Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hangisini beğendiysen onu al dicem açılmıyor bende çünkü güle güle kullan şimdiden inş

Hepsi güzel duruyor canım
Aynı ürün ise beğendiğin rengi al bence.
Ben en çok açık kum rengi olan ile siyah olanı beğendim
Ben de kahverengi gibi olanı beğendim kızlar aslında ama karar da veremedim sizden de fikir alayım dedim
Demek ki kahve gibi olan en güzeli siz de o dediğinize göre

İnşallah kuzum herşey yolundadır onun için

Hangisini beğendiysen onu al dicem açılmıyor bende çünkü güle güle kullan şimdiden inş
Sağol canımm

gülüm hiç üzülme ders, ondan bir şeyler alına kadar devam edermiş bizim de o zaman onları yaşamamız gerekiyordu demek ki , o sayede güçlenip gelişiyoruz , eşim asla pişman olmaz ona göre o hiç sıkıntısı olmayan kolay biriymiş heheheh herkes kendini prenses zannediyor ya bu da ona benzer bir durum işte :))
geçmişe takılı kalarak yaşasaydık şimdi asla mutluluk nedir bilemezdik gülüm zamanın da birilerinden bir şeylerden çekmeyen kimsenin olduğunu düşünmüyorum , yaşanan olaylara verdiğimiz tepkilere göre hayatımız şekillenir yarınımızı oluştururuz , sıkıntıların ömür boyu sürmeyeceğini bilerek olaylara gerekli tepkiyi vermeyi tam öğrendiğimiz de o arada sırada olan sinirli inşalara eşlere ya da çocuklara daha uygun tepkilerle ne kendimizi ne de karşıdakini yıpratmayız , biz değişirsek herkes tüm dünya değişiyor gülüm
haa bir de eşin de uyku apnesi var mı doktora görünsün derim benim eşim de vardı 6-7 senedir makinesi var onunla uyuyor da şükür öncesine göre daha iyi
amin teyzesi herkesin kuzuna :)))

gri yazan siyahlı olan gibi benim hoşuma gitti gülüm sen en çok hangisini beğenirsen al gitsin :)

gülüm, o psikoloji bence biraz yanın da olabilecek insanlara biraz da maddiyata bakıyor kendisi evde olduğu halde hem bakıcısı olup hem de haftalık temizliğe gelen yardımcıları olanlar gayet rahat ya da aileden biri gelip bebek tam toparlanana kadar 4 ay 6 ay bakanlar var sonrası da ihtiyaç oldu mu giden aile fertleri , öyle olsa inan ben de doğururdum :)
gebeliği stressiz geçenlerin bebeleri de sakin oluyor bu arada :)
niyetin varsa kendini iyice hazırla olmadı profösyonel yardım al bekledikçe insana daha zor görünüyor bir bebek daha

Ben tr de yaşamıyorum:))
nerde merak ettim diycektim sonra gordum:)bende gurbetteyim
Dün dedim ya bunların hepsinin cinsi aynı diye.
Benim ki de hiçbir şey hatırlamaz
Pardon işine gelmeyenleri hatırlamaz
aynen abla
simdiki aklim olsa 25 den once evlenmezdim.
Kızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
ilkkez duyyorum tam.olarak nasil yapiyosun
Eczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyor eşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
orda tamirciler felan acikmi abla
Ben bugun bu adamı bogazlamazsam daha bogazlamam
niye noldu ki

nerde merak ettim diycektim sonra gordum:)bende gurbetteyim
aynen abla
simdiki aklim olsa 25 den once evlenmezdim.
ilkkez duyyorum tam.olarak nasil yapiyosun
orda tamirciler felan acikmi abla
niye noldu ki
benim şimdiki aklım olsa hiiiç evlenmezdim

Fiyatları baya uygunmuş inceler mi acaba cm karşılaştırması yaptın mı canm?

Uyku apnesi değil ama huzursuz bacak sendromu var canım onun için de sürekli ilaç kullanması gerekiyor ama ilaç sarhoş gibi yaptığı için ayağı çok tutarsa kullanıyor

Aynen abla en büyük sorunum o oldu zaten çok kötü geçti lohusalığım yalnız kaldım tecrübesizdim uyumazdı hiç çok ağlardı kolik denen bebekti 6 aylıkken işe başladım kayınvalidem geldi bakmaya hem hizmet etmek hem çalışmak hem gece uykusuz kalmak çok yıprattı beni

14 buçuk aylık canım
Kızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
İlk defa duydum tarifini verirmisin abla

17 nisan cuma
12.00
6 7 tane kanat
salata
2 yk.yogurt

17.00
1 kucuk dlm pizza
turk kahvesi
2 kare bitter

19.00
1 kucuk salkim uzum

spor 40 dk.kosu 30dk. yuruyus toplam 250 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun
17 Nisan cuma
11.00
3 adet kabaklı pastatesli mücver
1 kase yoğurt
Maydanoz yeşil soğan

13.30
Nescafe 2 si bir arada

18.00
Beyaz ekmekle tost

Su 2.5 L
150 ip atlama 30 p
Afiyet olsun
17 nisan

10.00
yoğurt+yarım muz+ müsli

15.00

3 dilim pırasa böreği

20.00
bir kase tavuk çorbası
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Bu menü çok kötü değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…