Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amann yazık çiçek bile donmuş hani derler ya erzurumun soğun da kedi damdan dama atlarken donup yere düşmüş diye boşuna değilmiş hikaye :)

nasip de çiçek ekmek varmış tr sonraymış demek ki:)
gülüm sahur da içersen olmaz midenin en az 8 saat boş kalması lazım (ben denedim daha önce tepetaklak olup doktordan azar yedim) iftarda ilacı yutup bekleyip sonra yeme işi de hem nefsin için zor hem de bir kaç gün sonra doktora gidip kontrol tahlili vermen lazım , ben onu da denedim günler çok uzundu o zaman dengem bozuldu yine doktora gidince bu defa da ilaç gündüz uyanıkken metabolizman çalışsın diye yutuyorsun sen tüm gün yutmayıp akşam yutarsan dengen tabi şaşar artık vaz geç her sene denemekten demişti yani ben oruç tutmuyorum ama her sene bir iki gün deniyorum bir hevesle belki sorun olmaz diye :)

tartıldım ben de artıdayım ama gerçek artı değil biliyorum :)
cuma 88.5
pazartesi 89.0
fark +500

gece 3 ten sonra binadan gürültülü, sarsıntı olduğu için binanın yarısı uyanmıştır kesin yukarıya suyu pompalayan makine bozulmuş galiba durup durup acayip sesler çıkardı bir de ben 3. kattayım garajın üstünde 1. kattakiler hiç uyumamıştır

Artıyı vermiştim cuma gününe ondan bugün eksi gördüm:))
Cuma:63.2
Bugün:62.6
Haftasonu az yemek cidden işe yarıyor geçen pazartesi artı durumda idim onu vermeye çalıştım:)
pazartesi eksi ile baslamak guzel oluyor
günaydın canlarr:)

gunaydın abla
cuma 62.5
pazartesi 62.2
-300
Supersın canım
Kotu olmus abla gece gurultu olunca insanın sınır sistemi bozuluyor hepten

allah kolaylik versin o soguklarda, esinde güzel düsünmüs
Düşünememiş düşünse 8 yıldır Erzurum’da yaşıyor aralığın ortasında çiçeğin donacağını düşünürdü
ben İstanbuldayım canım annemler kutahyadalar bizim aile sehırlere dagılmıs durumda bayramdan bayrama toplasırız oda esim kendi tarafına gıtmezde bizim oraya gıdersek
Ay hatırladım Simav’da okuduğumu söylemiştim sen de Tavşanlılıydın değil mi ?

Tunaydinnnn guzellerrr

Mutlu saglikli bol eksili bi hafta olsun insallahhh

Bende tabiki tartildim
Gördüğüm eksi kadar cumaya da gitse hedefimi tutturmus olurum

Eşim kahvalti yapicak simdi
Bende 1 saat sonra falan cocuklarin yanina gidecem, gelinin carsida işi varmis

Gidecegim icin Yemegi nasil yaparim bilmiyorum, buzlukta tüm tavuk yok sadece kanat var onuda yapmam, dogru dürüst et yok icinde :)
Simdi gidip alsam bile pismesi yine yetismez
Heralde bugun 3-4 de anca yiyebilecem

pazartesi eksi ile baslamak guzel oluyor
gunaydın abla
Supersın canım

Kotu olmus abla gece gurultu olunca insanın sınır sistemi bozuluyor hepten
Evet canım inşallah cumaya da gider haftada 1 kilo benim için çok iyi ağır diyet yapmıyorum yatmadan bebiş var diye:))

gunler cok uzun degil ya artik.bende sahurda iciyim diyodum ama sahur yapmamam lazim.bide iftarda hafif yemem lazimki midem cabuk hazmedip aclik olsun diye..bide 3 hafta dayanmam lazim.1 haftasi zaten regl geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…