- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.261
4 'de yatıp 6 'da kalktım.bende cok uykusuzum ama senın kadar degıl sanırım
Çok enteresan ya araştıracağım birazeşin aç karnına bal yemeye başlarsa bir süre sonra yemeklere azıcık kimyon katmaya başla midesini güçlendirir hemen değil ama şöyle 20 gün 1 ay sonrası
kız ağzından çıkanı kulağın duysuuun belki yarına eksi gelecektin ne diye bilinç altına çalış yarına artı getir diye emir veriyorsun
soru sorma yöntemi diye bir şey var ve çok etkilidir bilinç altını şaşırtıp sorunun cevabını bulmak için çalıştırır misal
nasıl böyle kolayca zayıflayabiliyorum … dediğin de bilinç altın bedeninin kolayca zayıflatmak için gerekli çalışmayı yapmasını sağlar
yani doğru soruyu sor gerisini düşünme odak noktanı değiştir seni diyeceğin bakalım ne kadar artı gelecek değil ne kadar eksi gelecek demen lazım :)
instagram da yeni bir yeri takip etmeye başladım sayıların enerjisini kullanıyorlar
kilo vermek için :48 124 12
bunu mavi bir şişeye kağıda yazıp yapıştırıp sayıları tek tek 11 kere söyleyip aktifleştirebilir yada bedenin de bir yere yazabilirsiniz diyordu silinirse tekrar yazın diyordu koluma yazdım :))
Ay sorma neyse epey kısa kesti karantina bitene kadar anca uzardesene dun sac kesme gunuymus beylerin
Sahurlar da yaklaşıyor bol bol duyacaksın o kokuları ah bacım ahhhEvde buram buram sucuk kokuyor. Canım böyle domatesli biberli sucuk ekmek istedi. Anneme diyorum çok vicdansızsınız
Balkondan da olsa görebiliyorsun ne mutlu sana benim annemlerle aramda 300 km var nerdeyseYakında tımarhanelik olmazsak iyidir anami özledim ya balkondan, görüntülü konuşmaktan gına geldi, ne güzel oturur kahvelerimizi icerdik
Ya Merve sen nerdesin annenler nerde ?Kuzum birde su yonden bak anneni balkonda da olsa gorebılıyorsun benım annemle aramda 400 km yol var bir daha gorebılecekmıyız birbirimizi mechul
Ay abla ben de çok severim çiçekleri malum burası Erzurum balkonda anca yapay çiçek Yaşarayy ne güzel çabuk büyüsün çiçeklerin de bizde görelim
balkonlarına çiçek ekip yaşam alanı haline getirip güzelleştiren insanları seviyorum yaaa:)
E) Hiç biriAynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebiliriz
Yarin et günü icin hayal kuruyorum
Ne yiyecegime karar veremedim
Ekmeksiz koftemi yapsam
firina tüm tavukmu atsam
Yada tavada tavuk göğsü
Hangisi tuzsuz daha lezzetli olur ki
Ya dikkat et Ela Cuma’ya toparlamış olursun inşallahGünaydın kizlarrBenim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
Alerji yüzünden mi canım ?Günaydin herkeseberbat basladim güne ins siz iyi baslamissinizdir
Sesli güldümkesinlikle canım karantina oncesi karantina sonrası diye ikiye ayrılıyor hayatlarımız
Neden canım ? Herhangi bir sebebi var mı ben de Hatlce gibi halısız evi boş hissediyorumSağol canım
Yazın yere birşey serilmez bizde.
Nisan sonu halılar kalkar, Kasım başı serilir.
Bizimki de aynıkuzum 2 yasına geldı artık uykusu deliksiz olması lazım biz hala kırklı bebek gibi sureklı uyanıyoruz birde gece 1 ğ buluyor uyuması
allah kolaylik versin canimCocuk tam uyumusdu su ısmarlamistm zil caldı uyandi yaresmen 10dkdir salliyorm simdide ama Uyuycagi zaten en fazla yarimsaat. Gelde delirme
Günaydın Kızlar
Uykusuz geçen bir gecenin ardından artı geleceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
En iyisi yazmayayım, yoksa dudağınız uçuklar şaşkınlıktan
ins cumaya hal olur canim uyumamissinda dedigin gibi gercek kilon degildirSana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1
Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
sabit olmakta artidan iyidir canimBildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse
76.9 kılom
Ins cumaya halledersin canimCuma 66.6
Pazartesi 67.0
Verdigim 400 gr geri gelmis saka gibi
İns bu hafta iyi olacak
allah kolaylik versin o soguklarda, esinde güzel düsünmüsy abla ben de çok severim çiçekleri malum burası Erzurum balkonda anca yapay çiçek Yaşarçünkü Gündüzle gece sıcaklığı çok farklı (sert karasal) aklıma ne geldi ben 13 Aralık doğumluyum ilk evlendiğimiz yıl eşim orkide almış bana 12 Aralık iş çıkışı 13 Aralık 00:00 kutlayacak sözde ben görmeyeyim diye arabada bırakmış ben 11 gibi uyudum gitmiş pastayı çiçeği vs almış gelmiş 12 olunca beni uyandırdı çiçek donmuş çözülmüş suları yere damlıyor tabi ki yılmadım kökleri sağlamdı tekrar yeşerdi
Evet canim, ramazanda basliyor güzel oldu artik iyi cekerimAlerji yüzünden mi canım ?
yorumu görünce 100 tane atladım bile tamamdırOlmamış
Farkındasın zaten.
