- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.381
Belki kilom fazla ondan mi acabaNiyeyse sendn çok fazla beklentiye girdimayda 10 kilo bekliyordm 1.seviyede
zehraaaa masallahhcnm yine supersinnnnCuma:75.8
Bugün:74.3
Fark:1.5
Yüzde:1.98
pazartesi arti cikmak kötü oluyor cnm o yuzden haftasonu dikkat etmek lazim :)) yinede ekside olman güzelGünaydın kızlar
Ben maalesef pazartesi gün aldığım artıları anca verdim
Geçen cuma :63.5
Pazartesi:63.9
Bugün:63.2
kilona göre yine cok guzel gitmis aysemgecen hafta 63.4
bu hafta 62.5
fark -900
yuzde 1.42
cok guzel baslangicccGeçen hafta 110
Bu hafta 105.1
Fark 4.90
Yüzde 4.45
sifir karbon ve sporla :))Kızlar 1 ayda 8 kilo nasıl verilir
1. Seviyede 6 buçuk verdiğim için oruçlarda olacak kendime hedef koydum d.gününe kadar
bu sene tr işi yatar heralde cnm :))sene tr ye gidecez diye bahce felan ekmamaistik.balkona cicek aliyodum alamamistim.ama bugun bahce icin disari cikicaz.cikmosken balkonumada cicek alicam asilan ciceklerden:)
Elinden geleni yaptigin icin sorun yok cnmGecen cuma 67
Bu cuma 66.4
Fark 0.4
Yuzde %0.6
Dun dogru durust biseyde yemedim aslinda ama niye boyle oldu anlamadim. Reglde bu defa cok sislik hissettim nedense halada inmedim. Kusura bakmayin kizlar yuzde icin
ah ahh evlerde neler kokmuyorki canim.Suan evde mis gibi ekmek kokuyor
cik iyi tebrikler canimCuma 85.9
Bugün 84.2
Fark 1.7
Yüzde 1.98
ekside olman guzel canimBildirimimide yapaym:
Gecen cuma: 71.6
Bu hafta: 71.3
Fark - 300gr
Bence daha cok ama bu haftada boyle oldu neyse artik az d olsa ekside olmak bile mutlu ediyor
tebrikler canim gayet iyiKilo bildirimim
Geçen hafta: 70.0
Bugün: 68.8
Fark:1.2
sebde bendebsin -400 yinede ekside olmak guzelGünaydın arkadaşlar hayırlı mutlu huzurlu ve bol eksili gün olsun hepimize hayırlı cumalar❤
Geçen cuma 61.3
Bugün 60.9
Fark -400 Gr
Yüzde %0.65
Daha çok bekledim ama olmadı buna da şükür
gayet iyi canim tebriklerGünaydın Kızlar açlık ile daha çok gitti bu gün yarın regli olacağım +800 artısı geldi ama normalde 1.8 gitmişti 99.7 yi görmüştüm yine eksideyim
Haftaya açlık ile garantilerim 2 Li rakamları inşallah
geçen cuma 101.5
Bu hafta 100.5
Fark -1
guzel gitmis canim tebriklerKılo bıldırımım
Cuma 78.2
Bugun76.9
Fark 1.3
Yuzde %1.66
1 haftadır wc ye cıkamıyorum daha fazla olurdu eminim
gayet iyi gidiyorsun canim bebise yarasin kilolar insGünaydın kızlar
Geçen hafta: 88
Güncel: 27+1
Bu hafta: 88.6
Fark: +600
bu regl bitiriyor bizi yaaa. Yinede ekside olman guzel caninBildirimim
Geçen hafta 78.8
Bugüm 78.5
Fark 0.3
Yüzde 0.38
Bu hafta regl olucam karnım çok şişti gene
harikasin canimHayirli günleriniz olsun insallah
Gecen hafta : 54.9 kg
Bu Cuma : 54.9 kg
Fark : 0
en azından eksi yada artı olaymışım böyle sabit hoşuma gitmedi
