- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.001
birde hıc yaranamıyorsun abla o bir is yapacaksa ben ondan 2 kat daha fazla yoruluyorumdün listeyi yazdim ya cnm 2.gun sebze oluyor
cok artidayim cnm normal yapsam fazla veremezdim
Zaten ramazan gelince normal devam edecem, şu artilar biran once gitsin
Hem disipline alismak icinde iyi oluyor
once biseyle tartiyi test et cnm
Ama bozarsan tartinin yukari gitmesi normal olur :) demekki fazla kaciriyosun
İnşallah biranonce sagligina kavuşur cnm
Sonrasinda eşinin cok anlayisli olmasi lazim, bu bilincte olabilekmi
dedim bakalim cnmcuma sizi şok etmek istiyorum
bende öğlen 1 sefer uyut dicektim16.00 uyku icin gec saat cnm
yok yimedim
buda iyi fikir
Eşinin yerinde olmak isterdim
Peşinde herseyine kosturan biri var :))
regl olanlar su orucu yapsın dıyor bıldıgım kadarıylaApa açlık orucunu herkes yapsinmi diyor yoksa isteyenlermi
Yok canımAçlıktn byılırsın
Hosgeldin cnmMerhabalr brn sanırım dort beş ay önce buraya katılmıştım 14. Takım kapatıldığı için acaba listeye girdim mi sanırım görmemiştim bebeğim küçük olduğu için hemen çıkmış idim
Yaranamiyosan yapma o zaman :) niye kendini boşa yoruyonbirde hıc yaranamıyorsun abla o bir is yapacaksa ben ondan 2 kat daha fazla yoruluyorum
valla oturdum şimdi kahvemi keyfi yapacamBalkonda çayımı yudumluyorum şimdi bende
Bir sürü iş var beni bekleyen.
Okullar açılmadan evi dip köşe temizlemek lazım
Ama ben eve değil kendime motiveyim bu bahar
iyi sabırlısın canımsende mi gurbetcıaın
surer abla surer
masallah canım
ilk defa duydum
Aman valla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
kız o kadarda artı getırmez
Hepsi guzel duruyor
ben hıc evlenmezdım cekılecek kahır degıl
degısıyor canım sıvı cok aldıysam daha cok eksiliyor
dun spor da yapamadım esimin yuzune
Allah yardımcın olsun canım
ufaklıklar aynıymış haziran kacı
yok canım yemedim lakın artıydım anlamadıgım bir sekilde
Güzel olacağa benziyo ablaSebzelerim firinda daha pisiyor
Kabak patlican mantar domates sogan baharatla karistirdim, biber yoktu
Baya aciktim
Ben devam etmemeleri taraftariyim ikisine de guvenemiyorum. Ama çok yorum yapmiycam olmasin dersem kötü olan ben olurum. Olsun desem bir şey olsa sebep bem olurum. Bir araya gelsinler konuşsunlar karar versinler.dün listeyi yazdim ya cnm 2.gun sebze oluyor
yok yimedim
buda iyi fikir
2-3 gün huysuzlanır ama alışınca ikinize de iyi olur miniğimi oyalıyoruz 1 haftadır tek uykuya yatıyor gündüz, gece de artık 9da uyuyor çok şükürOhhhh şahanesin valla
Kuzum uykusu geldiği zaman sürekli ağlıyor asla bekleyemiyor
Ama bugün deneyeceğim dediğini
Mesela az önce uyutmaya çalıştım uykusu gelmiş gibiydi sütünü içti ama dalamadı bakalım 1 saat dayanırsa 12ye kadar oynatayım bugün bi kere uyusun
Büyükten alıştım aslında sık uyumasına; büyük kızım 2 yaşına kadar günde iki kere ikişer saat 4 yaşına kadar günde bi kere muhakkak uyurdu o yüzden ufak da böyle olur dedim ama bu başka cins çıktı
Yağlı kahve miTamam balım bugün dediğini deneyeceğim
Kuruyemiş yerine kgk da olur bence o da acayip tok tutuyor hem de enerji veriyorPoni Bon
Kolay gelsin, şimdilik kaçamak yokNapıyonuz kızlar. Pazar kaçamağı yapmıyosnz de mi
Bende evdekilere bazlama yapıcam baya işim var
Bakalım kuzum bugün 11.45e kadar tutabildim ayakta bakalım akşam kaça kadar dayanacakyemeni çember falan mı canım?
