- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.061
ah bide ben akşam yemek yememe konusunda kendimi tutabilsem ne olurdu Allahım, eminim bunun çok zayıflattığına.
ayy bu arada bu akşam ıspanaklı kek yaptımeşim 4 dilim yedi, bende 1 dilim yedim dayanamadım muhteşem olmuştu, yani ıspanaklı derken ıyy iğrenç bişey filan dediğinizi duyar gibi oluyorum ama şöyle, normal kek yapar gibi yapıyoruz, içine 3-4 dal ıspanağı rondoda minicik minicik oluncaya kadar ufaltıyoruz böyle, sonra o kek karışımının içine koyup karıştırıyoruz, hatta ben şamfıstıklı sansınlar diye içine 10 tane filan şamfıstık ayıklayıp attım muhteşem oldu ama varya öldüm öldüm dirildim, yok böyle güzel bir lezzet, ıspanak tadı varmı derseniz , zerresi bile yok, sadece kek yemyeşil oluyor sanki içi şamfıstık dolu gibi
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrr
günaydın topiğim....dün gelemedim .çocuğu olanlar bilir 23 nisan tatili iki gündü ya , e bizim çocuklarda biz evde oturmayız dediler..onlarla gez Allah gez yani...dört gündür gezmekten iflahım kesildi yaa..
aminnn canım inşallah, ama ben bu belirtiler eşliğinde senden hala ümidimi kesmiş değilim, regl olana kadar %50 ihtimal devam ediyor bakalım, son dakika gelişmelerini herzaman bekliyorumhayırlısı cnm Rabbim isteyen herkese versin inş Yaradan en doğru zaman da verir,beklenmedik bir andayanlız şundan eminim vücudum gerçekten normal değil kasıklarımda ve karın boşluğumda inceden inceye kendini hissettiren bir ağrım var
tamam canım bu akşam açızz, eşime fazla yakın durmiyimde açlıktan ağzım filan kokarCanım aslında pek bir tarifi yok, çayı demlerken 1 çay kaşığından daha az tarçın koyuyorum demliğe, tadı çok güzel ayrıca tarçın kan şekerini dengeliyormuş ve tatlı isteğini az buçuk yok ediyormuş.
Bu akşam açızzzz o zaman2 akşam daha aç kalsak cumaya eksileri görürüz tartıda inşallah
aaaa biliyorum ben o keki,bir zamanlar bende yapıyordum onu (bak dikkatini çekerim BİR ZAMANLAR diyorum) çok lezzetli oluyo gerçekten,afiyet olsun sana ama bugün dikkat et yediklerine
aminnn canım inşallah, ama ben bu belirtiler eşliğinde senden hala ümidimi kesmiş değilim, regl olana kadar %50 ihtimal devam ediyor bakalım, son dakika gelişmelerini herzaman bekliyorum
tamam canım bu akşam açızz, eşime fazla yakın durmiyimde açlıktan ağzım filan kokar
he ehe he, tatlım bende yaptım ama buzluğa koydum, zaten artık yeminliyim, hatta bir şarkı yazayım hemen;
Asırlardır açııııımmm, pişmandıııırrr kilolarııııım, bir rejime mahkum ettim kendimiiiiii, bir yemiiin ettimkiiiiiiiiiiiiii yiyemeeeeeeeeeemmmmm
Günaydddııınnnn, ohhh çok şükür bu haftanında ortasına geldik cicişler, başlamak bitirmenin yarısıdır, yarısına gelmekte bitirmek sayılır ozaman yani bitti sayalım bu haftayı :)
AYy havalar çok güzel, bu haftasonu adapazarında kuzulukta kaplıcalar var oraya gitmek istiyorum, gülmeyin bu yaşta ne kaplıcası diye sakınben oranın ortamını seviyorum köy gibi yeşillik heryer tavuklar horozlar filan sokaklarda geziyor, köylüler taze inek sütü getirip satıyorlar, çay bahçeleri cıvıl cıvıl vs vs... niyeti bozdum haftasonuna oraya kçmayı planlıyorum eşimle, adamcağız 10 gün yoktu zaten şehir dışında yoruldu yoruldu azıcık dinlensin keyif yapsın,i bende gezeyim bu vesile ile
Gamzecim sabahki halini merak ediyorum hadi biran evvel gelde bakim neler hissettin, olmazsa bende artık akşamları yemeği keseyim, varya ah bir kessem ahh, gerçi bi yemin etsem herşey daha kolay olur, akşam yemek yemiycem, sadece meyve yiycem diye 1 günlük yemin edim bakim nasıl olacak. ama önce sen duygu ve düşüncelerini aktar bu konudaki
Mursh canım ayyy insanın sanki canı oraya toplanıyor bilirim ben ne beter bişeydir o yaaa, off biran evvel geçsin inşallah. bu arada dünkü menün gayet iyi, öğlen pizza yemişsin ama akşamı boş geçmişsin dengelemişsin tebrik ediyorum maşallah sana
Günaydınnn hopişşşş, sanada spor olmuştur onların peşinden koşturmak, tabi yorulupta yemeklere gömüldüysen bilemem hatta hamburger kola filan yemiş olabilirsin gibi geliyor bana
