- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.141
Erkek enerjisi diye bir şey duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben de eşimin yanında daha güvende hissediyorum. Muhtemelen sende kendini güvende hissediyorsundur.İlginç bir şekilde eşim evdeyken çok fazla olumsuz etkilenmiyorum
Kayınvalide şiddeti de aklıma geldi ama yazmadımolabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.
Vitaminsizlikten değil o canım, psikolojik travma kaynaklı maalesefYaa enerjisi de o kadar düşuk o kadar vitaminsiz kalmış ki elini sıkacak gücü yok.
Bende öyle düşünüyorum canımErkek enerjisi diye bir şey duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben de eşimin yanında daha güvende hissediyorum. Muhtemelen sende kendini güvende hissediyorsundur.
Henüz çok yeni canım, Eylül'de aldıkCok haklisin kaptanim eşyalar heleki ev kucukse cok bunaltiyor insanin ruhunu hemde yaşm alanı kisitlaniyor. Cok gozune batiyorsa ilana ver satilir
Ben cok güzeldi diye hatirliyorum masayiHenüz çok yeni canım, Eylül'de aldık
Satmak istersem bir daha hiçbir şey aldırmaz eve
Biliyon ben bikac kiloya bu tepkiyibu gün ben de şöyle ayağımı değdirip geri kaçtım aynen bu tepkiyi verdim canoom :)
Sabırlı ol kuzum bi kendimizi Ramazan’a atsak sonrası kolay inşallahelimde degıl canım bıktım artık
Evet canım unutmuşum hemen ekliyorum
Burda da kapalı iyice ruhum daralıyorGunaydın kızlar hava ne guzel civil civil
Günaydın canımGunaydinnnn guzelliklerrrr
Hadi bakalim listedeki hatunlar
Zurnanin zırt dedigi güne geldik
Elinizden geleni yapip yine gururlandirin bizi
Güzel, gayette kullanışlı bizim için kalabalık olduk artık dediğin gibi.Ben cok güzeldi diye hatirliyorum masayi
Zaten mutfagin büyükmüş
Sizde kalabaliksiniz
Pisman olma bence :)
Insallahhh, size guveniyoruzGünaydın canım
Hoşgeldin
İnşaallah bu hafta da iyi bir yüzde çıkaracağız
Artık başla sende canımBiliyon ben bikac kiloya bu tepkiyivermem
Salondaki kullanmiyorsan onu satabilirsinGüzel, gayette kullanışlı bizim için kalabalık olduk artık dediğin gibi.
Almadan evvel salondakini neden mutfağa almak aklıma gelmedi diye kızıyorum kendime
Biz balkondayız şimdi çocuklarlaKizlar heralde herkesin balkonu vardir
Balkonu guzellestirin, cicekler falan koyun, masaya renkli bi örtü
Bu dönem şöyle veya böyle gececek
Surekli negatif düşünüp kendinizi doldurmayin
Ona kıyamıyorum mobilyalarımın takımı olduğu için.Salondaki kullanmiyorsan onu satabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?