- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.821
Hangisini beğendiysen onu al dicem açılmıyor bende çünküKızlar sizce hangi rengi daha şık duruyor
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 999,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 1.199 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Mutfak, Sofra ve Küçük Ev Aletleri | Karaca
Karaca'nın resmi web sitesine hoş geldiniz! Mutfak, sofra, ev tekstili ve küçük ev aletlerinde en yeni modelleri keşfedin.www.krc.com.tr
Bu yazı Erzurum yada Van da geçirmeyi düşünüyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Ay geçen yaz bikaç günlüğüne gittik Vana çok beğendim ben Muradiye çok güzeldi
Dene canım, tutuyor tabi..İlk defa duyuyorum tutuyor mu hakikaten ?
Bende günlük rutine alacam Tarçınlı kahveyi canımAynen ben de alıştım artık iştahımı uzun süre kapatıyor en azından
Hepsi güzel duruyor canım
Aynı ürün ise beğendiğin rengi al bence.
Ben en çok açık kum rengi olan ile siyah olanı beğendim
Ben de kahverengi gibi olanı beğendim kızlar aslında ama karar da veremedim sizden de fikir alayım dedimCanım kesinlikle metal kulplu al yanınca gerçekten çok çirkin görünüyor ben çok pişmanım açıkçası metal kulplu almadığım için ortadaki (ikinci) linkteki kahverengi gibi olanı beğendim ben
İnşallah kuzum herşey yolundadır onun içinAbla ya ben de ciddi bir hastalık ve depresyon geçirdim doğum sonrası ikinci çocuğu istiyorum ama psikolojik olarak kaldıramamaktan çok korkuyorum ama ücretsiz izine ayrılırsam daha iyi olabileceğimi düşünüyorum
Ay geçen yaz bikaç günlüğüne gittik Vana çok beğendim ben Muradiye çok güzeldi
İlk defa duyuyorum tutuyor mu hakikaten ?
Kesinlikle gitmelisiniz biz çok kalamadık göl kıyısında Van kahvaltısı sonra Akdamar adası yapmalısınız
Ne oldu kuzu ?
Çok severim turşuyu yaptığım turşular bitti malesef benim de
Yok canım girmiyor artık kulübe galiba inşallah iyidir
Aynen ben de alıştım artık iştahımı uzun süre kapatıyor en azından
Sağol canımmHangisini beğendiysen onu al dicem açılmıyor bende çünkügüle güle kullan şimdiden inş
Olur da Gelirseniz buralara beklerim bak cağ yemeye gideriz birlikteBu yazı Erzurum yada Van da geçirmeyi düşünüyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
Belki gelecek yaz olabilir
İnşallah canımOlur da Gelirseniz buralara beklerim bak cağ yemeye gideriz birlikte
gülüm hiç üzülme ders, ondan bir şeyler alına kadar devam edermiş bizim de o zaman onları yaşamamız gerekiyordu demek ki , o sayede güçlenip gelişiyoruz , eşim asla pişman olmaz ona göre o hiç sıkıntısı olmayan kolay biriymiş heheheh herkes kendini prenses zannediyor ya bu da ona benzer bir durum işte :))Ayyyy ne güzel bi annesin sen yaa ❤
Ben de gece uyandıklarında bir an önce yatağıma geri gidebilmek için hızlı hızlı ne istiyorlarsa yapıyorum
Canımın içiii❤❤
Üzüldüm senin için aynı şeyleri ben de yaşadım hala da kısmen yaşarım ne zaman neye kızacağı belli olmazama sen o kadar temiz kalplisin o kadar sevgi dolusun ki eminim eşin binlerce kez pişman olur yaptıklarına seni üzdüğü günlere hatta bence olmuştur bile ❤❤
Aaaaa niye acaba
Erkeklerin topu aynı yaa
İnşallah Rabbim gönlüne göre geçirsin karantinayı canım❤
Maşallah allahım sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavruşa
Ablacım valla ben de düşünmüyor değilim bağlatmayı da etrafımdakiler izin vermiyor daha gençsin deyip
Geçmiş olsun ablam ya
Ne oldu tatlım ne yaptı ki
gri yazan siyahlı olan gibi benim hoşuma gitti gülüm sen en çok hangisini beğenirsen al gitsin :)Kızlar sizce hangi rengi daha şık duruyor
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 999,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 1.199 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Karaca'nın resmi web sitesine hoş geldiniz! Mutfak, sofra, ev tekstili ve küçük ev aletlerinde en yeni modelleri keşfedin.www.krc.com.tr
gülüm, o psikoloji bence biraz yanın da olabilecek insanlara biraz da maddiyata bakıyor kendisi evde olduğu halde hem bakıcısı olup hem de haftalık temizliğe gelen yardımcıları olanlar gayet rahat ya da aileden biri gelip bebek tam toparlanana kadar 4 ay 6 ay bakanlar var sonrası da ihtiyaç oldu mu giden aile fertleri , öyle olsa inan ben de doğururdum :)Abla ya ben de ciddi bir hastalık ve depresyon geçirdim doğum sonrası ikinci çocuğu istiyorum ama psikolojik olarak kaldıramamaktan çok korkuyorum ama ücretsiz izine ayrılırsam daha iyi olabileceğimi düşünüyorum
Ay geçen yaz bikaç günlüğüne gittik Vana çok beğendim ben Muradiye çok güzeldi
İlk defa duyuyorum tutuyor mu hakikaten ?
