Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn hopişşşş, sanada spor olmuştur onların peşinden koşturmak, tabi yorulupta yemeklere gömüldüysen bilemem hatta hamburger kola filan yemiş olabilirsin gibi geliyor bana
hahaaa..bir boğayı ancak bir boğa anlayabilir

hadi bakalım fadimetoşum

Eki Görüntüle 399453

Kızlar bu eteklerden ıstıyorum bu yıl cok sık duruyorlar ama ıste aması var acaba daha sısman gosterırımı?Fıkrı olan varmı ?

yaw foto açılsaydı bir fikir beyan edecektim ama ...çok küçük , bişey anlamadım

takipçilerim günün sözünü bekliyor herhalde....Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

hoppidicik

hadi hadi çok beklemeyin..alın size günü sözü:..''Ey gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür, şah damarından daha yakın bir Sevgiliyi aramakla geçiyor.'' hz.mevlana....

Öğle yemegımı sızınle paylasmak ıstedım Gelmıs gewcmıs en guzel karısık salatayı yaptım galıba Yralı parmagımıda gosterıyorum sıze buyrunn

İçindekiler;

çeyrek mor lahana
3 dal marul
1 havuc
1 salatalık
1 domates
2 yemek kasıgı muslı
1 parca lıght beyaz peynır
3 dılım salam
2 yk mısır

Sosu ıcın;

yarım lımon
1 yk yag
az tuz

mursh çok güzel görünüyor salatan, afiyet olsun

Menüm
Öğle
1 kase çorba
1 tabak etli nohut yemeği

Ara: 15 tane siyah kuru üzüm

Akşam: Meyve (dayanabilirim inşallah)

evet gamzecim gerçekten boyu çok uzun gösteriyor, ayrıca eğer kalça sorunu sebebiyle almıyorsanz yüksek bel olanları var onlar kalçayı resmen yok ediyor görmüştüm ben ama hatırlayamıyorum şimdi tam olarak. birde bizim gelin bir elbise almış, tam göğüs altından doğru genişleyen bir elbise, kızın kalçalarını kesip atmışsın sanki yaa resmen yok olmuş o elbise ile şaşırmıştım çok.

alıcam bakalım olmazsa ıade ederım oda olmazsa zayıflayınca gıyerım bolumu var gardolabımda oraya kaldırım
heheheheh vallahi benimde öyle bir bölümüm var ama dını birtürlü koyamıyordum süpersin mursh yaaa
alla alla senın hıc kot pant yokmu sımdı kumas felan hep etek elbıse haaa Aaaa ne tuaff ayrıca ben senın facede gordum ne cok kısasın nede cok sısman ben gıyıyosam herkes gıyebılrı heralde

kız benimde yok hiç pantalonum bende giymem, gerçekten alışkanlık meselesi heralde, ben kapalı olduğum için alışmakta istemedim gerçi çok giyen var kapalı olarak ama ben etekten yanayım yani, bende gamze gibi 1 kere giymiştim gülmüşlerdi bana ayy bacakların inceymiş senin galeta gibi filan demişlerdi ayyy ogünden bugüne tövbe giymiyorum nasıl bir rezillik duygusuydu o yaa

selam kızlar
sabah kalktım sabah dediğime bakmayın 11 de uyandım
kahvaltımı yaptım
evi süpürdüm sildimm
yemek yaptım fasulye yemeği ve makarna
şimdi oturdum açtım bilg saat 4 olmuş

kapalılarda pantolon u uzun tunik le giyiyolar bol ise pantolon hoş duruyo aslında deneyebilirsin o şekilde

kapalılarda pantolon u uzun tunik le giyiyolar bol ise pantolon hoş duruyo aslında deneyebilirsin o şekilde

evet canım hoş duruyor bende bazılarını çok beğeniyorum, ama alışmadık ....'da don durmaz hesabı benimki ben alttan hava alıyorum üfül üfül

ohh hamarat kadınsın vesselam, bak kadın dediğin böyle gündüzden yemeğini yapar, kocişini hazır ve nazır bekler misler gibi, ben mecburen işten gelince yapıyorum çoğu zaman, üstüm başım yemek kokuyori haddiiiii bide tekrar üstünü değiştir parfüm sık vs. uğraşıp duruyorum kendimle

çalışırken bende haftada 1 gün yada en fazla 2 gün yemek pişiyodu
şimdi evdeyim diye her akşam yemeğimiz oluyo

çalışırken bende haftada 1 gün yada en fazla 2 gün yemek pişiyodu
şimdi evdeyim diye her akşam yemeğimiz oluyo

ozaman varya eşin kesin dua ediyordur, ALlahım edayı hiçbir işe almasınlar böyle hayat nekadar güzel" diye adamcağızın karnından bi sıcak yemek geçiyor her akşam desene

ozaman varya eşin kesin dua ediyordur, ALlahım edayı hiçbir işe almasınlar böyle hayat nekadar güzel" diye adamcağızın karnından bi sıcak yemek geçiyor her akşam desene

:)) bazen diyo evet
en çok şeye seviniyo
çalılırken ev işlerine el atmasını istersim haftasonları o süpürürdü evi ben silerdim
şimdi hafta içi işlerimi yapıyorum haftasonları iş bırakmıyom
o yüzden mutlu

bizim kızlar yine yok, edacığımla ben nöbetleşe kalıyoruz topikte şuanda, hooooppp nerde bu devlet nerde bu millet, ahh yazııık hepisi açlıktan bir knara düşüverdiler heralde canlarım

selamm topigim ne var ne yok bir hatrinizi sormaya geldim
ben iyiyim yaristan biraz uzaklasmak ise yaradi su aralar dogal seylerle beslenip hemen her gun spora gidiyorum kilo da hafiften inmeye basladi yeniden, sukurler olsun ki. hedef kiloya inene kadar artik bu sistemle devam etmek istiyorum yaz geldi artik, sozde yazin citir olacaktim.. :26:neyse artik hedef 2013 diyelim
hepinizi seviyorum, gorusuruz

offf yine bugün topiğe uğrayamadım..öğlen babaneme ilaç almaya gittim , eve geldim, baktım annem gelmiş...kader topikle buluşmamı istemiyo zannımca..:44:

arkadaşım aradı biraz önce..facede bişey paylaştım , beğen diyooooAllaaamm yaaa...bendemi problem var , yoksa arkadaşlarımdamı???...bana arkadaşını söyle , sana kim olduğunu söyliimm diyede bir söz vardır ama:44:..şu ana kadar kimseyi beğen butonuna bas diye aramadım açıkcası....

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar kızlar, bu akşam yemek yemeyecektim sözde annem yemin ettirdi dolma yapmış illa bir tane yiyeceksin zaten daha önce hep rejimleri o bana acdığından bozdum neymiş ben aç kalınca gözlerimin altı çöküyormuş, morarıyormuş üzülüyormuş Neyse velhasıl

1 adet kabak dolması+1 domates+Yarım salata
1 portakal yedim
+
10 adet kuru kayısı ( kabız olmuşum göbeğim davul gibi, o yüzden sanırım akşam yemeklerini kaç gündür yemediğim halde eksileri göremedim hemen gidip kayısı aldım, iyi geldi baya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…