cok şükür yememişsin ablasana uyku ilacı verilmeli geceyi unutman için
afiyet olsun şimdiden abla
uzunda sürecek olsa bitecek inş
moral bozma canım sen devam et, yorgunluk uykusuzluk ta artı gösterir, ama böyle kaçamak olursa olmaz
tam sorucaktım öğlen uykusunu yazmışsın
bence fazla uyuyor canım, günde birdefa öğle uykusu yeterli bence, gecede rahat uyur erkende kalkmaz
Maşallah ne diyim, bende tembellik var bu ara hala çay içiyorum
Tünaydın ablacımTunaydinnnnnn
Niran bu saatte kadar ben yattim :)) 11 de kalktim
Kahvemi ictim, Kalvalti hazirlicam, kendi yemegimi yapayim sonra gelirim
Yaramazlik yapmayin
Erkeklere evde durmak cidden yaramıyor yaasende mi gurbetcıaın
surer abla surer
masallah canım
ilk defa duydum
Aman valla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
kız o kadarda artı getırmez
Hepsi guzel duruyor
ben hıc evlenmezdım cekılecek kahır degıl
degısıyor canım sıvı cok aldıysam daha cok eksiliyor
dun spor da yapamadım esimin yuzune
Allah yardımcın olsun canım
ufaklıklar aynıymış haziran kacı
yok canım yemedim lakın artıydım anlamadıgım bir sekilde
Kuzum kaç yıldır kullanıyorsun çizilme vs var mi bi de deterjan kokusu oluyor muBen de kahverengisi var kuzum cok şık duruyor ocakta. Buradakilerin siyahını da çok beğendim ama o da güzelmiş
Bugün ilk denememi yapacağım ablacım bakalım ne kadar ayakta tutabileceğimdün listeyi yazdim ya cnm 2.gun sebze oluyor
yok yimedim
buda iyi fikir
ayy inşallah canım yaa perişan vaziyetteyim 1 haftadır iyice sapıttı2-3 gün huysuzlanır ama alışınca ikinize de iyi olur miniğimi oyalıyoruz 1 haftadır tek uykuya yatıyor gündüz, gece de artık 9da uyuyor çok şükür
Yağlı kahve mi
Hahhaha hahaTunaydinnnnnn
Niran bu saatte kadar ben yattim :)) 11 de kalktim
Kahvemi ictim, Kalvalti hazirlicam, kendi yemegimi yapayim sonra gelirim
Yaramazlik yapmayin
Benimki de aynı, geçen gün saçımı tıraş et dedi, sonra beğenmedi.Aman valla dun nasıl bitti bılemedım bir haftadır hafta sonu beni tras edermısın deyip duruyordu kahvaltıdan sonra sac kesimine basladik sanki kırk yıllık beraberim fıtık etti beni seytan dedı vur sıfıra ver eline makınası 2 saat onun sacıyla ugrasti sonrası banyoda kıl tut temizlemekle gectı ondan sonra balkonu boyucam diye tutturdu birde onla ugrastim bunca seyın arasında birde bir dunya laf yedim yeminle dun sabrımı zirve yaptırdı aksam birde tekrar sac duzelttık makına in sarj bitince yarıda kaldı araya birde pasta yaptırdı bana cocuklara da limonata yaptım aksam namazını unuttum onun yuzune gece 1 dı ekmek yapmakla ugrastim dun beyefendinın cıraklıgını yapmaktan hıc bir isimi yapamadım
Dün bende yapamadım ama bugün sabah yaptım.dun spor da yapamadım esimin yuzune
12 Haziran canımufaklıklar aynıymış haziran kacı
Benim magnezyum sülfat kalmadığı için bu hafta açlık yapamayacağımBugun aclık orucu yerine su orucuna mı niyetlensem diye dusunuyorum
Gördüm dün paylaştığın listeyi.dün listeyi yazdim ya cnm 2.gun sebze oluyor
"Bu salgında bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen yapsın" diyor canımApa açlık orucunu herkes yapsinmi diyor yoksa isteyenlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?