- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.941
maşallah37 yaşındayım canım
Kızlarım 12 ve 9 yaşında, bebeğimde 2 yaşını dolduracak Haziran'da
Canım çizgilere kırışan yerlere sülük yapılıyor doğal yenileme yani sülük yaptırırsın hiç bir şey kalmaz diyorumAnlamadım canım ya
Sülük tedavisine karşı ön yargım var canımCanım çizgilere kırışan yerlere sülük yapılıyor doğal yenileme yani sülük yaptırırsın hiç bir şey kalmaz diyorum ☺
GünaydınlarGünaydın kızlar
Çok sağol canım. Yaa şöyle bir durum. Görümcem her şeyi hatırlıyor hafızada problem yok yani fazlasi var eksiği yok.. Yani geçmişte bilinç altında" bunu yapmamam gerekiyor" dediği her şeyi hatırlayıp suçluluk duyuyor. Ara ara kulaklarini tıkıyor du anlamıyordum, hastalığını biraz araştırinca anladim kulağına sürekli onu aşağılayıcı kötüleyici sözler soyleniyormus. Birazda halüsinasyon görüyor yani bunlarin hepsi normal. Gördüğü halüsinasyonlar gercekleri konuşmasını engelliyor sürekli kendini kötüleyici cümleler kurduruyor. Benim tahminim şu yönde. Cinsellik onda travmaya sebep oldu. Sanirim uygun olmayan durumlarda da yaşadı bunu ve günaha girdim diye kendini paraladi. E birazda saf cahil kaldiramadi.
Yok canim bir şey demiyor. Anlamiyorum. Sadece aklıma cinselliğin travmaya sebep olduğu geliyor.benimde ilk aklıma maalesef şiddet geldi, kendinide ifade edemediği için bu durum oluşmuş olabilir
Eşi bişey demiyorum mu peki? neden böyle olduğunu?
kemal Sunal’ın bi filmi vardı evi peşinde sürüklüyordu öyle bişey lazım
acaba niye
valla bitmicek herhalde burda yine uzadı beklenilen bişeydi zaten
Sagol canim Allah razı olsun. Aminnn Aminnn. Çok yoruluyorum baş dönmem varsi stresten tavan yapti ama kıyamıyorum. Saf temiz cahil yetim zorluklar icin de büyümüş bende birakirsam daha kötü olur.Benim de hala gelmedi
Kuzum çok geçmiş olsun
Allah görümcenin yardımcısı olsun çok çok üzüldüm
Allahım herkesi hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Canim ara ara nöbet durumu oluyor. Yani yalnız birakamiyoruz. O açıdan kayinvalidemin sürekli yaninda durmasi bile bizi inanilmaz rahatlatti. Yemeğini de her zaman mi yedirecegim sanki, bari bu dönemde aç kalmasin güçsüz kalmasin diye yedireyim diyorum. Bir kaç gün sonra kendi yer zaten. Meyvesi yogurdu tahini balı her şeyden yesin çabuk toparlansin istiyoruz. Vitaminsiz kalmış vitamin ilaci d vitamini falan da veriyoruz. Çocuklarımı ihmal etmemeye çalışıyorum ama illaki oluyor. Cok fazla oyun etkinlik yapamiyorum ama onun dışında ihmal etmiyorum. Babasi sürekli balkona çıkarıyor salıncağa falan bindiriyor oyun oynuyor. Idare ediyoruz aramizda. Ama benden çok çocuklarla o ilgileniyor. Çok dolmusum galiba yaz yaz bitmediAllah kolaylık versin canım.
Yemeğini yedirip banyosunu yaptırdıktan sonra kayınvalidene de birşey kalmıyor gibi.
Senin sorumluluğun kendi çocukların, onları ihmal etme sakın
insallah canim
inşallah canim cümlemizi.Çok iyi gidiyorsun kuzum ☺
Çok iyi niyetlisin canım rabbim seni yalnız bırakmaz inşallah
Süper
Az az olsun hep olsun çok kilon yok canım
Taze annecik çok güzel canım şunu fark ettim ki anne hamilelikte nasıl besleniyorsa bebek büyüdükçe öyle yiyor kızım da hep hamurlu yedim hep öyle istiyor oğlum da hep dikkat ettim maydanoza varana kadar yiyor
Çok iyi canım çok iyi ilerledin
Süper
Gayet iyi serberst gün ile şok olacak vücut ☺
Öyle öyle gidecek
Süper
Tebrikler
Tebrikler
Yeni doğum yaptın normal canım ama metabozlşmanı da hatırlıyorum çok iyi idi
Haftay çok gider vücut bu canım geçen hafat çok iyi idi
Tiroit etkili olabilir canım
Çok teşekkür ederim
kapatanım ayrıca yıktın ortamıyüzde çok iyi
Çok teşekkür ederim.. İnsallah bende istiyorum. Hızlıca kurtulayim şu kilolardan. Normalde duygusal açlık olur saldırırım üzüntüden ama zaman yok bide yeminliyimBizde seni tebrik ederiz canım.
