- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #360.981
Markasını bilmiyorum canımYaaa, ben de aksine çok seviyorum şekersizliğin verdiği acı tadı yumuşatıyor
Ama Hindistan cevizi yağlarının tarlarına göre de değişiyor balım hangi marka seninki
yemeni çember falan mı canım?ne oruyosun yemeni felanmi diycektim sonradan gordum :)
cok şükür yememişsin ablaHelp meee
Uyanik kimse varmi
Cok aciktim ben
afiyet olsun şimdiden ablaBugun 13.00 + 16.30 gibi 3 er yagsiz tuzsuz baharatli haslanmis patates yedim
Yarin sebze günüm
Firinda karisik sebze yapicam
Burnumda tütüyor simdiden :)))
uzunda sürecek olsa bitecek inşBitince resim paylaşırsın
moral bozma canım sen devam et, yorgunluk uykusuzluk ta artı gösterir, ama böyle kaçamak olursa olmazGunaydin kızlar bugn 7bucukta bi uyandk oglan tekrar uyudu bende dedm 1 saat icin yatma oyle daha sapsal gbi oluyorm cnku.kalktim ocaga corbami koydm firina patlican attim karniyarik yapicam ama firinda. Camasir attim. Karniyarik icini yapicaktimki bebmki uyandi hemn biraktm bi kahve ictm smdi ama benim. Motivasyonum cok dustu benm tartida kilo duscegine hep dha fazla cikiyor ya oglan bikackez tartiyi vurduydu bozuldmu acaba delircem sirf bu yuzden dun ve bugun bozdum diyetmibugn kahveyle kurabiye yedm bikactane belki geri kalan gunu kurtarbilrm
tam sorucaktım öğlen uykusunu yazmışsınHiç bilmiyorum kuzum yaa
Eskiden 8de yatıp 6-6.30 arası uyanırdı ufaklık
Büyük de 7ye kadar uyurdU
Şimdi 8de yatarsa 4-4.30 arası ayakta
Dün 11de yattı işte sabah 6da ayaktaydı
bence fazla uyuyor canım, günde birdefa öğle uykusu yeterli bence, gecede rahat uyur erkende kalkmazYok be canımm, sabah 10.30 gibi 1 saat, akşamüzeri 16.00 gibi 1 saat uyuyor o kadar
ahhh ahhhh büyük meleğim nasıl güzel uyurdu bebekken bi yatışı en az 2 saatti ve gece de çok güzel uyurdu
Maşallah ne diyim, bende tembellik var bu ara hala çay içiyorumGünaydın kızlar
Yürüyüşümü yaptım
Duşumu aldım
Yağlandım
Terayağlı, Hindistanceviziyağlı, Tarçınlı kahvemi yaptım ve geldim
Tünaydın canımHerkese günaydınmutlu pazarlar
Ben ve bu saate kadar yatmak hayalden öte bişeyTünaydın canım
Günaydın mı kaldı bu saate,
Bu saate kadar yattım deme
Öğlen oldu bizde
Bir su bardağına 1 çay kaşığı tarçın ekledim ben canım.bugün tarçınlı türk kahvesi denedim maalesef içemedimsüt eklemek zorunda kaldım.
Balkonda çayımı yudumluyorum şimdi bendeMaşallah ne diyim, bende tembellik var bu ara hala çay içiyorum
sende mi gurbetcıaınBen tr de yaşamıyorum:))
surer abla surerSagol cnminsallah motivem uzun sürer
masallah canımÇocuklar benim dünyam
O kadar çok seviyorum ki onlarla ilgilenmeyi
Gece ağlayıp kalkan bebeğimi bile önce sevip öpüp koklayıp sonra isteğini yapıyorum.
ilk defa duydumKızlar dün Nisan yağmuru ile yoğurt mayaladım
Denemek isterseniz Nisan yağmurunu yoğurt mayası gibi kullanacaksınız
6-7 saatte mayalanıyor
Tek dezavantajı biraz daha uzun sürüyor mayalanma süreci
Hayırdır canımsen yine sakin ol koca katili olma
Ne yaptı yine
iyi zıplatmış sinirini seviyormuş gibi çarpıştır az hırsın insin boğazlama sakınnn sonra lazım oluyorlar onu düşün sabret gülüm
Ne oldu tatlım ne yaptı ki
Ne oldu kuzu ?
niye noldu ki
askrhpozitif kuzum ne yaptın gülüm boğazladın mı adamı sesin çıkmadı daha
şaka bir yana inşallah sakinleşmişsindir
kız o kadarda artı getırmezBizimkilere mercimekli bulgur pilavı yapıyorum ama ben yemeyeceğim.
Canım yoğurt çekiyor, içine herhangi bir sebzeyi doğrayıp yerim artık..
Birde canım öyle bir turşu suyu çekiyor ki; içsem haftaya liste darmadağın olur, sondan birinci oluruz Alimallah
Hepsi guzel duruyorKızlar sizce hangi rengi daha şık duruyor
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 999,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 1.199 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Mutfak, Sofra ve Küçük Ev Aletleri | Karaca
Karaca'nın resmi web sitesine hoş geldiniz! Mutfak, sofra, ev tekstili ve küçük ev aletlerinde en yeni modelleri keşfedin.www.krc.com.tr
ben hıc evlenmezdım cekılecek kahır degılBende 24te değilde 30da evlenrdim şimdiki aklım olsaydı
degısıyor canım sıvı cok aldıysam daha cok eksiliyorkızlar cuma sabah tartıldığınız kilo ile ertesi gün akşm tok karnına tartınız arasındaki fark kaç oluyor
dun spor da yapamadım esimin yuzuneHenüz bugünün yürüyüşünü yapmadım.
