Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben bi sabh bi aksam vakit bulabiliyorm ya gun icinde cok kosturmali geciyor yemegidi temizligidi derken bir kahve icerken oglwn bazen vaktim oluyor oda uyuyorsa anca gecms yapiyorm alintilara bile gelemiyorm. Resmen 2dk pesinden ayrilamiyorz surekli biyerlere tutunup kalkiyor ve ayagni tam duz basamadigi iciin dusuyor. Yurutecde ve oyunparkinda durmak istemiyor otrma odasindad sklyor oteki odalara gidiyor. Cayi zor iciyorm gerci ictigimdende bisi anlamiyorm zaten. Aha smdi uyuyor belki bi 30dk 1 saat anca kendime vakit ayircam
Bide disten dolayi mizmiz huysuz ne uyku tuturabiliyor sabah yag kavanozmz kirdi heryer yag cam oldu onla ugrastm temizle et Allahtan hemen aldm biyerine bisi olmadi. Ya ne zormus cocuk buyutmek boşuna Cennet Annelern ayagnin altında demiyorlarmis.

Allah yardımcın olsun canım kesinlikle çok zormuş çocuk büyütmek ayyy en sevmediğim şey yağ temizlemek sırf bu yüzden kızartma yapmam kolay kolay

Kuzum odalar neredeyse zifiri karanlık sadece koridorda loş bi ışık var o da belli belirsiz
Ama yok yani uyku ne bilmiyorlar
Hele ufaklık fena bi kere uyanmayagörsün saat kaç olursa olsun daha da geri uyumuyor
Ayy Allah kolaylik versn cnm bi ara benmkide uyanip oynamak istiyordu gece ama bu ara iyi sukur o huyumuz kalmadi. Insallah sizinde duzelir

14 buçuk aylık canım

İlk defa duydum tarifini verirmisin abla

Masallah ona

iyi uyuyamayan yada sürekli ağrısı olan insanlar genel de sinirlidir

Benmkide uyuyamiyor bu ara ya mide agrisi gogsune vuruyor ne ilac ne bisi iyi gelyr hep kotu babasinin vefatinda basladi bidha duzelemedi adam

Allah yardımcın olsun canım kesinlikle çok zormuş çocuk büyütmek ayyy en sevmediğim şey yağ temizlemek sırf bu yüzden kızartma yapmam kolay kolay

Sagol cnm vallahi cok zor. Yağda zeytinyagdi 5kiloluk su sisesindeydi baktm az kalmis icinde aksamdan 1 ltlik cam kavanoza koydm yere koydm sabah da onu kirdi keske biraksaymisim kendi kendime zemin hazirlamisim fazla duzenli olmakta iyi degil. 35liralik guzelim zeytinyag da gitti

Tüh yağa mı üzülürsün o yağı temizlemek için uğraştığına mı

Yasemin ne diyecektim emin olamadıysan kullanıcı yorumlarına filan mı baksan acaba ya da 50 yıl garantili tencereleri var Karaca’nın powersteel pro ve biodiamond lar galiba
Kullanıcı yorumları çok iyi aslında ama ben pek onlara güvenemiyorum ya
Handandandan nın dediği gibi mağazadan gidip bakıp alacağım kuzum

Amin kuzum cümlemize kolaylık versin

bende baktim ama acilmadi resimler.hic anlamiyorum bende canim yaa ..hangisi ucuz denk gelirse ondan aliyorum bende.
benim şimdiki aklım olsa hiiiç evlenmezdim
en iyisii
guzel afiyet olsun:)
Örgüye verdim kendimi therapie gibi geldi
ne oruyosun yemeni felanmi diycektim sonradan gordum :)
18 nisan

11.00

sucuklu omlet

14.00

1 kase tavuk çorbası

15.30

çeyrek papaya
4 5 tane patates cipsi

17.30

fırında kıymalı yemek 1 tabak
bol salata
menu guzel ama sadece miktar belirtmemissin canim.
kızlar cuma sabah tartıldığınız kilo ile ertesi gün akşm tok karnına tartınız arasındaki fark kaç oluyor
ben hic tartilmiyorum
Henüz bugünün yürüyüşünü yapmadım.
Bu saate bırakmazdım ama.
Şimdi de o kadar zor geliyor ki kalkıp yürümek
bugunde spor yapma kaslarin dinlensin:)
makarna azda olsa fazladan geldi sanki bilemedim simdi

Benim koca uykusunu alsa da sinirli
benim kocada oyle yaa hepp..neye sinirlendigini anlamam..baskasina sinirlense bile benimle konusmaz ..ben konusmak icin zorlarim bu sefer tersler...o yuzden sinirli oldugunu anladigim zaman hic bulasmiyorum kendi konusana kadar
allah yardimcin olsun.harekli bebek buyutmek cok zor.
bende ayni sekilde..bide sut tastigi zaman ocagi temizlemekten nefret ederim..tasan sut yanmasin diye ocagi kapatim hemen silerim geri kaldigi yerden kaynatirim..bazende tasmasin diye yarim saat basinda beklerim

Tüh yağa mı üzülürsün o yağı temizlemek için uğraştığına mı

Aynen oyle cnm :) neyseki geldi gecti

Kullanıcı yorumları çok iyi aslında ama ben pek onlara güvenemiyorum ya
Handandandan nın dediği gibi mağazadan gidip bakıp alacağım kuzum

Amin kuzum cümlemize kolaylık versin ❤

Amin cnm
İyi geceler kızlar
Iyi geceler kuzum

iyi geceler kizlar..pazar kahvaltisini abartmadan atlatalim insallah:))
Sagol cnm, iyi gecelerr. Kız pazar kahvaltisi mi kaldi bize hergun pazar kahvaltısı

Aynen kuzum aynen ben de bakıyorum sinirli çekiliyorum bi odaya gelir bişe söylerse de sakin sakin cevap verip işime dönüyorum ben de yükselsem işin içinden çıkamayız çünkü

allah yardımcın olsun en zor dönemi bu zamanları gülüm bir dillensin , senin dediğini de anlasın çok daha kolay olacak inşallah
çok şükür cam bir yerine batmamış temizlerken yoruldun ama ömür boyu anlatacağın anılarda yeri olacak benim oğlanın yağı döküp cıp cıp bacaklarını ovalaması hikayesini dün olmuş gibi hatırlıyorum :)

mide ağrısı da çok kötü oluyor sabah aç karnına bal yesin her gün allahın izniyle iyileşir , bir de doktora gidecek olursa ileri de safra kesesine de baktırsın ne olur olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…