- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.101
hahaaa..bir boğayı ancak bir boğa anlayabilirGünaydınnn hopişşşş, sanada spor olmuştur onların peşinden koşturmak, tabi yorulupta yemeklere gömüldüysen bilemem hatta hamburger kola filan yemiş olabilirsin gibi geliyor bana
hadi bakalım fadimetoşumdün annemlerdeydim pelikandan sonra .annemlerin camını sildim ,sonra ablamla 3 yorgan yüzlerini geçirdik .,bugün kızkardeşlerim gelicek bizim burdaki parka gidicez .burda fitness salonu açılcak 4 gün sonra hemen kaydımı yapıp bu yaz en az 10 kilo vericem ALLAHIN İZNİYLE
Eki Görüntüle 399453
Kızlar bu eteklerden ıstıyorum bu yıl cok sık duruyorlar ama ıste aması var acaba daha sısman gosterırımı?Fıkrı olan varmı ?
evet gamzecim gerçekten boyu çok uzun gösteriyor, ayrıca eğer kalça sorunu sebebiyle almıyorsanz yüksek bel olanları var onlar kalçayı resmen yok ediyor görmüştüm ben ama hatırlayamıyorum şimdi tam olarak. birde bizim gelin bir elbise almış, tam göğüs altından doğru genişleyen bir elbise, kızın kalçalarını kesip atmışsın sanki yaa resmen yok olmuş o elbise ile şaşırmıştım çok.Yok canım aksine bu etekler boyu çok uzun gösteriyor ama kilolu gösteriyor insanı, zayıf, incecik kızlarda çok hoş duruyorben hiç pantolon giymeyen biir olarak çıkan tüm etek ve elbiseleri takip ediyorum benimde dikkatimi çekti mağazada denedim, kalçam çok çıktı annemin basma etekleri gibi durdu
heheheheh vallahi benimde öyle bir bölümüm var ama dını birtürlü koyamıyordum süpersin mursh yaaaalıcam bakalım olmazsa ıade ederım oda olmazsa zayıflayınca gıyerım bolumu var gardolabımda oraya kaldırım
alla alla senın hıc kot pant yokmu sımdı kumas felan hep etek elbıse haaa Aaaa ne tuaff ayrıca ben senın facede gordum ne cok kısasın nede cok sısman ben gıyıyosam herkes gıyebılrı heralde
evet gamzecim gerçekten boyu çok uzun gösteriyor, ayrıca eğer kalça sorunu sebebiyle almıyorsanz yüksek bel olanları var onlar kalçayı resmen yok ediyor görmüştüm ben ama hatırlayamıyorum şimdi tam olarak. birde bizim gelin bir elbise almış, tam göğüs altından doğru genişleyen bir elbise, kızın kalçalarını kesip atmışsın sanki yaa resmen yok olmuş o elbise ile şaşırmıştım çok.
heheheheh vallahi benimde öyle bir bölümüm var ama dını birtürlü koyamıyordum süpersin mursh yaaa
kız benimde yok hiç pantalonum bende giymem, gerçekten alışkanlık meselesi heralde, ben kapalı olduğum için alışmakta istemedim gerçi çok giyen var kapalı olarak ama ben etekten yanayım yani, bende gamze gibi 1 kere giymiştim gülmüşlerdi bana ayy bacakların inceymiş senin galeta gibi filan demişlerdi ayyy ogünden bugüne tövbe giymiyorumnasıl bir rezillik duygusuydu o yaa
kapalılarda pantolon u uzun tunik le giyiyolar bol ise pantolon hoş duruyo aslında deneyebilirsin o şekilde
evet canım hoş duruyor bende bazılarını çok beğeniyorum, ama alışmadık ....'da don durmaz hesabı benimkiben alttan hava alıyorum üfül üfül
ohh hamarat kadınsın vesselam, bak kadın dediğin böyle gündüzden yemeğini yapar, kocişini hazır ve nazır bekler misler gibi, ben mecburen işten gelince yapıyorum çoğu zaman, üstüm başım yemek kokuyori haddiiiii bide tekrar üstünü değiştir parfüm sık vs. uğraşıp duruyorum kendimle
çalışırken bende haftada 1 gün yada en fazla 2 gün yemek pişiyodu
şimdi evdeyim diye her akşam yemeğimiz oluyo
ozaman varya eşin kesin dua ediyordur, ALlahım edayı hiçbir işe almasınlar böyle hayat nekadar güzel" diyeadamcağızın karnından bi sıcak yemek geçiyor her akşam desene
hahahaaa...delüüüüüüüüüüüüwallahı sabahtır evdekı sarmaların askıyla yanıp tutusuyorum ...Az kaldı kavusucaz ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?