Kesinlikle gitmelisiniz biz çok kalamadık göl kıyısında Van kahvaltısı sonra Akdamar adası yapmalısınız
Ne oldu kuzu ?
Çok severim turşuyu yaptığım turşular bitti malesef benim de
Yok canım girmiyor artık kulübe galiba inşallah iyidir
Aynen ben de alıştım artık iştahımı uzun süre kapatıyor en azından
nerde merak ettim diycektim sonra gordum:)bende gurbetteyimBen tr de yaşamıyorum:))
aynen ablaDün dedim ya bunların hepsinin cinsi aynı diye.
Benim ki de hiçbir şey hatırlamaz
Pardon işine gelmeyenleri hatırlamaz
simdiki aklim olsa 25 den once evlenmezdim.bence hastalığım rabbimin bana verdiği en büyük hediyelerdendi ameliyat sonrası toparlanıp değişmeye başladım 35 inden sonra değişip ben de varım demeyi öğrendim
evlendirilme işini hiç deme gülüm o benim şom ağzım yüzünden oldu 15 yaşından beri gelip giden çok olurdu zaten 2 sene sürekli gelen fabrika sahiplerinden yaşlı teyze topluluğuna v.s. kadar çok vardı beni görüp aşık olup her tatil de malatyaya gelen birileri de vardı evlenmekle ilgim yoktu o yüzden elin adamıyla ne tanışıcam gelmesinler derdim o yüzden hiç bir erkekle evlilik niyetiyle tanışmadım kapının ağzın son model arabalarıyla bekleseler de(evde annesi kahve içerken hava atıyordu son model arabasın da bekliyor yukarı gelsin bir tanışsınlar ).. ama ben kızların 24 yaşından önce evlendirmemeli gebere gebere erkenden ne diye evlenirler ki diye büyük konuştum gülüm ben ve şom ağzım durmadı ondan 19 un da evlendim galiba, ya da kader :))
ilkkez duyyorum tam.olarak nasil yapiyosunKızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
orda tamirciler felan acikmi ablaEczaneye alerji hapimi almaya gitmistim
Bi çıktım arabanin debriyaji olmuyoreşimi aradim
Durduk yere bi sürü masraf cikti tamda sirasinda
niye noldu kiBen bugun bu adamı bogazlamazsam daha bogazlamam
benim şimdiki aklım olsa hiiiç evlenmezdimnerde merak ettim diycektim sonra gordum:)bende gurbetteyim
aynen abla
simdiki aklim olsa 25 den once evlenmezdim.