açık konuşmam gerekirse bende hala ümitliyimbekleyelim görelim
yasemincim sen bu genç kızlara uyma aç kalma çünkü senin her daim hamilelik riskin var meyve ye mesela ama ye bişeyler
dün annemlerdeydim pelikandan sonra .annemlerin camını sildim ,sonra ablamla 3 yorgan yüzlerini geçirdik .,bugün kızkardeşlerim gelicek bizim burdaki parka gidicez .burda fitness salonu açılcak 4 gün sonra hemen kaydımı yapıp bu yaz en az 10 kilo vericem ALLAHIN İZNİYLE
Bende hamile olunca diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, hem bebek için sağlıklı bir liste oluştursun bana, hemde gereksiz kilo almayacağım şekilde bir yön versin gidişatıma diye, sende çok iyi düşünmüşsün o yüzden bence, off ya 95ten inmek ne zor olmuştur, desene birdaha alırmıyım okadar kilo
canım benim çok haklısın, zaten meyve ve salata haricindeki herşeye yemin ettim, o da sadece bu akşamlık bir deneme için, ama doğru diyorsun ben kendi durumumu unutuyorum valla, hala lay lay lom modundayım :18:
sağol canım uyarın için, sen beni arada bir uyar dalıp gitmiyim ben bu genç kızlara
VALLA evet hem dinlendirici rahatlatıcı etkisi var, hemde ortamı çok güzel oranın, gel kız zaten çok yorulmuşsun senide götürim oyy kıyamam ben sana, annen azıcık ustalarla yalnız kalsın napalımniye gülelim cnm benimde yaşım 22 ama çok severim kaplıcaları ,sakin oluyo dinleniyorsun falan
canım tabi zaten meyve ve salata haricinde bişey yemiycem, yoksa hakkaten kafayı yerimya kızlar aç kalmayın bence ya böyle kilo falan verilmez verilse bile kalıcı olmaz kendinize işkence yapmayın ,benimde böyle yaptığım durumlar oldu ama geçte olsa hata yaptığımı anladım 1 ,2,3 gün derken sonraları psikolojide bozuluyo sevmediğiniz yemeklere bile saldırcak hale geliyorsunuz en azından yarım sb kadar yoğurt yiyin akşamları (evde yaptığınız)
he ehehe heevalla çok iyi düşünmüşsün diyetisyene gitme konusunu kesin bende giderim hamile olunca ama tabi önce benim gibi çatlakla birinin evlenmesi lazım
Yasemin evet bende unutmuşum sen bana uymaben aç kalsamda öyle bir sorumluluğum yok (keşke olsaymış ) aç kalma ama hafif şeyler ye domates, salata,meyve vs.
Ben aslında çok aç kalmıyorum, sabah ve öğle yiyorum akşam yememeye çalışıcam ya da meyve ile geçiştircem akşamı...Bakalım ne kadar dayanıcam.
Ayy kızlar ne guzel dokturmussunuz.Okurken ıcım acıldı vallaGeçmiş olsun dıleklerınız ıcın tesekkurler valla cok cıddı cnım yanıyor yahuuu
Nagiş cimm bebek beklentılerını okuyorum ne zmandır grafıkerde ıstıyor allah gonlunuze gore versın...
Noracımm vala ben kız halımle senı yolda gorsem bakarım deılkı erkekler bakmıycak guzel hatunsun vesselmm
Gulsekercım ısın zor cnm baya allah yardımcın olsun ınsaatla ugrasmak cok zor
Betülü bende merak edıyorum valla nerlerde kıne ?
Hopıscımm o zıyaretcılerın hepsı senın bu manıdar sozlerıne gelıyorlar
VALLA evet hem dinlendirici rahatlatıcı etkisi var, hemde ortamı çok güzel oranın, gel kız zaten çok yorulmuşsun senide götürim oyy kıyamam ben sana, annen azıcık ustalarla yalnız kalsın napalım
canım tabi zaten meyve ve salata haricinde bişey yemiycem, yoksa hakkaten kafayı yerim
he ehehe heebulursun valla benim bi tanıdığım olsa seni kesin tanıştırırım, hem iyi kalplisin, hem hamaratsın, iyilik seversin... maşallah sana senin huyların çok güzel canım seni boş bırakmazlar bence
ayy kızlar ben bi hamiş olsam bebğimin kaç tane teyzesi olacak onu düşünen yaaa ne güzel, sağolun canlarım benim tamam Gamzecim arada bir uyarılar alınca düzene giriyorum, sağlıklı bir şekilde az yemeye çalışacağım, meyve + salata iyi bir menü bence
lisede 1 de birine bi taktım hala onda aklım hemen hemen hergün görüyorum onu ,o yüzden başka kimseyi görmüyo gözüm büyü mü yaptırdı bu çocuk bana yawww
aayy çok özür dilerim kızlar ama bir yerlerden miss gibi mercimek çorbası kokusu geliyo
lise 1den beri aklın ondaysa git konuş açıl araya birilerini koygerçi ulaşamamak cazip geliyo bazen uzaktan hoş gözüken tanıyınca boş çıkıyo be kuzum ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?