alıntılara bakayım
gayet iyi canim tebriklergeçen cuma:66.9
bu cuma:66.0
fark: -0.9
yaklaşık 1aydır oğlum geceleri 20 dk da bir.uyanıyordu dolayısıyla ben de uyanıp onu uyutmakla upraştığım için uykılarım berbat olmuştu. ama bu akşam çok güzel uyuduk çok şükür. kilo vermede düzenli be deliksiz uykunun çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden belirtmek istedim. bir de bır kaç gündür wc ye çımmıyordum bu sabah çıkınca boyle bir kilo verdim. ve çok mutlu oldum açıkçası. dün akşam yapablecek miyim olmayacak galiba derken bunu görünce olacam inş. bir de şu ara tartılma meselesi var ya pazartrsi günü o da çok mantıklıymış ya yoksa insan daha çok yer. teşekkürler herekse
tebrikler canim cok guzelCuma:75.8
yinede eksi var canim haftaya guzel eksi gelir insGünaydın kızlar
tebrikler canim guzel eksigecen hafta 63.4
bu hafta 62.5
fark -900
yuzde 1.42
ekside olmab guzel abla.günaydın canlar hayırlı cumalar
geçen hafta 88.6
bu hafta 88.5
fark - 100 gr :)
sol elin işaret parmağını geçen gece kestim dün de sağ elin baş parmağının ucundan küçülttüm resmenkıpırdatsam kanıyor yaavf büyük ihtimal sabittim kan kaybından 100 gram eksi çıktım
hiç geçmiş olsun falan yazıp üzülmeyin gençler bu durumu fırsata çeviriciğimdiiirrr evdekiler çalışsın azıcık
Geçen hafta 110
Bu hafta 105.1
Fark 4.90
Yüzde 4.45
spora baslamalisin bence artik canim.Kızlar 1 ayda 8 kilo nasıl verilir
1. Seviyede 6 buçuk verdiğim için oruçlarda olacak kendime hedef koydum d.gününe kadar
ooo ne guzel bizimde ne kaldi surdaMidemde bayram etti bugün izin günüm
Evet abla ama yinede uzuldum. Spror da yapamadim duzenli bu hafta oda etkiledi sanki.Elinden geleni yaptigin icin sorun yok cnm
Gecen hafta güzel verdin
Haftaya yine iyi olacaktir
Sporu ihmal etme :)
Geç canım benim anca bu kadar oluyor emen bir uşakla:))sağlıkla verelim kilolarımızı inşallah:))bu sene tr ye gidecez diye bahce felan ekmamaistik.balkona cicek aliyodum alamamistim.ama bugun bahce icin disari cikicaz.cikmosken balkonumada cicek alicam asilan ciceklerden:)
cok iyi gitmis.insallah tekrar almaz
9 10 saat agrirdi .ama gunduz agrirsa hemen dr a gidip agri kesici igne vurduruyodum.ama amaeliyat olursan inan pisman olmazsin.daha once aldirmadim.diye pisman olursun.
hosgeldin canim ben ayse 1 kizim var.
superr
ne kadar gec cikarsa o kadar iyi diye biliyorum:)
sende hamilelik donemi kilo verenlerden olucan galiba:))
cok iyi son kilolar artik:))
cok iyi tebrikler:))
vayyy cok iyi.bide hic motive degilim diyodun
masallah cok iyi gidiyosun:)
regl siskinligine ragmen iyi bence
tebrikler canim :)
vayy masallah guzel gitmiss
azda olsa eksidesin ama bu hafta gectim seni
İnşallah canım benim:)ah ahh evlerde neler kokmuyorki canim.