Bu saate bırakmazdım ama.
Şimdi de o kadar zor geliyor ki kalkıp yürümek
Allah yardımcın olsun canımKızlar ben bi sabh bi aksam vakit bulabiliyorm ya gun icinde cok kosturmali geciyor yemegidi temizligidi derken bir kahve icerken oglwn bazen vaktim oluyor oda uyuyorsa anca gecms yapiyorm alintilara bile gelemiyorm. Resmen 2dk pesinden ayrilamiyorz surekli biyerlere tutunup kalkiyor ve ayagni tam duz basamadigi iciin dusuyor. Yurutecde ve oyunparkinda durmak istemiyor otrma odasindad sklyor oteki odalara gidiyor. Cayi zor iciyorm gerci ictigimdende bisi anlamiyorm zaten. Aha smdi uyuyor belki bi 30dk 1 saat anca kendime vakit ayircam
Bide disten dolayi mizmiz huysuz ne uyku tuturabiliyor sabah yag kavanozmz kirdi heryer yag cam oldu onla ugrastm temizle et Allahtan hemen aldm biyerine bisi olmadi. Ya ne zormus cocuk buyutmek boşuna Cennet Annelern ayagnin altında demiyorlarmis.
ufaklıklar aynıymış haziran kacı37 yaşındayım canım
Kızlarım 12 ve 9 yaşında, bebeğimde 2 yaşını dolduracak Haziran'da
yok canım yemedim lakın artıydım anlamadıgım bir sekildeNe yaptın kocayı boğazlamadın İnşallahMerak ettik hepimiz...
O sinirle kaçamak yapmadın değil mi
ben de tarçını o şekilde koydum ama kahvesi fazla olabilirBir su bardağına 1 çay kaşığı tarçın ekledim ben canım.
Sen hangi oranda yaptın
Ben çok severim, tarçını normalde sevmememe rağmen. İştahı da çok iyi kesiyo. Çay kasiginin ucuyla azıcık koysaydin tarçını çok mu koydun acaba?bugün tarçınlı türk kahvesi denedim maalesef içemedimsüt eklemek zorunda kaldım.
Ben de kahverengisi var kuzum cok şık duruyor ocakta. Buradakilerin siyahını da çok beğendim ama o da güzelmişKızlar sizce hangi rengi daha şık duruyor
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Avanos New Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 999,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Avanos Terra Biogranit 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 1.199 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Mutfak, Sofra ve Küçük Ev Aletleri | Karaca
Karaca'nın resmi web sitesine hoş geldiniz! Mutfak, sofra, ev tekstili ve küçük ev aletlerinde en yeni modelleri keşfedin.www.krc.com.tr
bir çay kaşığı koydumBen çok severim, tarçını normalde sevmememe rağmen. İştahı da çok iyi kesiyo. Çay kasiginin ucuyla azıcık koysaydin tarçını çok mu koydun acaba?
O nsıl oluyorBugun aclık orucu yerine su orucuna mı niyetlensem diye dusunuyorum
36 saat sadece su ıcıcemO nsıl oluyor
dün listeyi yazdim ya cnm 2.gun sebze oluyorBirgün sebze 1 gün protein diye biliyorum 5 'de 5 'i
Senin ki 2 gün üst üste karbonhidrat olacak
cok artidayim cnm normal yapsam fazla veremezdimNedeen 5te 5 abla?
once biseyle tartiyi test et cnmGunaydin kızlar bugn 7bucukta bi uyandk oglan tekrar uyudu bende dedm 1 saat icin yatma oyle daha sapsal gbi oluyorm cnku.kalktim ocaga corbami koydm firina patlican attim karniyarik yapicam ama firinda. Camasir attim. Karniyarik icini yapicaktimki bebmki uyandi hemn biraktm bi kahve ictm smdi ama benim. Motivasyonum cok dustu benm tartida kilo duscegine hep dha fazla cikiyor ya oglan bikackez tartiyi vurduydu bozuldmu acaba delircem sirf bu yuzden dun ve bugun bozdum diyetmibugn kahveyle kurabiye yedm bikactane belki geri kalan gunu kurtarbilrm
İnşallah biranonce sagligina kavuşur cnmAyrica hepinizden Allah razı olsun desteğinizi çok hissettim. Buraya girip iki satır okumak yazmak bile rahatlatıyor. Sağolun varolun.
dedim bakalim cnmAblaa hadi hayirlisi guzel bi eksiyle bismillah dersin inşallah ya
bende öğlen 1 sefer uyut dicektimYok be canımm, sabah 10.30 gibi 1 saat, akşamüzeri 16.00 gibi 1 saat uyuyor o kadar
ahhh ahhhh büyük meleğim nasıl güzel uyurdu bebekken bi yatışı en az 2 saatti ve gece de çok güzel uyurdu
yok yimedimyemedin dimi abla:)
buda iyi fikircok şükür yememişsin ablasana uyku ilacı verilmeli geceyi unutman için
Eşinin yerinde olmak isterdimvalla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
Apa açlık orucunu herkes yapsinmi diyor yoksa isteyenlermiBugun aclık orucu yerine su orucuna mı niyetlensem diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?