- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.141
Nagıscım ıns bendede ıse yarar gıdıcem valla baska turlu verebılmem mumkun deıl bu kıloları
cnmm hayırlısı olsun yaa 40 dk 50 dk devlet memuru oldun yaa tmm ıste cok sevındım darısı benım basıma artık
fazıl say japonya ya yerleşecekmiş..ne üzüldüm ne üzüldüm poffff
betüşş burayıda ihmel etme şekerim , renkli kişilikli arkadaşım benim..
Kızlar karnım hala çok şiş yasanki midem ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum, öğle yemeğimi yedim, akşama artık yiyemem zaten, midem almıyor karnım şiş olduğu için
Kızlar bugün şöyle düşündüm, 1,5 aydır diyetteyim ve 7 kilo verdim sanırım bi 7 kilo daha zor olacak hergün 1 saatlik yürüyüş dışında evde artık spor yapamıyorum, spora başlamak istiyorum bende ama hep tenise gitmek istemişimdir, haftada 2 gün iş çıkışı toplam haftalık 2 saat, fitness ya da pilatese gitmeyip tenise gitsem yine kilo verir miyim ya da sıkılaşır mıyım acaba? bu 7 kiloyu sporla vermekistiyorum...
ee duraklama dönemi olacak elbet bende 6 kg verdim son bir aydır 65-66 oynuyoda oynuyo gitmiyotenis süper ama biraz daha maliyetli hocası,kortu,raketi derken epey tutuyo bir ara araştırmıştım bide tabi partner lazım
Kızlar karnım hala çok şiş yasanki midem ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum, öğle yemeğimi yedim, akşama artık yiyemem zaten, midem almıyor karnım şiş olduğu için
Kızlar bugün şöyle düşündüm, 1,5 aydır diyetteyim ve 7 kilo verdim sanırım bi 7 kilo daha zor olacak hergün 1 saatlik yürüyüş dışında evde artık spor yapamıyorum, spora başlamak istiyorum bende ama hep tenise gitmek istemişimdir, haftada 2 gün iş çıkışı toplam haftalık 2 saat, fitness ya da pilatese gitmeyip tenise gitsem yine kilo verir miyim ya da sıkılaşır mıyım acaba? bu 7 kiloyu sporla vermekistiyorum...
Oyyy kızlar yarın demet akalın konserı var gıtmek ıstıyorum ama ertesı gun ıse nasıl gelıcem hıc bılmıyorum malum bızım dengesız sırket mesaıyı 6:30 a cektı kacta yatıp kacata kalkıcam demı ama Poooff ınsanların sosyal hayatlarınada balta oluyorlar yahuuu
git be birgünde uykusuz kal kaçırma demeti güzel eğlence olur
mursh bulmuşsun böyle fırsatı bencede git,pazar günü tüm gün uyursun hatta pazartesi sabahı iş için uyanırsınbizim burdada haziranda başlıyor ama kimse yok gidebileceğim, öyle çok arkadaşım yok, olanlarda zaten asosyal ben gibi
Bende sızın gıbı dusunmuyo deılım alsında du bakalım hayırlısı olaGidicem buyuk ıhtımalle zaten ahhh bebemm ben gelım senı gotırıyım ayıp edıyosun sen arkadas ıste yeterkı
Kızlar çok afedersiniz ama birşey sorucamnescafe gaz yapar mı? karnım çok şiş, nefes alamıyorum yarında tartı günü kesin +'larda çıkıcam
ayşe özyılmazel ali tarandan boşanıyomuş...hiç şaşırmadım..
aaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?