ilkkez duyyorum tam.olarak nasil yapiyosun
orda tamirciler felan acikmi abla
niye noldu ki
Fiyatları baya uygunmuş inceler mi acaba cm karşılaştırması yaptın mı canm?Kızlar sizce hangi rengi daha şık duruyor
Uyku apnesi değil ama huzursuz bacak sendromu var canım onun için de sürekli ilaç kullanması gerekiyor ama ilaç sarhoş gibi yaptığı için ayağı çok tutarsa kullanıyorgülüm hiç üzülme ders, ondan bir şeyler alına kadar devam edermiş bizim de o zaman onları yaşamamız gerekiyordu demek ki , o sayede güçlenip gelişiyoruz , eşim asla pişman olmaz ona göre o hiç sıkıntısı olmayan kolay biriymiş heheheh herkes kendini prenses zannediyor ya bu da ona benzer bir durum işte :))
geçmişe takılı kalarak yaşasaydık şimdi asla mutluluk nedir bilemezdik gülüm zamanın da birilerinden bir şeylerden çekmeyen kimsenin olduğunu düşünmüyorum , yaşanan olaylara verdiğimiz tepkilere göre hayatımız şekillenir yarınımızı oluştururuz , sıkıntıların ömür boyu sürmeyeceğini bilerek olaylara gerekli tepkiyi vermeyi tam öğrendiğimiz de o arada sırada olan sinirli inşalara eşlere ya da çocuklara daha uygun tepkilerle ne kendimizi ne de karşıdakini yıpratmayız , biz değişirsek herkes tüm dünya değişiyor gülüm
haa bir de eşin de uyku apnesi var mı doktora görünsün derim benim eşim de vardı 6-7 senedir makinesi var onunla uyuyor da şükür öncesine göre daha iyi
amin teyzesi herkesin kuzuna :)))
İnce olmasının ne gibi dezavantajı olur canımFiyatları baya uygunmuş inceler mi acaba cm karşılaştırması yaptın mı canm?
Aynen abla en büyük sorunum o oldu zaten çok kötü geçti lohusalığım yalnız kaldımgülüm, o psikoloji bence biraz yanın da olabilecek insanlara biraz da maddiyata bakıyor kendisi evde olduğu halde hem bakıcısı olup hem de haftalık temizliğe gelen yardımcıları olanlar gayet rahat ya da aileden biri gelip bebek tam toparlanana kadar 4 ay 6 ay bakanlar var sonrası da ihtiyaç oldu mu giden aile fertleri , öyle olsa inan ben de doğururdum :)
gebeliği stressiz geçenlerin bebeleri de sakin oluyor bu arada :)
niyetin varsa kendini iyice hazırla olmadı profösyonel yardım al bekledikçe insana daha zor görünüyor bir bebek daha
14 buçuk aylık canımCok guzel vermissin cnm tbrk edrm
Tbrklr cnm
Of of niye boyle bunlar :) seninki nrkadarlikti cnm
Madallah kiz tbrkler
Diş ya butun belirtiler var ama patlamiyor
Aynen benmde hedefm o ya 7ler cok moralimibozuyorr
Cokiyi cnmtbrklerr
Yanliz deglsn cnm bizde erkencilerdendik bugun
6lari biranonce gorsem sonrasi yavas gitsede raziyim canim ya
 eksi eksidirrgrcmis olsun ablaa
Neler yedimbakiym poniii
Handandandan gene cok guzel vermissin tbrklerr
Birkac haftaya bende insallah 8deyimmm @Gastrikasit
Yoo nereye geliyor kv bu zamandaben bu hafta ucundanda olsa 6 lari gormeye niyetliyimmmm
İlk defa duydum tarifini verirmisin ablaKızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
Afiyet olsun17 nisan cuma
12.00
6 7 tane kanat
salata
2 yk.yogurt
17.00
1 kucuk dlm pizza
turk kahvesi
2 kare bitter
19.00
1 kucuk salkim uzum
spor 40 dk.kosu 30dk. yuruyus toplam 250 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun17 Nisan cuma
11.00
3 adet kabaklı pastatesli mücver
1 kase yoğurt
Maydanoz yeşil soğan
13.30
Nescafe 2 si bir arada
18.00
Beyaz ekmekle tost
Su 2.5 L
150 ip atlama 30 p
Afiyet olsun17 nisan
10.00
yoğurt+yarım muz+ müsli
15.00
3 dilim pırasa böreği
20.00
bir kase tavuk çorbası
Afiyet olsun17 nisan
12.00
Biberli dereotlu omlet yağsız
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
16.00
1 sb kefir
4 çilek
Yarımdan da küçük muz
2 yk yulaf
Hepsini blendırdan geçirip içtim:))
17.30
Filtre kahve
19.45
5 yk kabak(2yk yoğurt,2 ceviz, dereotu)
2 litre su
Bu menü çok kötü değil mi17 nisan 2.seviye ödül günü
11.00
2 d köy ekmeği
1 kk helva
2 d peynir
5 zeytin
1 tereyağında yumurta
12 00
1 kase çekirdek
13.00
Sütlü kahve
4 kare bitter çikolata
17.00
1 tabak makarna
1 b ayran
20.00
2 tane poğaça
Yarım dilim yaş pasta
Gazoz
Karam gofret
Su 2
Spor 30 dk egzersiz 90 p @Tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?