Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amiiin canım inşallah.
aayy çok özür dilerim kızlar ama bir yerlerden miss gibi mercimek çorbası kokusu geliyo
aayyy bizim kız aş ermeyede başladı, kız benimde burnuma kek kokuları geliyor bende psikolojikleştim
lisede 1 de birine bi taktım hala onda aklım hemen hemen hergün görüyorum onu ,o yüzden başka kimseyi görmüyo gözüm büyü mü yaptırdı bu çocuk bana yawww
kız face de filan biyerlerde bulup bari ordan doğru muhabbeti kursana, denedinmi hiç iletişim kurmayı, valla 3 günlük dünyada hiçbişeyi ertelememk lazım, ben şimdi diyorumki ah eşimle keşke yıllar öncesi tanışsaymışım boşa geçmiş günlerim diyorum, bence konuş

vaooovv süpersin mursh çok güzel bir parça lay lay lommmm mandalinalarrrrr

Günaaydın herkeseeee Ayy çok mutlu oldum 49.8i gördüm şişkinlikmiş o yaşasın Tabi almışım gramda olsa o ayrı ama 50nin üstünde görünce şok olmuştum Mutluyum şimdi. Bu gün yürüyebildiğim kadar yürümek istiyorum.

Maşallah canım süpersin, inşallah bende şu 60lı kilolardan kurtulabilirim 59,9 olduğum an bayramımdır :118:

Ayy kızlar sporun cok onemı var yaa dun kıcı kırık 30 dk yurudum bugun acayıp motıveyım Şimdi 20 dk bısıklet bınıcem Arkadasların bırı bısıklet getırmıs bos bos durmasın barı

Gune k fleksle basladım daha acıkmadım ama salatalık malzemeler aldım marketten oglen koca bır salata yapıcam kendıme karısık

Kızlar bu eteklerden ıstıyorum bu yıl cok sık duruyorlar ama ıste aması var acaba daha sısman gosterırımı?Fıkrı olan varmı ?

spor insanı motive ediyo çok doğru bende kfleksle başladım ama öğlen ne yicem hiçbir fikrim yok aslında şöyle çorba salata yemek yemeyeli uzun zaman oldu

Eki Görüntüle 399453

Kızlar bu eteklerden ıstıyorum bu yıl cok sık duruyorlar ama ıste aması var acaba daha sısman gosterırımı?Fıkrı olan varmı ?

onlardan bende istiyorum ama bir çoğu mini mini pileli açıkçası kalça kısmında daha çok açılır ve kilomu çok gösterir diye korkuyorum alıp deneyen olursa haber etsin üstüne bir badi altına bir babet ohh efil efil ama boyuda kısa gösterebilir :44:

Eki Görüntüle 399453

Cnm evet çok şık bunlar altına sade topuklu giyip portföy çantayla geceye bile uyduruyorlar hayran kalıyorum. Bence kilolu göstermez aksine altta fazlan varsa saklar bile uzun olması bacak boyunu uzun gösterir ince durursun

Yok canım aksine bu etekler boyu çok uzun gösteriyor ama kilolu gösteriyor insanı, zayıf, incecik kızlarda çok hoş duruyor ben hiç pantolon giymeyen biir olarak çıkan tüm etek ve elbiseleri takip ediyorum benimde dikkatimi çekti mağazada denedim, kalçam çok çıktı annemin basma etekleri gibi durdu

cnmm bende o pılelılerden ıstemıyorum onlar zayıf olanlar ıcın ama bu duz olanlar cok sık duruyor denemekte fayda var dıorum alıyımda deneyım foto cekıleyım bak bakalım bende guzel durduysa sende haylı haylı guzel durur...

evt cnm yaa gece bıle gıyıyorlar bende cok begenıyorum.Bende senın gıbı dusunuyorum uzun gosterıp daha zayıf gosterebılır oldugundan Eeee almak sart oldu artık

Bu arada benim kalçalarım büyük olduğu için öyle durmuş olabilir mesela bu eteklerin cıvıl cıvıl elbiseleri vardı geçen sene ki mağazalarda hala var, boyundan bağlamalı onları da giyince sanki 2 kalça var gibi duruyorbende

alıcam bakalım olmazsa ıade ederım oda olmazsa zayıflayınca gıyerım bolumu var gardolabımda oraya kaldırım

Koyarım cnmm benımde popom hıc ufak sayılmaz ama sen neden pnt gıymıyon sorması ayıp ıs yerı nedenıylemı ?

Yok cnm işyeri nedeniyle değil, bizde öyle kısıtlama yok, eşofman dışında herşey giyebilirsin küçüklükten beri alışamadım,bir kere üniversitede giydim ilk kez çok tuhaf hissettim kendimi ilk kez giyincede tabii herkes bana bakıyor sonrada giyemedim zaten kimse yakıştırmıyor bana pantalonu, çok kısa ve şişman gösteriyormuş beni ya da onlar sürekli etek yada elbise ile gördüklerinden öyle düşünüyorlar...

alla alla senın hıc kot pant yokmu sımdı kumas felan hep etek elbıse haaa Aaaa ne tuaff ayrıca ben senın facede gordum ne cok kısasın nede cok sısman ben gıyıyosam herkes gıyebılrı heralde

alla alla senın hıc kot pant yokmu sımdı kumas felan hep etek elbıse haaa Aaaa ne tuaff ayrıca ben senın facede gordum ne cok kısasın nede cok sısman ben gıyıyosam herkes gıyebılrı heralde

Cnm sanırım çocukluktan gelen birşey bu, benim bu kalçalarım başıma bela zaten pantalon giyince kalçalarım çıkarmış derdi annem, etek daha yakışıyor diye kandırdılar hep beni bende giymediğim için alışamadım, bazen pantalon tarzı eşofmanlar giyiyyorum onunda üzerine tunik giyiyorum alışmamışım ya o da çok nadir, bakkala çıkarken falan..Benim hep etek ve elbselerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…