- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.201
güzel canım müsli neyli15 nisan
10.00
sütlü musli
14.30
1 tane muz
2 tane fırında köfte
17.30
1 kase havuç çorbası
salata
19.00
çeyrek avakado
güzel afiyet olsun canım15 nisan carsamba
12.00
sutlu kahve
15.00
sutlu kahve ve arkasindan turk kahvesi
18.00
1 tabak kiymali ispanak
2 yesil sogan
19.00
1kase yesilmercimek yemegi
su 2.5 olur
spor 10dk kosu 90 dk yuruyus 310 puan @Tekrar dene
güzel canım afiyet olsun15 nisan carsamba
11.00
2 yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
17.00
1 kase kuru fasulye
Bol salata
1 kase yogurt
Su 2litre
Spor yok halen ama olacak ins
afiyet olsun güzel canım15 Nisan
. 14 00
Soganlı 3 yumurta
2kk peynır
1 yesil zeytin
Spor :45 dk leslie 135 puan
@Tekrar dene
güzel canım afiyet olsun15.04.2020
15.30 4 kepçe yoğurt çorbası
1 yk kurufasülye
4 yk yoğurt
su: 2 lt
Canım ben önce sehriyesini kavurup suyunu koyuyorum pilavın sonra pirincini tane tane oluyor ve yapismiyor da tavsiye ederim aynı pilavcilarinki gibi oluyorYok canım merak etme yeme içme konusunda salmadım sadece hevessiz yapıyorum
Yok canım ya benimkiler yapıştırıyor gerçi tencerelerim Çelik mi onu da bilmiyorum ama
Yuppii o zamanBende katılayım sana
Bi de öyle deneyeyim canım sağolgüzel canım müsli neyli
güzel afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun güzel canım
güzel canım afiyet olsun
Canım ben önce sehriyesini kavurup suyunu koyuyorum pilavın sonra pirincini tane tane oluyor ve yapismiyor da tavsiye ederim aynı pilavcilarinki gibi oluyor
Hayırlı olsun canım bebeğinEvet abla
2 hafta olacak abla gayet iyiHayırlı olsun canım bebeğin
Sağlığı nasıl bebeğinin
Ne zaman doğum yaptın
Cidden mi ben de Ramazan’da daha iyi verebileceğimi düşünüyorum yani sahur yapmayı düşünmüyorum incir vs filan da seviye 3 gibi geçirmeyi düşünüyorum ramazanıKızlar buna istinaden;
Ramazan'da Pazartesi ve Perşembe günleri iftarı sadece limonlu su ile geçirmeye karar verdim.
Öncesinde yani Pazar akşamı ve Çarşamba akşamı yatmadan magnezyum sülfat içeceğim.
Ramazan'da genelde kilo verme yavaşlar, en azından bu yöntemle kilo vermeyi devam ettirebilirim
Hoş geldin canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah Allah bağışlasınDiyet yapabiliyormuyuz diye bir haftadır denedim ve 4 kilo verdim kilom baya yüksek olduğu için sanırım.Beni gruba tekrar alırmısınız burada devam etmek istiyorum
Amin teşekkür ederim, hepimizinki :). Gruba dahil olabilir miyim?Cidden mi ben de Ramazan’da daha iyi verebileceğimi düşünüyorum yani sahur yapmayı düşünmüyorum incir vs filan da seviye 3 gibi geçirmeyi düşünüyorum ramazanı
Hoş geldin canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah Allah bağışlasın
Rabbim anneli babalı büyütsün canım2 hafta olacak abla gayet iyi
Tabiki takıma dahil olabilirsin.Amin teşekkür ederim, hepimizinki :). Gruba dahil olabilir miyim?
Gözün aydın canım. Allah güzel sağlıklı ömürler versin prenseseEvet abla
Rica ederim canımYuppii o zaman
Bi de öyle deneyeyim canım sağol
Evet abla pazar günü tartıldım 110 dum diyet yapıyorum daha tartılmadım yarın tartılacağım..Rabbim anneli babalı büyütsün canım
Tabiki takıma dahil olabilirsin.
