- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.541
Az mı olmuş canmguzel canim patates aksam olmasa daha iyi hatta hic olmasa daha da guzel afiyet olsun
az olmamismi canim afiyet olsun
pogaca ,irmik tatlisi, patates mucver hepsi bir arada agir olmus sanki
afiyet olsun dolmalarin icleri azsa gayet iyi
Bizde son günlerde tartışıyoruz önemli olan uzatmamak canmbende bugun esimle tartistim moral bozuklugundan uyyamiyorum
evett ya küçük ler ikiside.Seninkilerin arasında 2.5 yaş bile yok canım
Ondan zorluk çekiyorsun sen.
evet canim.Simdi yazmissin girdum canim.
Seninkiler biraz daha yakin birbirine
Öyle adamı kim kaybetmiş biz bulalım en ideal koca o ama nerdeeeYa Ponim düşünsene şimdi güçlü bir karakterin tamam karicim sen nasıl istersen karicim diyen bir kocasının oldugunu, nasıl anlaşsın. (Bu arada bu koca tipini hep duydum ama gerçek hayatta hiç karşıma çıkmadı var mı bunun gerçekliği)
Hamişler de yapabilir mi
Canım benim, sen o olmadan da güçlü olmayı öğrenmelisin bir an once. Mesajlarından da zaten öyle olduğunu anlayabiliyorum. Başı erkekler eşlerinden ayrılınca çocuklarını da yok sayiyor nedense. Benim babam da annemle ayrıldığından beri görüşmüyor bizimle. Araştırılması gereken psikolojik bir durum bence bu.
3 yaştan az olunca zor olur zaten canım.evett ya küçük ler ikiside.
evet canim.
Herşeye "he" diyen adama insan saygı duymaz be canımÖyle adamı kim kaybetmiş biz bulalım en ideal koca o ama nerdeee
herkesin bir donum noktasi oluyor hayatta. Kimi anlayip ona gore sinirlar koyuyor kimi kabulenip devam ediyor. Sen anlayip hayatini ona gore sekillendirenlerdeb olmussun iyikide oyle olmussunYaşananlar gözün açılmasına sebep oluyor
Yaşla alakası yok aslında
Tipe bak ......bi kac gundur cok sinirliydi.hetalde islerinden dolayi diyodum.bi kac gundur hava guzel.kizimi bahceye cikartiyorum oynatiyorum.yan komsuda turk.onlarda bahcede ugrasiyollar ama yan tarafa gecmiyorum hic.vay onlar disardayken ben evde durmuyomusum gicik oluyomus bana.
bide tavsanimiz vardi onu yakaladik bugun erkek kardesim istedi onlara verecektik.ben goturup veriyim dedim.daha bi sinirlendi her yere gidiyomusum..halbuki en az 1 aydir kimseye gitmiyom zaten..tipik kiskanc evden cikmami istemeyen koca
Bu anneler hep böylemi yaaa. Annemle tlf da konuşuyorum evi süpürecegimi söylüyorum hadi cabuk süpür eşin gelmeden işin bitsin diyor. Hayır diyorum gelsin bu saate kadar supuremedigimi anca şimdi fırsat bulduğumu görsün. Eve geldiginde bütün işim bittiyse ne düşünecek??Eşin anne aklıyla ve sözüyle hareket ediyor gibi
Erkekler böyle şeyleri kendileri düşünmezler.
Bu durumu düzeltmezsen sağlığından olursun.
...
8 yıl bilfiil sustum, kendi annemin telkinleriyle üstelik, susmayı saygı diye öğretti...
Ağzımı açıp tek kelime etmedim ne kocaya ne kv 'ye
Meme kanseri oldum ve aklımı başıma aldım.
Şimdi ezebilen ezsin yiyorsa...
tek ogun icin az gorundu gozume canim ama acikmadiysan guzelAz mı olmuş canmkorkarak yumurta yiyorm ama tok tutuyor gerçektn
Zoru seviyoruz biz kadinlardaHerşeye "he" diyen adama insan saygı duymaz be canım
Canım herkesin büyük küçük imtihanı var içini daraltma bol bol dua etO kadar zor günler geçiriyoruz ki. Burda anlatmadim detaylari kimseyi etkilemek istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun. İsyan etmek istemiyorum ama bu hayattan da koptum resmen.
