Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok enteresan ya araştıracağım biraz
desene dun sac kesme gunuymus beylerin
Ay sorma neyse epey kısa kesti karantina bitene kadar anca uzar
Evde buram buram sucuk kokuyor. Canım böyle domatesli biberli sucuk ekmek istedi. Anneme diyorum çok vicdansızsınız
Sahurlar da yaklaşıyor bol bol duyacaksın o kokuları ah bacım ahhh
Yakında tımarhanelik olmazsak iyidir anami özledim ya balkondan, görüntülü konuşmaktan gına geldi, ne güzel oturur kahvelerimizi icerdik
Balkondan da olsa görebiliyorsun ne mutlu sana benim annemlerle aramda 300 km var nerdeyse
Kuzum birde su yonden bak anneni balkonda da olsa gorebılıyorsun benım annemle aramda 400 km yol var bir daha gorebılecekmıyız birbirimizi mechul
Ya Merve sen nerdesin annenler nerde ?
ayy ne güzel çabuk büyüsün çiçeklerin de bizde görelim
balkonlarına çiçek ekip yaşam alanı haline getirip güzelleştiren insanları seviyorum yaaa:)
Ay abla ben de çok severim çiçekleri malum burası Erzurum balkonda anca yapay çiçek Yaşar çünkü Gündüzle gece sıcaklığı çok farklı (sert karasal) aklıma ne geldi ben 13 Aralık doğumluyum ilk evlendiğimiz yıl eşim orkide almış bana 12 Aralık iş çıkışı 13 Aralık 00:00 kutlayacak sözde ben görmeyeyim diye arabada bırakmış ben 11 gibi uyudum gitmiş pastayı çiçeği vs almış gelmiş 12 olunca beni uyandırdı çiçek donmuş çözülmüş suları yere damlıyor tabi ki yılmadım kökleri sağlamdı tekrar yeşerdi
E) Hiç biri

3 beyaz arasında tek vazgeçemeyeceğim beyaz
Günaydın kizlarr Benim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
Ya dikkat et Ela Cuma’ya toparlamış olursun inşallah
Günaydin herkese berbat basladim güne ins siz iyi baslamissinizdir
Alerji yüzünden mi canım ?

Sağol canım
Yazın yere birşey serilmez bizde.
Nisan sonu halılar kalkar, Kasım başı serilir.
Neden canım ? Herhangi bir sebebi var mı ben de Hatlce gibi halısız evi boş hissediyorum
kuzum 2 yasına geldı artık uykusu deliksiz olması lazım biz hala kırklı bebek gibi sureklı uyanıyoruz birde gece 1 ğ buluyor uyuması
Bizimki de aynı doğduğundan beri uyku problemimiz hep var malesef tabi eskiye göre çok iyi durumdayız

Cocuk tam uyumusdu su ısmarlamistm zil caldı uyandi ya resmen 10dkdir salliyorm simdide ama Uyuycagi zaten en fazla yarimsaat. Gelde delirme
allah kolaylik versin canim
Günaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
Sana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1

Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
ins cumaya hal olur canim uyumamissinda dedigin gibi gercek kilon degildir
Bildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse

76.9 kılom
sabit olmakta artidan iyidir canim
Cuma 66.6
Pazartesi 67.0
Verdigim 400 gr geri gelmis saka gibi
İns bu hafta iyi olacak
Ins cumaya halledersin canim
allah kolaylik versin o soguklarda, esinde güzel düsünmüs
Alerji yüzünden mi canım ?
Evet canim, ramazanda basliyor güzel oldu artik iyi cekerim

Olmamış
Farkındasın zaten.
Bu menüyü telafi etmek için yarın 500 ip atlarsan güzel olur
yorumu görünce 100 tane atladım bile tamamdır
Yakında tımarhanelik olmazsak iyidir anami özledim ya balkondan, görüntülü konuşmaktan gına geldi, ne güzel oturur kahvelerimizi icerdik
ay kız balkondan görüyorsun daha ne istiyorsun ben aynı şehirde olsam daha ne isterim
inşallah canım
aynen canım malesef
ay nasıl güldüm Allah da seni güldürsün
inşallah canım

