- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.041
ah bide ben akşam yemek yememe konusunda kendimi tutabilsem ne olurdu Allahım, eminim bunun çok zayıflattığına.
ayy bu arada bu akşam ıspanaklı kek yaptımeşim 4 dilim yedi, bende 1 dilim yedim dayanamadım muhteşem olmuştu, yani ıspanaklı derken ıyy iğrenç bişey filan dediğinizi duyar gibi oluyorum ama şöyle, normal kek yapar gibi yapıyoruz, içine 3-4 dal ıspanağı rondoda minicik minicik oluncaya kadar ufaltıyoruz böyle, sonra o kek karışımının içine koyup karıştırıyoruz, hatta ben şamfıstıklı sansınlar diye içine 10 tane filan şamfıstık ayıklayıp attım muhteşem oldu ama varya öldüm öldüm dirildim, yok böyle güzel bir lezzet, ıspanak tadı varmı derseniz , zerresi bile yok, sadece kek yemyeşil oluyor sanki içi şamfıstık dolu gibi
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrr
Canımcığım ben akşam yemedim ama açlıktan ölüyorum resmen midem zil çalıyor, midemden değişik değişik sesler geliyor, zavallı mideciğim akşamları hiç bu kadar aç kalmamıştı sanırımah bide ben akşam yemek yememe konusunda kendimi tutabilsem ne olurdu Allahım, eminim bunun çok zayıflattığına.
ayy bu arada bu akşam ıspanaklı kek yaptımeşim 4 dilim yedi, bende 1 dilim yedim dayanamadım muhteşem olmuştu, yani ıspanaklı derken ıyy iğrenç bişey filan dediğinizi duyar gibi oluyorum ama şöyle, normal kek yapar gibi yapıyoruz, içine 3-4 dal ıspanağı rondoda minicik minicik oluncaya kadar ufaltıyoruz böyle, sonra o kek karışımının içine koyup karıştırıyoruz, hatta ben şamfıstıklı sansınlar diye içine 10 tane filan şamfıstık ayıklayıp attım muhteşem oldu ama varya öldüm öldüm dirildim, yok böyle güzel bir lezzet, ıspanak tadı varmı derseniz , zerresi bile yok, sadece kek yemyeşil oluyor sanki içi şamfıstık dolu gibi
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrr
Gamzecim sabahki halini merak ediyorum hadi biran evvel gelde bakim neler hissettin, olmazsa bende artık akşamları yemeği keseyim, varya ah bir kessem ahh, gerçi bi yemin etsem herşey daha kolay olur, akşam yemek yemiycem, sadece meyve yiycem diye 1 günlük yemin edim bakim nasıl olacak. ama önce sen duygu ve düşüncelerini aktar bu konudakiCanımcığım ben akşam yemedim ama açlıktan ölüyorum resmen midem zil çalıyor, midemden değişik değişik sesler geliyor, zavallı mideciğim akşamları hiç bu kadar aç kalmamıştı sanırımmeyve bile yemedim ama olsun alışsın artık daha çok aç kalacak
bu haftaki ödülüm helva, annem geçen hafta yapacaktı yapma sakın dedim baklavadan sonra onu yiyemem kaçamak günümde yap dedim, canımda bir çekiyorkio yüzden 70 küsürleri görürsem helva ödülü vericem kendime ama şimdilik cumaya kadar kaçamak yok...
Gidip uyuyayımda açlığımı unutayım, bir an önce sabah olsada kahvaltı yapsam
Mursh canım ayyy insanın sanki canı oraya toplanıyor bilirim ben ne beter bişeydir o yaaa, off biran evvel geçsin inşallah. bu arada dünkü menün gayet iyi, öğlen pizza yemişsin ama akşamı boş geçmişsin dengelemişsin tebrik ediyorum maşallah sanaKızlar günaydın...