Evet bak şu an tuvalet tamam. Yemeğini kendi yiyor. Sadece oyun istiyor sıkılıyor. Tv açsam bağımlı oluyor. Günde 1 saat aciyorum bazen hiç acmiyorum.3 yaştan az olunca zor olur zaten canım.
Senin sıkıntın ondan
Sabirim butun anneler ayni canim.Bu anneler hep böylemi yaaa. Annemle tlf da konuşuyorum evi süpürecegimi söylüyorum hadi cabuk süpür eşin gelmeden işin bitsin diyor. Hayır diyorum gelsin bu saate kadar supuremedigimi anca şimdi fırsat bulduğumu görsün. Eve geldiginde bütün işim bittiyse ne düşünecek??
Şu 1 haftada etmediğimiz kadar dua edip kuran okuduk. Bazen diyorum galibabiz eksik yapiyor muşuz Allah daha fazla yapmamız için bu durumu yaşattı bizeCanım herkesin büyük küçük imtihanı var içini daraltma bol bol dua et
Tam oyun istedikleri donemler. Benim kucukte simdi ayni surekli oyun halindeyiz canimEvet bak şu an tuvalet tamam. Yemeğini kendi yiyor. Sadece oyun istiyor sıkılıyor. Tv açsam bağımlı oluyor. Günde 1 saat aciyorum bazen hiç acmiyorum.
Senin tavrın ne canm?evet cokk...2 gun ust uste disari cikmam gerekse kiyameti kopariyo..annemgile bile gaftada 1 en fazla 2 oda nadir gidebiliyom.kiskancliktan cok bence erkekya sozunu dinlettirmeye calisiyo sozum dinlensin istiyo
Ne çektiysem annemin akılsızlığından çektim bende.Bu anneler hep böylemi yaaa. Annemle tlf da konuşuyorum evi süpürecegimi söylüyorum hadi cabuk süpür eşin gelmeden işin bitsin diyor. Hayır diyorum gelsin bu saate kadar supuremedigimi anca şimdi fırsat bulduğumu görsün. Eve geldiginde bütün işim bittiyse ne düşünecek??
ilk baslarda annesinin sozunden cikamazdi onu dinlerdi hep..en sonunda bi patladim kv ye..annemi babami cagirdim gozu korktu kv nin..o gunden belli problem cikarmadi.ama esime gelince o degismedi hala..Eşin anne aklıyla ve sözüyle hareket ediyor gibi
Erkekler böyle şeyleri kendileri düşünmezler.
Bu durumu düzeltmezsen sağlığından olursun.
...
8 yıl bilfiil sustum, kendi annemin telkinleriyle üstelik, susmayı saygı diye öğretti...
Ağzımı açıp tek kelime etmedim ne kocaya ne kv 'ye
Meme kanseri oldum ve aklımı başıma aldım.
Şimdi ezebilen ezsin yiyorsa...
7 sene oldu bizede.5 olacak canim ya siz ?. Benim eşim çok kıskanç değildi ama çok sinirliydi. Ben kavga gürültü çıkarmadan alttan mesaj vererek durumu değiştirdim. Mesela senin durumunda ne yapardim. Eşimin keyfi yerinde olduğu zamanlar ben biraz surat yapardim. Sonra ne oldu demeye başladığında sıkıldım yalnız hissediyorum falan demeye başlardım. Onun cevresinin olduğunu benin evde yalniz kaldığımı falan. Bu şekilde biraz tekrarlardım ve gidişata bakardim.
kimsen olmayincada kotu gercekten.helede cocuk olunca.ama gercekten allahta ona gore veriyoOluyor cnm cok sukur biraz soylense de arada en az benm yaptigmin yarisi kadar oynatip bakiyor, kucaginda gezdiriyor.
Ama uykumuzdan odun veremiyorz oglen 12 kadar fix uyuycak illa
Haklisin aslind genelde oyle diyorlar zaten yakn olmasi daha iyi diye buyuk konusmiym ama 2 olur 3 kesinlikle dusunmuyorm cnku kimsem yok burda 2 dk bile birakabilcek o yuzden bunda bile zorlaniyorm. 2 yi bile sırf kardessiz kalmasn oglum diye dusunuyorm Allah nasip ederse tabi baklm
bencede oyleYaşananlar gözün açılmasına sebep oluyor
Yaşla alakası yok aslında
cok azmis yas farki.allah yardimcin olsun2 yaş 4 ay canim aralari. Emziriyordum hamile olduğumu öğrenince. 3 aylikken hamileyken sütten kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?