Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bi süredir yokum, pnomoni olmuşum bağışıklığım düşünce bayağı uzun sürdü :S Hala da hafiften hastayım ama diyete başlamam lazım, bağışıklığı toparlamak için ne bulduysam yedim, sabah 70.5 kiloydum Geri döndüm başladığım yere. Ama moral bozmak yok, napalım :) Tekrar başlarız bizde

Hoşgeldim o zaman Daha sıkı şekilde, daha fazla sporla vericez kiloları

Bu sefer dukanla başlamicam, dukan bağışıklığımı düşürdü Önce bi süre lahana çorbası diyeti yapayım.. daha önce yaptığımda 3 buçuk kilo vermiştim 1 hafta-10 günde. Yine öyle yapıcam.. Sonra bakarız dukana

Son düzenleme:
Canlarım, bugün aranızda olamadım işlerim varda hp dışardaydım akşama kadar, o yüzden şimdi geldim tüm geçmişi okudum. ayrıca bugnkü menüm:
sabah : k-fleks + süt
Öğlen (saat:17'de) : 5 tane hurma, zeytinyağlı barbunya + yarı dilim kepek ekmek
Akşam: 1 çatal peynir, 2 zeytin, ceviz büyüklüğünde ufacık bir ekmek parçası attım ağzıma
ah birde wc ye çıkabilirsem yarına muhteşem bir haberle dönerim ama bakalım ne olacak bekliyorum bende gamze gibi içimde saklıyorum yediklerimi 2 gündür

nagişçim bende umarım bu kilo alışın başka nedenlerdedir canım
Şimdi hastaneyı aradım pazartesıden once malesef randevu kabul edemıyorlarmıs doluymus doktor.Pazartesı 16:30 aldım randevumu hadı bakalım tamda zamanı haa pazartesı baslayıp salı bıtmez ıns...
vaooov süper yapmışsın varya seni tebrik ediyorum tatlım isabetli bir karar
hadi hayırlısı git bakalım ne dicek belki bu sefer olur,ki ben daha önce gitm,iştim ve 3 ayda 10 kg vermiştim sporsuz
yaa nagiş ne alemsin kız, ozaman yine yazılsana dr a, ben senin gibi olsam şimdiye kadar hayatta durmam hemen başlarım doktora valla.

buarad kızlar atamam olmuş (aramadılar kayınpeder öğrenmiş aradı)
ilçeye
yanı başımda 10 dakikalık 2 adliye varken 40 dakikalık yol (
çok üzüldüm ama hayırlısı
hayırlı uğurlu olsun inşalah canım çok sevindim valla, önemli olan ordaki ortamın güzel olması, yakın olur ama çalışma arkadaşların kötü olur ozaman ben ne yapim öyle işi dimi ama, inşallah çalışma arkadaşların çok çok iyi olur, seve seve gidersin hergün işe

evet canım bi doğum kontrolcüye görün sen
aklında kalmasın bence gamzecim git bir bak ortamı iyice gör, bilgi al, içine sinerse birdaha düşünürsün, belkde hoşuna gitmeyecek ortam
al bendende okadar gamzecim, kendim ve çevremdekiler hepimiz mantarlaşmışız resmen

Canım ben o yediklerimi içimde tutmamak için kayısı yedim, faydası oldu ama meğer kayısının fazlası gaz yapıyormuş sabah aç karnada yemiştim bugün nefes alamıyordum ya, mursh soda iç dedi, sodadan sonra biraz iyiyim, şişlik indi gibi ama ben yarın tartıda eksileri göremicem gibi geliyor
kesin kuzenlerim nazar değdirdi bana yaa çok gözleri var valla ne güzel veriyordum kiloları Bu akşam bende 1 domates+1 salata yedim bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda...
cnm spor salonunu aradım istediğim saatte yer yokmuş tenis için 21:00-22:00 arası var çok geç evee dönerken korkarım ben bizimkilerde izin vermez zaten, bugün işten geç çıktım o yüzden gidemedim ama gidip bakıcam belki fitnessa giderim ya da pilatese 1 ay bile gitsem yeter bana..

