Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım çok iyi ya unu hayatınızdan çıkarmanız. kaç çocuğun var ve kaç yaşındasın. başta yazmıştın sanırım ama unuttum
37 yaşındayım canım
Kızlarım 12 ve 9 yaşında, bebeğimde 2 yaşını dolduracak Haziran'da

Kullanıcı yorumları çok iyi aslında ama ben pek onlara güvenemiyorum ya
Handandandan Handandandan nın dediği gibi mağazadan gidip bakıp alacağım kuzum
Olumsuz yorumları yayınlamıyor siteler canım.
Birkaç defa Trendyol da beğenmediğim ürünlere beğenmediğimi yazdım, "yorumunuz yayınlanmak için uygun görülmedi" diye mesaj geldi..
En güzeli mağazada görüp sonra netten almak

Aynen canım ben de konuşarak sakinleşecek gibiyse tatlı tatlı konuşurum ama baktım yok hiç yola gelecek gibi değil çok öfkeli hiç yanaşmam ne dese he derim ki kızlarla topun ağzına girmeyelim diye

Mağazadan gez bak gör,
Görüp kararını verdikten sonra yine netten indirimli alırsın canım
Aynen kuzum yakınlarda bi mağazasını araştırayım önce bakıp sonra fiyat farkı oluyorsa netten alırım

Yaa demek öyle, var zaten o yorum kısmında bi dalavere hep düşünürdüm çünkü bi ürün hep mi güzel herkes mi sever yani

Bugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim

Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
Birgün sebze 1 gün protein diye biliyorum 5 'de 5 'i
Senin ki 2 gün üst üste karbonhidrat olacak

Günaydın canım
Niye erken kalkmaya başladı senin kızlar acaba
Hiç bilmiyorum kuzum yaa
Eskiden 8de yatıp 6-6.30 arası uyanırdı ufaklık
Büyük de 7ye kadar uyurdU
Şimdi 8de yatarsa 4-4.30 arası ayakta
Dün 11de yattı işte sabah 6da ayaktaydı

Gunaydin kızlar bugn 7bucukta bi uyandk oglan tekrar uyudu bende dedm 1 saat icin yatma oyle daha sapsal gbi oluyorm cnku.kalktim ocaga corbami koydm firina patlican attim karniyarik yapicam ama firinda. Camasir attim. Karniyarik icini yapicaktimki bebmki uyandi hemn biraktm bi kahve ictm smdi ama benim. Motivasyonum cok dustu benm tartida kilo duscegine hep dha fazla cikiyor ya oglan bikackez tartiyi vurduydu bozuldmu acaba delircem sirf bu yuzden dun ve bugun bozdum diyetmi bugn kahveyle kurabiye yedm bikactane belki geri kalan gunu kurtarbilrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…