- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.956
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.961
Günaydın kuzumGünaydınnnn hepimizeçok güzel bir gün olsun inşallah
3. Seviye tek öğündü di mi canımBu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor
ListedesinAy bende vicdan yapıyordum daha çok yerdim lafı rahatlattı içimi
Sesli güldüm kızSenin gönderileri okudukça 3.çocuk fikrinden soğuyorum Pınar
İnşaallah o da gider bir an evvelSpor dün kaldı sürekli bişy çıktı ya o yüzdn akşama bırakmamak en iyisi.
Artınında 700 grmı gitmiş kalmış 1 kg
Emekliliğe sayılmıyor ama memuriyete sayılıyor sanırım, net hatırlamıyorum canımDaha 7. Senedeyim ve ücretsiz izinler memuriyet yılından sayılmıyor değil mi ?
Günde 2 defa 1'er saat uyuyacağına öğlen 1 saat uyusun.Yok be canımm, sabah 10.30 gibi 1 saat, akşamüzeri 16.00 gibi 1 saat uyuyor o kadar
ahhh ahhhh büyük meleğim nasıl güzel uyurdu bebekken bi yatışı en az 2 saatti ve gece de çok güzel uyurdu
Ohhhh şahanesin vallaGünaydın kızlar
Yürüyüşümü yaptım
Duşumu aldım
Yağlandım
Terayağlı, Hindistanceviziyağlı, Tarçınlı kahvemi yaptım ve geldim
Kuzum uykusu geldiği zaman sürekli ağlıyor asla bekleyemiyorGünde 2 defa 1'er saat uyuyacağına öğlen 1 saat uyusun.
Akşam erken yatar, gece de derin uyur canım.
Uykusu gelse de 16 'da yatırma, beklesin, akşam 9-10 gibi uyursa güzel olur
Benim bebeğimin de bazen öğleden sonra 4-5 gibi uykusu geliyor, ağlıyor ama uykusu dağıtmak için elimden geleni yapıyorum, kesinlikle uyutmuyorumKuzum uykusu geldiği zaman sürekli ağlıyor asla bekleyemiyor
Ama bugün deneyeceğim dediğini
Mesela az önce uyutmaya çalıştım uykusu gelmiş gibiydi sütünü içti ama dalamadı bakalım 1 saat dayanırsa 12ye kadar oynatayım bugün bi kere uyusun
Büyükten alıştım aslında sık uyumasına; büyük kızım 2 yaşına kadar günde iki kere ikişer saat 4 yaşına kadar günde bi kere muhakkak uyurdu o yüzden ufak da böyle olur dedim ama bu başka cins çıktı
Uygulanamaz diye düşünmeBu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor
benim esim hep calisiyo haftasonu bile..bugun calismaz diyodum yine gitti ise.bizede tatil yokAynen oyle cnm :) neyseki geldi gecti
Amin cnm
Iyi geceler kuzum
Sagol cnm, iyi gecelerr. Kız pazar kahvaltisi mi kaldi bize hergun pazar kahvaltısı
esim calisiyo her gun.bize de tatil yokKız karantinada hergun pazar cik o psikolojide n
yemedin dimi abla:)Help meee
Uyanik kimse varmi
Cok aciktim ben
bi taraf sinirliyse bi taraf sakin olunca en azindan.kavga cikmiyo yani bizde oyle..gerci ben simdiye kadar hic sinirlenmedim kalbini kiracak kadar.bunların genlerin de var işte gülüm benimkinin şimdi sakin dediğime bakma öncesine göre sakin ve ben her şeyi duyup görmüyorum , eve sinirli gelse sakince ne oldu gülüm diye sorup öğrenince bizimkini destekler gibi konuşuyorum o arada ya omuzunu ya bacağını ovup sakinleştiriyorum ki oğlan yada ben güme gitmeyelim :)))
sanki o baska biseydiCuma size supriz yapicam diye söz verdim ya :)))
Bugun alisveriste hep cumayı düşünüp tuttum kendimi :)))
Akilsiz agizin cezasini mideler ceker
bendz yatmadan youtube da yemek tariflerine bakiyom.resmen iskence yapiyom kendimeyat uyu bacım ama yemek hayali kurmak yok miden iyice dellenir mükemmel sağlıklı taş gibi vücudunun hayalini kurda uyu
bende oldum.olasi yorumkara hic inanmadimYaa demek öyle, var zaten o yorum kısmında bi dalavere hep düşünürdüm çünkü bi ürün hep mi güzel herkes mi sever yani
ilkkez duyyorum ama deniycem bende :)
ohh ne guzel..bende bugun ip atlamayi dusunuyorum:)Günaydın kızlar
Yürüyüşümü yaptım
Duşumu aldım
Yağlandım
Terayağlı, Hindistanceviziyağlı, Tarçınlı kahvemi yaptım ve geldim
Tamam balım bugün dediğini deneyeceğimBenim bebeğimin de bazen öğleden sonra 4-5 gibi uykusu geliyor, ağlıyor ama uykusu dağıtmak için elimden geleni yapıyorum, kesinlikle uyutmuyorum
O saatte yatan çocuk hem ağlayarak ve huzursuz uyanıyor hemde gece uykusunu derin ve uzun uyuyamıyor.
