Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklisin cnm ben zorlamiyorumki hic anca soyluyorum onuda yapmak isterse yapiyor zaten. Bana cocuga baksa ben yapsam da raziym ya ama onada cocuga bakmak zor geliyor. Gene merhametinden yardm etmeye calisir sagolsn :)

Inşaatda gene mesafe oluyodur cnm fazla korkmaniza gerek yok enazindan

Ben nedense 2 yas saniyordm :)
Muzada dikkat et cnm kabizlik yasiyorsaniz vs. Gece beslenmesi bebeklerde illaki oluyor emzirmede o şekilde ona bakarsan. Ama uyumadan bi yarimsaat 1 saat oncede verebillrsn rahatsiz ederse cnku inek sutu agir gelebillir gece daha minik oldugu icin

Tabikide tavuk abla tusuz kofte hic gitmez bence. Ne guzel eksiler yagiyor ya bende istiyorm resmen kisir donguye girdim 2 kg verip 6lari goremedim ya

Esinin fikri supermiss.

Canim ibre yanlis yone gidiyor. Ne guzel verdin o kilolari geri geliyirlar dikkaat aman.
Vermek ne kadar zor biliyorsun.
Cumaya telafi edersin sen hadi bugun dikat etmeye basla

Basladm cnm bugun inşallah cumaya hem artiyi atip hemde eksi gelicem :)

Gunaydın kızlar benım kızın uyanma saati yıne sasmadım masallah

Kız 9bucuk uyaniyors daha ne istiyorsn bizde keske okadar uyusak ayda 1-2 anca oluyor

Günaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
Gunaydın kaptanim, uykusuzluk benide cok etkiler. Ama yazmalisin olmaz oyle hep kacak oynamaya calisiyorsun

gunaydın canım iyi yapmıssın belki iyi gelir sana
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar .
gunaydın canım
Gynaydin canim biz anca bebeler buyuyunce uyuyacaz belli oldu
gunaydın canım o zamanda okul derdimiz baslar ancak yaslılıkta gorunuyor
Günaydın kizlarr Benim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
gunaydın canım Insallah toparlarsın hafif tut
Günaydin herkese berbat basladim güne ins siz iyi baslamissinizdir
gunaydın canım insallah devamı guzel gelır
Günaydınlarrr...çok şükür eksi başladım

cuma: 66.0
pazartesi: 65.6

65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
Gunaydin canım super

Gunaydın kaptanim, uykusuzluk benide cok etkiler. Ama yazmalisin olmaz oyle hep kacak oynamaya calisiyorsun
Sana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1

Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem

Bu alt komsuyu karantina sonunda bogabılırım sabahlara kadar online oyun oynuyor sanırım sureklı bir konusma halinde hayır ben burda rahatsız oluyorken ev halkı nasıl olmuyor
kulaklarina bisey tikamiyorsalar imkansiz rahatsiz olmamalari Benim esimde oynar öyle seslide degil Cok Ama rahatsiz olurum Ben cemkiririm Hemen
canim ne zaman Dur diceksin bu duruma? Hadi bugun herseye yeniden basla sifir kacamakla cumaya güzel Sonuc alacaksin
gecmis olsun canim.
Sorma ya bi gitse su illet artik bende iyice bunalmaya basladim. Haftasonu esimle markete gittik ayy eski gunlerdeki gibi diyip dalga geciyoruz
Virus ciktigindan beri alisverisi kendi yapip geliyordu hafta sonlari
bizde öyle canim cocuklari birakacak kimse yok bu durumda, ya esim ya Ben gididorum.. keske mucize olsada bitti deseler
Gunaydın kızlar benım kızın uyanma saati yıne sasmadım masallah
yine erken degil canim iyi
Günaydın kizlarr Benim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
cumaya ins eksi gelicek canim
Niye canim alerjiden dolayimi

Benimde pek iyi basladigin soylenemez kafam catliyor agridan
evet canim daha kötü oldu..
Senin Neden basin agriyor? Gecmis olsun
Günaydınlarrr...çok şükür eksi başladım

cuma: 66.0
pazartesi: 65.6

65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
Cok güzel Canim devami gelsin ins

esinmi karar veriyo esyalarin yeriniaklima bizim.komsu geldi
bebek gormeye giderken goturulecek hediyeleri adam kendi secip hazirlar
Evde yaz ve kış düzenim farklı canım, biliyor değiştireceğimizi, onun için bir an evvel yapalım diyor.
Evde tüm kararlar bana ait, uygulama sadece ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…