- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.301
Dünkü halleyler olmasaydı -300 de olabilirdin.Günaydın güzel takımımbu haftaya fazla artı ile girebilirim diye düşünüyordum hem de regl öncesi olduğu için ama cok şaşırdım sanırım biraz içtiğim çayın etkisi var
Cuma 60.9
Bugün 61
+100 Gr
Bu versiyon tamamen bana özgühepsinin ayri ayri yapildigini biliyodumda birlikte yapildigini bilmiyodum:)
yediysen bu arti normal cnmGunaydın kızlar 12 sayfa nasil birikir ya birazdn gecms yapicam insallah. 2 gun deli gbi yiyince haliyle artidaym baya
Cuma:71.3kg
Bugun;72.4kg
Fark +1. 1 kg
Esime dedm tartiyi sakla durmadan tartiliyorm bana kotu geliyor baklm ise yariycakmi. Oda dedi tarti zor olur pilini sakliym mantkli geldi
kacamak yoksa sorunda yok demektir tatlimGünaydın kizlarrBenim tartı da üzücü maaalesef. Sanirim yemeği kaçırdım. Yoksa yasaklı şeyler yemiyorum
Cuma 84.2
Bugun 85
Fark +800
cok guzel eksi cnm cumaya en az 1 gelirGünaydınlarrr...çok şükür eksi başladım
cuma: 66.0
pazartesi: 65.6
65 i görebildim sonunda kısmet 64 inş
kuzum sen dikkat edince veremeyen biri degilsinkiTabikide tavuk abla tusuz kofte hic gitmez bence. Ne guzel eksiler yagiyor ya bende istiyorm resmen kisir donguye girdim 2 kg verip 6lari goremedim ya
fazla gibi görünüyorSana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1
Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
benim eşimde iş yapsa bende memnun olurumBen eşimin evde olmasından memnunum
bugunden sonra eksiler gelecek demekkiBildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse
76.9 kılom
tabiki iyi olacak cnm. Sen o artiyi - 1e cevirirsin :))Cuma 66.6
Pazartesi 67.0
Verdigim 400 gr geri gelmis saka gibi
İns bu hafta iyi olacak
o kadar yiyip tek 500 arti geldiysen cok iyiGecen Cuma : 54.9 kg
Ara tarti : 55.4 kg
Fark : +500 gr
normal karsiliyorum baya Hamur isi tükettim haftasonu
sen dikkat edince cok guzel veriyosun zeynepcimGünaydın güzel takımımbu haftaya fazla artı ile girebilirim diye düşünüyordum hem de regl öncesi olduğu için ama cok şaşırdım sanırım biraz içtiğim çayın etkisi var
Cuma 60.9
Bugün 61
+100 Gr
masallahhh haftabasi icin süper eksiArtıyı vermiştim cuma gününe ondan bugün eksi gördüm:))
Cuma:63.2
Bugün:62.6
Haftasonu az yemek cidden işe yarıyor geçen pazartesi artı durumda idim onu vermeye çalıştım:)
vayyy haftaya eksiyle basladiysan en az 1.5 gelir cumaya tatlimcuma 62.5
pazartesi 62.2
-300
cok bi arti değil zaten cnmtartıldım ben de artıdayım ama gerçek artı değil biliyorum :)
cuma 88.5
pazartesi 89.0
fark +500
gece 3 ten sonra binadan gürültülü, sarsıntı olduğu için binanın yarısı uyanmıştır kesin yukarıya suyu pompalayan makine bozulmuş galiba durup durup acayip sesler çıkardı bir de ben 3. kattayım garajın üstünde 1. kattakiler hiç uyumamıştır
zehradan yine bu hafta guzel bi eksi geleceginin isaretiCuma:74.3
Bugün:74.2
Fark:100 gram
3 günde super bi eksi tatlimCuma 105,1
Pazartesi 103,9
Fark 1,200
Bana göre çok iyi durumdasınBildirimi yapayım kızlar sabıtım hafta sonunun anlamsız artıları gitmis en azından artık bugun den sonra ne gelırse
76.9 kılom
Durduk yere niye bozuldukiHalı yıkama makinası bozuldu
Halılar ortada kaldı
Adet dönemindesin diye hatırlıyorum.Cuma 66.6
Pazartesi 67.0
Verdigim 400 gr geri gelmis saka gibi
İns bu hafta iyi olacak
Halısız olunca daha kolay canımHalisiz temizlik mi daha kolay yoksa halilimi .
Ben hali yokken evi bombos gibi hissediyorim belkide oyle alistigimiz icin
Sıcak memleket olduğu için canım.Neden canım ? Herhangi bir sebebi var mı ben de Hatlce gibi halısız evi boş hissediyorum
Cumaya daha güzel olacak inşaallahCuma:74.3
Bugün:74.2
Fark:100 gram
Aslında ben pek mutlu olamadimyediysen bu arti normal cnm
kacamak yoksa sorunda yok demektir tatlim
cok guzel eksi cnm cumaya en az 1 gelir
kuzum sen dikkat edince veremeyen biri degilsinki
Sadece biraz konsantre ol
fazla gibi görünüyorama sen vucudunu taniyorsun cnm :)
benim eşimde iş yapsa bende memnun olurum
bugunden sonra eksiler gelecek demekki
tabiki iyi olacak cnm. Sen o artiyi - 1e cevirirsin :))
o kadar yiyip tek 500 arti geldiysen cok iyi
sen dikkat edince cok guzel veriyosun zeynepcim
masallahhh haftabasi icin süper eksi
vayyy haftaya eksiyle basladiysan en az 1.5 gelir cumaya tatlim
cok bi arti değil zaten cnm
Bugun uyursan yarina bile gider :)
zehradan yine bu hafta guzel bi eksi geleceginin isareti
3 günde super bi eksi tatlim
Tuuu tuuu masallah
Merak ettim eksiniTunaydinnnn guzellerrr
Mutlu saglikli bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Bende tabiki tartildim
Gördüğüm eksi kadar cumaya da gitse hedefimi tutturmus olurum
Eşim kahvalti yapicak simdi
Bende 1 saat sonra falan cocuklarin yanina gidecem, gelinin carsida işi varmis
Gidecegim icin Yemegi nasil yaparim bilmiyorum, buzlukta tüm tavuk yok sadece kanat var onuda yapmam, dogru dürüst et yok icinde :)
Simdi gidip alsam bile pismesi yine yetismez
Heralde bugun 3-4 de anca yiyebilecem
Sana yetişmedim merak etme
Cuma 68
Bugün 70.1
Fark +2.1
Bu artının yemeye içmeyle alakası yok.
