- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.121
Kızlaaar günaydın, dün akşam yemek yemedim, semizotu salatası yedim sonrada 1 elma, yarım ssaatte 6 numarada yürüdüm terledim, sabah resmen dnkü kilom ile bugünkü arasında 700gr vardı, resmen manken olmuşum 1 gecede rüya gibi yaaa, Gamzecim sana başta olmak üzere beni böyle gaza getiren herkese nagişe filan teşekkür ederim, tamamen aç kalmak değilde, akşam salata türleri ile beslenme olayı çok doğruymuş meğersem, artık akşamları çeşit çeşit salatalar türeticem hergün içini muhteşem bir olay bu yaaa, hepiniz yazpın vallahi bugün çok pozitifim kilom kaç biliyomusunuz 61.9 çıktım yaşşasınnnnnnn Nazar
Kızlaaar günaydın, dün akşam yemek yemedim, semizotu salatası yedim sonrada 1 elma, yarım ssaatte 6 numarada yürüdüm terledim, sabah resmen dnkü kilom ile bugünkü arasında 700gr vardı, resmen manken olmuşum 1 gecede rüya gibi yaaa, Gamzecim sana başta olmak üzere beni böyle gaza getiren herkese nagişe filan teşekkür ederim, tamamen aç kalmak değilde, akşam salata türleri ile beslenme olayı çok doğruymuş meğersem, artık akşamları çeşit çeşit salatalar türeticem hergün içini muhteşem bir olay bu yaaa, hepiniz yazpın vallahi bugün çok pozitifim kilom kaç biliyomusunuz 61.9 çıktım yaşşasınnnnnnn Nazar
günaydınnn bende moral sıfır yine ++lardayım ki yememiş olmama rağmen
dün çarşıya gittim bir ayakkabı alıp döndüm yakası kapalı olanın beli kısa,beli uzun olanın kolu yok,kolu olanın yakası açık ya tam kapalı olacaksın ya tam açık benim gibi orta hal giyinene resmen kıyafet yokbide dün ayağımdaki ayakkabılar öyle vurdu ki ayaklarım feleket yürüyemiyorum bile artık avmlerdeki rodi mood,lcw yada defactoya bakıcam oralardan bulurum sanırım normal bişeyler yarın akşamada eşim dönmüş olacak ayy çok özledim zaten gelsin artık
yasemin tebrik ederim cnm epey kayıplardasın devamını bekliyorum ben bu hafta sondan birinciyim
SAĞL fadime ablacım benimmaşallah diyelim nazar olmasın desene bu hafta sen 1.sin
Yasemin herkes senden bu hafta 1.lik bekliyor, hadi be cnmm kim tutar seni
günaydınnn bende moral sıfır yine ++lardayım ki yememiş olmama rağmen
dün çarşıya gittim bir ayakkabı alıp döndüm yakası kapalı olanın beli kısa,beli uzun olanın kolu yok,kolu olanın yakası açık ya tam kapalı olacaksın ya tam açık benim gibi orta hal giyinene resmen kıyafet yokbide dün ayağımdaki ayakkabılar öyle vurdu ki ayaklarım feleket yürüyemiyorum bile artık avmlerdeki rodi mood,lcw yada defactoya bakıcam oralardan bulurum sanırım normal bişeyler yarın akşamada eşim dönmüş olacak ayy çok özledim zaten gelsin artık
yasemin tebrik ederim cnm epey kayıplardasın devamını bekliyorum ben bu hafta sondan birinciyim
Nagiş aynı dertten bende muzdaribim, mağazalara giriyorum elbiseler normalde olmazken şimdi çok şükür oluyor, ama bir bakıyorum ya kısa ya sıfır kollu ya da yakası açık, ayyy delirdim ya, neyse bir mağaza keşfettim, tam bana göre elbiseler var, ayaküstü baktım, beğendiğim bir elbise vardı pazar gidip alıcam..sanki herkes sıfır kollu giyiyor birde sıfır kolluları alım ince hırka gıyeyım dıyorum ama elbisenin tüm güzelliği kapanır bu seferde.
