- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.181
hayattaaan nescafeyiii alııın geri neyiii kalııır kiiii..... olmadı detone oldum bi dahaaa.... hayaaaaattaaaaaannn nescaafeyiii alıııın geriii neyiiii kalııır kiiiii.....
günaydın canım hoşgeldin, olsun aynı kiloda kalmakta önemli inşallah kilon orda sabitleniyordur birdaha yukarı çıkmamak üzereönümüzdeki hafta sen kesin yine birinci olursun eğer bu hafta azim edersen, çünkü bende geçen hafta sonlardaydım listede biliyosun çok üzüldüm bu bana iyi bir şey olarak geri döndü eksilere düştüm çok şükür. ama kendime ödül filan vermiyeceğim 59,9 olmadan çok kararlıyım
ayrıca sabah yemişsin ama 1,5 saat yürümüşsün bu harika bişey o yüzden yediklerini kafana takma eritmişsin canım. ayy pendikte değilde bu tarafta olsan gezerdik ne güzel, hatta spora giderdik birlikte 2 asosyal olarak
Hoşbuldum canım, zaten sizler olmasanız ben bu hafta kilo vermedim diye bırakmştım şimdiye, burası sayesinde daha bir azimleniyorumbende 70 olmadan ödül filan vermiyeceğim kendime canımm aynı şehirdeyiz sık sık olmasa bile görüşürüz inşallah hatta forumdaki İstanbullularla hep beraber ayarlayalım, havalarda ısındı süper olur ya ikimiz gibi asosyal için değişiklik olur
Gülşekercim ayyy sen anlattın ben yoruldum yaaAllah kolaylık versin hayranım senin hamaratlığına ben, hem temizlik hem koşuşturmaca hem yemekler poğaçalar kekler süpersin maşallah sana bence ortalık kalkmışken keşke mutfağıda yaptırsaydınız hiç olmazsa bu kargaşada o da çıkar biterdi, sonra birdaha insanın gözü yemez o tozu toprağı
Allah seni nasıl bilirse öyle yapsın emi ayayy altıma edeceğim yaa çok hoşuma gitti ne güzel uyarlamışsın şarkıyı, sen nasıl bir kişiliksin yaa
Gülşekercim ozaman sana şu şarkıyı armağan ediyorum tatlım:
Secil - UNUTURSUN GÖNLÜM klip KRAL TV nostalji serisi 2011 - Dailymotion-Video
kesin unutursun yaşın daha erken bebişim neler çıkar karşına annen doğru demiş bence
günaydın bebeklerim =) nasılsınız?
ben yavaş yavaş normale dönüyorum kg : 81.5
günaydın bebeklerim =) nasılsınız?
ben yavaş yavaş normale dönüyorum kg : 81.5
maşallah canım, en son ben seni 84 diye hatırlıyordum, çok iyi gidiyorsunhemen nazar boncuğunu da yapıştırayım, nazarım değmesin
Günaydın canım maşallah, güneş açınca yazın gerçekten geleceğine inandık sanırım vermeye başlıyoruz inşallah.
gerçi bu sabah yine yağmurluydu hava ama şuan daha iyi güneş açtı yine, artık yağsada korkmam yaz geldi bu sefer inanıyorum
kilom 70.2
Lahana çorbam pişiyor şu anBaşlasın lahana diyeti
günaydın herkese boyacı dünde gelmeyince annem başka birini buldu adam 6 da geldi gece 12yi geçiyordu gitti bizde o saatten sonra biraz toparlandık sonra yattık bende sabah kalkınca biraz toparlandım şimdide süpürge falan tutcam dün tam bi koşuşturmaca ile geçti bugün kardeşim annemle pikniğe gitti o yüzden dün gittim ona meyve suyu,şişe su vs aldım birde eve gelince un kurabiyesi,havuçlu kek ve peynirli-patatesli börek yaptım akşama boyacı yemeğe kalır diyede patates-köfte,salata ve cacık yaptım annemde pilav yaptı evi toparladık derken bi baktım adam geldi neyseki balkon bitti şimdide evi temizlemeye devam etcem eğer bi aksilik çıkmazsa yarın camlar takılcak balkona pzt yada salı günüde tekrar boyacı gelip salonu ve koridoru boyucak(kışın doğal gaz döşendiğinden duvarlar berbat halde birde geçen sene hırsız girince evin kapısı değişti o yüzden boyancak) haziran -temmuz gibide küçük tuvalet yapılcak offf offfffffffffffffff, evde tadilat olunca bütün sinirlerim tepemde oluyoaslında mutfağıda yaptırmaya niyetliyiz ama 1 ay boyunca ne yaparız bilemiyorum o yüzden mutfak başımıza yıkılana kadar kullanmaya devam etcez böyle,dünde cnm çok tatlı istedi o yüzden leblebi ve kuru kayısı yedim ama kayısıyı bayağı bi yedim yani sabahtan beride wcden çıkamıyorum
Günaydın beybileeer,
20.04.2012 --> 67.2 --- -900 gr ikeeen
27.04.2012 --> 67.6 --- +400 gr
aman yaaa efkar bastı bende gittim kornet yedim.... canımada deysin.....
şimdide nescafemi içiyom.... uleyn bu nescafe her gün mü bu kadar çok özlenir yaaa...... ımmmmmmhhhhhhhh.......
hayattaaan nescafeyiii alııın geri neyiii kalııır kiiii..... olmadı detone oldum bi dahaaa.... hayaaaaattaaaaaannn nescaafeyiii alıııın geriii neyiiii kalııır kiiiii.....
gerçekten yaaa evet gamze azıcık insan görürüz yaavalla kızlar hadi birgün ayarlayalım ne dersiniz ayya ne güzel olur he, kız vallahi kahveler benden hemde herkese söz veriyorum bak gaza gelin diye neler yapıyorum
valla bende çok yoruluyorum yaaayapıyorumda ne oluyo kıymetimi bilen yok valla emirin sudan sebep şarkısını dinleyince coştum öğlende sevdiğimi görürsem dikilcem karşısına seviyorum nulennnnnnn dicem oda her zaman olduğu gibi mal mal bakcak sadece msnde konuşmuştuk 3 kere ama bana hiç seviyorum seni diye söylememişti habire sen beni seviyor musun diye sorup duruyordu sevmiyorum deyincede engelledi beni(hata sende diyebilirsin ama o gerçekten bana uygun biri değil daha 23 yaşında olmasına rağmen hemen hemen hergün kahvede oturuyo,annem en çok bu sebepten istemedi onu ,bizim ailemize uygun değil bu çocuk senin karşına neler çıkcak daha deyince annemi haklı bulmamdan dolayı sevmiyorum dedim daha bir sürü şeylerde var) ama gönül işte bu hala seviyorum onu ama unutcam inş (tabi artık karşıma çıkmazsa)onun yüzündende gözüm kimseyi görmüyo geçen hafta bile kardeşimin maçından sonra yemek yemeye gittik orada bile karşıma çıktı düşünsene yanımda kardeşim karşımda annemle babam önümüzdeki masadada o oturuyordu her zamanki gibi mal mal bakıyo bende kafamı çevirdim keşke mümkün olsada kafamda ona ait ne varsa unutsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?