- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.401
yine güzel abla, çok geçmiş olsun bu durumda bile positiv düşünüyorsun
maşallah canım
oh hakkındır
Yinele güzel canım en azından eksi
Yeni doğum yaptım canım ödem falan atıyorum muhtemelen gerçi hiç bitmeyen afedersiniz kanamam var o bitince daha çok eksiye düşeemiyim sizce? Şişkinlik yaparım doğum sonrası kanamaah ahh evlerde neler kokmuyorki canim.
Bizimle birlikte tum ev halkida diyete girse ne guzel olur
cik iyi tebrikler canim
ekside olman guzel canim
tebrikler canim gayet iyi
sebde bendebsin -400 yinede ekside olmak guzel
gayet iyi canim tebrikler
guzel gitmis canim tebrikler
gayet iyi gidiyorsun canim bebise yarasin kilolar ins
bu regl bitiriyor bizi yaaa. Yinede ekside olman guzel canin
harikasin canim
gayet iyi canim tebrikler
tebrikler canim cok guzel
yinede eksi var canim haftaya guzel eksi gelir ins
tebrikler canim guzel eksi
ekside olmab guzel abla.
Parmaklara uzuldum be sizlar simdi gecmis olsun.
Ama senin baktigin tarafda cok guzel sen canin ne istiyorsa soyle onlar yapsinlar saba simdi
gozlerim sasi oldu masallah. İstedigin kiloya hizlica ulasirsin ins
spora baslamalisin bence artik canim.
Aclik oruclari guzel eksi getiriiyor gercekten dikkat edince. Hedefe ulasirsin bence
ooo ne guzel bizimde ne kaldi surda
Neler yedin aksam menude goruruz artik
Evet abla ama yinede uzuldum. Spror da yapamadim duzenli bu hafta oda etkiledi sanki.
Onume bakip bu haftayi siki tutacagim ins
Vala verelim de ne kadar sürede olduğu önemli değil aslında benim için sağlık olsun başlarda varsın hızlı olsun sonrasında adım adım yine eksi görmek süper olurAma kiloda fazla öyle düşün benimde yavaşkayacak
Valla çok istikrarlıyım akşam yemeğinden sonra asla birşey tüketmiyorum bir kere bile kaçamak yapmadım devamlı dereotu kemiriyorumzehraaaa masallahhcnm yine supersinnnn
pazartesi arti cikmak kötü oluyor cnm o yuzden haftasonu dikkat etmek lazim :)) yinede ekside olman güzel
kilona göre yine cok guzel gitmis aysem
cok guzel baslangiccc
sifir karbon ve sporla :))
bu sene tr işi yatar heralde cnm :))
Bende sağlıklı vermeye çalışıyorum kuruyemiş ekmek vs tüketiyorum tamamen kestiğim tke şey şeker katı yağlar tuzu azalttım.. Yemeklerde zeytinyağı kullanıyorum.. Protein tüketmeye çalışıyorum sebze kesinlikle yiyorum yoğurt her akşam yiyorum. Yoksa sağlıksız zayıflarım geri alırım diye ben daha önce 38 kilo vermiştim 98den 60a düşmüştüm evlendiğimde sonra hamile kaldım falan derken tekrar buralara geldimVala verelim de ne kadar sürede olduğu önemli değil aslında benim için sağlık olsun başlarda varsın hızlı olsun sonrasında adım adım yine eksi görmek süper olur ☺
olsunnn yinede ekside olman guzel cnmgünaydın canlar hayırlı cumalar
geçen hafta 88.6
bu hafta 88.5
fark - 100 gr :)
sol elin işaret parmağını geçen gece kestim dün de sağ elin baş parmağının ucundan küçülttüm resmenkıpırdatsam kanıyor yaavf büyük ihtimal sabittim kan kaybından 100 gram eksi çıktım
hiç geçmiş olsun falan yazıp üzülmeyin gençler bu durumu fırsata çeviriciğimdiiirrr evdekiler çalışsın azıcık
benimde genelde kahvalti sonrasi olurSaka gıbı yemek yedikten sonra sımdıde wc den cıkamıyorum
biliyorum bitanecimayyy ablacımmm çok utandım şu an
vallahi hep aklımdasın yazayım şu kadına diyorum ama resmen üşeniyorum bişeler yazmaya, elim kolum kalkmıyor bişe oldu bana bu hafta yaa, yoksa canımsın sen biliyorsun di mi
ablacım zaten su orucundan vazgeçtim yani şöyle vazgeçtim son 1-2 kilom kaldığında yapıp sonra korumaya geçeceğim
şimdi gözüm korktu evet çok güzel kilo veriliyor ama sonrasında çok dikkat etmek gerekiyormuş bi de metabolizmayı çok yavaşlatıyormuş o yüzden su orucu sonrası vermem gerekn kilo kalacağı
İşi bastan sıkı tutmak tabiki cok guzel cnmValla çok istikrarlıyım akşam yemeğinden sonra asla birşey tüketmiyorum bir kere bile kaçamak yapmadım devamlı dereotu kemiriyorum
EvetPumpkin00
Tuğçecim listeye girmek istiyor musun
2 ay izin kullanma hakkına yok bilgin olsun.
