Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vah yavrum bedeni de güçsüz ruhu da inşallah çabuk toparlar ne kendine ne başkasına zarar vermeden iyi olur

versinler de şu maskeleri bir an önce markete gidemiycez yavvf :)
bana kalsa tüm kamu binalarının girişine marketlere v.s. içine bedava korum alışverişe giden hemen orada alıp takar

Günaydın güzel takımım ❤❤❤
gunaydin canim:)
allah yardimciniz olsun tekrar
Gunaydın kızlar hava ne guzel civil civil
gunaydin canim bura 25 derece:))
sizin ki zor su böreği yapacaksınız değil mi ramazana hazırlık şimdiden kolay gelsin yiyene şifa olsun :)
sagol abla:))
Gunaydın kızlar Gune bas agrısı ile basladim
bende onu diycektim:))karavan en iyisi daha pratik ve cadira bakarak daha luks:))

allah yardimciniz olsun tekrar
gunaydin canim bura 25 derece:))
sagol abla:))
bende onu diycektim:))karavan en iyisi daha pratik ve cadira bakarak daha luks:))
pahalı ama :)) tlc deki minik evler gibi olsun ama iki kişiye yetmez ben tek yaşıycam orda eşim kendine başka alsın onu da 10 metre öteye koysun orda yaşasın oğlanda ne halt yerse yesiiinnnn

pahalı ama :)) tlc deki minik evler gibi olsun ama iki kişiye yetmez ben tek yaşıycam orda eşim kendine başka alsın onu da 10 metre öteye koysun orda yaşasın oğlanda ne halt yerse yesiiinnnn
goruyorum televizyonda baya 2 katli olanlardan bile var abla. oh ne guzel caninin istedigi yere sur git:))

Görümcene çok üzüldüm eşiyle problemleri mi var 3.4 ay baya kısa bi süre

goruyorum televizyonda baya 2 katli olanlardan bile var abla. oh ne guzel caninin istedigi yere sur git:))
olmadı yaavf karavanı sürsün diye koca lazım onu başka karavana attım :))en iyisi ben araba kullanmasını öğreneyim diycem ama hiiç canım çekmiyiii ki

Geçmiş olsun kaptanım

Aynen bende istiyorm çocuklarla. Herüf gelmesin
bak benim ki bu gün işe gitti kapının kapanma sesini duyup kalktım sabah 5 e doğru anca uyudum ama şimdi cin gibiyim :) normal de 12 ye doğru kalkıyorum bu gün bana enerji geldi sanki acaba nedennn

bak benim ki bu gün işe gitti kapının kapanma sesini duyup kalktım sabah 5 e doğru anca uyudum ama şimdi cin gibiyim :) normal de 12 ye doğru kalkıyorum bu gün bana enerji geldi sanki acaba nedennn
Emekli olunca napıcaksın ablaa enişteyi borca sok en iyisi sen

Elaaa sen ne kadar iyi bi insansın
Allah razı olsun ne kadar düşünüyorsun kayinvalideni ve gorumceni.
Bazen bu sitede açılan konular goruyorum insanlar düşman gibi görüyor eşinin ailesini. Ufacık bir yanlışta silip atiyolar bir daha da zor durumlarında bile umursamıyorlar. Oysa ki herkes hata yapar kendi annelerimizle kardeşlerimizle her zaman çok mu mükemmel anlaşıyoruz. Sen bunun bilincindesin Allah iyi niyetinin yardımlarının mükâfatını hem bu dünyada hem diğer tarafta karşına çikarsin inşallah
siz daha çok gençsiniz yaaa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin eşine sana veee bebişineeee
Aminnnn ablacım sana ve ailene de inşallah
şuraya bir günaydın bırakalım :)
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydinnn
Günaydın herkese
Günaydın Ponimm

İlginç bir şekilde eşim evdeyken çok fazla olumsuz etkilenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…