Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayy yarış başlasın o zaman bol şanslar

Geçmiş olsun canım.
Zor olur parmak kesiği
Bende hızlı hareket ettiğim için çok doğrarım parmaklarımı
Ekside olmanda çok güzel

Kızlar 1 ayda 8 kilo nasıl verilir
1. Seviyede 6 buçuk verdiğim için oruçlarda olacak kendime hedef koydum d.gününe kadar
Sana bir tüyo vereyim canım.
Açlık oruçları yalarken bulgur yersen verdiğin kilolar 3 sobra fazlası ile gelir.
Açlık oruçlarına başlayınca menülerini sebze ve proteinden oluşturursan verdiğin kilolar kalıcı olabilir.

Hızlı gitmeye başladın canım.
Bence dikkat etmeye başla artık
Napıyım tam olarak canım abur cubur yemiyorum zaten kahvaltıda sıkı yiyorum evet zaten iki öğün yapiorum akşam da ölçülü yemeye çalışıyorum meyve desen günde bı bilemedin iki porsiyon yiyorum suyu 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum evde ne kadar hareket etmeye çalışsam da kısıtlı oluyor daha da napim bilemiorum hamilelikte her önüne geleni aklına düşeni yiyen biri değilim hani arada tatlı yapıyorum onu da ölçülü yiyorum

Sağ olasın canım yavaşladı kilo verme işim inşallah düzelir 55e var daha 57 ye de razıyım:))
daha var deme bi bakmışsın 55sin, ehhh gidi günler bu kilo bana ne kadar uzaktı dersin

zaten bu hastalık mahvetti beni her geçen gün ümitsizliğim artıyor bi de abimden sonra çok ciddi kayıp korkum var bi de bu hastalık gelince bu korkumu çok tetikliyor

Dokumun temizliği pratik degil diyorlar en iyisi granit al bence
tamamdır canım

şahanesin canım bravoooo

Yaşın küçük ve yeni doğum yaptın canım.
Birde sen zaten sağlıklı beslenip güzel kilolar verebiliyorsun.
Eğer emziriyorum diye abartmazsan 60 kilo senin için zor bir hedef değil.

neymiş o canım

Geçen hafta yüzden çok iyiydi canım.
Dün adet oldun, ödeminin hemen inmesi mümkün değil.
Haftaya telafi edersin merak etme

ne çayı o canım
Kronoloji listesinden sonra motivasyonun arttı, 1.liği kimseye kaptırmak istemiyorsun galiba
Bu hafta hiç dikkat etmedim canım, herşeyden yedim çikolata dondurma, ben artı bekliyordum
Kaç gündür biraz rahatsızım akşamları iştahım olmuyor herhalde o yüzden sabit oldu

Yaşın küçük ve yeni doğum yaptın canım.
Birde sen zaten sağlıklı beslenip güzel kilolar verebiliyorsun.
Eğer emziriyorum diye abartmazsan 60 kilo senin için zor bir hedef değil.
Yok abla emxirdiğim için daha çok süt çoğaltan sebzeler falan yiyorum.. Karbonhidrat İn bir faydası zaten yok şekeri de çıkardım hayatımdan iyi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…