Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evett ya o hanım köylü lafı boşuna mı.. Off babami öyle alıştırdı ya şimdi sıra bizde. Bizegeliyor sus sessizce gidip ekmek alıp geleyim diyor eşin gitmesin diyor. Anneee diyorum o kural bizde yok.

Kısasa kısas bu küsme işini çözer

Evett ya o hanım köylü lafı boşuna mı.. Off babami öyle alıştırdı ya şimdi sıra bizde. Bizegeliyor sus sessizce gidip ekmek alıp geleyim diyor eşin gitmesin diyor. Anneee diyorum o kural bizde yok.
Aynısı yeminnen.
Sen misafirsin otur derim, genç kız gibi dolanmak ister, kocana yazık der,
Onun annesi hiç karına yazık dedi mi.
Birde kız annesi diyince fitne kadın gelir akla

2 sene fazLan var. Ama geç kalmış sayılmazsın. Üstelik az çok tanimissindir. Bence pes etme değiştirmek için uğraş.

aslinda benim annem oyle degil..hep bas kaldiran biri..bizede soyluyo okadar ezdirme felan diye..ama kucuklugumuzden belli anne baba kavgasi gordugumuz icin bizde boyle olmayalim diye susuyoruz.
Şu 1 haftada etmediğimiz kadar dua edip kuran okuduk. Bazen diyorum galibabiz eksik yapiyor muşuz Allah daha fazla yapmamız için bu durumu yaşattı bize
allah sevdigi kullara musibet verirmiski beni daha cok ansin
Senin tavrın ne canm?
1 karsi geliyosam 2.ci yine onun dedigi oluyo malesefcunku onu dinlemeyip gitsem hic bi tadi olmuyo zaten

Mücadele ruhunu canlı tutacak erkekleri seviyoruz.
Herşeye "he" diyen sümsük bir adama "koca" demezdim.
ben isterdim sahsen boyle koca:))

Aynısı yeminnen.
Kesinlikleee öyle. Benim eşimde ilk yillar ailemin beni doldurduğunu falan düşünürdü. Yaşaya yaşaya gördü ( bunda da yine biraz ukalalik yapmış olabilirim) Şu an da onlarla konuşunca gözleri doluyor nasıl onlar hakkında böyle düşündüm diye

Neyse kizlarr size doyum olmaz ben kaciyirum iyi gecelerrrr
Guzel gunesli bir sabaha uyaniriz ins
iyi geceler canim:)
Aynısı yeminnen.
bide anneni hep kotuluyorlardir kesin.annesi ogut veriyo annesi yaptiriyo diye
2 sene fazLan var. Ama geç kalmış sayılmazsın. Üstelik az çok tanimissindir. Bence pes etme değiştirmek için uğraş.
ben vaz geceli cok oldu aslinda..ama bu kusme isinde busefer ilk konusan ben olmuycam

Hala dinliyor olabilir ama gizliden çaktırmadan.

Artık hayat felsefem "Hiç kimse benden daha kıymetli değil, çocuklarım bile"...

Önce ben kendimin kıymetini bileceğim ki, benim doğurduğum çocuklar da kıymetli olsun...

Bunu eşe ve ailesine hissettirmek lazım canım.
Biryerlerden başla yoksa sadece tiroid ile kalmasın...

Hastalıkların oluşmasında ki psikolojik etkeni şöyle anlatıyor psikologlar "Eğer sen haksızlık karşısında susarsan, kendini savunmazsan hücrelerinde kendini savunmayı bırakır ve hastalıklar oluşur"...

benim aileminde cok iylikleri oldu maddi manevi ama hala onlara karsi hep soguk

İyi ki annen eşinin memleketine taşın dememiş

Sende bendensin herşeye değilde çoğu şeye he diyen bi koca buldum bnde

aslinda benim annem oyle degil..hep bas kaldiran biri..bizede soyluyo okadar ezdirme felan diye..ama kucuklugumuzden belli anne baba kavgasi gordugumuz icin bizde boyle olmayalim diye susuyoruz.
Seni isminin de etkisi var canım.

Ya en basit örneği gorumcemin bu olayında annenlere söyledin mi dedi bende söylemedim ama söylersem iyi olacak onlar beni olumlu anlamda erkiliyorlar bana güç veriyorlar dedim. Eşimin de şu an benden beklediği ailesine karşı güçlü olmam. Soylememi istemeyen adam tamam söyle dedi. Soyleyince de ne dediler diye sordu. Babamin, eşine destek ol dediğini.. annemin, de olumlu sözlerini soyledim. Çok duygulandi

Canm bu şekilde davranışını değiştiremezsin kocanın

aslinda benimde kendimi gelistirmem lazim boyle pskoloji kitaplari felan okusa iyi olucak.bazen burinden guc aldigim zaman cok iyi geliyo.sonra sonra tekrar basa sariyorum.su an sizinle konusunca bi guc geldi sanki daha iyi hissetim.ama bu sozun beni kendime getirdi sanki cok sagol:)
Şu an cazip gibi geliyor ama herşeye he dediği için boşanan kadınlar biliyorum.
Kadın psikolojisi kaldırmıyor bu durumu bir süre sonra
sanki simariklik yapmislar gibi geldi bana:))okadar luks bisey boyle koca bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…