Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

guzel canim patates aksam olmasa daha iyi hatta hic olmasa daha da guzel afiyet olsun
az olmamismi canim afiyet olsun
pogaca ,irmik tatlisi, patates mucver hepsi bir arada agir olmus sanki
afiyet olsun dolmalarin icleri azsa gayet iyi
Az mı olmuş canm korkarak yumurta yiyorm ama tok tutuyor gerçektn

Öyle adamı kim kaybetmiş biz bulalım en ideal koca o ama nerdeee

Yaşananlar gözün açılmasına sebep oluyor
Yaşla alakası yok aslında
herkesin bir donum noktasi oluyor hayatta. Kimi anlayip ona gore sinirlar koyuyor kimi kabulenip devam ediyor. Sen anlayip hayatini ona gore sekillendirenlerdeb olmussun iyikide oyle olmussun

Tipe bak ......

Bu anneler hep böylemi yaaa. Annemle tlf da konuşuyorum evi süpürecegimi söylüyorum hadi cabuk süpür eşin gelmeden işin bitsin diyor. Hayır diyorum gelsin bu saate kadar supuremedigimi anca şimdi fırsat bulduğumu görsün. Eve geldiginde bütün işim bittiyse ne düşünecek??

3 yaştan az olunca zor olur zaten canım.
Senin sıkıntın ondan
Evet bak şu an tuvalet tamam. Yemeğini kendi yiyor. Sadece oyun istiyor sıkılıyor. Tv açsam bağımlı oluyor. Günde 1 saat aciyorum bazen hiç acmiyorum.

Sabirim butun anneler ayni canim.

Canım herkesin büyük küçük imtihanı var içini daraltma bol bol dua et
Şu 1 haftada etmediğimiz kadar dua edip kuran okuduk. Bazen diyorum galibabiz eksik yapiyor muşuz Allah daha fazla yapmamız için bu durumu yaşattı bize

Evet bak şu an tuvalet tamam. Yemeğini kendi yiyor. Sadece oyun istiyor sıkılıyor. Tv açsam bağımlı oluyor. Günde 1 saat aciyorum bazen hiç acmiyorum.
Tam oyun istedikleri donemler. Benim kucukte simdi ayni surekli oyun halindeyiz canim

Ne çektiysem annemin akılsızlığından çektim bende.
Çocuğuma bakardı, kapıdan bırakır, kapıdan alırdım.
Babam "gel içeri kızım" derdi, annem gitsin evinin işini yapsın derdi.
Benim memlekette oturuyoruz diyede adım "annesi ile aynı yerde oturuyora" çıkmıştı.
Kv şehir dışında olmasına rağmen onu daha fazla görürdüm.
Anlat anlat bitmez...

ilk baslarda annesinin sozunden cikamazdi onu dinlerdi hep..en sonunda bi patladim kv ye..annemi babami cagirdim gozu korktu kv nin..o gunden belli problem cikarmadi.ama esime gelince o degismedi hala..
ama olan bize oluyo sagligimizdan oluyoz
bendede troid cikti hep bunlara bagliyorum sebebini uzuntu stres
7 sene oldu bizede.
akilli kadin baska oluyo:))
kimsen olmayincada kotu gercekten.helede cocuk olunca.ama gercekten allahta ona gore veriyo
bi tanidik var.kadinin hic kimsesi yok anne baba kardes akrabaa...5 tane cocugu var 1 er 2 ser yas farkiyla..ama hic kimseyede muhtac olmuyo cocuk konusunda
Yaşananlar gözün açılmasına sebep oluyor
Yaşla alakası yok aslında
bencede oyle
2 yaş 4 ay canim aralari. Emziriyordum hamile olduğumu öğrenince. 3 aylikken hamileyken sütten kestim.
cok azmis yas farki.allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…