Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gülşekercim ayyy sen anlattın ben yoruldum yaa Allah kolaylık versin hayranım senin hamaratlığına ben, hem temizlik hem koşuşturmaca hem yemekler poğaçalar kekler süpersin maşallah sana bence ortalık kalkmışken keşke mutfağıda yaptırsaydınız hiç olmazsa bu kargaşada o da çıkar biterdi, sonra birdaha insanın gözü yemez o tozu toprağı

hayattaaan nescafeyiii alııın geri neyiii kalııır kiiii..... olmadı detone oldum bi dahaaa.... hayaaaaattaaaaaannn nescaafeyiii alıııın geriii neyiiii kalııır kiiiii.....

Allah seni nasıl bilirse öyle yapsın emi ayayy altıma edeceğim yaa çok hoşuma gitti ne güzel uyarlamışsın şarkıyı, sen nasıl bir kişiliksin yaa

Hoşbuldum canım, zaten sizler olmasanız ben bu hafta kilo vermedim diye bırakmştım şimdiye, burası sayesinde daha bir azimleniyorum bende 70 olmadan ödül filan vermiyeceğim kendime canımm aynı şehirdeyiz sık sık olmasa bile görüşürüz inşallah hatta forumdaki İstanbullularla hep beraber ayarlayalım, havalarda ısındı süper olur ya ikimiz gibi asosyal için değişiklik olur

gerçekten yaaa evet gamze azıcık insan görürüz yaa valla kızlar hadi birgün ayarlayalım ne dersiniz ayya ne güzel olur he, kız vallahi kahveler benden hemde herkese söz veriyorum bak gaza gelin diye neler yapıyorum

valla bende çok yoruluyorum yaaa yapıyorumda ne oluyo kıymetimi bilen yok valla emirin sudan sebep şarkısını dinleyince coştum öğlende sevdiğimi görürsem dikilcem karşısına seviyorum nulennnnnnn dicem oda her zaman olduğu gibi mal mal bakcak sadece msnde konuşmuştuk 3 kere ama bana hiç seviyorum seni diye söylememişti habire sen beni seviyor musun diye sorup duruyordu sevmiyorum deyincede engelledi beni(hata sende diyebilirsin ama o gerçekten bana uygun biri değil daha 23 yaşında olmasına rağmen hemen hemen hergün kahvede oturuyo,annem en çok bu sebepten istemedi onu ,bizim ailemize uygun değil bu çocuk senin karşına neler çıkcak daha deyince annemi haklı bulmamdan dolayı sevmiyorum dedim daha bir sürü şeylerde var) ama gönül işte bu hala seviyorum onu ama unutcam inş (tabi artık karşıma çıkmazsa)onun yüzündende gözüm kimseyi görmüyo geçen hafta bile kardeşimin maçından sonra yemek yemeye gittik orada bile karşıma çıktı düşünsene yanımda kardeşim karşımda annemle babam önümüzdeki masadada o oturuyordu her zamanki gibi mal mal bakıyo bende kafamı çevirdim keşke mümkün olsada kafamda ona ait ne varsa unutsam

neyse kızlar ben daha fazla kkda durursam iyice arabeske bağlıcam valla ben işe koyuluyorum sonrada spor yapcam ama koşu bandında 1 senedir tepinmekten bıktım belki 1 saat boyunca dans ederek yaparım sporumu birde dambıllarımla çalışam yeter herhalde hadi kendinize iyi bakın

49.4 Günaydııın herkese bi duş alıp bişeyler yiyip çıkıcam hatunlar. Kurs var öpüldünüz

Şoook şoook şoook Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel ayrılmııış.... Bari bir yılı doldursaydınız yahu....

Günaydın kızlar akşam saat 8 den 11 e kadar elektrikler kesikti..
karadeniz bölges, geneli kesikmiş megerse..
sabah yine kesildi hala elektriklerimiz yok.. Allahtan vınn var evde onu taktım

bilgisayarın 19 dk lık şarjı var her an kapanabilir oda

kilom 68.4

ama bu sinbo tartı için sorunl diyenler haklı çünkü sabah uyanır uyanmaz tartıldım 68.3 düm
kahvaltıyı hazırladım yemeden birdaha tartıldım 68.4 oldu :):)

günaydın bebeklerim =) nasılsınız?
ben yavaş yavaş normale dönüyorum kg : 81.5

Günaydın canım maşallah , güneş açınca yazın gerçekten geleceğine inandık sanırım vermeye başlıyoruz inşallah.
gerçi bu sabah yine yağmurluydu hava ama şuan daha iyi güneş açtı yine, artık yağsada korkmam yaz geldi bu sefer inanıyorum

maşallah canım, en son ben seni 84 diye hatırlıyordum, çok iyi gidiyorsun hemen nazar boncuğunu da yapıştırayım, nazarım değmesin

ahaha. teşekkür ederim nora. evet 86 olmuştum. ya işlerin yoğunluğundanmıdır yoksa havaların sıcaklığından mı bilmiyorum ama iştahsızım. benim gibi tatlı hastası insan 2 haftadır ağzına çikolata koymadı!!! gazlı içecek içmiyorum çok canım istemedikçe. ekmeği kestim elimden geldiğince. canıma tak etmişti artık nora. özellikle 70 li rakamları göremediğime üzülüyorum =(

canım çok sağol =) hırs yaptım artık. bazı insanların söyledikleri canmı sıkıyordu. sen kilo veremezsin sen yapamazsın edemezsin falan sinirlendim artık. nişanlım bile inanmıyor 75 e düşebileceğime ama başarıcam dayanıyorum allahın izniyle gidicek bu kilolar. :18:

kilom 70.2
Lahana çorbam pişiyor şu an Başlasın lahana diyeti

vvaaaoovv süpersin, gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu bebek sanada bu şarkıyı armağan ediyorum ozaman aç dinle canım

şengülcüm valla bir irademize sahip olamıyorsak artık ölelim yaa bu ne saldık gitti, resmen krize girdim hiçbişeyim olmuyor diye, o yüzden geçirdiğim cinnet fayda etti bana inşallah sen 70 li kiloları bende 50 li kiloları görürüz

sana bısey demıyorum valla cnm masallah ne hamarat kızsın sen bu hareketlılıkle nasıl kılo aldın anlamadım valla

delısın sen yaa delısınnn

Guzel sarkıymıs valla nesem yerıne geldı

aaa sız benı delı etmek ıstıyorsunuz heralde olmakı cnmmm

ahh cnm neler unutluyor neler yenı bırılerıne acmaya bak gonlunu (Diyene bak yanlıs kelın merhemı olsa kendı basına) Ama eger olacagına ınanmıyorsa onu bekleyerek zaman gecırme derım helekı hayatının en guzel caglarını

*** 9. Takım 254. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,5/68,4/0,1/%0,15)
Fadime02: (96,8/97,5/-0,4/%-0,36)
Hoppidicik (85,3/84,6/0,7/%0,82)
Mursh: (83/82,3/0,7/%0,84)
Siyamum (49,6/49,4/0,2/%0,40)
Nagieymen (66/66/0,0/%0,00)
Doksanaltmısdoksan(69/70,2 /-1,2/%-1,74)
Lıonessa (84/81,5/2,5/%1,49)
graphicdesigner (63/61,9/ 1,1/%1,75)
Nora (71,9/71,9/0,0/%0,00)
Btlbetul (67,2/67,6/-0,4/%-0,60)

9.Takım Toplam % 0,33

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…