- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.521
bencede katiliyorum sana.biz 4 kardes 1.5 yas var aramizda hep beraber oynardik.hic arkadasa ihtiyacimiz olmazdi:)Sabah uyumadigim icin pisman olacagimi bile bile hala oturuyorum sebebsizce
Benim iki buyuk kizin arasi 3 yas evet buyutmek zor oldu ama oyun arkadasligi acisindan cok iyi oldu. Buyuk okula basladigin da ortanca kizim 3 yasindaydi ve anasinifinda ,1. Sibifinda buyuk kizin her etkinligine birlikte katildik cok guzeldi bu yonden de sikinti yoktu.
Ama ucuncu zor oldu. Ortaokula giden kizimin hic bir etkinligine katilamadim yakinda bbebege bakacak kimse olmadigi icin. Buna hala kizar gucenir ortanc kizim mesala. Ablalari bakim acaisindan cok faydali ama odev ders calismakta cok zorlabiyorlar minnosla.
Yani demem oki yas araligi yakin bence daha iyi birlikte buyuyorlar tabi bu bana gore. :))
9 ay 1 haftalik cnm :) seninkiler kac aylıkInsallah canimm bende cabaliyorum. Belki sormusumdur kusura bakma bebeğin kaç aylık.
gercekten sabirlisin ins esinde seni anlar canim.aynen benimkide kinci.hic biseyi unutmaz kendine yapilani..ama zamaninda gozunun onunde kv den neler cektim ozamanda hic sahip cikmadi..2 sinin yuznden hep sinir krizleri gecirdim.ama hala altli ustluyuz okadar sabirliyim
oyle soyleyincede kocasi salmasin banane diyo..laf yetismiyoki adama
Aynen canim bende bundan sonrasina katilacgim diyip gonlunu almaya calisiyorumBende aynı fikirdeyim.
Aynı şeyleri bende yaşadım.
Bana "sen hiçbir şeyimize katılmıyorsun, hep babam katılıyor" diye sitem ediyorlar maalesef.
Eşin anne aklıyla ve sözüyle hareket ediyor gibievet tam oyle. 1 2 tane komsuya bisey demiyo.ama hic arkadas ortamim yok mesela..1 gitsem 2 gitsem 3 cuye hep laf soyler..program yapariz suraya gidelim sunu yapalim 1 giderim 2ciye kiyamet kopar.cok geziyo olurum..oyuzden ayak uyduramiyorum kimseye ortama girmiyorum
Bizde uc kiz kardes 1er 2ser yas araligiylayiz.bencede katiliyorum sana.biz 4 kardes 1.5 yas var aramizda hep beraber oynardik.hic arkadasa ihtiyacimiz olmazdi:)
5 olacak canim ya siz ?. Benim eşim çok kıskanç değildi ama çok sinirliydi. Ben kavga gürültü çıkarmadan alttan mesaj vererek durumu değiştirdim. Mesela senin durumunda ne yapardim. Eşimin keyfi yerinde olduğu zamanlar ben biraz surat yapardim. Sonra ne oldu demeye başladığında sıkıldım yalnız hissediyorum falan demeye başlardım. Onun cevresinin olduğunu benin evde yalniz kaldığımı falan. Bu şekilde biraz tekrarlardım ve gidişata bakardim.kac senedir evlisiniz
evet tam oyle. 1 2 tane komsuya bisey demiyo.ama hic arkadas ortamim yok mesela..1 gitsem 2 gitsem 3 cuye hep laf soyler..program yapariz suraya gidelim sunu yapalim 1 giderim 2ciye kiyamet kopar.cok geziyo olurum..oyuzden ayak uyduramiyorum kimseye ortama girmiyorum
Çok akıllı kadınsın5 olacak canim ya siz ?. Benim eşim çok kıskanç değildi ama çok sinirliydi. Ben kavga gürültü çıkarmadan alttan mesaj vererek durumu değiştirdim. Mesela senin durumunda ne yapardim. Eşimin keyfi yerinde olduğu zamanlar ben biraz surat yapardim. Sonra ne oldu demeye başladığında sıkıldım yalnız hissediyorum falan demeye başlardım. Onun cevresinin olduğunu benin evde yalniz kaldığımı falan. Bu şekilde biraz tekrarlardım ve gidişata bakardim.
