Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaa biliyorum ben o keki,bir zamanlar bende yapıyordum onu (bak dikkatini çekerim BİR ZAMANLAR diyorum ) çok lezzetli oluyo gerçekten,afiyet olsun sana ama bugün dikkat et yediklerine

günaydın topiğim....dün gelemedim .çocuğu olanlar bilir 23 nisan tatili iki gündü ya , e bizim çocuklarda biz evde oturmayız dediler..onlarla gez Allah gez yani...dört gündür gezmekten iflahım kesildi yaa..

benimde kardeşim evdeydi o da abla beni sinemaya götürür müsün dedi haftasonu işim vardı pzt günüde 23 nisan olduğu için heryer kalabalıktı salı günü gideriz dedim ondada balkondaki panjurlar söküldü cmt gideriz dedim ama büyük ihtimalle camlar takılcak o gün balkona ne yapcaz bilmiyorum valla, finaller yaklaşmadan götüreyimde final zamanı rahat bıraksın beni

aminnn canım inşallah, ama ben bu belirtiler eşliğinde senden hala ümidimi kesmiş değilim, regl olana kadar %50 ihtimal devam ediyor bakalım, son dakika gelişmelerini herzaman bekliyorum

tamam canım bu akşam açızz, eşime fazla yakın durmiyimde açlıktan ağzım filan kokar
aaaa biliyorum ben o keki,bir zamanlar bende yapıyordum onu (bak dikkatini çekerim BİR ZAMANLAR diyorum ) çok lezzetli oluyo gerçekten,afiyet olsun sana ama bugün dikkat et yediklerine

he ehe he, tatlım bende yaptım ama buzluğa koydum, zaten artık yeminliyim, hatta bir şarkı yazayım hemen;

Asırlardır açııııımmm, pişmandıııırrr kilolarııııım, bir rejime mahkum ettim kendimiiiiii, bir yemiiin ettimkiiiiiiiiiiiiii yiyemeeeeeeeeeemmmmm

açık konuşmam gerekirse bende hala ümitliyim bekleyelim görelim
yasemincim sen bu genç kızlara uyma aç kalma çünkü senin her daim hamilelik riskin var meyve ye mesela ama ye bişeyler

ya kızlar aç kalmayın bence ya böyle kilo falan verilmez verilse bile kalıcı olmaz kendinize işkence yapmayın ,benimde böyle yaptığım durumlar oldu ama geçte olsa hata yaptığımı anladım 1 ,2,3 gün derken sonraları psikolojide bozuluyo sevmediğiniz yemeklere bile saldırcak hale geliyorsunuz en azından yarım sb kadar yoğurt yiyin akşamları (evde yaptığınız)

niye gülelim cnm benimde yaşım 22 ama çok severim kaplıcaları ,sakin oluyo dinleniyorsun falan

açık konuşmam gerekirse bende hala ümitliyim bekleyelim görelim
yasemincim sen bu genç kızlara uyma aç kalma çünkü senin her daim hamilelik riskin var meyve ye mesela ama ye bişeyler

canım benim çok haklısın, zaten meyve ve salata haricindeki herşeye yemin ettim, o da sadece bu akşamlık bir deneme için, ama doğru diyorsun ben kendi durumumu unutuyorum valla, hala lay lay lom modundayım :18:
sağol canım uyarın için, sen beni arada bir uyar dalıp gitmiyim ben bu genç kızlara

hadi bu sefer inşallahhhhhhhhhh başarıcaksın Fadime Abla

valla çok iyi düşünmüşsün diyetisyene gitme konusunu kesin bende giderim hamile olunca ama tabi önce benim gibi çatlakla birinin evlenmesi lazım

Yasemin evet bende unutmuşum sen bana uyma ben aç kalsamda öyle bir sorumluluğum yok (keşke olsaymış) aç kalma ama hafif şeyler ye domates, salata,meyve vs.

