- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.921
Anlamadım canım yaBebek sülük yaptırırsın canım ☺ Ben düşünüyorum
37 yaşındayım canımanladım çok iyi ya unu hayatınızdan çıkarmanız. kaç çocuğun var ve kaç yaşındasın. başta yazmıştın sanırım ama unuttum
Mağazadan gez bak gör,Haklısın aslında gezip almak en güzeli de nette çok güzel indirim yakalayınca alayım dedim ama şimdi şüpheye
Bitince resim paylaşırsınYün iple kare şeklinde örüp ekleyerek battaniye tarzı bişey yapıyorum canım
Öyle de olabiliryada istemediği yere mi gitmek zorun da ,mesela iş yeri yada hayatını yaşamak için her gün devam etmek zor mu geliyor ..
Memuriyette 10 yılı doldurana bir kereye mahsus 1 yıl ücretsiz izin veriliyor ya onun için 2+1 dedim canımÖyle bir şansımız var mı o zaman ben de 2+1 yaparım çocuk biraz daha büyümüş olur
Olumsuz yorumları yayınlamıyor siteler canım.Kullanıcı yorumları çok iyi aslında ama ben pek onlara güvenemiyorum ya
Handandandan Handandandan nın dediği gibi mağazadan gidip bakıp alacağım kuzum
Aynen canım ben de konuşarak sakinleşecek gibiyse tatlı tatlı konuşurum ama baktım yok hiç yola gelecek gibi değil çok öfkeli hiç yanaşmam ne dese he derim ki kızlarla topun ağzına girmeyelim diyebunların genlerin de var işte gülüm benimkinin şimdi sakin dediğime bakma öncesine göre sakin ve ben her şeyi duyup görmüyorum , eve sinirli gelse sakince ne oldu gülüm diye sorup öğrenince bizimkini destekler gibi konuşuyorum o arada ya omuzunu ya bacağını ovup sakinleştiriyorum ki oğlan yada ben güme gitmeyelim :)))
Aynen kuzum yakınlarda bi mağazasını araştırayım önce bakıp sonra fiyat farkı oluyorsa netten alırımMağazadan gez bak gör,
Görüp kararını verdikten sonra yine netten indirimli alırsın canım
Yaa demek öyle, var zaten o yorum kısmında bi dalavere hep düşünürdüm çünkü bi ürün hep mi güzel herkes mi sever yaniOlumsuz yorumları yayınlamıyor siteler canım.
Birkaç defa Trendyol da beğenmediğim ürünlere beğenmediğimi yazdım, "yorumunuz yayınlanmak için uygun görülmedi" diye mesaj geldi..
En güzeli mağazada görüp sonra netten almak
Ne yaptın kocayı boğazlamadın İnşallahİyi geceler herkese
Birgün sebze 1 gün protein diye biliyorum 5 'de 5 'iBugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim
Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
Günaydın canımGünaydın kızlar❤
Yine zombi gibiyim gece 3.30da yattım 6da uyandık bugün kızımı da geç uyuttum dün
Gözlerim Japon gibi oldu
Hiç bilmiyorum kuzum yaaGünaydın canım
Niye erken kalkmaya başladı senin kızlar acaba
Nedeen 5te 5 abla?Bugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim
Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?