Herkese süper eglencelı bır çarşamba olsun.Zaman nasıl gectı yahu anlamadım gene çarşamba oldu bıle .Zaman cabuk gecıyor.Pazar gunu işaret parmagımın yanında et cıkmıs onu kopardım kac gundur canım orda snkı dunde ıyıce sısıtı zonk zonk zonkluyo valla annem bıseyler surdu ama cok cnm acıyor yahuuu...
günaydın topiğim....dün gelemedim .çocuğu olanlar bilir 23 nisan tatili iki gündü ya , e bizim çocuklarda biz evde oturmayız dediler..onlarla gez Allah gez yani...dört gündür gezmekten iflahım kesildi yaa..
nagişşş anamm belirtilere bak yaa, hadi artık birisi açsın şu hamilelik sezonunuda arkasından geleyim bendegünaydınnnnn,
murccum geçmiş olsun cnm inş çabuk geçer
güne 1 kase kfleksle başladım ama vücudum garip reaksiyonlar veriyor yemediğim halde kilo alıyorum aynı hamile dönemimdeki gibiyim,karnımda bir ağrı herşey bütün belirtiler oğluma hamileliğimdeki gibi sanırım psikolojik yinede öğleye bir test alıp yapıcam reglime bile daha çok var ama olsun en fazla 5 tl gider :44: öyle bişey varsa sigara falan içmeyeyim bari
günaydın tontiş arkadaşlar ben çıtır olma yolunda halen sayıklıyorum takıldım kaldım 96.8 inmiyor aşagıya dün akşam 3 mil yapıp ardından 100 yarım mekik 50 şer yan mekik .daha regl olmadım artık bu hafta böyle biter
kahvaltımı yazayım
kalkar kalkmaz 1 b limonlu ılık su
peynir 5 zeytin
1 çeri domates
1 h yumurta
saksıdan topladıgım roka, nane
salatalık
2 kuru incir
2 kuru kayısı
şimdi sade tarçınlı türk kahvesi
3 tane omega 3
ardından 1 bardak suyla ilacım
nagişşş anamm belirtilere bak yaa, hadi artık birisi açsın şu hamilelik sezonunuda arkasından geleyim bendehadi nagiş senden üstün performans bekliyorum
vaaooov fadime abla bu ne uzun bir kahvaltı listesi yaa, bende günün menüsünü yazdın sandım
bu hafta moralleri bozmak yok, büyük güne 2 gün kaldı, bugün ve yarın irademize hakim olursak cuma günü hepimizin azda olsa çokta olsa yüzleri güler inşallah, geçen hafta veremedim çok kasvetli geçti benim için, birdaha o duyguyu yaşamak istemiyorum
Güçlenelim, canlanalım, boğazımızı tutalım, aç gezelim açççç
bilmiyorum yasemincim dedim ya ufacık bir kaza oldu olması mucize olur ama olursada güzel olur hemde daha 15 gün geçti üstünden bu kadar çabuk belirti verir mi bilmiyorum regl tarihim bile gelmedi daha,tabi erken belirti verse güzel olur ona göre diyetimi ayarlar yada hemen diyetisyenle grşürüm ilkinde çok kilo aldım bunda dikkat etmeliyim tam tamına 95 oldum
nagişşş anamm belirtilere bak yaa, hadi artık birisi açsın şu hamilelik sezonunuda arkasından geleyim bendeHadi nagiş senden üstün performans bekliyorum
Vaaooov fadime abla bu ne uzun bir kahvaltı listesi yaa, bende günün menüsünü yazdın sandım
Bu hafta moralleri bozmak yok, büyük güne 2 gün kaldı, bugün ve yarın irademize hakim olursak cuma günü hepimizin azda olsa çokta olsa yüzleri güler inşallah, geçen hafta veremedim çok kasvetli geçti benim için, birdaha o duyguyu yaşamak istemiyorum
Güçlenelim, canlanalım, boğazımızı tutalım, aç gezelim açççç