Birinci neden uykusuzluk (sadece 2 saat uyudum)
İkinci nedeni söyleyemem
kulaklarina bisey tikamiyorsalar imkansiz rahatsiz olmamalariBenim esimde oynar öyle seslide degil Cok Ama rahatsiz olurum Ben cemkiririm Hemen
canim ne zaman Dur diceksin bu duruma? Hadi bugun herseye yeniden basla sifir kacamakla cumaya güzel Sonuc alacaksin
bizde öyle canim cocuklari birakacak kimse yok bu durumda, ya esim ya Ben gididorum.. keske mucize olsada bitti deseler
yine erken degil canim iyi
cumaya ins eksi gelicek canim
evet canim daha kötü oldu..
Senin Neden basin agriyor? Gecmis olsun
Cok güzel Canim devami gelsin ins
senin hedef kilon 65 miş. ama çok az kalmış maşallah. hadi olacak inş. sen de emziriyor musun bebeğin kaç aylık
Hedefe baya kitliyimCanım süper bir eksi seni hedefe kilitlenmiş görüyorum hızla gidecek kiloların bu ortada maaşallah☺
Azmin en güzel örneğisin canımCuma 105,1
Pazartesi 103,9
Fark 1,200
3.çocuktan sonra "işlere yardım etmezsen çocukları da sana bırakır kaçarım" diyince adamın gözü korktu herhalde
Cumaya çok iyi bir eksim olmasada ekside olacağımı düşünüyorum.fazla gibi görünüyorama sen vucudunu taniyorsun cnm :)
Benmki 9da uyur akşam, sabah 8-8.30da kalkar, öğle de 12.30da uyur canım 2 saatlistde olman isi degisdiriyor tabi niran da hakli yani
Masallah kız cok iyi tutturdun bu sefer hedefe ulasicaksin inşallah. Herzaman tek ogun zor bencede ben az az sık sık beslendigm icin
 1 depo enerji lazimbana onun icin
Haklisin cnm ama bugnde olmadi pek bikere motivasyonm dusunce cok zor toparliyorm ya
2ci olurs tabi kaptanim
Ne is yapiyor cnm o da zor ya Allah kolaylik versin
Aslinda dikkat etse belki gecicek abla benmki en buyuk hatayi yapiyor gece uyumadan bisiler yiyor kackez dedm doktorlar bile diyorlar en az 2 saat once kesin diye su bile iyi gelmiyormus. Bi deniyor 1 hafta yemiyor yinede agriyor diyp gene yiyor
Aslinda seviyeleri yapmasni cok istemistm oda tamam demisti ama sonra kaldi uzerine olmayinca ikimizde
Sagol cnm
Senin gununde baya yorucu gecmis. Adamlar da sklıyor bahane yok ama seni rahat birakp kendi hallets isini iyi olrmus tabi
Ben simdiden baya heycanlandm nasil bir sonuc gelicek acaba.
Aslinda cok dikkat ediyordm gecen hafta dahil e sonra adet olunca duzen bozldu odemdir dedim inmedi biturlu tarti sonrada bozdm iste yedm 2gundursurekli tartilmak cok motivemi bozuyor aslinda tartiyi kaldirsammi acaba ya
Kız benmki bazen 3 uyku yapiyor gunduz ama kisa kisa genelde 2 aslinda ama seninki nezmn uyaniyor sbah. Sabah erken kalkarsa dayanamiyorz 1 saat sonrasi illa uyucak
Benm Adammi degisik sizinkilermi ya hic iş yapmak istemiyor surekli yatsa uzansa. Bide iyice skldm bunaldm pof napsam diyor ama icraat yok hatta ben sunu yaplm bunu degisdirelm desem sonra yaplm bosver vs. der. Bugun camlari silelim 2 dkda beraber dedm 2 gun sonra yaplm o gucu goremiyodm kendimde dedi sanki napiyor da 2 haftadir evde yatiyor
güzel gidiyorsun canimcuma 62.5
pazartesi 62.2
-300
Cumaya eksi olur otartıldım ben de artıdayım ama gerçek artı değil biliyorum :)
cuma 88.5
pazartesi 89.0
fark +500
gece 3 ten sonra binadan gürültülü, sarsıntı olduğu için binanın yarısı uyanmıştır kesin yukarıya suyu pompalayan makine bozulmuş galiba durup durup acayip sesler çıkardı bir de ben 3. kattayım garajın üstünde 1. kattakiler hiç uyumamıştır
Durduk yere bozulmadı aslında.Durduk yere niye bozulduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?