Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sende 2 cocuk var cnm belki ilerde yine dusunebilirsin
Benim 19 yasinda 3 cocuk olunca yeterliydi
Burda aslinda belli yaş altina yapmiyolardi
Benim 3 cocuk olunca kabul edildi
Burda da hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir ara yaş 30 'un altında ise kaç çocuk olursa olsun bağlatılamazdı...
5 çocuklu bile olsan boşanıp başka biri ile evlenip yeniden çocuk isteme ihtimalinin olduğu varsayılırdı.

Yediklerimizi miktarları ile birlikte yazıyoruz canım.
Tabak boyutları farklı farklı, yemekleri yk cinsinden yazarsan güzel olur.
Sucuklu yumurta da aynı şekilde kaç dilim sucuk ile kaç yumurta mesela.
tamamdır bundan sonra buna dikkat edeceğim.

Ben ücretsiz izin kullanacağım ikincide nasipse evin kredisi bitiyor seneye inşallah
En güzeli aslında.
Ben de 4.yü doğurduğumda düşünüyorum.
Hatta 2 yıla 1 yıl daha ekletip 3 yıl olarak kullanma niyetindeyim.

Cuma ve Cumartesi günü ne yediğine bağlı olarak değişir canım.
Karbonhidrat fazla ise ve suyu çok içtiysen +3 olabilir
hımm anladım. seviye-1 okudum da şimdi. çok yapılabilir bir şey gibi geldi. sadece asla un olmaması karıştırdı kafamı 40 gün boyunca çok az dahi olsa seviyeyi bozuyormuş. bu ramazan da da uygulanabilir mi. siz ramazan da nasl besleneceksiniz. emziriyorum ama tutmaya niyet ettim inş tutabilirsem.

Ramazan'da seviye-2 ye geçeceğiz biz.
Yine 2 öğün ama ilk öğünde sadece kuru meyve yada kuruyemiş olacak.
Yani sahurda 3 hurma yada 1 incir yada 3 kayısı yada ceviz tüketeceğiz.
Gerisi seviye-1 ile aynı
Genelde herkes emziriyor bizim takımda canım, bende dahil

anladım çok iyi ya unu hayatınızdan çıkarmanız. kaç çocuğun var ve kaç yaşındasın. başta yazmıştın sanırım ama unuttum

Bulunduğu durum ve şartlardan memnun değil mi?
Gitmek mi istiyor acaba
Şu andaki koşullardan evet hiç memnun değil aşırı gergin ve stresli ama normal zamanda da çok stresli ve gergin bi adamdır, ufacık şeyi bile kafasında o kadar büyütür ufacık mevzuyu o kadar uzatır ki dersi yokken dert edinir kendine
Dolayısıyla psikolojik olarak rahat olmadığı için direkt ayağına vuruyor

Netten alma canım
Mağaza mağaza gezip karşılaştırma yaparak al.
Kalınlık ve kalite çok önemli.
Haklısın aslında gezip almak en güzeli de nette çok güzel indirim yakalayınca alayım dedim ama şimdi şüpheye düştüm

Uyku apnesi değil ama huzursuz bacak sendromu var canım onun için de sürekli ilaç kullanması gerekiyor ama ilaç sarhoş gibi yaptığı için ayağı çok tutarsa kullanıyor
iyi uyuyamayan yada sürekli ağrısı olan insanlar genel de sinirlidir

ikinci çocuk istemeyen ya da korkanların geneline sorsan benzer şeyler var gülüm , benim sıpa 5 yaşına kadar gece uykusu uyutmadı bana , sürekli ağlayan, uyanan çocuk anne işe gitmese bile zor sen bir de çalışmışsın üstüne kv hizmet beklemiş tabi gözün korkar ama bu defa öyle olmayacak gülüm çok sıkıştığın da eşinden de yardım isteyeceksin belki şanslı olacaksın hem ev temizliği yemek yapıp hem bebek bakan birini uygun fiyata bulacaksın

18 nisan

11.00

sucuklu omlet

14.00

1 kase tavuk çorbası

15.30

çeyrek papaya
4 5 tane patates cipsi

17.30

fırında kıymalı yemek 1 tabak
bol salata
Cips olmasaymış keşke
Afiyet olsun
Afiyet olsun

En güzeli aslında.
Ben de 4.yü doğurduğumda düşünüyorum.
Hatta 2 yıla 1 yıl daha ekletip 3 yıl olarak kullanma niyetindeyim.
Öyle bir şansımız var mı o zaman ben de 2+1 yaparım çocuk biraz daha büyümüş olur
Henüz bugünün yürüyüşünü yapmadım.
Bu saate bırakmazdım ama.
Şimdi de o kadar zor geliyor ki kalkıp yürümek
Vakit şaşınca ben de öyle oluyorum
İnşallah abla çocuklarımı gözüm arkada kalmadan emanet edebileceğim biri olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…