Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah balımm

fazıl say japonya ya yerleşecekmiş..ne üzüldüm ne üzüldüm poffff

bende üzüldüm kendimi yemege vercem şimdiii

bugün özlü söz ( ya da çalıntıda diyebiliriz) paylaşmamıştın anacımm...Bütün gece ağlamaktan helâk olup ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi güne devam eden canlıya kadın denir." Elif Şafak.

Kızlar karnım hala çok şiş ya sanki midem ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum, öğle yemeğimi yedim, akşama artık yiyemem zaten, midem almıyor karnım şiş olduğu için

Kızlar bugün şöyle düşündüm, 1,5 aydır diyetteyim ve 7 kilo verdim sanırım bi 7 kilo daha zor olacak hergün 1 saatlik yürüyüş dışında evde artık spor yapamıyorum, spora başlamak istiyorum bende ama hep tenise gitmek istemişimdir, haftada 2 gün iş çıkışı toplam haftalık 2 saat, fitness ya da pilatese gitmeyip tenise gitsem yine kilo verir miyim ya da sıkılaşır mıyım acaba? bu 7 kiloyu sporla vermekistiyorum...

ee duraklama dönemi olacak elbet bende 6 kg verdim son bir aydır 65-66 oynuyoda oynuyo gitmiyo tenis süper ama biraz daha maliyetli hocası,kortu,raketi derken epey tutuyo bir ara araştırmıştım bide tabi partner lazım
edda hayırlı olsun cnm 40 dk uzak olsun boşver ataman yapıldıya buna şükür
hopiş bu sözü beğendim
öğlen çiğ köfte ve tost yedim ne tuhaf bir karışım dimi :44: akşama yemem artık yanlızzzz bugünden yarının zeminini hazırlayım ben kilo falan vermiyorum aksine hızla kilo alıyorum bir dryemi görünsem acep :)

ee duraklama dönemi olacak elbet bende 6 kg verdim son bir aydır 65-66 oynuyoda oynuyo gitmiyo tenis süper ama biraz daha maliyetli hocası,kortu,raketi derken epey tutuyo bir ara araştırmıştım bide tabi partner lazım

ayyy bide böyle selülitsiz bacaklar lazım....giycen şortları bıngıl bıngıl sahada ooo my god.... kendimi hayal dahi edemiyorum bunu kim soktu sahaya yakalayın

kıss ben sana eşlik ederim sen bana öğretirsin :)) biraz 60 ların altına düşebilsem yüzmeye gitmek isterdim yaaa....

cnm tenıs butun vucudu calıstıran bı spor.Yanı oynayan bı arkadasımvardı kalca kaslarım bıle agrıyor dıyordu o dereceymıs ama nagısın dedıgı gıbı baya pahalı bı spor benımde bı ara nıyetım vardı ama malesef gerceklestıremedım bıde o yaz sporu kısın zor

Oyyy kızlar yarın demet akalın konserı var gıtmek ıstıyorum ama ertesı gun ıse nasıl gelıcem hıc bılmıyorum malum bızım dengesız sırket mesaıyı 6:30 a cektı kacta yatıp kacata kalkıcam demı ama Poooff ınsanların sosyal hayatlarınada balta oluyorlar yahuuu

git be birgünde uykusuz kal kaçırma demeti güzel eğlence olur

Bizim burda aylık 55 tl hoca başımızda durucakmış, 1,5 aydan sonra artık yavaş yavaş oynamaya başlarsın diyorlar, kort kiraları da burda uygun tek sorun partner sevgilim olsa koluma takar beraber giderdim bizim burda öyle tenis oynayan çok insan yoktur ama gideceğim gruptaki kişilerle sözleşiriz kortda kiralarız süper olur ayy hep hayalimdir tenis oynamakkk spor salonu eve biraz uzak yürüme ile yarım saat acaba akşam bir uğrayıp baksam mı?

betüş ben bu boru gibi bacaklarla şort giysem millet kaçar

git be birgünde uykusuz kal kaçırma demeti güzel eğlence olur

mursh bulmuşsun böyle fırsatı bencede git,pazar günü tüm gün uyursun hatta pazartesi sabahı iş için uyanırsın bizim burdada haziranda başlıyor ama kimse yok gidebileceğim, öyle çok arkadaşım yok, olanlarda zaten asosyal ben gibi

Bende sızın gıbı dusunmuyo deılım alsında du bakalım hayırlısı ola Gidicem buyuk ıhtımalle zaten ahhh bebemm ben gelım senı gotırıyım ayıp edıyosun sen arkadas ıste yeterkı

Bende sızın gıbı dusunmuyo deılım alsında du bakalım hayırlısı ola Gidicem buyuk ıhtımalle zaten ahhh bebemm ben gelım senı gotırıyım ayıp edıyosun sen arkadas ıste yeterkı

Aydında olsaydım Aydın'ı karış karış gezer idik ben ev kuşuyum ya ama bu yaz öyle olmayacak pazarları artık evde oturmucam, gezicemde gezicem

Kızlar çok afedersiniz ama birşey sorucam nescafe gaz yapar mı? karnım çok şiş, nefes alamıyorum yarında tartı günü kesin +'larda çıkıcam

duş aldım evimi topladım biraz geldim :)
kahvaltıda yediğim börekleyim ve acıktım
ne yeem diye düşünüyom makarna ve fasulye yemegi var
makarna istiyo canım ama yememeliyim yarın tartı günü

yeşil çay yaptım tarçın attım içine onu içeceğim

akşama biraz fasulye yerim ,forum çayda içersem yarın inş iyi olur dicem ama görünen değişiklik yok gibi yine:2:

oy oy oyyy ..aşkitomuda alıp sosyete pazarına gitmiştim..gitmez olaydımmm..tıklım tıklım..birde pusetle o kalabalıkta gezmek işkence gibiydi valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…