Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bencede katiliyorum sana.biz 4 kardes 1.5 yas var aramizda hep beraber oynardik.hic arkadasa ihtiyacimiz olmazdi:)

gercekten sabirlisin ins esinde seni anlar canim.
Bende aynı fikirdeyim.
Aynı şeyleri bende yaşadım.
Bana "sen hiçbir şeyimize katılmıyorsun, hep babam katılıyor" diye sitem ediyorlar maalesef.
Aynen canim bende bundan sonrasina katilacgim diyip gonlunu almaya calisiyorum

Eşin anne aklıyla ve sözüyle hareket ediyor gibi
Erkekler böyle şeyleri kendileri düşünmezler.
Bu durumu düzeltmezsen sağlığından olursun.
...
8 yıl bilfiil sustum, kendi annemin telkinleriyle üstelik, susmayı saygı diye öğretti...
Ağzımı açıp tek kelime etmedim ne kocaya ne kv 'ye
Meme kanseri oldum ve aklımı başıma aldım.
Şimdi ezebilen ezsin yiyorsa...

5 olacak canim ya siz ?. Benim eşim çok kıskanç değildi ama çok sinirliydi. Ben kavga gürültü çıkarmadan alttan mesaj vererek durumu değiştirdim. Mesela senin durumunda ne yapardim. Eşimin keyfi yerinde olduğu zamanlar ben biraz surat yapardim. Sonra ne oldu demeye başladığında sıkıldım yalnız hissediyorum falan demeye başlardım. Onun cevresinin olduğunu benin evde yalniz kaldığımı falan. Bu şekilde biraz tekrarlardım ve gidişata bakardim.

Çok akıllı kadınsın

Bizde uc kiz kardes 1er 2ser yas araligiylayiz.
Dedigin gibi arkadas aramazdik hic.
Arkadaş olacak seviyeye gelince iyi de şu an oğlum oyun isterken kızım süt uyku ve kucak istiyor. Ordan nasil göründü böyle soyleyince

Genelde kadinlarin hasta olmalarinin sebebei bu zaten. Keske gozumuz daha once acilsa.

Bilmiyorum 4 5 yaş olabilir. Ama eşin yardimci oluyorsa ayrı

Oluyor cnm cok sukur biraz soylense de arada en az benm yaptigmin yarisi kadar oynatip bakiyor, kucaginda gezdiriyor.
Ama uykumuzdan odun veremiyorz oglen 12 kadar fix uyuycak illa

Haklisin aslind genelde oyle diyorlar zaten yakn olmasi daha iyi diye buyuk konusmiym ama 2 olur 3 kesinlikle dusunmuyorm cnku kimsem yok burda 2 dk bile birakabilcek o yuzden bunda bile zorlaniyorm. 2 yi bile sırf kardessiz kalmasn oglum diye dusunuyorm Allah nasip ederse tabi baklm

Bizde uc kiz kardes 1er 2ser yas araligiylayiz.
Dedigin gibi arkadas aramazdik hic.
Bizde 4 kızkardeşiz
3 kız kardeş aramızda 3 er yaş var, sonuncu 3.den 10 yaş küçük, kızkardeşimiz gibi değil, o da kendini yanlız hissediyor, bizde onunla birşey paylaşamıyoruz.
Fazla yaş farkı kuşak farkı oluyor kardeşler arasında

9 ay 1 haftalik cnm :) seninkiler kac aylık
Benim 32 aylık ve 4.5 aylık. Oğlumda çok yaşadım uyku problemi. Ne zaman ki gece emmesini kestim o zaman anladim sebebini.

Arkadaş olacak seviyeye gelince iyi de şu an oğlum oyun isterken kızım süt uyku ve kucak istiyor. Ordan nasil göründü böyle soyleyince
Aralarinda 1 yada 2 yas olmasi gercekten zor.
Buyutmek acisindan kolay degil zaten canim dedim.
Benimkiler 3 yas araligindaydi buyugun uyku duzeni falan oturmustu. Cok zorlanmadim. Seninkilerin arasi ne kadar yazdiysan da gormedim bidaha soruyum

Çok akıllı kadınsın
Ayy öylemi göründü Ya cidden değişiyorlar. Sadece tanımak lazim. Eşim ilk yıllar sinirlendiğinde ukala derdi şu an bana sormadan karar veremiyor. Anladi adam ukalalik değil bilgi deneyim tecrübe

Ayy öylemi göründü Ya cidden değişiyorlar. Sadece tanımak lazim. Eşim ilk yıllar sinirlendiğinde ukala derdi şu an bana sormadan karar veremiyor. Anladi adam ukalalik değil bilgi deneyim tecrübe
Ukela da bilgili demek zaten, yanlış birşey söylememiş

Aralarinda 1 yada 2 yas olmasi gercekten zor.
Buyutmek acisindan kolay degil zaten canim dedim.
Benimkiler 3 yas araligindaydi buyugun uyku duzeni falan oturmustu. Cok zorlanmadim. Seninkilerin arasi ne kadar yazdiysan da gormedim bidaha soruyum
2 yaş 4 ay canim aralari. Emziriyordum hamile olduğumu öğrenince. 3 aylikken hamileyken sütten kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…