Ben aslında çok aç kalmıyorum, sabah ve öğle yiyorum akşam yememeye çalışıcam ya da meyve ile geçiştircem akşamı...Bakalım ne kadar dayanıcam.

bugünde iyice çenem düştü benim yaaa kalleş boyacı hala gelmedi gelsede balkonu boyasa bir an önce ,annemde grip oldu 2 gündür yatıyo evle,yemekle,kardeşimle ben ilgileniyorum bu hafta anam ağladı va hala ağlamaya devam ediyo hatta uzunca bi süre ağlıcakta

betül nerde gelsede biraz daha neşemiz artsa onun menüleri ne alemde acaba dün yanlış hatırlamıyorsam baya iyiydi, uyguladı mı o menüyü çok merak ettim

niye gülelim cnm benimde yaşım 22 ama çok severim kaplıcaları ,sakin oluyo dinleniyorsun falan
VALLA evet hem dinlendirici rahatlatıcı etkisi var, hemde ortamı çok güzel oranın, gel kız zaten çok yorulmuşsun senide götürim oyy kıyamam ben sana, annen azıcık ustalarla yalnız kalsın napalım
canım tabi zaten meyve ve salata haricinde bişey yemiycem, yoksa hakkaten kafayı yerim
valla çok iyi düşünmüşsün diyetisyene gitme konusunu kesin bende giderim hamile olunca ama tabi önce benim gibi çatlakla birinin evlenmesi lazım
he ehehe hee bulursun valla benim bi tanıdığım olsa seni kesin tanıştırırım, hem iyi kalplisin, hem hamaratsın, iyilik seversin... maşallah sana senin huyların çok güzel canım seni boş bırakmazlar bence
ayy kızlar ben bi hamiş olsam bebğimin kaç tane teyzesi olacak onu düşünen yaaa ne güzel, sağolun canlarım benim tamam Gamzecim arada bir uyarılar alınca düzene giriyorum, sağlıklı bir şekilde az yemeye çalışacağım, meyve + salata iyi bir menü bence

Ayy kızlar ne guzel dokturmussunuz.Okurken ıcım acıldı valla Geçmiş olsun dıleklerınız ıcın tesekkurler valla cok cıddı cnım yanıyor yahuuu

Nagiş cimm bebek beklentılerını okuyorum ne zmandır grafıkerde ıstıyor allah gonlunuze gore versın...

Noracımm vala ben kız halımle senı yolda gorsem bakarım deılkı erkekler bakmıycak guzel hatunsun vesselmm

Gulsekercım ısın zor cnm baya allah yardımcın olsun ınsaatla ugrasmak cok zor

Betülü bende merak edıyorum valla nerlerde kıne ?

Hopıscımm o zıyaretcılerın hepsı senın bu manıdar sozlerıne gelıyorlar

mursumm çok tşk ederim yaa çok mutlu oldum biz bayanlar çok severiz böyle sözleri gün boyu artık havalara girerim ben

lisede 1 de birine bi taktım hala onda aklım hemen hemen hergün görüyorum onu ,o yüzden başka kimseyi görmüyo gözüm büyü mü yaptırdı bu çocuk bana yawww

lisede 1 de birine bi taktım hala onda aklım hemen hemen hergün görüyorum onu ,o yüzden başka kimseyi görmüyo gözüm büyü mü yaptırdı bu çocuk bana yawww

lise 1den beri aklın ondaysa git konuş açıl araya birilerini koy gerçi ulaşamamak cazip geliyo bazen uzaktan hoş gözüken tanıyınca boş çıkıyo be kuzum ne dersin

aayy çok özür dilerim kızlar ama bir yerlerden miss gibi mercimek çorbası kokusu geliyo

Ayy olsada yesek yahuu yenı yapılınca cok severımmm

lise 1den beri aklın ondaysa git konuş açıl araya birilerini koy gerçi ulaşamamak cazip geliyo bazen uzaktan hoş gözüken tanıyınca boş çıkıyo be kuzum ne dersin

aynen nagıs bende senın gıbı dusunuyorum elde edınce cazıbesını kaybedebılıyor tecrube ıle sabıttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…