Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bağyaaaanlar merhabalar hepicinize

Kilom aldı başını gitti görenler bi rahmet okusun çünkü bu ben değilim Sabahki rakamdan sonra daha ağzıma lokma koymadım cumaya kadar 49u görebilirmiyim onu bile bilmiyorum 49.9u yani uffff gitsin şu kilolar ben bugün gerçekten sıkı bi diyete girdim sağlıklı ne varsa yicem aç da kalabilirim dicem ama ozmn kilo gitmiyor bende..

valla doğru söylüyorsun yaa tut boğazını 1 ayda kurtul gitsin sonrada sadece dikkat et bu kadar yeter yani diye ama yok işte olmuyo olmuyo olmuyo

annemler karar verdi balkondaki panjurları söktürüp kırık cam yaptırcaklar adamlar dün gelip ölçü aldı bugünde sabah 9 da gelip panjurları söküyorlar hatta hala devam ediyo sökmeleri ve birde sular kesildi gene öğleden sonrada adam gelip balkonun tavanını boyucak cmt günüde camlar takılcak ,adamlar evde diye babam okula gitme annen evde yalnız kalır sonra dedi bende bugün tatil yapıyorum adam beni yani kızını korucağına karısını düşünüyo ya bi yere gittiğimizde bile bana annenin yanına git annenin yanına kimse gelmesin sen koru onu diyo ama bana hiç müdahale etmiyo

gulşekercim bu sefer olacak ben yemin ettim bu hafta, bak bi sinek kadar bişey bile fazladan yemiycem, bakalım nasıl oluyormuş görelim
babanda alem hakkaten ya ne kıymetli karısı varmış maşallah yeni evli gibiler çıtır çıtır kız gidecek elden haberi yok

biraz tombul bi çıtır demek istedin herhalde hem adamları bi görsen gerçe adam bile değil genç delikanlılar desek daha doğru olur yaşları 25 falandır ama bana demiyo anneme diyo sen git içerde otur diye deminde eve geldi kontrol etmeye anneme diyo sen nerde oturuyon diye gelme salona diyo

siyamum kendini fazla kasma rejim sonraları birkaç kilo almak kaçınılmaz oluyo malesef gerçe benimki birkaç kiloyuda geçti ama olsun bende bugün karar verdim çünkü yaza bir sürü sünnet,düğün falan var kendimi toparlamam lazım hatta pazar ve pzt günü güzel bi kapanış yaptım bugünlük iyi gidiyorum sabah 1 kase special k (light sütle birlikte) ve 1 adet armut yedim ara öğünümdede yarım paket eti form bisküvi ve 2 kk peynir yedim hatta babam geldiğinde adamlara ve annemlere döner yaptırdı tabi bana da yaptırdı ama benimki öylece duruyo masanın üstünde yemedim yemicemde

yaa çok alem senin bu baban yaa, vallahi anneni çok merak ettim kimmiş bu güzeller güzeli hatun yahu, biz daha 2 senelik evliyiz benim eşim bile bukadar kıskanmaz heralde maşallah tüh tüh Nazar

merhaba, canını sıkma bir şey olmaz siyamum. muhtemelen şişliktir. ben gerçekten akşam 6 dan sonra ağzıma bir lokma koymuyorum. dün babam magnum uzattı yemedim. o derece diyetteyim =) meyveyi bile gün içinde tüketiyorum akşama brıakmıyorum. acelem var hemen kilo vermek istiyorum hem de 10-15 kg

Kızlar millet düğün dernek koşuşuturmaca verir ben aldım bilmiyorum ekmek hiç yemedim ama aynı şey sayılan pilav ve yaprak sarma götürdüm gerçi yediğimin on katı hareketliydim hatta hep yol yürüdüm dikkat edeyim diye. Ama anlamadım ki Bugün gerçekten sıkı başladım ara öğünlere birşey koymayınca deli gibi acıkıyorum. Akşam saldırasım geliyor yemeğe. Toparlanmak 1 haftayı geçer belki ama kararlıyım bende sürmicem ağzıma sağlıksız şeyler. Birde benim düzenim bozuldu sabah kahvaltı yapamadım akşam yemeğini gece yedim 4 aylık alışkanlıkları 1 haftada felç ettim ondan sanırım :44:

nekadar nankör şu kilolar ya, neyseki son 1-2 kilon Büşracım, bende bi 60 olsam 59,9 u görünce açıcam mezedekeyi göbek atıcam söz veriyorum
kafanda büyütme canım toparlaman kolay olacaktır hemen önlemini aldın çünkü.

