- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.221
Gynaydin canim biz anca bebeler buyuyunce uyuyacaz belli olduGunaydın kızlar benım kızın uyanma saati yıne sasmadım masallah
Gunaydin canimGünaydın hayırlı sabahlar kızlar .
Niye canim alerjiden dolayimiGünaydin herkeseberbat basladim güne ins siz iyi baslamissinizdir
Canım ben alacağım zaman internette çok olumsuz yorum vardı ama kardeşim kullaniyodu çok memnundu. Satış görevlisine sordum neden herkes şikayetçi diye. Önceki seriler gerçekten çok problemliydi dedi. Şimdi hem üretici hem de malzeme değişti eskisi gibi şikayet yok dedi bende öyle aldım. 2 sene oldu çizilme yok ama ben tahta ya da silikonla kullanıyorum.
Deterjan kokusu için de bişey soylemiycem çünkü ben bilinen deterjanlar dan değil doğal deterjan kullanıyorum onlarda parfüm olmuyo zaten. O yüzden hiç koku almadım tencerelerden. Yapismazligi da çok iyi, yıkaması da çok rahat oluyo kalıntı olmadığı için.
Gidip mutlaka incele bence canım. Benimki baya kalın biogranit woodstone serisi olarak geçiyor. Daha inceleri falan da var onlara hiç bakma.
Kuzu bence sen eşine çok anlayışlı davraniyosundur ondan iş yapmiyodur adam. Ben bildiğin olay çıkarıyorum ikimiz de evdeyiz niye ben iş yapıyorum diye. Tüm evi beraber temizliyoruz, sofrayi kurup kaldirmada bulasikta da yardım ediyor. Ama ben biraz rahat bıraksam hemen salar
Yaaa hangi takimmiş o merak ettim
esinmi karar veriyo esyalarin yeriniaklima bizim.komsu geldi
bebek gormeye giderken goturulecek hediyeleri adam kendi secip hazirlar
bende ciceklerimi ektim balkona yerlestirdim.saksilari.biraz buyusunler resim aticam buraya
insaat isinde calisiyo canim..bide ev yaptiriyoruz kendi isine gitmedigi zaman yaptirdigimiz eve gidiyo orda calisiyo bos zamanlarindada.
bende nefret ediyorum.kil tuy sac temizlemekten..
aa bunu bilmiyodum abla ..kizima demir ilaci cok verdim.disleride curudu ust 2 disi..1 sene oldu duseli ama hala cikmadi disleri geri..7 yasina kadar cikmamasi normal dediler ama bu karantinadan sonra dr a goturmeyi dusunuyodum tekrar
Evet en son açlığa karar verdik aynen. bal bir yaşından sonra serbest. ama yine de tatlı ya çok sık kullanmıyorum. muzlu süt denemeye karar verdim bir de tahillar var sütte hemen eriyen bebekler için onları deneyim artık. gece beslenmesi ileriki yaşlarda yeme bozukluğuna yol açabiliyormuş da ama napalım artık çocuğu da aç bırakamam sonuçta.
Aynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebiliriz
Yarin et günü icin hayal kuruyorum
Ne yiyecegime karar veremedim
Ekmeksiz koftemi yapsam
firina tüm tavukmu atsam
Yada tavada tavuk göğsü
Hangisi tuzsuz daha lezzetli olur ki
Esinin fikri supermiss.
Canim ibre yanlis yone gidiyor. Ne guzel verdin o kilolari geri geliyirlar dikkaat aman.
Vermek ne kadar zor biliyorsun.
