- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.161
doktorun yalancısıyımaaaaaaaaaa
nagişçim bende umarım bu kilo alışın başka nedenlerdedir canımmurccum 3 aydır diyetteyim toplamda 6 kg gitti aslına bakarsan dukanlada 1 kg bilemedin 2 kg gitti bende pek bir işe yaramadı,hatta dün alışverişte anladımki daha çokk kg vermem lazım halen L bedenler dar oluyohoş L yazanlar bile minicik sanki türk kadınları hep zayıf umarım bu kilo alışım başka sebeplerdendir :) ve bu öğlen tost yiyesim var sabah kfleks yedim akşama yemesem öğlen tosta izin verirmisiniz :26:
betüş hoşgeldin nerelerdeydin
vaooov süper yapmışsın varya seni tebrik ediyorum tatlım isabetli bir kararŞimdi hastaneyı aradım pazartesıden once malesef randevu kabul edemıyorlarmıs doluymus doktor.Pazartesı 16:30 aldım randevumu hadı bakalım tamda zamanı haa pazartesı baslayıp salı bıtmez ıns...
yaa nagiş ne alemsin kız, ozaman yine yazılsana dr a, ben senin gibi olsam şimdiye kadar hayatta durmam hemen başlarım doktora valla.hadi hayırlısı git bakalım ne dicek belki bu sefer olur,ki ben daha önce gitm,iştim ve 3 ayda 10 kg vermiştim sporsuz
hayırlı uğurlu olsun inşalah canım çok sevindim valla, önemli olan ordaki ortamın güzel olması, yakın olur ama çalışma arkadaşların kötü olur ozaman ben ne yapim öyle işi dimi ama, inşallah çalışma arkadaşların çok çok iyi olur, seve seve gidersin hergün işe
buarad kızlar atamam olmuş (aramadılar kayınpeder öğrenmiş aradı)
ilçeye
yanı başımda 10 dakikalık 2 adliye varken 40 dakikalık yol(
çok üzüldüm ama hayırlısı
evet canım bi doğum kontrolcüye görün senee duraklama dönemi olacak elbet bende 6 kg verdim son bir aydır 65-66 oynuyoda oynuyo gitmiyotenis süper ama biraz daha maliyetli hocası,kortu,raketi derken epey tutuyo bir ara araştırmıştım bide tabi partner lazım
edda hayırlı olsun cnm 40 dk uzak olsun boşver ataman yapıldıya buna şükür
hopiş bu sözü beğendim
öğlen çiğ köfte ve tost yedim ne tuhaf bir karışım dimi :44: akşama yemem artık yanlızzzz bugünden yarının zeminini hazırlayım ben kilo falan vermiyorum aksine hızla kilo alıyorum bir dryemi görünsem acep :)
aklında kalmasın bence gamzecim git bir bak ortamı iyice gör, bilgi al, içine sinerse birdaha düşünürsün, belkde hoşuna gitmeyecek ortamBizim burda aylık 55 tl hoca başımızda durucakmış, 1,5 aydan sonra artık yavaş yavaş oynamaya başlarsın diyorlar, kort kiraları da burda uygun tek sorun partnersevgilim olsa koluma takar beraber giderdim bizim burda öyle tenis oynayan çok insan yoktur ama gideceğim gruptaki kişilerle sözleşiriz kortda kiralarız süper olur ayy hep hayalimdir tenis oynamakkk spor salonu eve biraz uzak yürüme ile yarım saat acaba akşam bir uğrayıp baksam mı?
betüş ben bu boru gibi bacaklarla şort giysem millet kaçar
al bendende okadar gamzecim, kendim ve çevremdekiler hepimiz mantarlaşmışız resmenmursh bulmuşsun böyle fırsatı bencede git,pazar günü tüm gün uyursun hatta pazartesi sabahı iş için uyanırsınbizim burdada haziranda başlıyor ama kimse yok gidebileceğim, öyle çok arkadaşım yok, olanlarda zaten asosyal ben gibi
Canım ben o yediklerimi içimde tutmamak için kayısı yedim, faydası oldu ama meğer kayısının fazlası gaz yapıyormuşCanlarım, bugün aranızda olamadım işlerim varda hp dışardaydım akşama kadar, o yüzden şimdi geldim tüm geçmişi okudum. ayrıca bugnkü menüm:
sabah : k-fleks + süt
Öğlen (saat:17'de) : 5 tane hurma, zeytinyağlı barbunya + yarı dilim kepek ekmek
Akşam: 1 çatal peynir, 2 zeytin, ceviz büyüklüğünde ufacık bir ekmek parçası attım ağzıma
ah birde wc ye çıkabilirsem yarına muhteşem bir haberle dönerim ama bakalım ne olacak bekliyorumbende gamze gibi içimde saklıyorum yediklerimi 2 gündür
nagişçim bende umarım bu kilo alışın başka nedenlerdedir canım
vaooov süper yapmışsın varya seni tebrik ediyorum tatlım isabetli bir karar
yaa nagiş ne alemsin kız, ozaman yine yazılsana dr a, ben senin gibi olsam şimdiye kadar hayatta durmam hemen başlarım doktora valla.