Bizimle birlikte tum ev halkida diyete girse ne guzel olur
cik iyi tebrikler canim
ekside olman guzel canim
tebrikler canim gayet iyi
sebde bendebsin -400 yinede ekside olmak guzel
gayet iyi canim tebrikler
guzel gitmis canim tebrikler
gayet iyi gidiyorsun canim bebise yarasin kilolar ins
bu regl bitiriyor bizi yaaa. Yinede ekside olman guzel canin
harikasin canim
gayet iyi canim tebrikler
tebrikler canim cok guzel
yinede eksi var canim haftaya guzel eksi gelir ins
tebrikler canim guzel eksi
ekside olmab guzel abla.
Parmaklara uzuldum be sizlar simdi gecmis olsun.
Ama senin baktigin tarafda cok guzel sen canin ne istiyorsa soyle onlar yapsinlar saba simdi
gozlerim sasi oldu masallah. İstedigin kiloya hizlica ulasirsin ins
spora baslamalisin bence artik canim.
Aclik oruclari guzel eksi getiriiyor gercekten dikkat edince. Hedefe ulasirsin bence
ooo ne guzel bizimde ne kaldi surda
Neler yedin aksam menude goruruz artik
Evet abla ama yinede uzuldum. Spror da yapamadim duzenli bu hafta oda etkiledi sanki.
Onume bakip bu haftayi siki tutacagim ins
Ben haftasonu bozdum sonra artı gitti ama eksi az oldu:)zehraaaa masallahhcnm yine supersinnnn
pazartesi arti cikmak kötü oluyor cnm o yuzden haftasonu dikkat etmek lazim :)) yinede ekside olman güzel
kilona göre yine cok guzel gitmis aysem
cok guzel baslangiccc
sifir karbon ve sporla :))
bu sene tr işi yatar heralde cnm :))
Sağol canım benim inşallahevet onun etkisi çok oluyor ama çok güzel vermişsin yine tebrikler
teşekkür ederim evet haftaya inşallah 5 leri görmeyi ümit ediyorum
Aynen canım
eksidesin yine adet olacam deyip bırakma kendini sakın dikkat edersen daha çok eksi göreceksin adet sonunda zor bir süreç çünkü kendimden biliyorum
Sağol abla
sağol canım boy 164 hedefim de 55 en az diyelim
ayy senin de canin sıkılıyor galiba daha ne istiyorsunmaşallah canım
sağol canım 55 olmayı istiyorum en az
ben de kardeşime söz verdim 60 olursam hediye alacam diye şimdi gelip gidip onu söylüyor hediyemi isterim diye
Aynen canım inşallah haftaya görürüm 5 leri
masallah canım tebrikler
Olsun canım haftaya daha güzel bir eksi ile gelirsin inanıyorum
ayy senin de canin sıkılıyor galiba daha ne istiyorsunmaşallah canım
yine güzel abla, çok geçmiş olsun bu durumda bile positiv düşünüyorsungünaydın canlar hayırlı cumalar
geçen hafta 88.6
bu hafta 88.5
sol elin işaret parmağını geçen gece kestim dün de sağ elin baş parmağının ucundan küçülttüm resmenkıpırdatsam kanıyor yaavf büyük ihtimal sabittim kan kaybından 100 gram eksi çıktım
hiç geçmiş olsun falan yazıp üzülmeyin gençler bu durumu fırsata çeviriciğimdiiirrr evdekiler çalışsın azıcık
maşallah canımGeçen hafta 110
Bu hafta 105.1
Fark 4.90
Yüzde 4.45
oh hakkındırMidemde bayram etti bugün izin günüm
Yinele güzel canım en azından eksiGecen cuma 67
Bu cuma 66.6
Fark 0.4
Yuzde %0.6
Dun dogru durust biseyde yemedim aslinda ama niye boyle oldu anlamadim. Reglde bu defa cok sislik hissettim nedense halada inmedim. Kusura bakmayin kizlar yuzde icin
Haftaya için yatırım oldu demekkiSaka gıbı yemek yedikten sonra sımdıde wc den cıkamıyorum
çok teşekkürler umarım boyle devam eder:)masallah canım cok guzel gıdıyorsun
korumada senın yarın kadar olsam hatta ceyregın bıle yeter valla canım bravo supersın 41 kere masallah