Diğer tüm şartları biliyorsun zaten
abla koptum yeminlegünaydın canlar hayırlı cumalar
geçen hafta 88.6
bu hafta 88.5
fark - 100 gr :)
sol elin işaret parmağını geçen gece kestim dün de sağ elin baş parmağının ucundan küçülttüm resmenkıpırdatsam kanıyor yaavf büyük ihtimal sabittim kan kaybından 100 gram eksi çıktım
hiç geçmiş olsun falan yazıp üzülmeyin gençler bu durumu fırsata çeviriciğimdiiirrr evdekiler çalışsın azıcık
degıldım kız gercekten ama suan itibarıyle mod onvayyy cok iyi.bide hic motive degilim diyodun
regl cok normal canım tebrik ederim eksıdesın regl ragmenGecen cuma 67
Bu cuma 66.6
Fark 0.4
Yuzde %0.6
Dun dogru durust biseyde yemedim aslinda ama niye boyle oldu anlamadim. Reglde bu defa cok sislik hissettim nedense halada inmedim. Kusura bakmayin kizlar yuzde icin
esim 1 ayda 2 kılo verdı o yemege ragmen tek fark eden sey ise giderken 3 ogun yiyordu ve oglen leri dısardan yiyordu sımdı 2 ogune gectı ama abur cubur pasta borek fullah ahh evlerde neler kokmuyorki canim.
Bizimle birlikte tum ev halkida diyete girse ne guzel olur
sorma ya bugune olaydı iyiydi U UcanSupurge zehraya yenilmezdim belkiHaftaya için yatırım oldu demekki
sagol canim dedigin gibi eksi olmak guzel . bu hafta daha iyi olur insher eksi güzeldir, tebrikler kuzum
ayyy ablacımmm çok utandım şu an
vallahi hep aklımdasın yazayım şu kadına diyorum ama resmen üşeniyorum bişeler yazmaya, elim kolum kalkmıyor bişe oldu bana bu hafta yaa, yoksa canımsın sen biliyorsun di mi
ablacım zaten su orucundan vazgeçtim yani şöyle vazgeçtim son 1-2 kilom kaldığında yapıp sonra korumaya geçeceğim
şimdi gözüm korktu evet çok güzel kilo veriliyor ama sonrasında çok dikkat etmek gerekiyormuş bi de metabolizmayı çok yavaşlatıyormuş o yüzden su orucu sonrası vermem gerekn kilo kalacağı için veremem diye korktum
sağol kuzumm
hedefim 57
tebrikler canımm, menülerini toparladıkça kilo vermeye başladın daha da güzel gidecek inşallah
sağol balımm
sağol kuzumm
vuhuuuu 6lara yaklaşıyorsun gayet hızlı bi şekilde tebrikler balımm
olsun nihayetinde eksisin canım tebrikler
vayyyy rakibem başabaş gidiyoruz resmen, bu iş giderek çekişmeli olmaya başladı çok heyecanlı
tebrikler tatlım
hiç küçümseme sabit ya da artıdan çok çok daha iyi eksi olmak tebrikler cancağızım
ayyyy o nasıl bir eksi gözlerim pörtledi
tebrikler canımm ve bayaaa hoşgeldin
ohhh afiyet bal olsun canımm
valla sıkı çıktın sen rakibem fazla sevinemiyorum seni geçtiğime, nefesini ensemde hissediyorum zira
reglden dolayıdır kuzum sıkma canını, regle rağmen eksisin öyle düşün