hayırlı uğurlu olsun inşalah canım çok sevindim valla, önemli olan ordaki ortamın güzel olması, yakın olur ama çalışma arkadaşların kötü olur ozaman ben ne yapim öyle işi dimi ama, inşallah çalışma arkadaşların çok çok iyi olur, seve seve gidersin hergün işe
evet canım bi doğum kontrolcüye görün sen
aklında kalmasın bence gamzecim git bir bak ortamı iyice gör, bilgi al, içine sinerse birdaha düşünürsün, belkde hoşuna gitmeyecek ortam
al bendende okadar gamzecim, kendim ve çevremdekiler hepimiz mantarlaşmışız resmen
Canım ben o yediklerimi içimde tutmamak için kayısı yedim, faydası oldu ama meğer kayısının fazlası gaz yapıyormuşsabah aç karnada yemiştim bugün nefes alamıyordum ya, mursh soda iç dedi, sodadan sonra biraz iyiyim, şişlik indi gibi ama ben yarın tartıda eksileri göremicem gibi geliyor
kesin kuzenlerim nazar değdirdi bana yaaçok gözleri var valla ne güzel veriyordum kiloları Bu akşam bende 1 domates+1 salata yedim bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda...
cnm spor salonunu aradım istediğim saatte yer yokmuş tenis için 21:00-22:00 arası var çok geç evee dönerken korkarım benbizimkilerde izin vermez zaten, bugün işten geç çıktım o yüzden gidemedim ama gidip bakıcam belki fitnessa giderim ya da pilatese 1 ay bile gitsem yeter bana..
Bu arada 906090 hoşgeldi tekrarinşallah en kısa zamanda verirsin kiloları...
Kızlar bi süredir yokum, pnomoni olmuşum bağışıklığım düşünce bayağı uzun sürdü :S Hala da hafiften hastayım ama diyete başlamam lazım, bağışıklığı toparlamak için ne bulduysam yedim, sabah 70.5 kiloydumGeri döndüm başladığım yere. Ama moral bozmak yok, napalım :) Tekrar başlarız bizde
Hoşgeldim o zamanDaha sıkı şekilde, daha fazla sporla vericez kiloları
Bu sefer dukanla başlamicam, dukan bağışıklığımı düşürdüÖnce bi süre lahana çorbası diyeti yapayım.. daha önce yaptığımda 3 buçuk kilo vermiştim 1 hafta-10 günde. Yine öyle yapıcam.. Sonra bakarız dukana
günaydınn vucüdüm davul gibi şiş kızlarkasıklarım belim karnım kopuyo üstelik akıntımda var,dün kanda gebelik baktırdım negatif kaldıki reglime bir hafta var neden böyle oldum anlamıyorum kilom 66 geçen haftayla aynı paket bitsin kfleksi bırakıcam
yaseminn benim diyetisyen 2 senede acayip ünlendi bursanın en pahalı semtinde kendine klinik açtı ve çok yoğun 2 ay önce aradım en erken nisana gün veriyoruz dedi bide bir seans 50 tl olmuş başkasına bakmak lazım
günaydın nagişim hoşgeldin, ya bebek olsa kanda kesin çıkarmıydı acaba yoksa daha çok yeni olduğu için çıkmayabiliyormu? sıra dışı belirtilerin var çünkü Allah Allah ya?
Tüh be böyle iyi doktorlarda işte hemen uçuşa geçiyorlar, kalıyoruz yine dipte köşede kalmışlarahele bide şimdi yaz geliyor ya, daha çok iş yaparlar tabiki, kadınlar yaza girerken ancak farkediyor kilolarıı çünkü benim gibi
hoşbuldum cnm değer azda olsa kanda kesin çıkardı 30 tlyide boşuna verdimreglide bekleyeyim onda da sorun olursa jinekoloğumla grşmeliyim sanırım
yasemincim ayda 1 kez 50 tl olsa yine gideyimde ilk başta haftada sonrada 15 günde bir kontrole çağırıyo bir ayda dünyanın parası eder
kilom malesef 97.5
spor 250 dk
Günaydın çok sevgili arkadaşlarımcumanız mübarek olsun
Dün akşam 1 domates+1 salata yedim ama sabah aynı çıktım değişen birşey yok,geçen hafta cuma günü kilo bildirimin yaptıktan sonra (baya vermiştim ya sözde kendime ödül verdim) 2 tane baklava yemiştim sanırım midem o baklavaları anca eritti bu hafta 3-4 akşam ya birşey yemedim ya da salata+meyve ile geçiştirdim aslında vermem lazımdı, neyse olumsuz düşünmüyorum yoksa hepten bozarım rejimi, en azından hiç almadım, kilomu kordum diye düşüneyimde biraz daha dikkat edeyim, Yasemin canım seni de tebrik ederim maşallah benim arkadaşıma bu hafta dereceye giremesemde senin adına sevineyim cnmm ben Pendik'te oturuyorum, burda 2 spor salonu var birinin ki çok pahalı beni aşar o ama diğeri iyi de yer yok bana bu hafta baya dikkat edicem bakalım eğer veremezsem kesinlikle pilates ya da fitness'a başlıcam.. her kilo verdiğimde kendime ödül veriyordum bu hafta bana ödül ödmül yok helva yiyecektim ayy hamile kadınlar gibi aşeriyorum ya haftaya artık
nagiş çok geçmiş olsun, idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir mi? annemin de ağrıyordu 1 ay kadar önce ultrason falan çektirdiler, çok şükür birşey çıkmadı, ihmal etme canım, Allah şifa versin...
Geçen haftaki kilom; 71.9
Bu haftaki kilom;71.9
Sabah menüm
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dilim kepek ekmeği
2 kayısı
1,5 saat yürüyüş
Biraz fazla mı kaçırmışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?