Bu menüyü telafi etmek için yarın 500 ip atlarsan güzel olur
ay kız balkondan görüyorsun daha ne istiyorsun ben aynı şehirde olsam daha ne isterimYakında tımarhanelik olmazsak iyidir anami özledim ya balkondan, görüntülü konuşmaktan gına geldi, ne güzel oturur kahvelerimizi icerdik
inşallah canımhem kahvaltıdaki hem öğledeyim popacalat olmamış canım, güzel bi kahvaltı olsaymış keşkr daha doyurucu olurdu.
Spor yapmıyormusum canım? Yavrunda küçük öğle uykusu yapıyordur o ara bi Leslie ne iyi gelir
Su miktarı ne kadar ?
yeni doğum yaptın emziriyorsun o yüzden bişey demiyim
Spor için dikişim var demişsin inş tez zamanda iyileşir yaparsın canım.
Su miktarı çok az arttırmalısın
patates varmış zaten canım ekmek kahvaltıda fazla olmuş bence
güzel olmuş, sporunda maşallahı var
Su miktarı nedir
ne diyim canım olmamış sende biliyorsun inşallah daha olmicak böylehedefe az kaldı emekler boşa gitmesin canım
maşallah sporunatek öğün inş rahattır acıkma oldumu?
Maşallah
aynen canım malesefsabah pogca yerine normal kahvalti yapsaydin keske.oglenki pogca yerine 1 2 dilim ekmek olabilirmis bence
suyu 2 .5 lt en az icmen lazim bence hem kilon fazla oldugu icin hemde sutun daha fazla olsun diye.bence suyu arttirabildigin kadar arttir
kgk ne oluyo abla.diger konusmalarinizdada gordum soracaktim.bide cok az yiyosun masalalh iyi dayaniyosun:)
bitter ha neyse ama halley olmamis
senin menunde cok az geldi gozume :)
ay nasıl güldüm Allah da seni güldürsünGunaydın kızlar 12 sayfa nasil birikir ya birazdn gecms yapicam insallah. 2 gun deli gbi yiyince haliyle artidaym baya
Cuma:71.3kg
Bugun;72.4kg
Fark +1. 1 kg
Esime dedm tartiyi sakla durmadan tartiliyorm bana kotu geliyor baklm ise yariycakmi. Oda dedi tarti zor olur pilini sakliym mantkli geldi
inşallah canımpogacalar olmasa guzelmis canim afiyet olsun
guzel afiyet olsun
guzel olmus bence sabah iki degilde 1 dlm ekmek olsa dahada iyi olurdu
yesil fasulyeyi daha cok yiyebilirdin canim afiyet olsun
kizlarda sormus kim diye bide ben soruyum
bitterler halleyler havada ucusmuslar. Olmamis canim bugun telafi edersin ins
cok az olmus canim afiyet olsun
gecmis olsun canim.
Sorma ya bi gitse su illet artik bende iyice bunalmaya basladim. Haftasonu esimle markete gittik ayy eski gunlerdeki gibi diyip dalga geciyoruz
Virus ciktigindan beri alisverisi kendi yapip geliyordu hafta sonlari
ekmek 1 dlm olsa daha iyi olurmus canim afiyet olsun
tavuk daha iyi olur abla baharatlarsin kirmizi et tuzsuz hic yenmiyor.