Bu arada 906090 hoşgeldi tekrar inşallah en kısa zamanda verirsin kiloları...

ayy canım senmi geldin hoşgeldin valla ben görürüm ama ah bi wc ye gitsem ozaman muhteşem olacak ayy sanki bağırsaklarım çalıştı birden kız sen gelince sevinçten
canım bu arada sen istanbulun neresindeydin bu tenis mevzusunda geçince merak ettim? sen kendi çaalarınla yaptığın spor ile 7 kilo vemiş kızsın, bide spora platese yazılsan aynı hızla kesin devam edersin bence vermeye, duraklama dönemine girmemiş olursun

Hoşgeldınnn cnmcıımm hadı bakalım hayırlısı olsun sen kafana koydugunda yapıyorsun onda sıkıntı yok bılıyoruz

haftasonu yemeseymişim 1 kilo garantiymiş..sağlık olsun..

Eklentiler

• $100_4090.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar sevgili arkadaşlarım,
geçen haftadan bu yana azim ettim, direndim, kendime hakim oldum ve sonuç gayet iyi oldu çok şükür.
geçen cumayı 63 kg ile bitirmiştim,
Bugün 61,9 kg oldum yaşşasınnnnnnnnnnnn

906090 canım geçmiş olsun, hoşgeldin tekrardan ayy özlemişz seni yaa
Hopişim seni gaza getirmek lazım, saldın bu aralar 23 nisan filan derken çocuklar gibi özgür oldun yemek konusunda galiba
Mursh canım bu hafta birinci olursam bana 3 tane birden kupa ver ki daha çok azimleneyim haftaya olmasa bile bir sonraki hafta 50'li kilolara düşmem lazım 59,9 mesela ayy ne güzel olur yaa

günaydınn vucüdüm davul gibi şiş kızlar kasıklarım belim karnım kopuyo üstelik akıntımda var,dün kanda gebelik baktırdım negatif kaldıki reglime bir hafta var neden böyle oldum anlamıyorum kilom 66 geçen haftayla aynı paket bitsin kfleksi bırakıcam
yaseminn benim diyetisyen 2 senede acayip ünlendi bursanın en pahalı semtinde kendine klinik açtı ve çok yoğun 2 ay önce aradım en erken nisana gün veriyoruz dedi bide bir seans 50 tl olmuş başkasına bakmak lazım

günaydın nagişim hoşgeldin, ya bebek olsa kanda kesin çıkarmıydı acaba yoksa daha çok yeni olduğu için çıkmayabiliyormu? sıra dışı belirtilerin var çünkü Allah Allah ya?
Tüh be böyle iyi doktorlarda işte hemen uçuşa geçiyorlar, kalıyoruz yine dipte köşede kalmışlara hele bide şimdi yaz geliyor ya, daha çok iş yaparlar tabiki, kadınlar yaza girerken ancak farkediyor kilolarıı çünkü benim gibi

hoşbuldum cnm değer azda olsa kanda kesin çıkardı 30 tlyide boşuna verdim reglide bekleyeyim onda da sorun olursa jinekoloğumla grşmeliyim sanırım
yasemincim ayda 1 kez 50 tl olsa yine gideyimde ilk başta haftada sonrada 15 günde bir kontrole çağırıyo bir ayda dünyanın parası eder

vay be kan testi 30 lira demek, oyyy :18: canım o sosyetik doktor kontrollere de mi para alıyor? annemin doktoru sadece muayenelere alıyordu, sonra 1-2 tane kontrol bedavaydı, sen onu iyice bi sor bence canım

