- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.161
benimde ilk aklıma maalesef şiddet geldi, kendinide ifade edemediği için bu durum oluşmuş olabilirolabilir. Muhtemelen görmüştür. Hatta kayinvalidesinden bile görmüştür diye düşünüyorum canim. Ama daha çok söyle düşünüyorum cinsellik konusunda da hiç bir şey bilmeyen saf biri ben ona anlatmistim ama sanırım yeterli olmamış. Muhtemelen bu durum onda travmaya sebep oldu.
Ayni şehirde oturuyorum. Kayinvalidem yalnız yaşıyor eşi vefat etmiş. Korona dan dolayı başka şehire oğluna gitti daha güvenli olur diye. Bugün gelecekler arabayla ama eşim onların yalnız kalmasını istemez. Çünkü bu hastalıkta kişinin kendine ve çevresindekilere zarar verme durumu var. Aklimiz orda kalır iyice takıntılı hale geliriz. Yaa enerjisi de o kadar düşuk o kadar vitaminsiz kalmış ki elini sıkacak gücü yok.
Aynen bende öyle düşünüyorum
kemal Sunal’ın bi filmi vardı evi peşinde sürüklüyordu öyle bişey lazımne olursa olsun ister kaçmak ister korku ama düşünsene Kırgızların ki gibi bir çadır olsa yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyan cinsinden eşyan da olmayacak zaten sadece ana ihtiyaçlar canın sıkıldıkça sök çadırı güzel yerlere gidip yeniden kur ohh mis yaaa ,insanın para geçim derdi olmayacak hiç olmadı yazın böyle yaşayacaksın :))
banyo tuvaleti de düşündüm şimdi boş ver çadırı karavan da yaşayalım biz :)
pahalı ama :)) tlc deki minik evler gibi olsun ama iki kişiye yetmez ben tek yaşıycam orda eşim kendine başka alsın onu da 10 metre öteye koysun orda yaşasın oğlanda ne halt yerse yesiiinnnn
acaba niyebak benim ki bu gün işe gitti kapının kapanma sesini duyup kalktım sabah 5 e doğru anca uyudum ama şimdi cin gibiyim :) normal de 12 ye doğru kalkıyorum bu gün bana enerji geldi sanki acaba nedennn
valla bitmicek herhalde burda yine uzadı beklenilen bişeydi zatenBu karantina ne zaman bitecekhuni takmak üzereyim ya
Benim de hala gelmedisen de bizdensin :))
yarına toparlanırız enerjimiz inancımız geri gelir inşallah benim de henüz gelmedi
Kuzum çok geçmiş olsunAmin canim inşallah insallahhh. Evet kendı çok istiyordu. Tanidikta olunca verdi ailesi.
Sağol canim yok yok ilk defa oldu. Kaldiramadi bence. Psikotik depresif in bütün herşeyi ni taşıyor maalesefçok üzgünüm çokkk
Amin sagol canim. Sadece dua etseniz yeter.
Aminnn dualarınızı bekliyorum. Ben çok uzuluyorum ve çok yardımcı olmak istiyorum. Allah im yardımcımız olsun inşallah.
amin canim sağol
Annesi gelecek bize birlikte bakacağız. Hiç kiyamiyorum. Destek olmak istiyorum
hergün basliyorum cnm, gunduzleri hic problem yok ama geceleri kendimi durduramiyorum. Buna çözüm bulmam lazimArtık başla sende canım
Geçen bir yerde okudum İbni Sina 'nın "aşırı susuzluk çekmek karaciğer rahatsızlığı belirtisi" diyor.
Bence yeniden niyet edip seviyelere başlayabilirsin.
Seviye yapamam dersen Alman Dr.Andreas Moritz yöntemi var, karaciğer temizliği için onu da deneyebilirsin.
Aaa kocaman olmus kaktüsBiz balkondayız şimdi çocuklarla
Ramazan ile birlikte iftar yemeklerini de balkonda yemeye başlarız...
Bu da kaktüs ağacım
Eki Görüntüle 2620497
salonu daraltiyorsa gereksiz benceOna kıyamıyorum mobilyalarımın takımı olduğu için.
Misafirden misafire kullanılıyor.