nasallahhhh . cumaya gozleri sasi yapacak eksi geliyor desene abla
Insallah uzakta olan herkes tez Valuten görsün ailesiniay kız balkondan görüyorsun daha ne istiyorsun ben aynı şehirde olsam daha ne isterim
Sen telafi edersin canımGecen Cuma : 54.9 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : +500 gr
normal karsiliyorum baya Hamur isi tükettim haftasonu
İnşaallah canımInsallah uzakta olan herkes tez Valuten görsün ailesini
her sene erkenden dolduruyodum cicekle .bu sene dikmiycektim tr ye gidecez diye o da yatti.simdi dikiyorum yeniden:)ayy ne güzel çabuk büyüsün çiçeklerin de bizde görelim
balkonlarına çiçek ekip yaşam alanı haline getirip güzelleştiren insanları seviyorum yaaa:)
bence firinda bol baharatli tavuk yap abla.hem tavuk kendi yaginida birakiyo guzel olur.Aynen, yagsiz tuzsuz sebze :))) kisaca saman diyebiliriz
6
Yarin et günü icin hayal kuruyorum
Ne yiyecegime karar veremedim
Ekmeksiz koftemi yapsam
firina tüm tavukmu atsam
Yada tavada tavuk göğsü
Hangisi tuzsuz daha lezzetli olur ki
abla ilaci soracaktim sana.troid ilacini nasil kullaniyosun ramazanda.sahurdami iciyosun yoksa iftardamibenimkiler evde olunca iki de bir tepemdeler su içmeye bile utanıyorum zaten, ben de oruçlu gibi olurum bu sene perşembeye kadar içelim gitsin
cok mantikli ama cok guldumGunaydın kızlar 12 sayfa nasil birikir ya birazdn gecms yapicam insallah. 2 gun deli gbi yiyince haliyle artidaym baya
Cuma:71.3kg
Bugun;72.4kg
Fark +1. 1 kg
Esime dedm tartiyi sakla durmadan tartiliyorm bana kotu geliyor baklm ise yariycakmi. Oda dedi tarti zor olur pilini sakliym mantkli geldi
tuh kotu olmus.zilin sesi kisilmiyomu biraz kissan.Cocuk tam uyumusdu su ısmarlamistm zil caldı uyandi yaresmen 10dkdir salliyorm simdide ama Uyuycagi zaten en fazla yarimsaat. Gelde delirme
anladim abla:)ozaman gorevini iyi biliyo deseneEvde yaz ve kış düzenim farklı canım, biliyor değiştireceğimizi, onun için bir an evvel yapalım diyor.
Evde tüm kararlar bana ait, uygulama sadece ona
hepsinin ayri ayri yapildigini biliyodumda birlikte yapildigini bilmiyodum:)Kurşun geçirmez kahve =Kgk
Hindistan cevizi yağı+terayağı+tarçın +kahve ile yapıyorum canım.
Yağlı olduğu için tok tutuyor.
bende pek sevmiyorum.sadece salonda hali ve odalarda kucuk yolluk seviyorum.koridora sermiyorum.daha pratik kolay oluyo temizligiHalisiz temizlik mi daha kolay yoksa halilimi .
Ben hali yokken evi bombos gibi hissediyorim belkide oyle alistigimiz icin
cumaya 5 leri görelim artikGünaydın güzel takımımbu haftaya fazla artı ile girebilirim diye düşünüyordum hem de regl öncesi olduğu için ama cok şaşırdım sanırım biraz içtiğim çayın etkisi var
Cuma 60.9
Bugün 61
+100 Gr
ins canimSen telafi edersin canım
İnşallah canım hedefim o yönde bakalımcumaya 5 leri görelim artik
ins canim
Günaydingunaydin hanimlar:)
Günaydın canımgunaydin hanimlar:)
halledersin canim cumayaGecen Cuma : 54.9 kg
100gr artidab bisey olmaz halledersin canimGünaydın güzel takımımbu haftaya fazla artı ile girebilirim diye düşünüyordum hem de regl öncesi olduğu için ama cok şaşırdım sanırım biraz içtiğim çayın etkisi var
Cuma 60.9
Bugün 61
+100 Gr
sen onu geri gonderır sın canımCuma 66.6
Pazartesi 67.0
Verdigim 400 gr geri gelmis saka gibi
İns bu hafta iyi olacak
cok normal o zaman canım4 'de yatıp 6 'da kalktım.
Tartım da sabah 6 tartısı.
bizimki de oyle 3 e vurdu sanırsın askere gidiyorAy sorma neyse epey kısa kesti karantina bitene kadar anca uzar
ben İstanbuldayım canım annemler kutahyadalar bizim aile sehırlere dagılmıs durumda bayramdan bayrama toplasırız oda esim kendi tarafına gıtmezde bizim oraya gıdersekYa Merve sen nerdesin annenler nerde ?
Sesli güldüm
Bende hayatımı birkaç dönüm noktasına ayırmıştım.
Yeni dönüm noktam da karantina idi.
buyuk kızımda cok rahattım Insallah duzelırBizimki de aynıdoğduğundan beri uyku problemimiz hep var malesef tabi eskiye göre çok iyi durumdayız
insallah canım hedef 75 ıdı ama biraz zor gibisabit olmakta artidan iyidir canim
sen halledersınGecen Cuma : 54.9 kg
Suan bana yeniliyorsun banaGünaydın güzel takımımbu haftaya fazla artı ile girebilirim diye düşünüyordum hem de regl öncesi olduğu için ama cok şaşırdım sanırım biraz içtiğim çayın etkisi var
Cuma 60.9
Bugün 61
+100 Gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?