geldi. Çocuklarım ve biz çok etkileniyoruz. Ben ve eşim ağlaya ağlaya bi hal oluyoruz. Ilaç tedavisi başlandı ama daha 2 gün oldu. Ne yapacağım ne olacak bilmiyorum. Lütfen dua edin.
olmadı yaavf karavanı sürsün diye koca lazım onu başka karavana attım :))en iyisi ben araba kullanmasını öğreneyim diycem ama hiiç canım çekmiyiii kigoruyorum televizyonda baya 2 katli olanlardan bile var abla. oh ne guzel caninin istedigi yere sur git:))
günaydınnn ponimmGünaydın herkese
Aynen bende istiyorm çocuklarla. Herüf gelmesinaha sen de bizdensin ben ıssız ada istiyorummm tek başıma 1 hafta sessiz kimsesiz yaşamak istiyorummm
Geçmiş olsun kaptanımDeprem olmadan evvelki saatlerde hep aklımdan çıkaramadığım bi deprem düşüncesi oluyor sadece.
Bu ara da yoğun bir şekilde bu düşüncelerin içindeyim.
Dün koşu bandında yürürken bile sürekli avizelere bakıp durdum.
Sonrası panik ve korku kaynaklı zaten
bak benim ki bu gün işe gitti kapının kapanma sesini duyup kalktım sabah 5 e doğru anca uyudum ama şimdi cin gibiyim :) normal de 12 ye doğru kalkıyorum bu gün bana enerji geldi sanki acaba nedennnAynen bende istiyorm çocuklarla. Herüf gelmesin
Bugün bende sıvı günü yapıcam@Jasminium84
@Ucmelekannesi
@Zeycan123
@zsaracoglu
@askrhpozitif
I Ilyusa
@ela_2019
Poni Bon
Listedeki kızlar bugün azami gayret günü.
Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.
Günü erken kapatalım.
Yemekler 5-6 'dan sonraya kalmasın.
Su içmeyi de erken bırakalım.
8 'den sonra su içmemeye dikkat edelim.
Yarın yine güzel yüzdelerle gelelim İnşaallah
Emekli olunca napıcaksın ablaabak benim ki bu gün işe gitti kapının kapanma sesini duyup kalktım sabah 5 e doğru anca uyudum ama şimdi cin gibiyim :) normal de 12 ye doğru kalkıyorum bu gün bana enerji geldi sanki acaba nedennn
Elaaa sen ne kadar iyi bi insansınolabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.
Aminnnn ablacım sana ve ailene de inşallahsiz daha çok gençsiniz yaaa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin eşine sana veee bebişineeee
Günaydinnnşuraya bir günaydın bırakalım :)
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın PonimmGünaydın herkese
İlginç bir şekilde eşim evdeyken çok fazla olumsuz etkilenmiyorumKuzummm sen çok güçlüsün zaten, olumlamaya inanmayan insanlar mümkün değil diyor. Ben panik atak krizi gelince şu an ki belirtiler gerçek değil vücudun sana oyun oynuyor diyorum psikolojik yöndeki baskı için de Ayetel Kürsi ve inşirah süresini durmadan okuyorum, kötü oluyorum ama en fazla yarım saat sonra geçiyor. Panik atak hastası birine söylediğimde mümkün değil diyo. Direk teslim oluyolar o andaki belirtilere oysaki psikolojik olan herşeyi yonetebilecegimizi üstesinden gelebilecegimizi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?