Kuruyemiş yerine kgk da olur bence o da acayip tok tutuyor hem de enerji veriyorUygulanamaz diye düşünme
Kesinlikle uygulanabilir.
Normal düzene geçtikten sonra tek ana öğün yapıp birde sabah 11 gibi kuruyemiş yiyebilirsin
Bende o şekilde düşünüyorum canim. Bi düzelsin bi araya gelip konuşulur. Bence devam etmesi onun için daha büyük sıkıntılara sebep olur. Yani bence ilaçlarini duzenli kullanmazsa ihmal ederse intihara kadar gideceğini düşünüyorum.Görümcen evliliğe devam ediyor mu? Çocuk olmadn bişeyler mi yapılsa acaba canım
Aminnn Aminnnn çok ihtiyacimiz var. Allah razi olsun. Çok şükür tedavisi olan bi durum. Allah im bizi bu şekilde sınıyor. Onun sayesinde sürekli şükredip besmele çekmeye alıştı dilimiz. Evde hergün kuran sesi binlerce şükür.Ayy aynı ben o kadar kısık ateşte kaynatırım ki sütü sırf taşmasın diye
Daha 7. Senedeyim ve ücretsiz izinler memuriyet yılından sayılmıyor değil mi ?
Ya ben n11 den alıyorum genelde ve ürünü satın alıp teslim edilmeden Ürüne yorum yapılmıyor olumlu veya olumsuz her yorumum anında yayınlanıyor editör onayı vs beklenmiyor yani
Aynen canım pes etme zararın neresinden dönülse kardır sonuçta
İyi ki varsın canım inşallah her şey düzelirAllah görümcene de sizlere de güç kuvvet versin inşallah
Kesinlikle bende böyle yapiyorum. 4 te uyudumu gece 12 de zorla uyuturum. O yüzden uyutmuyorum.Benim bebeğimin de bazen öğleden sonra 4-5 gibi uykusu geliyor, ağlıyor ama uykusu dağıtmak için elimden geleni yapıyorum, kesinlikle uyutmuyorum
O saatte yatan çocuk hem ağlayarak ve huzursuz uyanıyor hemde gece uykusunu derin ve uzun uyuyamıyor.
Kgk 'da olur ama ben hala alışamadım, içimi çok zor.Kuruyemiş yerine kgk da olur bence o da acayip tok tutuyor hem de enerji veriyor
Yaaa, ben de aksine çok seviyorum şekersizliğin verdiği acı tadı yumuşatıyorKgk 'da olur ama ben hala alışamadım, içimi çok zor.
kayın validenin midesin de yara ve bakteriler vardı senelerdir midesi ağrırdı doktora gider ilaçları doldurur gelir yarım yamalak yutar midemi ağrıtıyorlar der bırakırdı bir sene benim yanıma geldiğin de yine çok ağrıyor diye doktora götürdüm 1 ay patates ,kabak , yeşil fasulye ,havuç ıspanak 2 sebze daha vardı unuttum onlar hariç sebze meyve yasak baharat yasaktı ona göre yemek pişirdim sabah aç karnına bal ve pekmez yedi 2 ayda iyi oldu ama bal hazır market balı değil doğal bal olacak gülümAmin sagol inşallah ya aslında şu diş bi patlas herşey daha kolay oluck ama dundne beri gogsmu isiriyor ama farkinda olmadan uykuda gece vs.
Orasi dogru abla yaşananlar iyi veya kötü hep anı bize :) buyuynce anlatirm guleriz.
Bal iyimi geliyor abla soliyeym yesin. Bayadir cekiyor neler denedk artık biseye inancida kalmadisafrayi soliyim abla ama midesinde sorun vardi zaten pangastrit tanisi kondu gastritin ileri seviyesi ilaclar kullandi ama duzelmedi. En buyuk hatasi sigara halada iciyor malesef
Ablaa hadi hayirlisi guzel bi eksiyle bismillah dersin inşallah ya :)
Gunaydn cnm nasil gidiyor
Izinli gununde neler yemissin gordm yorm yapcaktm dun kaldi. Iyi yemissin afiyet olsun ama ben olsam daha cok yiyebilrdm
ben de son dönem ınstagram da şu önüne bir dolu yemek yığıp tek başına ağzına doldurarak yiyenlere bakıyorum dün de yatakta izledim baya :)))))))))benim esim hep calisiyo haftasonu bile..bugun calismaz diyodum yine gitti ise.bizede tatil yok
esim calisiyo her gun.bize de tatil yok
yemedin dimi abla:)
bi taraf sinirliyse bi taraf sakin olunca en azindan.kavga cikmiyo yani bizde oyle..gerci ben simdiye kadar hic sinirlenmedim kalbini kiracak kadar.
sanki o baska biseydi
bendz yatmadan youtube da yemek tariflerine bakiyom.resmen iskence yapiyom kendime
bende oldum.olasi yorumkara hic inanmadim
ilkkez duyyorum ama deniycem bende :)
ohh ne guzel..bende bugun ip atlamayi dusunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?