Cumaya telafi edersin sen hadi bugun dikat etmeye basla
Gunaydın kızlar benım kızın uyanma saati yıne sasmadım masallah
Günaydınlarrr...çok şükür eksi başladım
cuma: 66.0
pazartesi: 65.6
65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
Gunaydın kaptanim, uykusuzluk benide cok etkiler. Ama yazmalisin olmaz oyle hep kacak oynamaya calisiyorsunGünaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
gunaydın canım iyi yapmıssın belki iyi gelir sanaGunaydın kızlar 12 sayfa nasil birikir ya birazdn gecms yapicam insallah. 2 gun deli gbi yiyince haliyle artidaym baya
Cuma:71.3kg
Bugun;72.4kg
Fark +1. 1 kg
Esime dedm tartiyi sakla durmadan tartiliyorm bana kotu geliyor baklm ise yariycakmi. Oda dedi tarti zor olur pilini sakliym mantkli geldi
gunaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar kızlar .
gunaydın canım o zamanda okul derdimiz baslar ancak yaslılıkta gorunuyorGynaydin canim biz anca bebeler buyuyunce uyuyacaz belli oldu
gunaydın canım Insallah toparlarsın hafif tutGünaydın kizlarrBenim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
gunaydın canım insallah devamı guzel gelırGünaydin herkeseberbat basladim güne ins siz iyi baslamissinizdir
Gunaydin canım superGünaydınlarrr...çok şükür eksi başladım
Sana yetişmedim merak etmeGunaydın kaptanim, uykusuzluk benide cok etkiler. Ama yazmalisin olmaz oyle hep kacak oynamaya calisiyorsun
kulaklarina bisey tikamiyorsalar imkansiz rahatsiz olmamalariBu alt komsuyu karantina sonunda bogabılırım sabahlara kadar online oyun oynuyor sanırım sureklı bir konusma halinde hayır ben burda rahatsız oluyorken ev halkı nasıl olmuyor
canim ne zaman Dur diceksin bu duruma? Hadi bugun herseye yeniden basla sifir kacamakla cumaya güzel Sonuc alacaksinGunaydın kızlar 12 sayfa nasil birikir ya birazdn gecms yapicam insallah. 2 gun deli gbi yiyince haliyle artidaym baya
Cuma:71.3kg
Bugun;72.4kg
Fark +1. 1 kg
Esime dedm tartiyi sakla durmadan tartiliyorm bana kotu geliyor baklm ise yariycakmi. Oda dedi tarti zor olur pilini sakliym mantkli geldi
bizde öyle canim cocuklari birakacak kimse yok bu durumda, ya esim ya Ben gididorum.. keske mucize olsada bitti deselergecmis olsun canim.
Sorma ya bi gitse su illet artik bende iyice bunalmaya basladim. Haftasonu esimle markete gittik ayy eski gunlerdeki gibi diyip dalga geciyoruz
Virus ciktigindan beri alisverisi kendi yapip geliyordu hafta sonlari
Gunaydın kızlar benım kızın uyanma saati yıne sasmadım masallah
cumaya ins eksi gelicek canimGünaydın kizlarrBenim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
evet canim daha kötü oldu..Niye canim alerjiden dolayimi
Benimde pek iyi basladigin soylenemez kafam catliyor agridan
Cok güzel Canim devami gelsin insGünaydınlarrr...çok şükür eksi başladım
Böyle olumsuz düşünmeyin canım, göreceğiz İnşaallahKuzum birde su yonden bak anneni balkonda da olsa gorebılıyorsun benım annemle aramda 400 km yol var bir daha gorebılecekmıyız birbirimizi mechul
senin hedef kilon 65 miş. ama çok az kalmış maşallah. hadi olacak inş. sen de emziriyor musun bebeğin kaç aylıkGunaydin cnm masallah ne guzell bende bi 65 olsam rahatliycam
Evde yaz ve kış düzenim farklı canım, biliyor değiştireceğimizi, onun için bir an evvel yapalım diyor.esinmi karar veriyo esyalarin yeriniaklima bizim.komsu geldi
bebek gormeye giderken goturulecek hediyeleri adam kendi secip hazirlar
ikinci nedeni aşırı merak ettimSana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1
Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?