Bende hamile olunca diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, hem bebek için sağlıklı bir liste oluştursun bana, hemde gereksiz kilo almayacağım şekilde bir yön versin gidişatıma diye, sende çok iyi düşünmüşsün o yüzden bence, off ya 95ten inmek ne zor olmuştur, desene birdaha alırmıyım okadar kilo
ayy kesin güzelleştin yaa, insan zayıflayınca kendine güvenide geliyor zaten, önceden nasılsa kimse beni beğenmez diye etrafına bile bakmıyorsundur, şimdi tabi mankenleşince anlıyorsun güzelliğini canım benim maşalah sanaGünaydın kızlar, dünkü aç halimden sonra sabah güzelce bir kahvaltımı yaptım sonrada çıktım yola, yarım saat yürüdüm, hava nasıl güzeldi, ayy bu aralar millet yüzüme yüzüme bakıyor sinir oluyorumya çok çirkinleştim, ya çok güzelleştim
Yasemincim dün akşam yatmadan önce karnım gurulduyordu ama şimdi kahvaltıyı da edince iyiki yememişim diyorum, akşam yemeyince kendimi manken gibi hissediyorumgöbeğim dümdüz oluyor bir de ben tarçınlı çay içiyorum 2 fincan kadar o da iştahımı kesiyor, kesinlikle bu akşam dene bende zaten 2-3 gündür deniyorum şimdilik iyi gidiyor yesem neler yerimde ama kendimi tutuyorum kaç kez mutfağa gittim salata bile yemedim, bu akşam bir dene sende canım.
Kaç haftadır su içmiyordum kendime 500 ml'lik su aldım, gün içerisinde 4 tane içsem yeter bana.
Sanah menüm,
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir.
emzirdiğim için kolay oldu cnm ama en son 72-74 arasında kaldı oda benim pis boğazımdan 68,5lada hamile kalmıştım neyse sadede geleyim dayanamadım test yaptım negatif çıktı artık önümüze bakıcaz
ayy kesin güzelleştin yaa, insan zayıflayınca kendine güvenide geliyor zaten, önceden nasılsa kimse beni beğenmez diye etrafına bile bakmıyorsundur, şimdi tabi mankenleşince anlıyorsun güzelliğini canım benim maşalah sana
tarçınlı çay acaba midemi bulandırırmı diyorum, nasıl yapıyorsun sen çayı bir yazarmısın deniyim bikere ölmem ya
şuanda bu akşam yemek yememeye dair yemin ettim, senin sayendehadi bakalım akşam açım diye çığlıklarımı duyarsın belki evden ayrıca suyu çok iyi yapmışsın, ben işyerindeyken 2 tane öyle 0,5L içiyorum, eve gidincede diğer 2 tanesini içmeye çalışıyorum iyi oldu hemde su içmeye alışmış oldum
hayırlısı canım benim, biraz daha zayıflamanı bekliyor bebiş demekki içerde rahar rahat yatmak için
hemn zaten ilk sıra bende , ben bi birinciyi yapim sen hemen arkamdan gelebilrsin nagişçim
ayy kesin güzelleştin yaa, insan zayıflayınca kendine güvenide geliyor zaten, önceden nasılsa kimse beni beğenmez diye etrafına bile bakmıyorsundur, şimdi tabi mankenleşince anlıyorsun güzelliğini canım benim maşalah sana
tarçınlı çay acaba midemi bulandırırmı diyorum, nasıl yapıyorsun sen çayı bir yazarmısın deniyim bikere ölmem ya
şuanda bu akşam yemek yememeye dair yemin ettim, senin sayendehadi bakalım akşam açım diye çığlıklarımı duyarsın belki evden ayrıca suyu çok iyi yapmışsın, ben işyerindeyken 2 tane öyle 0,5L içiyorum, eve gidincede diğer 2 tanesini içmeye çalışıyorum iyi oldu hemde su içmeye alışmış oldum
hayırlısı canım benim, biraz daha zayıflamanı bekliyor bebiş demekki içerde rahar rahat yatmak için
hemn zaten ilk sıra bende , ben bi birinciyi yapim sen hemen arkamdan gelebilrsin nagişçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?