- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.901
bunların genlerin de var işte gülüm benimkinin şimdi sakin dediğime bakma öncesine göre sakin ve ben her şeyi duyup görmüyorum , eve sinirli gelse sakince ne oldu gülüm diye sorup öğrenince bizimkini destekler gibi konuşuyorum o arada ya omuzunu ya bacağını ovup sakinleştiriyorum ki oğlan yada ben güme gitmeyelim :)))Benim koca uykusunu alsa da sinirli
hah yememişsin ben de acıktım 11 den beri midem ben buradayım diyor ama sen sus kapa çeneni diye çayı suyu dayadım sustu şimdi yine ufaktan hırlıyor şarapsızzz:)Sabah gorecegim eksiyi düşünmeye calisiyorum
Sen yemicegine göre bende sana uyayim :))
iyi geceler gülüm yarın yazarsın artık bu gün neden çok sinirlendiğini hepimiz merak ettik :)İyi geceler herkese
Bende durmadan cay vs. Ictim cnmhah yememişsin ben de acıktım 11 den beri midem ben buradayım diyor ama sen sus kapa çeneni diye çayı suyu dayadım sustu şimdi yine ufaktan hırlıyor şarapsızzz:)
her şeyi böyle kendin için olumlu iyi motivasyon kaynağına çevir gülüm ,hayat senin için yepyeni bir sayfa açtı güzel yazılarla dolu olsun hep inşallahValla asla yemem, boşanma azmimidir nedir çok azimliyim ya daha bir kere en ufak kaçamak yapmadım
Bosandinizmi cnmValla asla yemem, boşanma azmimidir nedir çok azimliyim ya daha bir kere en ufak kaçamak yapmadım
vaahh muhteşemmmmm zaten sen imkansızları imkanlı hale getiren muhteşem bir kadınsın sabahki rakamdan eksiye gece düşmek işte bu senin haşmetinBende durmadan cay vs. Ictim cnm
Simdi tartildim sabahki kilomdan eksideyim, keyfim yerine geldi
Yok abla ayrıyız sadeceBosandinizmi cnm
Ayy amin inşallah yepyeni güzel mutlu bir hayatım olur yavrularımlaher şeyi böyle kendin için olumlu iyi motivasyon kaynağına çevir gülüm ,hayat senin için yepyeni bir sayfa açtı güzel yazılarla dolu olsun hep inşallah
Cuma size supriz yapicam diye söz verdim ya :)))vaahh muhteşemmmmm zaten sen imkansızları imkanlı hale getiren muhteşem bir kadınsın sabahki rakamdan eksiye gece düşmek işte bu senin haşmetin
Amin cnm insallahhhhAyy amin inşallah yepyeni güzel mutlu bir hayatım olur yavrularımla
kalpten inanılarak söylenen her söz duadır , çok güçlü enerjisi vardır sen hep kendin ve yavruların için en iyisini en güzelini rabbimden hayırlı kılıp nasip etmesini iste , sınır koyma misal 2 odalı evim olsa yeter yada ayda şu kadar gelirim olsa yeter deme sınır koymak yok sen rabbimden bol bol iste haşa onun gücü mü yetmeyecek ki sınır koyalım :)Ayy amin inşallah yepyeni güzel mutlu bir hayatım olur yavrularımla
Cuma size supriz yapicam diye söz verdim ya :)))
Bugun alisveriste hep cumayı düşünüp tuttum kendimi :)))
Akilsiz agizin cezasini mideler ceker
yat uyu bacım ama yemek hayali kurmak yok miden iyice dellenir mükemmel sağlıklı taş gibi vücudunun hayalini kurda uyuBugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim
Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
senden de bu hafta eksi bekliyorum bitanecimseviyorum seni yaa tatlı kadın seni yaradana kurbannn
Hibuskus cayi yaptim onu icip yaticam cnmyat uyu bacım ama yemek hayali kurmak yok miden iyice dellenir mükemmel sağlıklı taş gibi vücudunun hayalini kurda uyu
Hergun dua ediyorum inş hersey cok güzel olur teşekkür ederim=)kalpten inanılarak söylenen her söz duadır , çok güçlü enerjisi vardır sen hep kendin ve yavruların için en iyisini en güzelini rabbimden hayırlı kılıp nasip etmesini iste , sınır koyma misal 2 odalı evim olsa yeter yada ayda şu kadar gelirim olsa yeter deme sınır koymak yok sen rabbimden bol bol iste haşa onun gücü mü yetmeyecek ki sınır koyalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?