Geçen Cumadan sonra tartıldın mı?
Tartıldıysan tartıda kaç çıktın?
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, sıra yavaş yavaş kilo vermedeEvet abla
Bugünden itibaren menü paylaşmaya başla canım Biraz da aktif olursan güzel olurEvet abla pazar günü tartıldım 110 dum diyet yapıyorum daha tartılmadım yarın tartılacağım..
Tamam abla birazdan yemek yiyip bitireceğim günü zaten paylaşırım =)Bugünden itibaren menü paylaşmaya başla canım Biraz da aktif olursan güzel olur
Menu ve spor paylaşım sayfamız
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Bu kadar kilo gitmesi çok güzel ama sağlıklı mı ki?Kızlar az önce okuldan arkadaşım ile görüştüm.
Benimle birlikte seviyelere başlayan.
Bu arkadaş kendi kuzenlerini ve başka arkadaşlarını da başlatmıştı seviyelere, grup halinde devam ediyorlar.
Gruptan biri 1 hafta su orucu yapmış.
7 günde 7 kilo vermiş.
Seviye-1 'e başladığında 73 kilo imiş.
67 'ye kadar düşmüş seviye-1 ile (2 öğünle)
Pazartesi günleri açlık orucunu yapamayacağını düşünerek su orucuna niyet etmiş.
1 hafta su orucu tutmuş
Şimdi 60 kilo imiş.
Yani 13 Marttan 15 Nisan'a 13 kilo vermiş
Canım taç pilav tenceresi alacaktım ben herkes çok memnun o markadan. Karaca'nın granit setini alinca kaldı. Ama karacadan da çok memnunum.kızlar bişe soracağım size
güzel bir pilav tenceresi istiyorum
yapıştırmaması en önemli isteğim
parası çok önemli değil
pilav tenceresini iyi bişe almak istiyorum çünkü
Kuzum iç sen bugün mutlaka etki eder. Akşam da sıcak bitki çayı iç, ne kadar olursa artık.Kızlar adet oldm ya zaten sabah da aksamla ayni gibiydm yani biraz artıdaym sanrm umarm odem suyu işe yarar yarına kadar
Ben de döküm istiyorum yaaBen emsanın granitini kullanıyorum pilav için çok iyi ama çelik gibi uzun ömürlü değil çabuk eskidi. Yaza döküm tencere almayı düşünüyorum bnde iki tane. Biri bu tarz diğeri derin şekilde
Eki Görüntüle 2620579
Döküm yapistirmiyomus canım,kullananlar da baya övüyor. Lezzetli oluyomuş yemekler hem de sağlıklı.Ben de yapsam mı ya
Yok kuzum yeterli kadar koyarım aslında
Döküm olunca yapıştırmıyor mu ben de öyle alsam
Hem lezzetli olur derler dökümde
Karacaya ben de baktım hem de indirim varmış şu ara ama emin olamamıştır canımBu kadar kilo gitmesi çok güzel ama sağlıklı mı ki?
Canım taç pilav tenceresi alacaktım ben herkes çok memnun o markadan. Karaca'nın granit setini alinca kaldı. Ama karacadan da çok memnunum.
Kuzum iç sen bugün mutlaka etki eder. Akşam da sıcak bitki çayı iç, ne kadar olursa artık.
Ben de döküm istiyorum yaa
Döküm yapistirmiyomus canım,kullananlar da baya övüyor. Lezzetli oluyomuş yemekler hem de sağlıklı.
Burda su orucu yapanların topiği vardı bulmak incelemek lazımHandandandan canımm su orucu yapan arkadaşın sadece su mu içmiş yani maden suyu içmiş mi mesela
Ben araştırdım da çok sağlıklı gelmedi verdikleri bilgiler canımBurda su orucu yapanların topiği vardı bulmak incelemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?