Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnn hepimize çok güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın kuzum

Bu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor
3. Seviye tek öğündü di mi canım
Ben epeydir haftanın en az 4-5 günü tek öğün yapıyorum alıştım da bence okullar açılana kadar bu düzene iyice alışacağın için hiç zorlanmazsın

Spor dün kaldı sürekli bişy çıktı ya o yüzdn akşama bırakmamak en iyisi.
Artınında 700 grmı gitmiş kalmış 1 kg
İnşaallah o da gider bir an evvel
Cumaya %-2 gelmen lazım biliyorsun.
Spora da hemen başla, mazeret üretme artık

Yok be canımm, sabah 10.30 gibi 1 saat, akşamüzeri 16.00 gibi 1 saat uyuyor o kadar

ahhh ahhhh büyük meleğim nasıl güzel uyurdu bebekken bi yatışı en az 2 saatti ve gece de çok güzel uyurdu
Günde 2 defa 1'er saat uyuyacağına öğlen 1 saat uyusun.
Akşam erken yatar, gece de derin uyur canım.
Uykusu gelse de 16 'da yatırma, beklesin, akşam 9-10 gibi uyursa güzel olur

Günaydın kızlar
Yürüyüşümü yaptım
Duşumu aldım
Yağlandım
Terayağlı, Hindistanceviziyağlı, Tarçınlı kahvemi yaptım ve geldim
Ohhhh şahanesin valla

Günde 2 defa 1'er saat uyuyacağına öğlen 1 saat uyusun.
Akşam erken yatar, gece de derin uyur canım.
Uykusu gelse de 16 'da yatırma, beklesin, akşam 9-10 gibi uyursa güzel olur
Kuzum uykusu geldiği zaman sürekli ağlıyor asla bekleyemiyor
Ama bugün deneyeceğim dediğini
Mesela az önce uyutmaya çalıştım uykusu gelmiş gibiydi sütünü içti ama dalamadı bakalım 1 saat dayanırsa 12ye kadar oynatayım bugün bi kere uyusun
Büyükten alıştım aslında sık uyumasına; büyük kızım 2 yaşına kadar günde iki kere ikişer saat 4 yaşına kadar günde bi kere muhakkak uyurdu o yüzden ufak da böyle olur dedim ama bu başka cins çıktı

Benim bebeğimin de bazen öğleden sonra 4-5 gibi uykusu geliyor, ağlıyor ama uykusu dağıtmak için elimden geleni yapıyorum, kesinlikle uyutmuyorum
O saatte yatan çocuk hem ağlayarak ve huzursuz uyanıyor hemde gece uykusunu derin ve uzun uyuyamıyor.

Bu arada iyi gidiyor canım. 3.seviyeyi sevdm baya, hayat tarzı yapılabilir gerçi okul varken bilemedim iki kat daha enerji lazım oluyor
Uygulanamaz diye düşünme
Kesinlikle uygulanabilir.
Normal düzene geçtikten sonra tek ana öğün yapıp birde sabah 11 gibi kuruyemiş yiyebilirsin

Aynen oyle cnm :) neyseki geldi gecti

Amin cnm

Iyi geceler kuzum

Sagol cnm, iyi gecelerr. Kız pazar kahvaltisi mi kaldi bize hergun pazar kahvaltısı
benim esim hep calisiyo haftasonu bile..bugun calismaz diyodum yine gitti ise.bizede tatil yok
Kız karantinada hergun pazar cik o psikolojide n
esim calisiyo her gun.bize de tatil yok
Help meee

Uyanik kimse varmi
Cok aciktim ben
yemedin dimi abla:)
bi taraf sinirliyse bi taraf sakin olunca en azindan.kavga cikmiyo yani bizde oyle..gerci ben simdiye kadar hic sinirlenmedim kalbini kiracak kadar.
Cuma size supriz yapicam diye söz verdim ya :)))
Bugun alisveriste hep cumayı düşünüp tuttum kendimi :)))

Akilsiz agizin cezasini mideler ceker
sanki o baska biseydi
yat uyu bacım ama yemek hayali kurmak yok miden iyice dellenir mükemmel sağlıklı taş gibi vücudunun hayalini kurda uyu
bendz yatmadan youtube da yemek tariflerine bakiyom.resmen iskence yapiyom kendime
Yaa demek öyle, var zaten o yorum kısmında bi dalavere hep düşünürdüm çünkü bi ürün hep mi güzel herkes mi sever yani
bende oldum.olasi yorumkara hic inanmadim
I Ilyusa

Normal yoğurt mayalamayı nasıl yapıyorsak aynı şekilde canım.
Süt biraz daha sıcak olacak sadece.
Birde 3-4 saatte değil 7-8 saatte mayalanıyor.
ilkkez duyyorum ama deniycem bende :)
Günaydın kızlar
Yürüyüşümü yaptım
Duşumu aldım
Yağlandım
Terayağlı, Hindistanceviziyağlı, Tarçınlı kahvemi yaptım ve geldim
ohh ne guzel..bende bugun ip atlamayi dusunuyorum:)

Tamam balım bugün dediğini deneyeceğim

Uygulanamaz diye düşünme
Kesinlikle uygulanabilir.
Normal düzene geçtikten sonra tek ana öğün yapıp birde sabah 11 gibi kuruyemiş yiyebilirsin
Kuruyemiş yerine kgk da olur bence o da acayip tok tutuyor hem de enerji veriyor Poni Bon

Görümcen evliliğe devam ediyor mu? Çocuk olmadn bişeyler mi yapılsa acaba canım
Bende o şekilde düşünüyorum canim. Bi düzelsin bi araya gelip konuşulur. Bence devam etmesi onun için daha büyük sıkıntılara sebep olur. Yani bence ilaçlarini duzenli kullanmazsa ihmal ederse intihara kadar gideceğini düşünüyorum.
Aminnn Aminnnn çok ihtiyacimiz var. Allah razi olsun. Çok şükür tedavisi olan bi durum. Allah im bizi bu şekilde sınıyor. Onun sayesinde sürekli şükredip besmele çekmeye alıştı dilimiz. Evde hergün kuran sesi binlerce şükür.
Kesinlikle bende böyle yapiyorum. 4 te uyudumu gece 12 de zorla uyuturum. O yüzden uyutmuyorum.

kayın validenin midesin de yara ve bakteriler vardı senelerdir midesi ağrırdı doktora gider ilaçları doldurur gelir yarım yamalak yutar midemi ağrıtıyorlar der bırakırdı bir sene benim yanıma geldiğin de yine çok ağrıyor diye doktora götürdüm 1 ay patates ,kabak , yeşil fasulye ,havuç ıspanak 2 sebze daha vardı unuttum onlar hariç sebze meyve yasak baharat yasaktı ona göre yemek pişirdim sabah aç karnına bal ve pekmez yedi 2 ayda iyi oldu ama bal hazır market balı değil doğal bal olacak gülüm

ben de son dönem ınstagram da şu önüne bir dolu yemek yığıp tek başına ağzına doldurarak yiyenlere bakıyorum dün de yatakta izledim baya :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…