uyku kesınlıkle cok onemlı ılk kızımda gece uykularımız cok guzeldı ıkıncı kızımda hala gece beslenmelerını kesemedım bundan dolayıda cok sık uyanıyor gun ıcerısınde uyuyor daha cok bu arada tebrık ederım cok guzel gıtmıs
evet kilom çok değil ama hedefim olan 60 kiloya en son 7 yıl önce olmuştum ve çok zor olmuştu ve o zaman daha 27 yaşındaydım metobolizma falan daha iyiydi şimdi yaşlandım. bu durumlar inebilecek miyim sorularıma ciddi soru işaretleri bırakıyor. bir haftayı devirdik bakalım bu hafta nasıl olacak. evde olmak çok daha zorluyor açıkçası. gündelik hayatarımıza ve işlerimize dönseydik daha kolay olurdu dye tahmin ediyorum ama hayırlısı diyelim artıkSeni ilk defa sabit görüyorum Nazli, çok güzel bı yerde sabitlemişsin
Tebrikler canım
Kilon çok fazla değil, biraz dikkatle çok güzel kilolara gelebilirsin. Bırakma sakın, burada kaldıkça grubun gücünü göreceksin. Anlamadan gidecek kilolar.
Ya hem kiloları ver hem de hediyeyi sen al oldu mu şimdiben de kardeşime söz verdim 60 olursam hediye alacam diye şimdi gelip gidip onu söylüyor hediyemi isterim diye
Canım benim ben de seni tebrik ediyorum gerçekten sen motive oldun mu hiç bir şey durduramıyor senicansın
bu hafta benımle yarıstıgın ıcın tesekkur ederım bana cok ıyı geldı bu yarıs mukemmel bır sonuc cıkartmıssın tekrar tebrık edıyorum kuzum
Abla ya nasıl tatlı kadınsıngünaydın canlar hayırlı cumalar
geçen hafta 88.6
bu hafta 88.5
Spor yapar ve karbonhidratı haftada bir iki defaya düşürürsen olur benceKızlar 1 ayda 8 kilo nasıl verilir
Bugün tartı beni de sevindirdi yoksa bu hafta çok kasmayacaktım Ramazan’a kadarzehraaaa masallahhcnm yine supersinnnn
Nasip demek ki benim yenmem gerekiyormuşSaka gıbı yemek yedikten sonra sımdıde wc den cıkamıyorum
her eksi güzeldir, tebrikler kuzumBildirimim
Geçen hafta 78.8
Bugüm 78.5
Fark 0.3
Yüzde 0.38
Bu hafta regl olucam karnım çok şişti gene
ayyy ablacımmm çok utandım şu anbaktım yüz vermiyon, bi selam vereyim dedim
Tatlim olumsuzluklari düşünüp durma, seni daha cok düşürür
Bu durumda nasil mutlu olabilirim diye kabullenip, biseyler yapmaya calis
sen bitanesin
Evet huzursuz oluyorum bu durumdan, ama karalarda baglamiyorum :)))
kucuklugumden beri hep istahliydim cnm ama gece yemesine nasil, ne zaman basladim hic dusunmemistim
Eskiden dikkat etmiyorsam genelde cok yerdim ama düşündüm de gece kalkip yemezdim
Biz bu eve 97 de falan tasindik
Cok zorlu bi donemdi
Tasindigimiz gibi eşim işsiz kaldi, cocuklar küçüktü, aramiz iyi degildi
Hem maddi hem ruhi sikintilar
Heralde ondan sonra baslayip aliskanlik oldu
bahceyi görsen hic keyiflik bi durum yok
hosgeldin tugcecimmm
Bebisin hayirli olsun, saglikla mutlulukla buyusun insallah
Kiloyuda hallledersin :))
sagolasin cnm
insallah bugun kesin kez basladim cnm
cok guzel tatlim
Yasim seviye nasilsa öyle devam etsene cnm
Senin fazla kilon yok
Bence uzun su oruclarina da gerek yok
3 gunden fazlasi, fazla kas kaybinada neden olur
harikasin elacim masallahhh
kendini cok sikmadan ekside olman guzel pinarcim
vayyy nazli superrr cnm
kilona göre guzel eksi cnm
Haftaya eminim daha fazla olur
haftaya 9 lari garantilersin gulbecimekside gayet guzel
Masalllahhhh mervecim cok guzelll
Magnezyum sulfat işe yaramadimi
sağol kuzummYüzden çok güzel hedefin kaçtı canm senin?
