- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #361.581
Ay o kadınlar huysuz koca görmemiş kıymet bilmezlerŞu an cazip gibi geliyor ama herşeye he dediği için boşanan kadınlar biliyorum.
Kadın psikolojisi kaldırmıyor bu durumu bir süre sonra
BencedrCanm bu şekilde davranışını değiştiremezsin kocanın
Kesinliklee katılıyorum. Hayat felsefeni bende uygulamaya çalışıyorum. Çocuklar konusunda biraz daha zaman alacak.Hala dinliyor olabilir ama gizliden çaktırmadan.
Artık hayat felsefem "Hiç kimse benden daha kıymetli değil, çocuklarım bile"...
Önce ben kendimin kıymetini bileceğim ki, benim doğurduğum çocuklar da kıymetli olsun...
Bunu eşe ve ailesine hissettirmek lazım canım.
Biryerlerden başla yoksa sadece tiroid ile kalmasın...
Hastalıkların oluşmasında ki psikolojik etkeni şöyle anlatıyor psikologlar "Eğer sen haksızlık karşısında susarsan, kendini savunmazsan hücrelerinde kendini savunmayı bırakır ve hastalıklar oluşur"...
Ya işte bu iyi oluyo. Kendi ailesinin yaptığı hatalari onlarla birlikte bizim de bilmemiz.Annemi kötüleyemez.
Kendi annesinin gözümün önünde yaptığı çok pislik var, açarım ağzımı susturamaz
sen yine iyisiSende bendensinherşeye değilde çoğu şeye he diyen bi koca buldum bnde
nasil yani abla.Seni isminin de etkisi var canım.
bu basindaki olaya iyi yonunden bak bide onlarin onemini alamistirYa en basit örneği gorumcemin bu olayında annenlere söyledin mi dedi bende söylemedim ama söylersem iyi olacak onlar beni olumlu anlamda erkiliyorlar bana güç veriyorlar dedim. Eşimin de şu an benden beklediği ailesine karşı güçlü olmam. Soylememi istemeyen adam tamam söyle dedi. Soyleyince de ne dediler diye sordu. Babamin, eşine destek ol dediğini.. annemin, de olumlu sözlerini soyledim. Çok duygulandi
bende sasirdim napcamiCanm bu şekilde davranışını değiştiremezsin kocanın
ne guzel boyle bi uygulama:))Sabah çocuklarla kalkma sırası bnde yatıyım ben kızlar. Eşimde bende sabah uykusunu çok seviyoruz böyle bi yöntem buldukiyi geceler
Bizde uygulasak bu yöntemi ne güzel olur. Aslinda uygulamaya başlamıştık ama durumlar değişti.Sabah çocuklarla kalkma sırası bnde yatıyım ben kızlar. Eşimde bende sabah uykusunu çok seviyoruz böyle bi yöntem buldukiyi geceler
Birgün annem yemeğe davet etmişti, gitmiştik...benim aileminde cok iylikleri oldu maddi manevi ama hala onlara karsi hep soguk
Ayşe isminin sinerjisi kötü canım, maalesef.nasil yani abla.
Ben duyarimHerşeye "he" diyen adama insan saygı duymaz be canım
Canım YouTube den psikologların videolarıni izle, kendini geliştirdiğinde ve sen değiştiğinde herkesin değiştiğini göreceksin.bende sasirdim napcami
Ohhhh okurken bile içim rahatladi. Ne iyi etmişsin ne güzel demişsin. Böyle akıllı olacan işte. Ailesi beni bilir kendi de bilir. Asla lafin altinda kalmayıp herkese gereken cevabi vereceğimi bilir benim de. Bilsinler ki cevap verdiğim zaman nasil cevap verirsin ablama kardeşime demesin. Hakarete uğramayı hiç kabul edemem. Allah rizasi için elimden gelen bir şey var sa yaparim yoksa onlar için yapmam.Birgün annem yemeğe davet etmişti, gitmiştik...
