Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım çizgilere kırışan yerlere sülük yapılıyor doğal yenileme yani sülük yaptırırsın hiç bir şey kalmaz diyorum ☺
Sülük tedavisine karşı ön yargım var canım
Yaptırabileceğimi sanmıyorum.
Ciddi bir kırışıklık yok zaten, daha fazla olur diye korkuyorum
Meydaya resim atarım fırsat bulursam

Gunaydin kızlar geçmişi pek takip edemedim. Alıntıladığım msj lar var firsat bulmuşken onlara cevap yazayim. Atladigim alintilayamadiğim msj lar varsa affola..
E ela_2019 ela gorumcene cok gecmis olsun cnm
Insallah onun saflığı suistimal edilmemistir

Sizde yaninda pozitif neşeli olmaya calisinki daha kötü etkilenmesin

Kendini, yazarak ifade edemiyormu
Çok sağol canım. Yaa şöyle bir durum. Görümcem her şeyi hatırlıyor hafızada problem yok yani fazlasi var eksiği yok.. Yani geçmişte bilinç altında" bunu yapmamam gerekiyor" dediği her şeyi hatırlayıp suçluluk duyuyor. Ara ara kulaklarini tıkıyor du anlamıyordum, hastalığını biraz araştırinca anladim kulağına sürekli onu aşağılayıcı kötüleyici sözler soyleniyormus. Birazda halüsinasyon görüyor yani bunlarin hepsi normal. Gördüğü halüsinasyonlar gercekleri konuşmasını engelliyor sürekli kendini kötüleyici cümleler kurduruyor. Benim tahminim şu yönde. Cinsellik onda travmaya sebep oldu. Sanirim uygun olmayan durumlarda da yaşadı bunu ve günaha girdim diye kendini paraladi. E birazda saf cahil kaldiramadi.
Yok canim bir şey demiyor. Anlamiyorum. Sadece aklıma cinselliğin travmaya sebep olduğu geliyor.
Benim de hala gelmedi

Kuzum çok geçmiş olsun
Allah görümcenin yardımcısı olsun çok çok üzüldüm
Allahım herkesi hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Sagol canim Allah razı olsun. Aminnn Aminnn. Çok yoruluyorum baş dönmem varsi stresten tavan yapti ama kıyamıyorum. Saf temiz cahil yetim zorluklar icin de büyümüş bende birakirsam daha kötü olur.
Allah kolaylık versin canım.
Yemeğini yedirip banyosunu yaptırdıktan sonra kayınvalidene de birşey kalmıyor gibi.
Senin sorumluluğun kendi çocukların, onları ihmal etme sakın
Canim ara ara nöbet durumu oluyor. Yani yalnız birakamiyoruz. O açıdan kayinvalidemin sürekli yaninda durmasi bile bizi inanilmaz rahatlatti. Yemeğini de her zaman mi yedirecegim sanki, bari bu dönemde aç kalmasin güçsüz kalmasin diye yedireyim diyorum. Bir kaç gün sonra kendi yer zaten. Meyvesi yogurdu tahini balı her şeyden yesin çabuk toparlansin istiyoruz. Vitaminsiz kalmış vitamin ilaci d vitamini falan da veriyoruz. Çocuklarımı ihmal etmemeye çalışıyorum ama illaki oluyor. Cok fazla oyun etkinlik yapamiyorum ama onun dışında ihmal etmiyorum. Babasi sürekli balkona çıkarıyor salıncağa falan bindiriyor oyun oynuyor. Idare ediyoruz aramizda. Ama benden çok çocuklarla o ilgileniyor. Çok dolmusum galiba yaz yaz bitmedi
cok sevindim :) ins hersey düzelecek
evet evet bende bakayim U UcanSupurge

iyi geceler bacim :)
insallah canim
inşallah canim cümlemizi.
Bizde seni tebrik ederiz canım.
Gayet güzel verdin bu hafta.
Haftaya da aynı performansı bekliyoruz
Çok teşekkür ederim.. İnsallah bende istiyorum. Hızlıca kurtulayim şu kilolardan. Normalde duygusal açlık olur saldırırım üzüntüden ama zaman yok bide yeminliyim
Niye hedefi küçük tutuyorsun.
Haftaya Cuma 61.0 göreceğim de.
Ekimi örnek al bence.
Ben iki haftadır yapıyorum bu olumlamayı, hedefine ulaşıyorum ilginç bir şekilde.
Bende olumlamanin gücüne çok inaniyorum.