Vaaav harikasın
7leri sevdin galiba Pınarrrr
Gelsin 6larrrr süperrbi 6 ları göreyim 2 saat göbek atıcam
60 ne güzel bir kilohedefin boyun kaçtı canm?
Gayet güzel canm ama bn senden daha fazla vermeni bekliyorum nedense
Vayy vicdansız beni bırakıp nerelere gittin
Toplamda kaç kg oldu canm?
tebrikler canımm, menülerini toparladıkça kilo vermeye başladın daha da güzel gidecek inşallahgeçen cuma:66.9
bu cuma:66.0
fark: -0.9
yaklaşık 1aydır oğlum geceleri 20 dk da bir.uyanıyordu dolayısıyla ben de uyanıp onu uyutmakla upraştığım için uykılarım berbat olmuştu. ama bu akşam çok güzel uyuduk çok şükür. kilo vermede düzenli be deliksiz uykunun çok önemli olduğunu düşünüyorum o yüzden belirtmek istedim. bir de bır kaç gündür wc ye çımmıyordum bu sabah çıkınca boyle bir kilo verdim. ve çok mutlu oldum açıkçası. dün akşam yapablecek miyim olmayacak galiba derken bunu görünce olacam inş. bir de şu ara tartılma meselesi var ya pazartrsi günü o da çok mantıklıymış ya yoksa insan daha çok yer. teşekkürler herekse
sağol balımmSüpersin canım
Elaaa çok iyi gidiyorsun sakın izne ayrılma
Ya harika bulantılar iştahsızlıklar mı başladı yoksa
Güzel canım @Poni Bon un dediği gibi ben bi 60 olayım ben de 2 saat göbek atacağım
Haftaya ikili rakamlar kesin
Ona rağmen sonuç mükemmel
sağol kuzummoh mis ama sana iii baaaa
ağrısı olmamaktan iyidir bence bi rahatlık bi hafiflik oluyor
cok güzel canım
diştende iştahı olmuyor olabilir canım rahatlatıcı şeyler verebilirsin yoğurt gibi
canım bence güzel gidiyorsun, izine ayrılmamanı tavsiye ediyorum bu stres le yiyebilirsin çünkü
ne kadar güzel yüreğin var Allah kalbine göre versin inş canım
süpersin
gayet iyi canım
maşallah canım
uykuyu alamamak çok berbat bişey Allah yardımcın olsun
olsun canım Buda güzel yaklaştın 5 lere
gayet iyi canım
maşallah çalmadan böyle gittiyse
gayet iyi gidiyorsun canım
En azından eksi canım bence gayet iyi ilerliyorsun
vuhuuuu 6lara yaklaşıyorsun gayet hızlı bi şekilde tebrikler balımmCuma:75.8
olsun nihayetinde eksisin canım tebriklerGünaydın kızlar
vayyyy rakibem başabaş gidiyoruz resmen, bu iş giderek çekişmeli olmaya başladı çok heyecanlıgecen hafta 63.4
bu hafta 62.5
fark -900
yuzde 1.42
hiç küçümseme sabit ya da artıdan çok çok daha iyi eksi olmak tebrikler cancağızımgünaydın canlar hayırlı cumalar
geçen hafta 88.6
bu hafta 88.5
ayyyy o nasıl bir eksi gözlerim pörtlediGeçen hafta 110
Bu hafta 105.1
Fark 4.90
Yüzde 4.45
ohhh afiyet bal olsun canımmMidemde bayram etti bugün izin günüm
