- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.281
amann yazık çiçek bile donmuş hani derler ya erzurumun soğun da kedi damdan dama atlarken donup yere düşmüş diye boşuna değilmiş hikaye :)Çok enteresan ya araştıracağım biraz
Ay sorma neyse epey kısa kesti karantina bitene kadar anca uzar
Sahurlar da yaklaşıyor bol bol duyacaksın o kokuları ah bacım ahhh
Balkondan da olsa görebiliyorsun ne mutlu sana benim annemlerle aramda 300 km var nerdeyse
Ya Merve sen nerdesin annenler nerde ?
Ay abla ben de çok severim çiçekleri malum burası Erzurum balkonda anca yapay çiçek Yaşarçünkü Gündüzle gece sıcaklığı çok farklı (sert karasal) aklıma ne geldi ben 13 Aralık doğumluyum ilk evlendiğimiz yıl eşim orkide almış bana 12 Aralık iş çıkışı 13 Aralık 00:00 kutlayacak sözde ben görmeyeyim diye arabada bırakmış ben 11 gibi uyudum gitmiş pastayı çiçeği vs almış gelmiş 12 olunca beni uyandırdı çiçek donmuş çözülmüş suları yere damlıyor tabi ki yılmadım kökleri sağlamdı tekrar yeşerdi
E) Hiç biri
3 beyaz arasında tek vazgeçemeyeceğim beyaz
Ya dikkat et Ela Cuma’ya toparlamış olursun inşallah
Alerji yüzünden mi canım ?
nasip de çiçek ekmek varmış tr sonraymış demek ki:)her sene erkenden dolduruyodum cicekle .bu sene dikmiycektim tr ye gidecez diye o da yatti.simdi dikiyorum yeniden:)
bence firinda bol baharatli tavuk yap abla.hem tavuk kendi yaginida birakiyo guzel olur.
abla ilaci soracaktim sana.troid ilacini nasil kullaniyosun ramazanda.sahurdami iciyosun yoksa iftardami
ben iftarda icip yarim saat bekledikten sonra iftarili yapiyim diyorum.ama herkes yerken dayanabilirmiyim bilmiyorum
cok mantikli ama cok guldum
tuh kotu olmus.zilin sesi kisilmiyomu biraz kissan.
anladim abla:)ozaman gorevini iyi biliyo desene
hepsinin ayri ayri yapildigini biliyodumda birlikte yapildigini bilmiyodum:)
bende pek sevmiyorum.sadece salonda hali ve odalarda kucuk yolluk seviyorum.koridora sermiyorum.daha pratik kolay oluyo temizligi
maşallah gülüm harika eksiArtıyı vermiştim cuma gününe ondan bugün eksi gördüm:))
Cuma:63.2
Bugün:62.6
Haftasonu az yemek cidden işe yarıyor geçen pazartesi artı durumda idim onu vermeye çalıştım:)
bir eksi bildirim daha çok güzelcuma 62.5
pazartesi 62.2
-300
pazartesi eksi ile baslamak guzel oluyorArtıyı vermiştim cuma gününe ondan bugün eksi gördüm:))
Haftasonu az yemek cidden işe yarıyor geçen pazartesi artı durumda idim onu vermeye çalıştım:)
gunaydın abla
Supersın canımcuma 62.5
pazartesi 62.2
-300
Kotu olmus abla gece gurultu olunca insanın sınır sistemi bozuluyor heptentartıldım ben de artıdayım ama gerçek artı değil biliyorum :)
cuma 88.5
pazartesi 89.0
fark +500
gece 3 ten sonra binadan gürültülü, sarsıntı olduğu için binanın yarısı uyanmıştır kesin yukarıya suyu pompalayan makine bozulmuş galiba durup durup acayip sesler çıkardı bir de ben 3. kattayım garajın üstünde 1. kattakiler hiç uyumamıştır
Düşünememişallah kolaylik versin o soguklarda, esinde güzel düsünmüs
Ay hatırladım Simav’da okuduğumu söylemiştim sen de Tavşanlılıydın değil mi ?ben İstanbuldayım canım annemler kutahyadalar bizim aile sehırlere dagılmıs durumda bayramdan bayrama toplasırız oda esim kendi tarafına gıtmezde bizim oraya gıdersek
Sağol canım benim cuma geçtiğimiz pazartesi eksisini verince bugüne iyi geldi cuma kötüydü:))maşallah gülüm harika eksi
Evet canım inşallah cumaya da gider haftada 1 kilo benim için çok iyi ağır diyet yapmıyorum yatmadan bebiş var diye:))pazartesi eksi ile baslamak guzel oluyor
gunaydın abla
Supersın canım
Kotu olmus abla gece gurultu olunca insanın sınır sistemi bozuluyor hepten
Artıyı vermiştim cuma gününe ondan bugün eksi gördüm:))
cuma 62.5
pazartesi 62.2
-300
Cuma:74.3
Bugün:74.2
Fark:100 gram
Canım süper bir eksi seni hedefe kilitlenmiş görüyorum hızla gidecek kiloların bu ortada maaşallahCuma 105,1
Pazartesi 103,9
Fark 1,200
gunler cok uzun degil ya artik.bende sahurda iciyim diyodum ama sahur yapmamam lazim.bide iftarda hafif yemem lazimki midem cabuk hazmedip aclik olsun diye..bide 3 hafta dayanmam lazim.1 haftasi zaten regl geciyonasip de çiçek ekmek varmış tr sonraymış demek ki:)
gülüm sahur da içersen olmaz midenin en az 8 saat boş kalması lazım (ben denedim daha önce tepetaklak olup doktordan azar yedim) iftarda ilacı yutup bekleyip sonra yeme işi de hem nefsin için zor hem de bir kaç gün sonra doktora gidip kontrol tahlili vermen lazım , ben onu da denedim günler çok uzundu o zaman dengem bozuldu yine doktora gidince bu defa da ilaç gündüz uyanıkken metabolizman çalışsın diye yutuyorsun sen tüm gün yutmayıp akşam yutarsan dengen tabi şaşar artık vaz geç her sene denemekten demişti yani ben oruç tutmuyorum ama her sene bir iki gün deniyorum bir hevesle belki sorun olmaz diye :)
tuh kotu olmus yaaHalı yıkama makinası bozuldu
Halılar ortada kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?