Son düzenleme:
ayy ne güzel çabuk büyüsün çiçeklerin de bizde görelim
balkonlarına çiçek ekip yaşam alanı haline getirip güzelleştiren insanları seviyorum yaaa:)
her sene erkenden dolduruyodum cicekle .bu sene dikmiycektim tr ye gidecez diye o da yatti.simdi dikiyorum yeniden:)
bence firinda bol baharatli tavuk yap abla.hem tavuk kendi yaginida birakiyo guzel olur.
benimkiler evde olunca iki de bir tepemdeler su içmeye bile utanıyorum zaten, ben de oruçlu gibi olurum bu sene perşembeye kadar içelim gitsin
abla ilaci soracaktim sana.troid ilacini nasil kullaniyosun ramazanda.sahurdami iciyosun yoksa iftardami
ben iftarda icip yarim saat bekledikten sonra iftarili yapiyim diyorum.ama herkes yerken dayanabilirmiyim bilmiyorum
cok mantikli ama cok guldum
Cocuk tam uyumusdu su ısmarlamistm zil caldı uyandi ya resmen 10dkdir salliyorm simdide ama Uyuycagi zaten en fazla yarimsaat. Gelde delirme
tuh kotu olmus.zilin sesi kisilmiyomu biraz kissan.
Evde yaz ve kış düzenim farklı canım, biliyor değiştireceğimizi, onun için bir an evvel yapalım diyor.
Evde tüm kararlar bana ait, uygulama sadece ona
anladim abla:)ozaman gorevini iyi biliyo desene
Kurşun geçirmez kahve =Kgk
Hindistan cevizi yağı+terayağı+tarçın +kahve ile yapıyorum canım.
Yağlı olduğu için tok tutuyor.
hepsinin ayri ayri yapildigini biliyodumda birlikte yapildigini bilmiyodum:)
Halisiz temizlik mi daha kolay yoksa halilimi .
Ben hali yokken evi bombos gibi hissediyorim belkide oyle alistigimiz icin
bende pek sevmiyorum.sadece salonda hali ve odalarda kucuk yolluk seviyorum.koridora sermiyorum.daha pratik kolay oluyo temizligi

Gecen Cuma : 54.9 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : +500 gr

normal karsiliyorum baya Hamur isi tükettim haftasonu
halledersin canim cumaya
100gr artidab bisey olmaz halledersin canim

Cuma 66.6
Pazartesi 67.0
Verdigim 400 gr geri gelmis saka gibi
İns bu hafta iyi olacak
sen onu geri gonderır sın canım
4 'de yatıp 6 'da kalktım.
Tartım da sabah 6 tartısı.
cok normal o zaman canım
Ay sorma neyse epey kısa kesti karantina bitene kadar anca uzar
bizimki de oyle 3 e vurdu sanırsın askere gidiyor
Ya Merve sen nerdesin annenler nerde ?
ben İstanbuldayım canım annemler kutahyadalar bizim aile sehırlere dagılmıs durumda bayramdan bayrama toplasırız oda esim kendi tarafına gıtmezde bizim oraya gıdersek
Sesli güldüm
Bende hayatımı birkaç dönüm noktasına ayırmıştım.
Yeni dönüm noktam da karantina idi.

Bizimki de aynı doğduğundan beri uyku problemimiz hep var malesef tabi eskiye göre çok iyi durumdayız
buyuk kızımda cok rahattım Insallah duzelır
sabit olmakta artidan iyidir canim
insallah canım hedef 75 ıdı ama biraz zor gibi
Gecen Cuma : 54.9 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : +500 gr

normal karsiliyorum baya Hamur isi tükettim haftasonu
sen halledersın
Suan bana yeniliyorsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…