Bizim burasida guzelMis gibi havadan hayırlı günleren azından gözümüz gönlümüz açılıyor bu havalarda
Cannn ablaammm
Sağol canım inşallah
Kuzum ben de Niran’a katılıyorum ben ne zaman iki öğün beslenmeye geçtim İnan acıkmaz oldum kimi zaman sırf yemiş olmak için yiyorum hatta
Ve ara öğünlü diyetlerime göre daha güzle kilo veriyorum
İnşallah kuzum, yüzünü kara çıkarmam umarım
Sorma canım ben de çok üzüldüm bu kadar evde kalmamız daralmalarımız hep boşa gitmiş gibi hissediyorum ve korkuyorum
Allah yardımcımız olsun
Başınız sağolsun kuzum
Neyi vardı
Allah rahmet eylesin kuzumm, bol dua et sen gidememek senin elinde olan bişe değildi ne yazık ki
Yüzünden anlarlarsa zayıfladığını bi haftadır uyuyamadığını o yüzden yüzünün çöktüğünü söyle bence
Canım benim başınız sağolsun, çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...
Canım, oku korunma dualarını öyle aç. Bir de kötü enerjiye bu kadar teslim etme kendini, çok korkuyorsun. Böyle oldukça daha kötü etkilenirsin.
ayni bizim oralarda oyle.yazin yun yorganlarla yatariz.geceleri ayaz oluyo resmen
arada bende yapiyorum canim yemek yapmak istemeyince .gobek yaptigini bilmiyodum.bindan sonra yemem artik.zaten gobekten sikayetciyim.
katiliyorum buna.en iyisi 2 ogun.ara yaptigimda bende acikiyorum.
bende bu yorumu okumustum.buydu soyledigim
oohh ne guzell cok sevindim adina:))
bu haftada elimizden geleni yapicaz:)
basin sagolsun canim .allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin
toplam verdigin kilo kac kaptanim karantina boyunca.belki telden farkedilmez.sorrarlarsa size telefondan oyle gorunuyodur dersin
ne yaptinki cisli seylermi yedin
maşallah
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
bişeyler yapmaya çalışıyorum desen daha iyi olurdu gibi canım, bi anda seni görünce şok olup daha kötü gözlerini üstüne çekersin, maalesef herkes sen ben gibi ne güzel vermişsin demez
Maşallah canım, bi sakıncasıda yokmuş nasıl rahatsan öyle devam
Allah rahmet eylesin canmVirüsten mi?
Canim ben emzirerek veren kategoride değilim. Ciddi diyet yaptigim zaman bile artida geldiğim oluyor senin mantikla eksi olmam lazim di ama olmadi. Ben ilk 1 ay sağlıksız beslendim sonra dikkat etmeye basladim. 97 kilodan 93 e düştüm sonrada burda devam ettim. Ama ciddi dişimi sıkıyorum. 3 aydir ağzıma patates pirin makarna falan girmedi. Tatlıyı sadece 2 kere tattim.