Gayet güzel verdin bu hafta.
Haftaya da aynı performansı bekliyoruz
Bende olumlamanin gücüne çok inaniyorum.Niye hedefi küçük tutuyorsun.
Haftaya Cuma 61.0 göreceğim de.
Ekimi örnek al bence.
Ben iki haftadır yapıyorum bu olumlamayı, hedefine ulaşıyorum ilginç bir şekilde.
Bende çok korkuyordum. Ama şükür varisim çok çok azaldıSülük tedavisine karşı ön yargım var canım
Yaptırabileceğimi sanmıyorum.
Ciddi bir kırışıklık yok zaten, daha fazla olur diye korkuyorum
Meydaya resim atarım fırsat bulursam
O ne zombi gibiHiç bilmiyorum kuzum yaa
Eskiden 8de yatıp 6-6.30 arası uyanırdı ufaklık
Büyük de 7ye kadar uyurdU
Şimdi 8de yatarsa 4-4.30 arası ayakta
Dün 11de yattı işte sabah 6da ayaktaydı
Senin gönderileri okudukça 3.çocuk fikrinden soğuyorum PınarGunaydin kızlar bugn 7bucukta bi uyandk oglan tekrar uyudu bende dedm 1 saat icin yatma oyle daha sapsal gbi oluyorm cnku.kalktim ocaga corbami koydm firina patlican attim karniyarik yapicam ama firinda. Camasir attim. Karniyarik icini yapicaktimki bebmki uyandi hemn biraktm bi kahve ictm smdi ama benim. Motivasyonum cok dustu benm tartida kilo duscegine hep dha fazla cikiyor ya oglan bikackez tartiyi vurduydu bozuldmu acaba delircem sirf bu yuzden dun ve bugun bozdum diyetmibugn kahveyle kurabiye yedm bikactane belki geri kalan gunu kurtarbilrm
Aslında iyi bişey ama bnde çok korkuyorum. Babam beni göl kenarına yapraklı yeşil kamış toplatmaya götürdüğünde ayağıma yapışmıştı heryerde sülük vardıCanım çizgilere kırışan yerlere sülük yapılıyor doğal yenileme yani sülük yaptırırsın hiç bir şey kalmaz diyorum ☺
Amin sagol inşallah ya aslında şu diş bi patlas herşey daha kolay oluck ama dundne beri gogsmu isiriyor ama farkinda olmadan uykuda gece vs.allah yardımcın olsun en zor dönemi bu zamanları gülüm bir dillensin , senin dediğini de anlasın çok daha kolay olacak inşallah
çok şükür cam bir yerine batmamış temizlerken yoruldun ama ömür boyu anlatacağın anılarda yeri olacak benim oğlanın yağı döküp cıp cıp bacaklarını ovalaması hikayesini dün olmuş gibi hatırlıyorum :)
mide ağrısı da çok kötü oluyor sabah aç karnına bal yesin her gün allahın izniyle iyileşir , bir de doktora gidecek olursa ileri de safra kesesine de baktırsın ne olur olmaz
Bugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim
Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
Günaydın kızlar
Spor dün kaldı sürekli bişy çıktı ya o yüzdn akşama bırakmamak en iyisi.Günaydınlar
Spora başladın mı canım
Bugün tartıldın mı
Hahhaha sen gene 3 ten ben 2 den bile sogudum kızSenin gönderileri okudukça 3.çocuk fikrinden soğuyorum Pınar
Görümcen evliliğe devam ediyor mu? Çocuk olmadn bişeyler mi yapılsa acaba canımAyrica hepinizden Allah razı olsun desteğinizi çok hissettim. Buraya girip iki satır okumak yazmak bile rahatlatıyor. Sağolun varolun.
Ay bende vicdan yapıyordum daha çok yerdim lafı rahatlattı içimiAmin sagol inşallah ya aslında şu diş bi patlas herşey daha kolay oluck ama dundne beri gogsmu isiriyor ama farkinda olmadan uykuda gece vs.
