- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.241
Bebeği çok küçük.Listede kötü birşey var demedim, emzirdiğini için bişey demiyorum dedim. Normal olarak ekmek fazla corba fazla diyebilirdim ama emziriyorsun!
Kurşun geçirmez kahve =Kgkkgk ne oluyo abla.diger konusmalarinizdada gordum soracaktim.bide cok az yiyosun masalalh iyi dayaniyosun:)
Normalde koşturmacadan spor yapmaya ne halim ne de vaktim kalıyordu...Sen baya düzen oturtun canım sana çok iyi geldi
O zaman telafisi kolay olur kaptanim. Bende sanırım çarşamba perşembe çok az tedim haftasonu da normale dönünce artı oldu. Başka açıklama bulamiyorum. Biraz akşam porsiyonlarim da fazla olmuş olabilir.Sana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1
Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
Sabahleyin aç karnına mutfağa girdiğinde hazır olan bir şeyi yeme ihtimali çok yüksek canım.aslında sabah kendimi tutamadım yarım poğaça yiyince bir de üatüne peynir yumurta falan yemeyim dedim o yüzden o şekil bıraktım kahvaltıyı.
Uyumuyordum ama yazacak gücüm yoktuAç gece kuşu geldiiiiii hanimmmmmm
Ne habersiniz
Ben eşimin evde olmasından memnunumBende niran gibi bu durumdan hic sikayetci degilim
Bide eşim işe baslasa değme keyfime
Kesinlikle öyle.bende memnunum fırsata cevırdık bu durumu karantina sonrası hepimiz fıstık gibi olucaz
Bugün evde çok iş varbu gece uykusuzlar çok sabah kendime sayacam ondan emınımde
Pazartesi tartısı önemli değil canım,Hoşgeldin abla bebeği uyuttum diğer kızımı uyutma derdne düştüm ya çok susadım yarın tartı günü diye içemiyorum hahha
kesinlikle çok doğruSabahleyin aç karnına mutfağa girdiğinde hazır olan bir şeyi yeme ihtimali çok yüksek canım.
O nedenle akşam yatmadan önce komidinin üzerinde su bulundur ve kalktıktan hemen sonra iç...
Ve akşamadan sabahleyin ne yiyeceğinin kararını vermiş olursan daha dirayetli olursun
cumaya eksiyr gecersin canimGünaydın kizlarrBenim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
tebrikler canimGünaydınlarrr...çok şükür eksi başladım
cuma: 66.0
pazartesi: 65.6
65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
niye uyumadin kaptaninGünaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
baya varmis ama cumaya eksi olacagina eminimSana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1
Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
sagol canim anlamadimki gizlerim falan yere dusecek sanki o derece agriyorkulaklarina bisey tikamiyorsalar imkansiz rahatsiz olmamalariBenim esimde oynar öyle seslide degil Cok Ama rahatsiz olurum Ben cemkiririm Hemen
canim ne zaman Dur diceksin bu duruma? Hadi bugun herseye yeniden basla sifir kacamakla cumaya güzel Sonuc alacaksin
bizde öyle canim cocuklari birakacak kimse yok bu durumda, ya esim ya Ben gididorum.. keske mucize olsada bitti deseler
yine erken degil canim iyi
cumaya ins eksi gelicek canim
evet canim daha kötü oldu..
Senin Neden basin agriyor? Gecmis olsun
Cok güzel Canim devami gelsin ins
Akşam yatarken de tartım aynıydı, onun için bunun gerçek bir artı olduğunu düşünmüyorum canımbaya varmis ama cumaya eksi olacagina eminim
yazin hali kullanmiyormusunuz canim. Kolay gelsinBugün evde çok iş var
Ve ben bile bile oturdum
Salon ve yatak odasının halılarını halı yıkama makinasıyla yıkayıp kaldıracağız
Gayet iyi canim savit olmanBildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse
76.9 kılom
Bir sebep yok canım.niye uyumadin kaptanin
Sağol canımyazin hali kullanmiyormusunuz canim. Kolay gelsin
kuzum 2 yasına geldı artık uykusu deliksiz olması lazım biz hala kırklı bebek gibi sureklı uyanıyoruz birde gece 1 ğ buluyor uyumasıKız 9bucuk uyaniyors daha ne istiyorsn bizde keske okadar uyusak ayda 1-2 anca oluyor
en sınır oldugum durum sanki Baska zamann yokmus gibi cocuk uyudugu zamana denk gelırCocuk tam uyumusdu su ısmarlamistm zil caldı uyandi yaresmen 10dkdir salliyorm simdide ama Uyuycagi zaten en fazla yarimsaat. Gelde delirme
bende cok uykusuzum ama senın kadar degıl sanırımGünaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
o zaman iyi katlanıyorlar valla ben burda ustunde tepınesım geliyorkulaklarina bisey tikamiyorsalar imkansiz rahatsiz olmamalariBenim esimde oynar öyle seslide degil Cok Ama rahatsiz olurum Ben cemkiririm Hemen
Insallah canımBöyle olumsuz düşünmeyin canım, göreceğiz İnşaallah
kesinlikle canım karantina oncesi karantina sonrası diye ikiye ayrılıyor hayatlarımızKesinlikle öyle.
Herkes karantinada ekmekler, pastalar börekler yaparken biz diyet ve spor yapıyoruz.
Tabi ki karşılığını en güzel şekilde alacağız İnşallah.
Bende cocukların kahvaltısını verdım evı toplamakla baslıcamBugün evde çok iş var
Ve ben bile bile oturdum
Salon ve yatak odasının halılarını halı yıkama makinasıyla yıkayıp kaldıracağız
Halisiz temizlik mi daha kolay yoksa halilimi .Sağol canım
Yazın yere birşey serilmez bizde.
Nisan sonu halılar kalkar, Kasım başı serilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?