- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.181
Normak çelik tencere kullanıyorum ben, yapışmıyor.kızlar bişe soracağım size
güzel bir pilav tenceresi istiyorum
yapıştırmaması en önemli isteğim
parası çok önemli değil
pilav tenceresini iyi bişe almak istiyorum çünkü
Yok canım merak etme yeme içme konusunda salmadım sadece hevessiz yapıyorumHemen bugün toparla kendini canım
Listedesin
Salma lüksün yok
Yok canım ya benimkiler yapıştırıyor gerçi tencerelerim Çelik mi onu da bilmiyorum amaNormak çelik tencere kullanıyorum ben, yapışmıyor.
Pınarcigim sohbete gelirim havadisleri dinlemeye gelirimDilek neden veda eder gbi yazdin gelmiycekmisin hic, oysaki ne guzel baslamistn vok motiveydin
Aynen ben dha kucuk alicam 4 kisilik acilinca 8 kisilik olan zaten bana cok misafir de gelmiyor oyle kalabalik
Cok haklisin kaptanim eşyalar heleki ev kucukse cok bunaltiyor insanin ruhunu hemde yaşm alanı kisitlaniyor. Cok gozune batiyorsa ilana ver satilir belki
Oyle olsa bana baya gec gelmeliydi esimle bile armizda 7 yas var ki ben 27 yasindaym
MuhteşemmKızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
oh bahcende keyif yap ablaBizim burasida guzel
cok sükür her halimize, düzen oturmus ozaman canim ne güzel.
merhabalar canım arkadaşlarım
inşallah hepinizin sağlığı yerindedir
bizler iyiyiz çok şükür
kilo da almıyorum
beslenmeme dikkat ediyorum
sadece pek egzersiz yapamıyorum onu da düzene koyacağım inşallah
cok sagliksiz geliyor bana Bunlar, insallah ilerki zamanda kiloda problem yasamazKızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
tr de Tac kullaniyordum pilac tenceresi olarak memnundumkızlar bişe soracağım size
parası çok önemli değil
Bünyen zayif düsmesin o sekilde, ne azindan bir gün yapsam faydasini görürmüsünKızlar buna istinaden;
Ramazan'da Pazartesi ve Perşembe günleri iftarı sadece limonlu su ile geçirmeye karar verdim.
Öncesinde yani Pazar akşamı ve Çarşamba akşamı yatmadan magnezyum sülfat içeceğim.
Ramazan'da genelde kilo verme yavaşlar, en azından bu yöntemle kilo vermeyi devam ettirebilirim
Pilav bol yağı seviyor cnm acaba az yaglimi yapıyorsun ondanmi yapışıyorYok canım merak etme yeme içme konusunda salmadım sadece hevessiz yapıyorum
Yok canım ya benimkiler yapıştırıyor gerçi tencerelerim Çelik mi onu da bilmiyorum ama
Oh gözün aydin insan nasil rahat ediyor öyleKızlar adet oldm ya zaten sabah da aksamla ayni gibiydm yani biraz artıdaym sanrm umarm odem suyu işe yarar yarına kadar
Tamam cnmListeye devam edersin canım
Buradan kopmamak için arada gelmek için sebebin olur
Ben emsanın granitini kullanıyorum pilav için çok iyi ama çelik gibi uzun ömürlü değil çabuk eskidi. Yaza döküm tencere almayı düşünüyorum bnde iki tane. Biri bu tarz diğeri derin şekildekızlar bişe soracağım size
parası çok önemli değil
Benmde 4 seviye ramazana denk geliyor. Bende bu şekilde yapıcamKızlar buna istinaden;
Ramazan'da Pazartesi ve Perşembe günleri iftarı sadece limonlu su ile geçirmeye karar verdim.
Öncesinde yani Pazar akşamı ve Çarşamba akşamı yatmadan magnezyum sülfat içeceğim.
Ramazan'da genelde kilo verme yavaşlar, en azından bu yöntemle kilo vermeyi devam ettirebilirim
Ben bunu seviye-2 de uygulayacağım.Benmde 4 seviye ramazana denk geliyor. Bende bu şekilde yapıcam
Yapıcam zaten canm 36 saat değilde 48 saat filan olacak orucumBen bunu seviye-2 de uygulayacağım.
Sana uygun değil bence
4. seviyede 36 saatlik açlık oruçlarını yapmazsan 3 günlük açlıkları hiç yapamazsın canım.
Ben de yapsam mı yaMuhteşemmçoğu insan sağlıksız der ama kilolu olmak daha sağlıksız su orucu bana daha uygun mesela tansiyonumn düşmemesi için sık sık su içmem lazım
Yok kuzum yeterli kadar koyarım aslındaPilav bol yağı seviyor cnm acaba az yaglimi yapıyorsun ondanmi yapışıyor
Döküm olunca yapıştırmıyor mu ben de öyle alsamBen emsanın granitini kullanıyorum pilav için çok iyi ama çelik gibi uzun ömürlü değil çabuk eskidi. Yaza döküm tencere almayı düşünüyorum bnde iki tane. Biri bu tarz diğeri derin şekilde
Eki Görüntüle 2620579
Yorumlara bakmak lazım canım döküm kullanmadım hiç görünüş olarak çok hoşuma gidiyo ama. Oruç konusunda 7 gün değilde 3 gün denenebilirBen de yapsam mı ya
Yok kuzum yeterli kadar koyarım aslında
Döküm olunca yapıştırmıyor mu ben de öyle alsam
Hem lezzetli olur derler dökümde
Evet 3 günle denemek gerekYorumlara bakmak lazım canım döküm kullanmadım hiç görünüş olarak çok hoşuma gidiyo ama. Oruç konusunda 7 gün değilde 3 gün denenebilir
Bende katılayım sanaEvet 3 günle denemek gerek
Haftaya salı yapayım
Doğum yaptın mı canımDiyet yapabiliyormuyuz diye bir haftadır denedim ve 4 kilo verdim kilom baya yüksek olduğu için sanırım.Beni gruba tekrar alırmısınız burada devam etmek istiyorum
Evet ablaDoğum yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?