Yasemin herkes senden bu hafta 1.lik bekliyor, hadi be cnmm kim tutar seni
Şimdi hastaneyı aradım pazartesıden once malesef randevu kabul edemıyorlarmıs doluymus doktor.Pazartesı 16:30 aldım randevumu hadı bakalım tamda zamanı haa pazartesı baslayıp salı bıtmez ıns...
hadi hayırlısı git bakalım ne dicek belki bu sefer olur,ki ben daha önce gitm,iştim ve 3 ayda 10 kg vermiştim sporsuz
Günaydın canlar napıyonuzzz
ben dün gece otururken canım sıkıldı kalktım kıymalı börek yaptımmm :):)
ama yemedim bu sabah hem eşim işe giderken yer diye düşündüm hemde ben kahvaltıda yerim diye yaptım
şimdi çayla börek yedim miss gibi olmuş ellerime sağlık
böreği yağsız yaptım soda ve süt ilee
akşama dogru kuaföre gitcem
saçıma bakım yaptırcam
kaş filan aldırcam kafama göre belki kestiririmde azcık uclarından
buarad kızlar atamam olmuş (aramadılar kayınpeder öğrenmiş aradı)
ilçeye
yanı başımda 10 dakikalık 2 adliye varken 40 dakikalık yol(
çok üzüldüm ama hayırlısı
betüşş burayıda ihmel etme şekerim , renkli kişilikli arkadaşım benim..Günaydın beybiler,
çok yorgunum ben yaaa.... bahar yorgunluğumu acep yatsam üç gün uyurum.... Dün akşam gözümün önünde kedi ezildi.... ayyy hiç bakamadım ellerimle gözümü kapadım....şimdi de anlatırken gene kapadığım gibi... b.k var o kadar hızlı gidiyolar şehir içinde.... çocukta fırlayabilirdi...Allah a emanet yaşıyoruz....
2 gündür spora gitmedim hem bu sebebini çözemediğim yorgunluktan hemde işlerin yoğunluğundan.....siz neler yaptınız bakalım...
murçum çok güzel bir karar almışsın..tebrik ederim bebeemm..ona buna ne paralar harcıyoruz , ayda 55 lira koymaz bize..boşveeerrr...her ay bi ayakkabı almayıverirsin olur biterEn güzel topiğin en güzel çıtır hatunları GÜNAYDINNNN hepınıze
Bu perşembe hepımıze yenılık güzellik ve şekerlikler getirsin...
Dün eve gene yuruyerek gıttım cok eglencelı oluyor wallaKızlar kararımı verdım bugun dıyetısyenden randevumu alıp gıdıyorum.Yengemın arkadası emzırdıgı ıcın katı bı dıyet vermemıs o halde kız 2 ayda 14 kılo vermıs .Sana daha sert bı dıyet uygulayabılır daha fazlada kılo verebılırsın dıor bıde hıc spor yapmamıs kendısı ben sporuda dahıl edersem daha verımlı olur emınım.Ama çok ıstemen ve kararlı olman gerekıyor dedı.1 muayne 2 kontrol 55 tl ymıs 15 gunde bır kontrole cagırıyormus.Buda 1.5 ayda bır 55 lıra demek Şimdiye kadar bu ıslere oyle cok para harcadım kı bunuda denemek ıstıyorum acıkcası buseferde olmazsa zaten ben bıtmısım demektır yanı...
Neyse bakalım ogleden sonra yazarım sıze gelısmelerı.
kız afferin sanaGünaydın canlar napıyonuzzz
ben dün gece otururken canım sıkıldı kalktım kıymalı börek yaptımmm :):)
ama yemedim bu sabah hem eşim işe giderken yer diye düşündüm hemde ben kahvaltıda yerim diye yaptım
şimdi çayla börek yedim miss gibi olmuş ellerime sağlık
böreği yağsız yaptım soda ve süt ilee
akşama dogru kuaföre gitcem
saçıma bakım yaptırcam
kaş filan aldırcam kafama göre belki kestiririmde azcık uclarından
buarad kızlar atamam olmuş (aramadılar kayınpeder öğrenmiş aradı)
ilçeye
yanı başımda 10 dakikalık 2 adliye varken 40 dakikalık yol(
çok üzüldüm ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?