Odem atiyorsundur evet canim ama bunkadar ekside dikkat etmenin etkiside buyuk.Yeni doğum yaptım canım ödem falan atıyorum muhtemelen gerçi hiç bitmeyen afedersiniz kanamam var o bitince daha çok eksiye düşeemiyim sizce? Şişkinlik yaparım doğum sonrası kanama
5 fındık 5 badem yiyorumolsunnn yinede ekside olman guzel cnm
Biz yinede gecmis olsun diyelim :)))
benimde genelde kahvalti sonrasi olur
biliyorum bitanecim
Ama o psikolojiyi at üstünden biran once
Allah saglik versinde, hersey duzelir insallah
Bak millet patır patir gidiyorcok şükür saglikliyiz
Dedigim gibi balkona cicekler koy, orda keyif kahvesi yap
Bence de son 1-2kilo kaldiginda yaparsin su orucunu, simdi normal devam et
İşi bastan sıkı tutmak tabiki cok guzel cnm
Ama kuruyemisi abartmadan yiyebilirsin
Dereotuda guzel secim hem kiloya hem süt icin :)
Ay İnş çok hevesliyim iştahımda yok irademde yerinde e inşallah böyle devam edersagol canim dedigin gibi eksi olmak guzel . bu hafta daha iyi olur ins
Odem atiyorsundur evet canim ama bunkadar ekside dikkat etmenin etkiside buyuk.
Kanama geldigi surece siskinlik yapmaz sabirim. Daha yeni dogum yaptin kanaman devam eder heralde daha. Ama sen boyle dikkat edersn guzel devam edersin canim.
Kendimi takımdan atmam lazım haklısın
Geçen hafta 110
Bu hafta 105.1
Fark 4.90
Yüzde 4.45
Canım benim ben de seni tebrik ediyorum gerçekten sen motive oldun mu hiç bir şey durduramıyor seni
olsunnn yinede ekside olman guzel cnm
Biz yinede gecmis olsun diyelim :)))
benimde genelde kahvalti sonrasi olur
biliyorum bitanecim
Ama o psikolojiyi at üstünden biran once
Allah saglik versinde, hersey duzelir insallah
Bak millet patır patir gidiyorcok şükür saglikliyiz
Dedigim gibi balkona cicekler koy, orda keyif kahvesi yap
Bence de son 1-2kilo kaldiginda yaparsin su orucunu, simdi normal devam et
İşi bastan sıkı tutmak tabiki cok guzel cnm
Ama kuruyemisi abartmadan yiyebilirsin
Dereotuda guzel secim hem kiloya hem süt icin :)
Anladm cnm böyle devam edersen yine çok sürmez snrm hadi hyrlisiBende sağlıklı vermeye çalışıyorum kuruyemiş ekmek vs tüketiyorum tamamen kestiğim tke şey şeker katı yağlar tuzu azalttım.. Yemeklerde zeytinyağı kullanıyorum.. Protein tüketmeye çalışıyorum sebze kesinlikle yiyorum yoğurt her akşam yiyorum. Yoksa sağlıksız zayıflarım geri alırım diye ben daha önce 38 kilo vermiştim 98den 60a düşmüştüm evlendiğimde sonra hamile kaldım falan derken tekrar buralara geldim
Dokumun temizliği pratik degil diyorlar en iyisi granit al benceBen de yapsam mı ya
Yok kuzum yeterli kadar koyarım aslında
Döküm olunca yapıştırmıyor mu ben de öyle alsam
Hem lezzetli olur derler dökümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?