Arkadaş olacak seviyeye gelince iyi de şu an oğlum oyun isterken kızım süt uyku ve kucak istiyor. Ordan nasil göründü böyle soyleyinceBizde uc kiz kardes 1er 2ser yas araligiylayiz.
Dedigin gibi arkadas aramazdik hic.
Genelde kadinlarin hasta olmalarinin sebebei bu zaten. Keske gozumuz daha once acilsa.Eşin anne aklıyla ve sözüyle hareket ediyor gibi
Erkekler böyle şeyleri kendileri düşünmezler.
Bu durumu düzeltmezsen sağlığından olursun.
...
8 yıl bilfiil sustum, kendi annemin telkinleriyle üstelik, susmayı saygı diye öğretti...
Ağzımı açıp tek kelime etmedim ne kocaya ne kv 'ye
Meme kanseri oldum ve aklımı başıma aldım.
Şimdi ezebilen ezsin yiyorsa...
Bilmiyorum 4 5 yaş olabilir. Ama eşin yardimci oluyorsa ayrı
Sabah uyumadigim icin pisman olacagimi bile bile hala oturuyorum sebebsizce
Benim iki buyuk kizin arasi 3 yas evet buyutmek zor oldu ama oyun arkadasligi acisindan cok iyi oldu. Buyuk okula basladigin da ortanca kizim 3 yasindaydi ve anasinifinda ,1. Sibifinda buyuk kizin her etkinligine birlikte katildik cok guzeldi bu yonden de sikinti yoktu.
Ama ucuncu zor oldu. Anaokuluna giden kizimin hic bir etkinligine katilamadim yakinda bbebege bakacak kimse olmadigi icin. Buna hala kizar gucenir ortanc kizim mesala. Ablalari bakim acaisindan cok faydali ama odev ders calismakta cok zorlabiyorlar minnosla.
Yani demem oki yas araligi yakin bence daha iyi birlikte buyuyorlar tabi bu bana gore. :))
Bizde 4 kızkardeşizBizde uc kiz kardes 1er 2ser yas araligiylayiz.
Dedigin gibi arkadas aramazdik hic.
Benim 32 aylık ve 4.5 aylık. Oğlumda çok yaşadım uyku problemi. Ne zaman ki gece emmesini kestim o zaman anladim sebebini.9 ay 1 haftalik cnm :) seninkiler kac aylık
Aralarinda 1 yada 2 yas olmasi gercekten zor.Arkadaş olacak seviyeye gelince iyi de şu an oğlum oyun isterken kızım süt uyku ve kucak istiyor. Ordan nasil göründü böyle soyleyince
Yaşananlar gözün açılmasına sebep oluyorGenelde kadinlarin hasta olmalarinin sebebei bu zaten. Keske gozumuz daha once acilsa.
Ayy öylemi göründüÇok akıllı kadınsın
Seninkilerin arasında 2.5 yaş bile yok canımBenim 32 aylık ve 4.5 aylık. Oğlumda çok yaşadım uyku problemi. Ne zaman ki gece emmesini kestim o zaman anladim sebebini.
Simdi yazmissin girdum canim.Benim 32 aylık ve 4.5 aylık. Oğlumda çok yaşadım uyku problemi. Ne zaman ki gece emmesini kestim o zaman anladim sebebini.
Ukela da bilgili demek zaten, yanlış birşey söylememişAyy öylemi göründüYa cidden değişiyorlar. Sadece tanımak lazim. Eşim ilk yıllar sinirlendiğinde ukala derdi şu an bana sormadan karar veremiyor. Anladi adam ukalalik değil bilgi deneyim tecrübe
2 yaş 4 ay canim aralari. Emziriyordum hamile olduğumu öğrenince. 3 aylikken hamileyken sütten kestim.Aralarinda 1 yada 2 yas olmasi gercekten zor.
Buyutmek acisindan kolay degil zaten canim dedim.
Benimkiler 3 yas araligindaydi buyugun uyku duzeni falan oturmustu. Cok zorlanmadim. Seninkilerin arasi ne kadar yazdiysan da gormedim bidaha soruyum
O daha çok kendini bilgili saniyorsun anlaminda diyorduUkela da bilgili demek zaten, yanlış birşey söylememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?