- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.861
yom cumartesi akşamıPerşembe akşamı diyorsan 2 kilo felan farkediyor canım
Burda da hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir ara yaş 30 'un altında ise kaç çocuk olursa olsun bağlatılamazdı...sende 2 cocuk var cnm belki ilerde yine dusunebilirsin
Benim 19 yasinda 3 cocuk olunca yeterliydi
Burda aslinda belli yaş altina yapmiyolardi
Benim 3 cocuk olunca kabul edildi
tamamdır bundan sonra buna dikkat edeceğim.Yediklerimizi miktarları ile birlikte yazıyoruz canım.
Tabak boyutları farklı farklı, yemekleri yk cinsinden yazarsan güzel olur.
Sucuklu yumurta da aynı şekilde kaç dilim sucuk ile kaç yumurta mesela.
En güzeli aslında.Ben ücretsiz izin kullanacağım ikincide nasipse evin kredisi bitiyor seneye inşallah
Cuma ve Cumartesi günü ne yediğine bağlı olarak değişir canım.yom cumartesi akşamı
hımm anladım. seviye-1 okudum da şimdi. çok yapılabilir bir şey gibi geldi. sadece asla un olmaması karıştırdı kafamı 40 gün boyunca çok az dahi olsa seviyeyi bozuyormuş. bu ramazan da da uygulanabilir mi. siz ramazan da nasl besleneceksiniz. emziriyorum ama tutmaya niyet ettim inş tutabilirsem.Cuma ve Cumartesi günü ne yediğine bağlı olarak değişir canım.
Karbonhidrat fazla ise ve suyu çok içtiysen +3 olabilir
Ramazan'da seviye-2 ye geçeceğiz biz.hımm anladım. seviye-1 okudum da şimdi. çok yapılabilir bir şey gibi geldi. sadece asla un olmaması karıştırdı kafamı 40 gün boyunca çok az dahi olsa seviyeyi bozuyormuş. bu ramazan da da uygulanabilir mi. siz ramazan da nasl besleneceksiniz. emziriyorum ama tutmaya niyet ettim inş tutabilirsem.
anladım çok iyi ya unu hayatınızdan çıkarmanız. kaç çocuğun var ve kaç yaşındasın. başta yazmıştın sanırım ama unuttumRamazan'da seviye-2 ye geçeceğiz biz.
Yine 2 öğün ama ilk öğünde sadece kuru meyve yada kuruyemiş olacak.
Yani sahurda 3 hurma yada 1 incir yada 3 kayısı yada ceviz tüketeceğiz.
Gerisi seviye-1 ile aynı
Genelde herkes emziriyor bizim takımda canım, bende dahil
Bebek sülük yaptırırsın canımSarkma olur diye korkuyorum.
Gerdanlık denen yerde hafif çizgiler farkettim.
Eşime sordum "hiç farkı yok" diyor ama benim kafaya takıldı
Bendebenim şimdiki aklım olsa hiiiç evlenmezdim
Şu andaki koşullardan evet hiç memnun değil aşırı gergin ve stresli ama normal zamanda da çok stresli ve gergin bi adamdır, ufacık şeyi bile kafasında o kadar büyütür ufacık mevzuyu o kadar uzatır ki dersi yokken dert edinir kendineBulunduğu durum ve şartlardan memnun değil mi?
Gitmek mi istiyor acaba
Haklısın aslında gezip almak en güzeli de nette çok güzel indirim yakalayınca alayım dedim ama şimdi şüpheye düştümNetten alma canım
Mağaza mağaza gezip karşılaştırma yaparak al.
Kalınlık ve kalite çok önemli.
Yün iple kare şeklinde örüp ekleyerek battaniye tarzı bişey yapıyorum canımne örüyorsun
iyi uyuyamayan yada sürekli ağrısı olan insanlar genel de sinirlidirUyku apnesi değil ama huzursuz bacak sendromu var canım onun için de sürekli ilaç kullanması gerekiyor ama ilaç sarhoş gibi yaptığı için ayağı çok tutarsa kullanıyor
ikinci çocuk istemeyen ya da korkanların geneline sorsan benzer şeyler var gülüm , benim sıpa 5 yaşına kadar gece uykusu uyutmadı bana , sürekli ağlayan, uyanan çocuk anne işe gitmese bile zor sen bir de çalışmışsın üstüne kv hizmet beklemiş tabi gözün korkar ama bu defa öyle olmayacak gülüm çok sıkıştığın da eşinden de yardım isteyeceksin belki şanslı olacaksın hem ev temizliği yemek yapıp hem bebek bakan birini uygun fiyata bulacaksınAynen abla en büyük sorunum o oldu zaten çok kötü geçti lohusalığım yalnız kaldımtecrübesizdim uyumazdı hiç çok ağlardı kolik denen bebekti 6 aylıkken işe başladım kayınvalidem geldi bakmaya hem hizmet etmek hem çalışmak hem gece uykusuz kalmak çok yıprattı beni
menünü az önce alıntı da gördüm afiyet şifaa olsun kuzum haftalardır sıkı sıkıya uydun seviyelere sabırla hak ettin bence yarasın hepsi kas olsunBende 24te değilde 30da evlenrdim şimdiki aklım olsaydı
yada istemediği yere mi gitmek zorun da ,mesela iş yeri yada hayatını yaşamak için her gün devam etmek zor mu geliyor ..Bulunduğu durum ve şartlardan memnun değil mi?
Gitmek mi istiyor acaba
becerikli hatunYün iple kare şeklinde örüp ekleyerek battaniye tarzı bişey yapıyorum canım
Cips olmasaymış keşke18 nisan
11.00
sucuklu omlet
14.00
1 kase tavuk çorbası
15.30
çeyrek papaya
4 5 tane patates cipsi
17.30
fırında kıymalı yemek 1 tabak
bol salata
Afiyet olsun18 nisan
12.00
1 yumurtadan 4 5 yaprak ıspanaktan yağsız omlet
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
16.00
1sb kefir ile 2 yk yulaf ezmesi 4 çilek 1 kivi blendırdan geçirip içtim.
17.30
Filtre kahve
20.00
6 yk bulgur ile yaptım ıspanak
2 yk makarna
Bir kepçe çorba
2 litre su
25 dk leslie
Afiyet olsun17 Nisan Cuma
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
10 siyah zeytin
1 salatalık
1 domates
17:30
2 kepçe etli barbunya yemeği
1 kase zeytinyağlı salata
4 kaşık bulgur pilavı
Su: 2 litre
Spor:yok
Öyle bir şansımız var mı o zaman ben de 2+1 yaparım çocuk biraz daha büyümüş olurEn güzeli aslında.
Ben de 4.yü doğurduğumda düşünüyorum.
Hatta 2 yıla 1 yıl daha ekletip 3 yıl olarak kullanma niyetindeyim.
Vakit şaşınca ben de öyle oluyorumHenüz bugünün yürüyüşünü yapmadım.
Bu saate bırakmazdım ama.
Şimdi de o kadar zor geliyor ki kalkıp yürümek
İnşallah ablaikinci çocuk istemeyen ya da korkanların geneline sorsan benzer şeyler var gülüm , benim sıpa 5 yaşına kadar gece uykusu uyutmadı bana , sürekli ağlayan, uyanan çocuk anne işe gitmese bile zor sen bir de çalışmışsın üstüne kv hizmet beklemiş tabi gözün korkar ama bu defa öyle olmayacak gülüm çok sıkıştığın da eşinden de yardım isteyeceksin belki şanslı olacaksın hem ev temizliği yemek yapıp hem bebek bakan birini uygun fiyata bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?