Baktım eşim diğer odada annesi ile konuşuyor, annemlere yemeğe davetli olduğumuzu söyledi, arkasından "tamam anne yediğime içtiğime dikkat ederim" dedi, anladım kv nin fitneliğini ama ses çıkarmadan, sofrada doğru düzgün birşey yemedi, eve gidince "annen bizi niye davet etti, yemeklere muska mı kattı" dedi... (akla sokulan düşünceye bak)
"Bana bak dedim, ben o kadının kızıyım, eğer yemeğe muska katılması gerekiyorsa seni evine yemeğe davet etmesine gerek yok, bana verir, ben sana onu her halükarda yedirin, her şeyi benim elimden yiyip içiyorsun" dedim.
"Aklı sana kim vermişse eksik akıl etmiş, karının da elinden birşey yeme desin" dedim...
Uzun bir süre de annem davet ettiğinde mazeret uydurup gitmedim, " seni bir daha annemin sofrasına oturtmam" dedim
bu nasil bi dusunce yaa sok oldum..ama iyi lafini vermissin gercekten.Birgün annem yemeğe davet etmişti, gitmiştik...
Baktım eşim diğer odada annesi ile konuşuyor, annemlere yemeğe davetli olduğumuzu söyledi, arkasından "tamam anne yediğime içtiğime dikkat ederim" dedi, anladım kv nin fitneliğini ama ses çıkarmadım, sofrada doğru düzgün birşey yemedi, eve gidince "annen bizi niye davet etti, yemeklere muska mı kattı" dedi... (akla sokulan düşünceye bak)
"Bana bak dedim, ben o kadının kızıyım, eğer yemeğe muska katılması gerekiyorsa seni evine yemeğe davet etmesine gerek yok, bana verir, ben sana onu her halükarda yediririm, her şeyi benim elimden yiyip içiyorsun" dedim.
"Aklı sana kim vermişse eksik akıl etmiş, karının da elinden birşey yeme desin" dedim...
Uzun bir süre de annem davet ettiğinde mazeret uydurup gitmedim, " seni bir daha annemin sofrasına oturtmam" dedim
internetten arastirip bakicamAyşe isminin sinerjisi kötü canım, maalesef.
Bende dinliyimCanım YouTube den psikologların videolarıni izle, kendini geliştirdiğinde ve sen değiştiğinde herkesin değiştiğini göreceksin.
Alanında en iyi psikologlar "Tülay KÖK, Serhat YABANCI, Beyhan BUDAK"..
Bu 3 ünün videolarını izle, hataların nerelerde olduğunu göreceksin.
Kelin ilaci misaliMefkurem sende et iki kelime tecrübeli hatunn
yarin ilk isim bunlara bakmak olcak insallah:)Canım YouTube den psikologların videolarıni izle, kendini geliştirdiğinde ve sen değiştiğinde herkesin değiştiğini göreceksin.
Alanında en iyi psikologlar "Tülay KÖK, Serhat YABANCI, Beyhan BUDAK"..
Bu 3 ünün videolarını izle, hataların nerelerde olduğunu göreceksin.
Hiç mi yokKelin ilaci misali
Ben kolay kolay konuşmam canımOhhhh okurken bile içim rahatladi. Ne iyi etmişsin ne güzel demişsin. Böyle akıllı olacan işte. Ailesi beni bilir kendi de bilir. Asla lafin altinda kalmayıp herkese gereken cevabi vereceğimi bilir benim de. Bilsinler ki cevap verdiğim zaman nasil cevap verirsin ablama kardeşime demesin. Hakarete uğramayı hiç kabul edemem. Allah rizasi için elimden gelen bir şey var sa yaparim yoksa onlar için yapmam.
Yok her fırsatta da ben, bana laf sokan olursa cevabımı veririm derim eşime. Sonra cevap verince sıkıntı çıkmaz. Cevap vermezsem kendi kendimi yerim bana zararBen kolay kolay konuşmam canım
Son damlanin bardağı taşırması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?