Orasi dogru abla yaşananlar iyi veya kötü hep anı bize :) buyuynce anlatirm guleriz.
Bal iyimi geliyor abla soliyeym yesin. Bayadir cekiyor neler denedk artık biseye inancida kalmadisafrayi soliyim abla ama midesinde sorun vardi zaten pangastrit tanisi kondu gastritin ileri seviyesi ilaclar kullandi ama duzelmedi. En buyuk hatasi sigara halada iciyor malesef
Ablaa hadi hayirlisi guzel bi eksiyle bismillah dersin inşallah ya :)
Gunaydn cnm nasil gidiyor
Izinli gununde neler yemissin gordm yorm yapcaktm dun kaldi. Iyi yemissin afiyet olsun ama ben olsam daha cok yiyebilrdm
Bu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyorAmin sagol inşallah ya aslında şu diş bi patlas herşey daha kolay oluck ama dundne beri gogsmu isiriyor ama farkinda olmadan uykuda gece vs.
Orasi dogru abla yaşananlar iyi veya kötü hep anı bize :) buyuynce anlatirm guleriz.
Bal iyimi geliyor abla soliyeym yesin. Bayadir cekiyor neler denedk artık biseye inancida kalmadisafrayi soliyim abla ama midesinde sorun vardi zaten pangastrit tanisi kondu gastritin ileri seviyesi ilaclar kullandi ama duzelmedi. En buyuk hatasi sigara halada iciyor malesef
Ablaa hadi hayirlisi guzel bi eksiyle bismillah dersin inşallah ya :)
Gunaydn cnm nasil gidiyor
Izinli gununde neler yemissin gordm yorm yapcaktm dun kaldi. Iyi yemissin afiyet olsun ama ben olsam daha cok yiyebilrdm
Suç sende çocuğun hızına yetişmelisinHahhaha sen gene 3 ten ben 2 den bile sogudum kız
Ya bilmiyorum her bebek boylemi ama bu acayip bisey hic durumuz yok uyanir uyanmaz alıp basini gidiyor ben gozumu acamadan noldgnu anliyamiyorm
Ayy aynı ben o kadar kısık ateşte kaynatırım ki sütü sırf taşmasın diyebende ayni sekilde..bide sut tastigi zaman ocagi temizlemekten nefret ederim..tasan sut yanmasin diye ocagi kapatim hemen silerim geri kaldigi yerden kaynatirim..bazende tasmasin diye yarim saat basinda beklerim
Daha 7. Senedeyim ve ücretsiz izinler memuriyet yılından sayılmıyor değil mi ?Memuriyette 10 yılı doldurana bir kereye mahsus 1 yıl ücretsiz izin veriliyor ya onun için 2+1 dedim canım
Ya ben n11 den alıyorum genelde ve ürünü satın alıp teslim edilmeden Ürüne yorum yapılmıyor olumlu veya olumsuz her yorumum anında yayınlanıyor editör onayı vs beklenmiyor yaniOlumsuz yorumları yayınlamıyor siteler canım.
Birkaç defa Trendyol da beğenmediğim ürünlere beğenmediğimi yazdım, "yorumunuz yayınlanmak için uygun görülmedi" diye mesaj geldi..
En güzeli mağazada görüp sonra netten almak
Aynen canım pes etme zararın neresinden dönülse kardır sonuçtaGunaydin kızlar bugn 7bucukta bi uyandk oglan tekrar uyudu bende dedm 1 saat icin yatma oyle daha sapsal gbi oluyorm cnku.kalktim ocaga corbami koydm firina patlican attim karniyarik yapicam ama firinda. Camasir attim. Karniyarik icini yapicaktimki bebmki uyandi hemn biraktm bi kahve ictm smdi ama benim. Motivasyonum cok dustu benm tartida kilo duscegine hep dha fazla cikiyor ya oglan bikackez tartiyi vurduydu bozuldmu acaba delircem sirf bu yuzden dun ve bugun bozdum diyetmibugn kahveyle kurabiye yedm bikactane belki geri kalan gunu kurtarbilrm
İyi ki varsın canım inşallah her şey düzelirAyrica hepinizden Allah razı olsun desteğinizi çok hissettim. Buraya girip iki satır okumak yazmak bile rahatlatıyor. Sağolun varolun.
Yok be canımm, sabah 10.30 gibi 1 saat, akşamüzeri 16.00 gibi 1 saat uyuyor o kadarO ne zombi gibigündüz çok mu uyuyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?