Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listede kötü birşey var demedim, emzirdiğini için bişey demiyorum dedim. Normal olarak ekmek fazla corba fazla diyebilirdim ama emziriyorsun!
Bebeği çok küçük.
Metabolizma da hızlıdır yeni doğum yaptığı için.
Bizlerden biraz daha farklı beslenebilir

kgk ne oluyo abla.diger konusmalarinizdada gordum soracaktim.bide cok az yiyosun masalalh iyi dayaniyosun:)
Kurşun geçirmez kahve =Kgk
Hindistan cevizi yağı+terayağı+tarçın +kahve ile yapıyorum canım.
Yağlı olduğu için tok tutuyor.

Sana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1

Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
O zaman telafisi kolay olur kaptanim. Bende sanırım çarşamba perşembe çok az tedim haftasonu da normale dönünce artı oldu. Başka açıklama bulamiyorum. Biraz akşam porsiyonlarim da fazla olmuş olabilir.

aslında sabah kendimi tutamadım yarım poğaça yiyince bir de üatüne peynir yumurta falan yemeyim dedim o yüzden o şekil bıraktım kahvaltıyı.
Sabahleyin aç karnına mutfağa girdiğinde hazır olan bir şeyi yeme ihtimali çok yüksek canım.
O nedenle akşam yatmadan önce komidinin üzerinde su bulundur ve kalktıktan hemen sonra iç...
Ve akşamadan sabahleyin ne yiyeceğinin kararını vermiş olursan daha dirayetli olursun

bende memnunum fırsata cevırdık bu durumu karantina sonrası hepimiz fıstık gibi olucaz
Kesinlikle öyle.
Herkes karantinada ekmekler, pastalar börekler yaparken biz diyet ve spor yapıyoruz.
Tabi ki karşılığını en güzel şekilde alacağız İnşallah.

Hoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahha
Pazartesi tartısı önemli değil canım,
Perşembe akşamı dikkat et yeter.
Suyunu iç, bebeğinin sütü azalmasın

kesinlikle çok doğru

Günaydın kizlarr Benim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
cumaya eksiyr gecersin canim
Günaydınlarrr...çok şükür eksi başladım

cuma: 66.0
pazartesi: 65.6

65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
tebrikler canim
Günaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
niye uyumadin kaptanin
Sana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1

Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
baya varmis ama cumaya eksi olacagina eminim
sagol canim anlamadimki gizlerim falan yere dusecek sanki o derece agriyor

Bugün evde çok iş var
Ve ben bile bile oturdum
Salon ve yatak odasının halılarını halı yıkama makinasıyla yıkayıp kaldıracağız
yazin hali kullanmiyormusunuz canim. Kolay gelsin
Bildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse

76.9 kılom
Gayet iyi canim savit olman

Kız 9bucuk uyaniyors daha ne istiyorsn bizde keske okadar uyusak ayda 1-2 anca oluyor
kuzum 2 yasına geldı artık uykusu deliksiz olması lazım biz hala kırklı bebek gibi sureklı uyanıyoruz birde gece 1 ğ buluyor uyuması
Cocuk tam uyumusdu su ısmarlamistm zil caldı uyandi ya resmen 10dkdir salliyorm simdide ama Uyuycagi zaten en fazla yarimsaat. Gelde delirme
en sınır oldugum durum sanki Baska zamann yokmus gibi cocuk uyudugu zamana denk gelır
Günaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
bende cok uykusuzum ama senın kadar degıl sanırım
kulaklarina bisey tikamiyorsalar imkansiz rahatsiz olmamalari Benim esimde oynar öyle seslide degil Cok Ama rahatsiz olurum Ben cemkiririm Hemen
o zaman iyi katlanıyorlar valla ben burda ustunde tepınesım geliyor
Böyle olumsuz düşünmeyin canım, göreceğiz İnşaallah
Insallah canım
Kesinlikle öyle.
Herkes karantinada ekmekler, pastalar börekler yaparken biz diyet ve spor yapıyoruz.
Tabi ki karşılığını en güzel şekilde alacağız İnşallah.
kesinlikle canım karantina oncesi karantina sonrası diye ikiye ayrılıyor hayatlarımız
Bugün evde çok iş var
Ve ben bile bile oturdum
Salon ve yatak odasının halılarını halı yıkama makinasıyla yıkayıp kaldıracağız
Bende cocukların kahvaltısını verdım evı toplamakla baslıcam

Sağol canım
Yazın yere birşey serilmez bizde.
Nisan sonu halılar kalkar, Kasım başı serilir.
Halisiz temizlik mi daha kolay yoksa halilimi .
Ben hali yokken evi bombos gibi hissediyorim belkide oyle alistigimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…