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Yakindan çekince olduğun dan kilolu cikiyor insan. Birde bence bir alıştırma olurr bi anda karşılarına çok zayıflamış olarak çıkarsan daha cok şaşırırlar ki o daha kötü
benım umudum kalmadı artık canım daha uzun sure evdeyiz
Rabbım korusun Insallah canım hata yaptılar
onlarda gaza gelmıs durumda canım bu hafta daha cok ıs dusuyor bıze
ınsallah ya bu sporu rutin haline getiricem Insallah
sana ozel canım bu sporlar
aaaa sende bana gelince puan yukselttın yınede gecmek ıcın elimden geleni yapıcam
benım tartı sabit bugun
bitki cayları olunca su pek ıcemedım canim
evet kesinlikle pazartesi merakla bekliyorum
onları o psikolojiden cıkarıp aynısını biz yapmayalım da
basınız sagolsun canım mekanı cennet olsun
gecmıs olsun kuzum
Maşllah niran cok iyi gidiyorsn aman nazar degmesn. @GastrikAsit yarin belli olucak bakalm az cok durumlar :)
Allah rahmet eylesin cnm
Kız nedn solemiyorsnki illaki anlasilmiycakmi okullar baslayinca ozaman neden yalan soledin derlerse ne diyeksinki. Enazindna dikkat ediyorm bu ara bi diyet modundaym diyeydin
Maşallah ona bizde bugub tam 9 ayi bitirdk 2 haftadir felan tutunup yuruyor koltuklarda biraz azim gosterirse 11 aya kalmadan bile yuruyebilrz :)
Kız hic dur durak yok bugun mesela 9gbi uyandk ya cocuk 3 bucuga kadr uyumadi r3smen uykusu var mizmizlaniyor ama uyumuyor bi uyudu 5 dk uyandi sonra denedm yok en son babasiyla 2 dk asagi kapnin onune indiler uyumus kalmis. Simdide bi kahve ictm bende dinleniyorm ama yemek yapcm kosturmaca evin icini gorsen heryer heryerde. Adam olunca temizlikte yapilmiyor nedense gerci yardm ediyor bana sagolsn bugun camasirlari bile o astı ama bu cocuk bize yetiyor valla
Oyuzden bazen zaman bulamiyorm ya ama dikkat ediyorm hatta bu hafta bende gaza geldm baklm :)
bana gerek yok bizim sıpa yüzünden emekli olamaz bu adam şimideden yeni telefon istiyor çok değil ki fiyatı diyor 5 bin 500 müş deli bu oğlan yaa , üniversiteyi kazanırsa sırf bana 20 bin gider diyor bilgisayar v.s. falan alacakmış para ağaçta yetişiyor ya hasat edecez :)))))))Emekli olunca napıcaksın ablaaenişteyi borca sok en iyisi sen
zaten bir kaç kilo dediğin ne elinin kiri öyle tepki vermeye değmez bilmem mi gülümBiliyon ben bikac kiloya bu tepkiyivermem
hahahah aynen onun gibi yapacam :))))))))benimde ilk aklıma maalesef şiddet geldi, kendinide ifade edemediği için bu durum oluşmuş olabilir
Eşi bişey demiyorum mu peki? neden böyle olduğunu?
kemal Sunal’ın bi filmi vardı evi peşinde sürüklüyordu öyle bişey lazım
acaba niye
valla bitmicek herhalde burda yine uzadı beklenilen bişeydi zaten
vay be çok iyiymişKızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
Dün normal beslenmeye geçmiş canım.vay be çok iyiymiş
valla bn bi niyet ettim 3 gün tutayım diye ama sonrasında hızla geri alırım verdiğimi diye vazgeçtim
sonrasında nasıl beslenmiş sordun mu
işte o konuda güvenemiyorum kendimeDün normal beslenmeye geçmiş canım.
Geri almamak için sebze ve protein ağırlıklı beslenecekmiş bir süre
Gece uyanıpta yediğini bilmiyordum canım.hergün basliyorum cnm, gunduzleri hic problem yok ama geceleri kendimi durduramiyorum. Buna çözüm bulmam lazim
Artilarin birazi gider diye dün lapa yaptim ama gece yine bozdum
Erken yat demistin ya sen, ben uykudan kalkip yiyorum
Şu ara gündüz yesemde, gece yemeyi bi biraksam yinede eksi olurum
Çözüm olarak, aksam yemegi bikac saat sonrasi yogurt kürü yapsam diyorum, bide size söz verip her sabah gece yemedim diye yazayim :)
1 - 2 hafta sabretsem alışırım insallah
Gerçi ramazanda geliyor
Tanımışsın benisalonu daraltiyorsa gereksiz bence
Cok gidiş geliş yapan biri degilsin
Kızlar buna istinaden;Kızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
Hemen bugün toparla kendini canımCannn ablaammm
sana bile yazmaya mecalim yok niye böyle oldum bilmiyorum ablacım ya
sen nasılsın ne var ne yok
Kilo almıyorsan spor yapıpta vücudunu spora alıştırma derim.
merhabalar canım arkadaşlarım
inşallah hepinizin sağlığı yerindedir
bizler iyiyiz çok şükür
kilo da almıyorum
beslenmeme dikkat ediyorum
sadece pek egzersiz yapamıyorum onu da düzene koyacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?