valla sıkı çıktın sen rakibem fazla sevinemiyorum seni geçtiğime, nefesini ensemde hissediyorum ziraJasminium84 gecemedim yaa yine seni bu haftaa
reglden dolayıdır kuzum sıkma canını, regle rağmen eksisin öyle düşünGecen cuma 67
Bu cuma 66.6
Fark 0.4
Yuzde %0.6
hadi yemek neyse de ben su içmeden duramıyorum şu an her bı saatte gece uyanıyorum nerdeyse WC gidip su içiyorum ama normalde de susuz duramıyorum MasAllah cnm hızlı veriyor olman guzelBen normalde hızlı kilo veriyorum zaten ama 5 gunde nasil bukadar verdim bende anlamadım ödennlerim gitmiş olabilir canim bide ben 8den sonra asla birsey yemiyorum 12den sonra su bile içmiyorum daha bir kere bile kaçamak yapmadım tuzuda olabildiğince atamaya çalışıyorum
saol cnm ,masallah cok iyi gidiyosun:)
Sao cnm amin insAllahgayet iyi gidiyorsun canim bebise yarasin kilolar ins
Sağ olasın canım yavaşladı kilo verme işim inşallah düzelir 55e var daha 57 ye de razıyım:))her eksi güzeldir, tebrikler kuzum
ayyy ablacımmm çok utandım şu an
vallahi hep aklımdasın yazayım şu kadına diyorum ama resmen üşeniyorum bişeler yazmaya, elim kolum kalkmıyor bişe oldu bana bu hafta yaa, yoksa canımsın sen biliyorsun di mi
ablacım zaten su orucundan vazgeçtim yani şöyle vazgeçtim son 1-2 kilom kaldığında yapıp sonra korumaya geçeceğim
şimdi gözüm korktu evet çok güzel kilo veriliyor ama sonrasında çok dikkat etmek gerekiyormuş bi de metabolizmayı çok yavaşlatıyormuş o yüzden su orucu sonrası vermem gerekn kilo kalacağı için veremem diye korktum
sağol kuzumm
hedefim 57
tebrikler canımm, menülerini toparladıkça kilo vermeye başladın daha da güzel gidecek inşallah
sağol balımm
sağol kuzumm
vuhuuuu 6lara yaklaşıyorsun gayet hızlı bi şekilde tebrikler balımm
olsun nihayetinde eksisin canım tebrikler
vayyyy rakibem başabaş gidiyoruz resmen, bu iş giderek çekişmeli olmaya başladı çok heyecanlı
tebrikler tatlım
hiç küçümseme sabit ya da artıdan çok çok daha iyi eksi olmak tebrikler cancağızım
ayyyy o nasıl bir eksi gözlerim pörtledi
tebrikler canımm ve bayaaa hoşgeldin
ohhh afiyet bal olsun canımm
valla sıkı çıktın sen rakibem fazla sevinemiyorum seni geçtiğime, nefesini ensemde hissediyorum zira
reglden dolayıdır kuzum sıkma canını, regle rağmen eksisin öyle düşün
Ama kiloda fazla öyle düşün benimde yavaşkayacakhadi yemek neyse de ben su içmeden duramıyorum şu an her bı saatte gece uyanıyorum nerdeyse WC gidip su içiyorum ama normalde de susuz duramıyorum MasAllah cnm hızlı veriyor olman guzel
saol cnm ,
Sao cnm amin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?