Sülük tedavisine karşı ön yargım var canım
Yaptırabileceğimi sanmıyorum.
Ciddi bir kırışıklık yok zaten, daha fazla olur diye korkuyorum
Meydaya resim atarım fırsat bulursam
Bende çok korkuyordum. Ama şükür varisim çok çok azaldı

Senin gönderileri okudukça 3.çocuk fikrinden soğuyorum Pınar

Canım çizgilere kırışan yerlere sülük yapılıyor doğal yenileme yani sülük yaptırırsın hiç bir şey kalmaz diyorum ☺
Aslında iyi bişey ama bnde çok korkuyorum. Babam beni göl kenarına yapraklı yeşil kamış toplatmaya götürdüğünde ayağıma yapışmıştı heryerde sülük vardı

Amin sagol inşallah ya aslında şu diş bi patlas herşey daha kolay oluck ama dundne beri gogsmu isiriyor ama farkinda olmadan uykuda gece vs.
Orasi dogru abla yaşananlar iyi veya kötü hep anı bize :) buyuynce anlatirm guleriz.
mide ağrısı da çok kötü oluyor sabah aç karnına bal yesin her gün allahın izniyle iyileşir , bir de doktora gidecek olursa ileri de safra kesesine de baktırsın ne olur olmaz

Bal iyimi geliyor abla soliyeym yesin. Bayadir cekiyor neler denedk artık biseye inancida kalmadi safrayi soliyim abla ama midesinde sorun vardi zaten pangastrit tanisi kondu gastritin ileri seviyesi ilaclar kullandi ama duzelmedi. En buyuk hatasi sigara halada iciyor malesef

Bugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim

Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))

Ablaa hadi hayirlisi guzel bi eksiyle bismillah dersin inşallah ya :)

Günaydın kızlar

Gunaydn cnm nasil gidiyor
Izinli gununde neler yemissin gordm yorm yapcaktm dun kaldi. Iyi yemissin afiyet olsun ama ben olsam daha cok yiyebilrdm

Senin gönderileri okudukça 3.çocuk fikrinden soğuyorum Pınar
Hahhaha sen gene 3 ten ben 2 den bile sogudum kız
Ya bilmiyorum her bebek boylemi ama bu acayip bisey hic durumuz yok uyanir uyanmaz alıp basini gidiyor ben gozumu acamadan noldgnu anliyamiyorm

Ay bende vicdan yapıyordum daha çok yerdim lafı rahatlattı içimi

Bu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor

bende ayni sekilde..bide sut tastigi zaman ocagi temizlemekten nefret ederim..tasan sut yanmasin diye ocagi kapatim hemen silerim geri kaldigi yerden kaynatirim..bazende tasmasin diye yarim saat basinda beklerim
Ayy aynı ben o kadar kısık ateşte kaynatırım ki sütü sırf taşmasın diye
Memuriyette 10 yılı doldurana bir kereye mahsus 1 yıl ücretsiz izin veriliyor ya onun için 2+1 dedim canım
Daha 7. Senedeyim ve ücretsiz izinler memuriyet yılından sayılmıyor değil mi ?
Ya ben n11 den alıyorum genelde ve ürünü satın alıp teslim edilmeden Ürüne yorum yapılmıyor olumlu veya olumsuz her yorumum anında yayınlanıyor editör onayı vs beklenmiyor yani
Aynen canım pes etme zararın neresinden dönülse kardır sonuçta
Ayrica hepinizden Allah razı olsun desteğinizi çok hissettim. Buraya girip iki satır okumak yazmak bile rahatlatıyor. Sağolun varolun.
İyi ki varsın canım inşallah her şey düzelir Allah görümcene de sizlere de güç kuvvet versin inşallah

O ne zombi gibi gündüz çok mu uyuyor canım?
Yok be canımm, sabah 10.30 gibi 1 saat, akşamüzeri 16.00 gibi 1 saat uyuyor o kadar

ahhh ahhhh büyük meleğim nasıl güzel uyurdu bebekken bi yatışı en az 2 saatti ve gece de çok güzel uyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…