Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeni doğum yaptım canım ödem falan atıyorum muhtemelen gerçi hiç bitmeyen afedersiniz kanamam var o bitince daha çok eksiye düşeemiyim sizce? Şişkinlik yaparım doğum sonrası kanama

Ama kiloda fazla öyle düşün benimde yavaşkayacak
Vala verelim de ne kadar sürede olduğu önemli değil aslında benim için sağlık olsun başlarda varsın hızlı olsun sonrasında adım adım yine eksi görmek süper olur

Valla çok istikrarlıyım akşam yemeğinden sonra asla birşey tüketmiyorum bir kere bile kaçamak yapmadım devamlı dereotu kemiriyorum

Vala verelim de ne kadar sürede olduğu önemli değil aslında benim için sağlık olsun başlarda varsın hızlı olsun sonrasında adım adım yine eksi görmek süper olur ☺
Bende sağlıklı vermeye çalışıyorum kuruyemiş ekmek vs tüketiyorum tamamen kestiğim tke şey şeker katı yağlar tuzu azalttım.. Yemeklerde zeytinyağı kullanıyorum.. Protein tüketmeye çalışıyorum sebze kesinlikle yiyorum yoğurt her akşam yiyorum. Yoksa sağlıksız zayıflarım geri alırım diye ben daha önce 38 kilo vermiştim 98den 60a düşmüştüm evlendiğimde sonra hamile kaldım falan derken tekrar buralara geldim

olsunnn yinede ekside olman guzel cnm
Biz yinede gecmis olsun diyelim :)))
Saka gıbı yemek yedikten sonra sımdıde wc den cıkamıyorum
benimde genelde kahvalti sonrasi olur
biliyorum bitanecim

Ama o psikolojiyi at üstünden biran once
Allah saglik versinde, hersey duzelir insallah
Bak millet patır patir gidiyor cok şükür saglikliyiz
Dedigim gibi balkona cicekler koy, orda keyif kahvesi yap

Bence de son 1-2kilo kaldiginda yaparsin su orucunu, simdi normal devam et
Valla çok istikrarlıyım akşam yemeğinden sonra asla birşey tüketmiyorum bir kere bile kaçamak yapmadım devamlı dereotu kemiriyorum
İşi bastan sıkı tutmak tabiki cok guzel cnm

Ama kuruyemisi abartmadan yiyebilirsin
Dereotuda guzel secim hem kiloya hem süt icin :)

abla koptum yeminle
vayyy cok iyi.bide hic motive degilim diyodun
degıldım kız gercekten ama suan itibarıyle mod on
regl cok normal canım tebrik ederim eksıdesın regl ragmen
ah ahh evlerde neler kokmuyorki canim.
Bizimle birlikte tum ev halkida diyete girse ne guzel olur
esim 1 ayda 2 kılo verdı o yemege ragmen tek fark eden sey ise giderken 3 ogun yiyordu ve oglen leri dısardan yiyordu sımdı 2 ogune gectı ama abur cubur pasta borek full
Haftaya için yatırım oldu demekki
sorma ya bugune olaydı iyiydi U UcanSupurge zehraya yenilmezdim belki

sagol canim dedigin gibi eksi olmak guzel . bu hafta daha iyi olur ins
Yeni doğum yaptım canım ödem falan atıyorum muhtemelen gerçi hiç bitmeyen afedersiniz kanamam var o bitince daha çok eksiye düşeemiyim sizce? Şişkinlik yaparım doğum sonrası kanama
Odem atiyorsundur evet canim ama bunkadar ekside dikkat etmenin etkiside buyuk.
Kanama geldigi surece siskinlik yapmaz sabirim. Daha yeni dogum yaptin kanaman devam eder heralde daha. Ama sen boyle dikkat edersn guzel devam edersin canim.

5 fındık 5 badem yiyorum

Ay İnş çok hevesliyim iştahımda yok irademde yerinde e inşallah böyle devam eder

Handandandan niran saat 2 yi gecti bildirimin nerde
Kendimi takımdan atmam lazım haklısın

Sabahtan beri totom yer görmedi
6 da kalkıp pazara gittim çilek alıp reçel yapmak için, eli boş döndüm.
Sonra küçük kızımın kahvaltıya börek istediği aklıma geldi, böreği yaptım.
Kahvaltıyı balkonda yapsınlar diye balkonu yıkadım ki etrafı börek kokusu sarmıştı.
Kendimden korktum ve hemen yürüyüşe başladım.
Yürüdükten sonra da önce tuvaleti sonra banyoyu sonra kendimi sonra bebeğimi yıkadım.
Çamaşır suyundan gözüm karardı.
Şimdi bebeğimi emziriyorum, iyica dalsın kalkıp saçlarımı kurutup tartılacağım inşallah.
Bu hafta da yüzdem iyi ama geçen haftaki gibi değil

Geçen hafta 110
Bu hafta 105.1
Fark 4.90
Yüzde 4.45
hay masallah devamı hep boyle gelsin Insallah
Canım benim ben de seni tebrik ediyorum gerçekten sen motive oldun mu hiç bir şey durduramıyor seni
ah o motıveyı hep elde tutabılsem
Hain wc yaktı beni

Anladm cnm böyle devam edersen yine çok sürmez snrm hadi hyrlisi

Ben de yapsam mı ya

Yok kuzum yeterli kadar koyarım aslında

Döküm olunca yapıştırmıyor mu ben de öyle alsam
Hem lezzetli olur derler dökümde
Dokumun temizliği pratik degil diyorlar en iyisi granit al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…