Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim koca uykusunu alsa da sinirli
bunların genlerin de var işte gülüm benimkinin şimdi sakin dediğime bakma öncesine göre sakin ve ben her şeyi duyup görmüyorum , eve sinirli gelse sakince ne oldu gülüm diye sorup öğrenince bizimkini destekler gibi konuşuyorum o arada ya omuzunu ya bacağını ovup sakinleştiriyorum ki oğlan yada ben güme gitmeyelim :)))

Sabah gorecegim eksiyi düşünmeye calisiyorum

Sen yemicegine göre bende sana uyayim :))
hah yememişsin ben de acıktım 11 den beri midem ben buradayım diyor ama sen sus kapa çeneni diye çayı suyu dayadım sustu şimdi yine ufaktan hırlıyor şarapsızzz:)

hah yememişsin ben de acıktım 11 den beri midem ben buradayım diyor ama sen sus kapa çeneni diye çayı suyu dayadım sustu şimdi yine ufaktan hırlıyor şarapsızzz:)
Bende durmadan cay vs. Ictim cnm
Simdi tartildim sabahki kilomdan eksideyim, keyfim yerine geldi

Valla asla yemem, boşanma azmimidir nedir çok azimliyim ya daha bir kere en ufak kaçamak yapmadım
her şeyi böyle kendin için olumlu iyi motivasyon kaynağına çevir gülüm ,hayat senin için yepyeni bir sayfa açtı güzel yazılarla dolu olsun hep inşallah

Bende durmadan cay vs. Ictim cnm
Simdi tartildim sabahki kilomdan eksideyim, keyfim yerine geldi
vaahh muhteşemmmmm zaten sen imkansızları imkanlı hale getiren muhteşem bir kadınsın sabahki rakamdan eksiye gece düşmek işte bu senin haşmetin

vaahh muhteşemmmmm zaten sen imkansızları imkanlı hale getiren muhteşem bir kadınsın sabahki rakamdan eksiye gece düşmek işte bu senin haşmetin
Cuma size supriz yapicam diye söz verdim ya :)))
Bugun alisveriste hep cumayı düşünüp tuttum kendimi :)))

Akilsiz agizin cezasini mideler ceker

Ayy amin inşallah yepyeni güzel mutlu bir hayatım olur yavrularımla
kalpten inanılarak söylenen her söz duadır , çok güçlü enerjisi vardır sen hep kendin ve yavruların için en iyisini en güzelini rabbimden hayırlı kılıp nasip etmesini iste , sınır koyma misal 2 odalı evim olsa yeter yada ayda şu kadar gelirim olsa yeter deme sınır koymak yok sen rabbimden bol bol iste haşa onun gücü mü yetmeyecek ki sınır koyalım :)

Bugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim

Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
yat uyu bacım ama yemek hayali kurmak yok miden iyice dellenir mükemmel sağlıklı taş gibi vücudunun hayalini kurda uyu

Hergun dua ediyorum inş hersey cok güzel olur teşekkür ederim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…