Günaydın çok sevgili arkadaşlarım cumanız mübarek olsun

Dün akşam 1 domates+1 salata yedim ama sabah aynı çıktım değişen birşey yok,geçen hafta cuma günü kilo bildirimin yaptıktan sonra (baya vermiştim ya sözde kendime ödül verdim) 2 tane baklava yemiştim sanırım midem o baklavaları anca eritti bu hafta 3-4 akşam ya birşey yemedim ya da salata+meyve ile geçiştirdim aslında vermem lazımdı, neyse olumsuz düşünmüyorum yoksa hepten bozarım rejimi, en azından hiç almadım, kilomu kordum diye düşüneyimde biraz daha dikkat edeyim, Yasemin canım seni de tebrik ederim maşallah benim arkadaşıma bu hafta dereceye giremesemde senin adına sevineyim cnmm ben Pendik'te oturuyorum, burda 2 spor salonu var birinin ki çok pahalı beni aşar o ama diğeri iyi de yer yok bana bu hafta baya dikkat edicem bakalım eğer veremezsem kesinlikle pilates ya da fitness'a başlıcam.. her kilo verdiğimde kendime ödül veriyordum bu hafta bana ödül ödmül yok helva yiyecektim ayy hamile kadınlar gibi aşeriyorum ya haftaya artık

nagiş çok geçmiş olsun, idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir mi? annemin de ağrıyordu 1 ay kadar önce ultrason falan çektirdiler, çok şükür birşey çıkmadı, ihmal etme canım, Allah şifa versin...

Geçen haftaki kilom; 71.9
Bu haftaki kilom;71.9

Sabah menüm
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dilim kepek ekmeği
2 kayısı
1,5 saat yürüyüş

Biraz fazla mı kaçırmışım ya

günaydın canım hoşgeldin, olsun aynı kiloda kalmakta önemli inşallah kilon orda sabitleniyordur birdaha yukarı çıkmamak üzere önümüzdeki hafta sen kesin yine birinci olursun eğer bu hafta azim edersen, çünkü bende geçen hafta sonlardaydım listede biliyosun çok üzüldüm bu bana iyi bir şey olarak geri döndü eksilere düştüm çok şükür. ama kendime ödül filan vermiyeceğim 59,9 olmadan çok kararlıyım
ayrıca sabah yemişsin ama 1,5 saat yürümüşsün bu harika bişey o yüzden yediklerini kafana takma eritmişsin canım. ayy pendikte değilde bu tarafta olsan gezerdik ne güzel, hatta spora giderdik birlikte 2 asosyal olarak

günaydın herkese boyacı dünde gelmeyince annem başka birini buldu adam 6 da geldi gece 12yi geçiyordu gitti bizde o saatten sonra biraz toparlandık sonra yattık bende sabah kalkınca biraz toparlandım şimdide süpürge falan tutcam dün tam bi koşuşturmaca ile geçti bugün kardeşim annemle pikniğe gitti o yüzden dün gittim ona meyve suyu,şişe su vs aldım birde eve gelince un kurabiyesi,havuçlu kek ve peynirli-patatesli börek yaptım akşama boyacı yemeğe kalır diyede patates-köfte,salata ve cacık yaptım annemde pilav yaptı evi toparladık derken bi baktım adam geldi neyseki balkon bitti şimdide evi temizlemeye devam etcem eğer bi aksilik çıkmazsa yarın camlar takılcak balkona pzt yada salı günüde tekrar boyacı gelip salonu ve koridoru boyucak(kışın doğal gaz döşendiğinden duvarlar berbat halde birde geçen sene hırsız girince evin kapısı değişti o yüzden boyancak) haziran -temmuz gibide küçük tuvalet yapılcak offf offfffffffffffffff, evde tadilat olunca bütün sinirlerim tepemde oluyo aslında mutfağıda yaptırmaya niyetliyiz ama 1 ay boyunca ne yaparız bilemiyorum o yüzden mutfak başımıza yıkılana kadar kullanmaya devam etcez böyle,dünde cnm çok tatlı istedi o yüzden leblebi ve kuru kayısı yedim ama kayısıyı bayağı bi yedim yani sabahtan beride wcden çıkamıyorum

Günaydın beybileeer,

20.04.2012 --> 67.2 --- -900 gr ikeeen
27.04.2012 --> 67.6 --- +400 gr

aman yaaa efkar bastı bende gittim kornet yedim.... canımada deysin.....

şimdide nescafemi içiyom.... uleyn bu nescafe her gün mü bu kadar çok özlenir yaaa...... ımmmmmmhhhhhhhh.......

hayattaaan nescafeyiii alııın geri neyiii kalııır kiiii..... olmadı detone oldum bi dahaaa.... hayaaaaattaaaaaannn nescaafeyiii alıııın geriii neyiiii kalııır kiiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…