ya kızlar şimdi benim yarın spor salonu üyeliği son açıkçası bana kazandırdığı çeviklik dışında pekte bişey değişmedi sanki gerçi ölçümlerim bu akşam ama insan kendini bilir :44:
diyorumki aynı paraya hatta dahada uygununa mahallede yüzme havuzunamı gitsem hem bilmediğim yüzmeyi öğrenirim hemde spor olur yanlız bu kurslarda regl falan filan döneminde ne oluyo bilmiyorum bileniniz varsa yarım pleasssss yada 2 hafta ara verim o dönemi geçirmeyi mi beklemeliyim :44:

Çok haklısın valla Bilmiyorum yorgunluk üstüne bide bu tuz biber ekti moralime giderler inş. da almam uzun bi süre

ooo yüzmeyle süper kilo verildiğini biliyorum, ama tabi havuzdan çıkınca kurt gibi aç olduğunda kendini tutabilirsen
ama bide çok devam edersen kolve omuz kasların biraz kaslanıyor o pek güzel bişey değil bence bayan için.
regl konusunda bir bilgim yok.

ya şimdi aradım haftada 2 gün akşam 7-8 yada 8-9 arası diyo dönemde yarın başlıyomuş 50 tl gibi uygun bir fiyat ama diyorumya ayın 3ü gibi regl olucam hepi topu 8 gün onunda 2 si gidecek 6 günde öğrenilirmiki yüzme :44:

cnmm yuzme cok faydalı bı spor bence kesınlıkle gıt derım zaten 1 yada 4 5 gun regl surer 4 5 gunde gıtmeyı verırsın ne olacak kı aylık 50 tl cok uygun geldı acıkcsı bana

cnmm yuzme cok faydalı bı spor bence kesınlıkle gıt derım zaten 1 yada 4 5 gun regl surer 4 5 gunde gıtmeyı verırsın ne olacak kı aylık 50 tl cok uygun geldı acıkcsı bana

ya cnm haftada 2 gün toplamda 1 ayda 8 gün ediyo ee onunda bir haftasını çıktımı bişey kalmıyo

kızlarrr gelemedim napıyonuz ne ediyonuz ben hep gezdimm :)
aralarda kaçamaklar olmadı değil ama abartmadım
bu sabahta arkadaş vardı kahvaltıda biraz fazla kaçırdım ama ark olunca beraber ne yediğimi sayamadım :)))

ya cnm haftada 2 gün toplamda 1 ayda 8 gün ediyo ee onunda bir haftasını çıktımı bişey kalmıyo

hhımmm 8 gunumu 50 tl bence pahalı sankı sen gıdıp 1 2 saat kalacaksın 6.30 tl ye gelıyo gunlugu...Ogle bı ayarlaman gerek kı regl gecmıs olacak bıde cumartesı gunlerıne getıreceksın uzun sure kalabılmek ıcın bence o kadarda makul gelmedı bana

aynen şimdi yarın başlıyomuş dönem ee benim 3 ü gibi regl haftam tam arada kalıyo bide uzun sürüyo tam 7 gün eee zaten bitti bir ay günlerde belli sadece çarşamba cuma :44: neyse bu akşam değişmeyen ölçülerimi alsınlar bakalım çıksın ortaya ak koyun kara koyun

ya siyamum bi kere aç yatınca ertesi gün acaip farkediyor. uykumda düzeldi benim. akşam erkenden uykum geliyor. şimdilik memnunum meyve sebze cildime iyi geldi hatta. bu arada salam sosis pastırma kavurma şnitzel nagıt tamamen hayatımdan çıktı kızlar tamamen. hatta içim kalkıyor görünce.

edda canım benim nasılsın? gez tatlım gez boşver. gezmicen de napcan =)

Canım akşam aç yatma konusunda kesinlike katılıyorum sana, akşam yemek yemeyince daha çabuk kilo veriyorsun ya da az yiyince ben bir kaç gündür öyle yapmaya çalışıyorum dün domates salata yedim bu akşam hiç birşey yemedim bakalım dayanabilecek miyim ama akşam yemezsem eminim yarın tartıda çok düşük çıkarım, ben şunu da çok merak ediyorum, akşam 6'dan sonra yemek yememek gerekiyor ya meyve yesek mesela 8-9 gibi olur mu acaba?

Bugünkü menülerimi yazayım,
Sabah
1 paket form bisküvi
2 kk pynir
1 yumurta

Öğle
1 tabak patates yemeği
Salata
Ara: Nescafe

Akşam
Yok

1 saat yürüş yaptım.

kızlar ben gittim geldimn sayfa ilerlememiş ..

bugünkü menüm

sabah kahvaltıda
sucuklu yhumurta
acılı ezme
patates püresi (1 çatal)
beya peynir
salata

ara yok

öğle 1 türk kahvesi

ara yok

akşam beyaz peynşr
kaşar peyniri
1 dilim ekmek sadece kabugu
3 fincan çay

ara 1 forum çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…